Halı şampuanım bitmiş koslanın halısını kullanıyordum bulaşık mak parlatıcısı bildiğin domestosu baydım üzerine halı kırık beyaz olunca hiçbirşey işe yaramadı yarın yıkamaya yollayacağım. Cidden çok korktu anlaşmıştık parolamız vardı onun öfkesini dindirmek için parolamızıda söylemedi okadar panik yaptıki normalde vermediğim bir tepkiydi birlikte temizlerdik bende kendime şaşkınım sesim yükseltmemle korkup odasına gitti ben söylene söylene sildim evde hamal var zaten heryeri temizlerim sen batır falanHalı şampuanı ile bi köpürtüp silsen çıkmaz mı ki acaba
Öyle anlarda ortam değiştir hemen, bi temiz hava al sakinleş. Yazık o da üzülmüştür seni öyle görünce
3.5 yaşında kuzum abartı bi tepki verdim reglim gelmek üzere onun etkisi aşırı sinir yapıyor aslında sarıkantoron çayı içiyordum bu döngümde unuttum sakin bir anne olmayı çok istiyoeum ama ayda 3 gün falan bi coşabiliyorum çayı içersem coşmuyorum amaKac yasinda canim kizin
Denedim kuzum çıkmadı domestos baydım gene kar etmedi halı yıkama inşallah çıkarır kırık beyaz halı desensiz okadar kötü bell oluyorki anlatamam.. Ama önemli bişey değil gerekirse kaldırır atarım ne lekeler çıktı buda çıkard aişte malum sebeplerden saracak şey arıyordum birde evi temizleyip dışarda 3 saat yürüyüş yaptık eve gelincede çok açtım derken abarttım birazCanım ben öyle ağır lekeleri bulaşık makinesi parlatıcısı ile çıkarıyorum.Biri söyledi denedim baya ise yaradı.Bide kahve çay falan ne dökülürse sıvı önce kağıt havlu bastır dağıtmadan sonra sil.
Belki diğer arkadaşlar daha iyi biliyor olabilir ama yeşil çay fazla değil mi10:30
Bir parça brokoli
7-8 minik domates
1 kapya biber
2 haşlama yumurta
Koyum peyniri
Yarım dilim taze kaşar
Siyah çay
14:00 hurma yoğurt
17:30 hurma yoğurt
1,2 lt yeşil çay
1,5 lt su olacak
1 bardak ayran
10dk uzay mekiği yaptım
20 dk daha karın egzersizi yapacağım
Yaa kıyamam Canım benimHalı şampuanım bitmiş koslanın halısını kullanıyordum bulaşık mak parlatıcısı bildiğin domestosu baydım üzerine halı kırık beyaz olunca hiçbirşey işe yaramadı yarın yıkamaya yollayacağım. Cidden çok korktu anlaşmıştık parolamız vardı onun öfkesini dindirmek için parolamızıda söylemedi okadar panik yaptıki normalde vermediğim bir tepkiydi birlikte temizlerdik bende kendime şaşkınım sesim yükseltmemle korkup odasına gitti ben söylene söylene sildim evde hamal var zaten heryeri temizlerim sen batır falantabi 5 dk sonra gidip özür diledim abartı tepk verip seaim gükselttiğim için üzgün olduğumu söyledim okadar olgundu ki olabilir annecim arada böyle ben affettim dedi yüreğim paramparça oldu,
GünaydınGünaydınnn
Günaydın kaptanım unuturmuyum hiç nugasız bir kahvaltı yaptımGünaydın herkese
Bugünün perşembe olduğu unutulmasın
GünaydınGünaydın kızlar.Tartiya 1kala.
Eğer cumaları soruyorsan kahvaltı öncesi saat 11-12 ye kadar en geç tartılıp bildirim yapıyoruz canım sporla ilgili pek dikkat etmiyoruz ama bir diyetisyenin sayfasında spordan sonra tartılmanın gerçekçi sonuçlar vermeyeceğini söylüyordu. Hatta perşembeleri pek tavsiye etmiyorum ben ne zaman yüklensem perşembeleri cuma beklentimin üstünde çıkıyorumSizler spordan önce mi spordan sonra mı tartılıyorsunuz
Anladımm teşekkürlerEğer cumaları soruyorsan kahvaltı öncesi saat 11-12 ye kadar en geç tartılıp bildirim yapıyoruz canım sporla ilgili pek dikkat etmiyoruz ama bir diyetisyenin sayfasında spordan sonra tartılmanın gerçekçi sonuçlar vermeyeceğini söylüyordu. Hatta perşembeleri pek tavsiye etmiyorum ben ne zaman yüklensem perşembeleri cuma beklentimin üstünde çıkıyorum
Instagram'da Derya Güven diye bi kadin var. Pilatesci anne hesabin adı. Cok güzel Spor hareketleri paylaşıyor. İnceleyebilirsinizKızlar göbek, alt karın ve yan simitler için daha önceden yaptığınız başardığınız etkili hareketlerin olduğu bir video önerebilirmisimiz ben genelde Leslie ile zayıflamıştım
Ağır gelebilir belki ama Chloe Ting'in karın programı bence çok etkili hareketleri daha hafif tempoda yapmanı öneririmKızlar göbek, alt karın ve yan simitler için daha önceden yaptığınız başardığınız etkili hareketlerin olduğu bir video önerebilirmisimiz ben genelde Leslie ile zayıflamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?