aaaa ben unuttum tarti gununu kafam cok bulanik bu aralar
evde degilim o yuzden yazarak aticam mecbur dun tartilmistim
66.0
YouTube da deneyenler var bu kadını. Muhteşem sonuçlar alıyorlar. Ama hareketler zorlayıcıCanim onun sitesi var orda parca parca ayarlamış Isinma vs tek tıklayıp yapıyorsun o biraz sinir oluyo lily de tek parça da var 34 dk falan istersen üzerine 10 dk falan bolgesellerde var kum saati vs ikisinede bak bi chloe da oynatma da 2 weeks shred onu yapican
Keşke ben de döndüğümde bu kadar iyi bir sonuç görsem... tebrik ediyorum, darısı başımaGünaydın kızlar evime geldim sonunda çok şükür.eski düzenime dönebilirim artık. Memlekette kendimi hiçbir yiyecekten sakınmadım deliler gibi yedim metabolizmam durma noktasına gelmişti çünkü. Sabah gördüğüm rakam da şaşırttı o yüzden çünkü yola çıkmadan önce kilom 66.2 ydi en az 68 olmuşumdur o yemeyle diyordum. Bu sabah gördüğüm rakam 66.9. Bu hafta elbette ki listeye giremiyorum ama bugünden itibaren sıkı sıkıy sarılma zamanı. Vücudu yeterince şaşırttım. İhtiyacı varmış buna
Ben de ismimi arıyordumKızlar birazdan mesaim bitecek. Free listemizi akşam evde hazırlayacağım. Merak etmeyin
Maşallah yaBugün mutfaktan bakarken dışarıya hergün ne olursa olsun dışarıya çıkıp tek başına yürüyüş yapan o neneyi gördüm. Kar yağmur çamur dinlemeden hergün yürüyüşe çıkıyor yaşı en az 85 var epey yaşlı ama yine de yürüyor gayretle. Bunu gördükten sonra artık üşenmeyelim derim
Daha bütün takımlar paylaşım yapmamış canım ilerleyen saatlerde belli olur.Bu arada şimdi biz yarışmada kaçıncı oldukGerçi ben listede değilim ama merak ettim. Güzel kilo veren arkadaşlarımız var
Caddebostan mı burasıBende yürüyüşe çıktım kızım kedi severken bi foto aldım hava müthişti yaz günü gibi iki gün çıkamayacağız diye bugünü değerlendirdik.
Evet kuzum biliyomusun buralarıCaddebostan mı burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?