- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Kaptanım portakallı beyaz çayı beğendiniz mi? Bende almayı düşündüm emin olamadımMenüm
09:00
1 kupa portakallı beyaz çay
Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı arap tava diye bir yemek
1 servis kaşığı mevsim salatası
Akşam (17:30)
3 tane tam buğday unlu tandır gevreği
Çeyrek beyaz ekmeğin içine bir kaşık tulum peyniri
10 tane siyah zeytin
21:00
1 kupa portakallı beyaz çay
3 lt su, 45 dk spor (250 ip, 20 dakika koşu bandında yürüyüş, 10 dk eliptik)
Ben kullanıyorum canım gayet güzel sadesini de denedim sadesi yeşil çaya benziyor portakallıda kokusu çok hoş oluyor tavsiye ederim:)Kaptanım portakallı beyaz çayı beğendiniz mi? Bende almayı düşündüm emin olamadım
TeşekkürlerBen kullanıyorum canım gayet güzel sadesini de denedim sadesi yeşil çaya benziyor portakallıda kokusu çok hoş oluyor tavsiye ederim:)
Kaptanım portakallı beyaz çayı beğendiniz mi? Bende almayı düşündüm emin olamadım
Yeşil mercimek çorbasını nasıl yaptın canım? Menün gayet güzel.İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
1 yumurta ile sucuklu omlet
1 dilim tb ekmeği
Öğle 13.30
2 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 tane ızgara tavuk pirzola
3 yk pirinç pilavı
Akşam 17.30
2 kepçe kuru fasulye
1 dilim tb ekmeği
Salata
Su 2lt
Spor yok
Yaa dün benim karşımda neler yediklerini saysam cidden roman olur. Bir gıdım yemedim onlardan,sende uyma onlaraa11.00: 1 tabak fırında patates-köfte
1 kase yayla çorbası
Yarım ekmek
14.00: 1 avuç fındık
2 bardak gazlı içeçek
17.00: 2 tane mandalina
18.30: 2 ince lavaş arası kokoreç
3 bardak ayran
20.30: 5 küçük dilim fıstıklı kadayıf sarma
2lt su
20 dk eliptik bisiklet
Çok fazla linçlemeyin tamam mıYarından itibaren daha dikkatli olacağım
Teşekkürler kaptanım. Yeşilmercimeği haşlayıp bir avuç kadar eriştenin kare versiyonu hamur koyup hamurda pişince sarmsaklı yoğurdu karıştırarak döküyorum tereyağında nanede dökünce üstüne tadından yenmiyor ben çok seviyorum.Yeşil mercimek çorbasını nasıl yaptın canım? Menün gayet güzel.
Akşam 8de 5kadayıf sarma erken saatte yeseymişsin keşke dicem ama sende biliyosun hiç demeyim hepsi fazla arada vucudu şaşırtmak lazımdasen şoka sokmuşsun11.00: 1 tabak fırında patates-köfte
1 kase yayla çorbası
Yarım ekmek
2 bardak gazlı içeçek
3 bardak ayran
2lt su
20 dk eliptik bisiklet
Linç11.00: 1 tabak fırında patates-köfte
1 kase yayla çorbası
Yarım ekmek
2 bardak gazlı içeçek
3 bardak ayran
2lt su
20 dk eliptik bisiklet
Bence efsaneeeee12.00: 2 krep
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
şekersiz çay
16.00: 1 kivi
1 elma
18.00: 1,5 kase yayla çorbası
1 dilim etimek
1 tutam nane
21.00: Büyük fincan sade Türk kahvesi
1 tane ceviz
2 lt su
30 dk eliptik bisiklet
Bizde küçük köfteleri hafif yağda soteleyip soğan salça ile karıştırıyoruz . Üstüne az haşlanmış yeşil mercimek ve erişteyi koyup ve sarımsak ile kaynatıyoruz. En son üstüne nane döküyoruz.Teşekkürler kaptanım. Yeşilmercimeği haşlayıp bir avuç kadar eriştenin kare versiyonu hamur koyup hamurda pişince sarmsaklı yoğurdu karıştırarak döküyorum tereyağında nanede dökünce üstüne tadından yenmiyor ben çok seviyorum.
Yogun spor antrenmani sayesinde, yuksek tempolu spor yapıyorum her gunNasıl oldu o iş canim
Cumaya yıllardır görmediğim 71 hatta 70 küsur kiloyu görmek istiyorum inşallah Canım. O yüzden bugünden itibaren motive bi şekilde devam edeceğim inşallah başarırımBence efsaneeeee
Canım bence suyu 2 litre hatta içebilirsen daha fazlasına tamamla, bir de maden suyu aç yanına süper olur. Ben de dün o kadar yememe rağmen bugün kendimi öyle şiş filan hissetmiyorum.Kızlar naber
Bugün karbonhidrata gömüldüm
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta 1 parca tereyag ekmek 1 dilim peynir 1 parca ekmekle de acuka
13.00 de pogaca yaptım kaç tane yedim bilmiyorum 1 lavaş 3 pogaca galiba
16.00 1 bardak süt 1.5 kaisk mısır gevreği
17.00
2 kasik pirinc pilavi 2 kasik bezelye 1 kase yogurt
Su 1lt olur galiba çok icemedim
Muzun üstüne kakao koyunca çikolata yiyormuş hissi yarattı mı peki merak ettim12.00
-1 kase tarhana çorbası
-1 tam 1 beyazı yumurta
-7 zeytin
-1 kk peynir
-1 domates
-3 altınbaşak light
14.15: türk kahvesi + 7 kayısı çekirdeği
16.15: 1 muz + üstün3 biraz kakao+rezene çayı
19.15
-yarım tavuk göğüsünden sote
-2 yk yulaf lapası+ 2 yk yoğurt
1200 ip atlama + bölgesel egzersizler
2 lt su
Aslında boylarımız da yakın ben başlarda 20 30 atlayınca nefes nefese kalıyordum yavaş yavaş arttıra arttıra 100 de bıraktım.10/100set şeklinde yapıyorum rahat gidiyor aralara dinlenme gibi karın bacak hareketleri koyuyorumCumaya yıllardır görmediğim 71 hatta 70 küsur kiloyu görmek istiyorum inşallah Canım. O yüzden bugünden itibaren motive bi şekilde devam edeceğim inşallah başarırım
Canım bence suyu 2 litre hatta içebilirsen daha fazlasına tamamla, bir de maden suyu aç yanına süper olur. Ben de dün o kadar yememe rağmen bugün kendimi öyle şiş filan hissetmiyorum.
Dün hem sana dediklerimi yaptım, benim 3 litreden de fazla oldu tabi suyum. Bide geç yattım
Muzun üstüne kakao koyunca çikolata yiyormuş hissi yarattı mı peki merak ettim
Ben de deneyeceğim bunu
İp nasıl atlıyorsun bu arada yaa... Yakın kilolardayız seninle ama ben zıplayınca ruhum havada bedenim yerde gibi hissediyorumEn son lisede koşturmalı zıplamalı şeyler yapıyordum herhalde
Geçen yıl virüs daha başlamamışken çocuklar "Öğretmenim hadi yakalamaca oynayalım" derdi. Ben peşlerinden koşturamıyordum valla, tıkanıp kalıyordum. Tabi o zamanlar 85 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?