Faydası olursa yaz canim kiraz sapi iciyorum bu ara o da fayda etmediCanım bende de bi gariplik var pazartesi 59.2 Salı 59.1 çarşamba 60 umarım cumaya böyle girmem yarın ödem çayı yapıp içmeyi düşünüyorum. Bazen olumsuzluk görünce keyfimiz kaçıp salabiliyoruz menüleri neresinden dönersen kardır
cuma ya ne kaldi surda. olsun bu menuyu unut yarin devam et diyetine. benim de moralim bozuk ama daha cok hirslandim. moralini bozan ne bilmiyorum ama herseyin gecici oldugunu unutma
Moralimi bozan bi yandan habire biseyler yiyip bi yandan neden hızlı kilo alıyorum muhabbeticuma ya ne kaldi surda. olsun bu menuyu unut yarin devam et diyetine. benim de moralim bozuk ama daha cok hirslandim. moralini bozan ne bilmiyorum ama herseyin gecici oldugunu unutma
Yarina da kaldimi KemalpasaMenüm
Kahvaltı
9.00
Patatesli omlet
Kinoalı eti form
Öğle
Kemalpaşa 4 tane
Akşam 18.00
3 kaşık kısır
2 patatesli börek
3lt su
Yarım saat yüryüş
Tebrikler valla cok az yemissinIyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Sabah 11de 2 ıspanaklı yumurta çeyrek ekmek biraz sürme peynir çay
4te 1 armut
5te 4 yemek kaşığı kabak yemeği çeyrek ekmek küçük 1 tabak kuru biber dövmesi
Aman allahım gözlerime inanamıyorum 2 lt su muuuuuuuuuselam kizlar
menumu yazayim
sabah 10 da 3 dilim ekmek, 2 bardak cay, zeytin, peynir, ezme
oglen 3 te orta sekerli kahve, bikac tane kucuk lokum
aksam 7 de 1 kase bugday asi corbasi, ceyrek ekmek biraz peynir, bi tane de kofte
2 lt su ictim
Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Sabah 11de 2 ıspanaklı yumurta çeyrek ekmek biraz sürme peynir çay
4te 1 armut
5te 4 yemek kaşığı kabak yemeği çeyrek ekmek küçük 1 tabak kuru biber dövmesi
Menüm
Kahvaltı
9.00
Patatesli omlet
Kinoalı eti form
Öğle
Kemalpaşa 4 tane
Akşam 18.00
3 kaşık kısır
2 patatesli börek
3lt su
Yarım saat yüryüş
Akeyküm selamSelam Anka seni görmek ne güzel
Tamamen buradan gittiğini hatırlıyorum en son ama epey oldu umarım şimdi daha iyisindir
YarışalımmmmSelam canım hoş geldin
Güncel kilom maalesef 71,5 değilGeçen hafta tartılmayı unutup çıkmışım evden. En son iki hafta önce 72.4 tüm. Bu sabah tüm ödemlerimle birlikte 73.1 çıktım. Umarım yarına kadar gider bu fazlalık. Yani aramızda 400 gramcık var. Ne dersin yarışalım mı
Tebrikler
Tamam kaptanım çek o düzen vereceğim daha sık uğrayacağım biraz kepekli kendi bugdayimizı orta çektiriyoruz canım ne tam beyaz ne tam kepekli ortasıKarabatak gibisinMilyaay bir görünüp bir kayboluyorsun. Daha sık bekliyorum seni buraya. Çok az yemişsin. Ekmek beyaz ekmek miydi?
Geldim kaptanım.Ne yalan soyleyim hamileyim zannettim.Bulanti ateş falan olunca.Enfeksiyon varmış hemde baya cokmus.Bi de daha regl düzenim yeni oturuyor.Ondan gecikmiş.Cok şükür başka bisey çıkmadı.Ilac verdi.Regl icin de.Dun yorgunluktan erkenden uyudum.2haftadir 6da uyaniyodum.Bugün baya uykumu da aldım.Kızlarrrr nerelerdesiniz yaaaaa hiç uğrayan olmadı bugün?dira90 canım yanlış hatırlamıyorsam bugün doktor randevun vardı. İnşallah iyi geçmiştir.
Yarışalımmmmyarın ben buraya da kilo bildirimi yaparım önümüzdeki hafta yarışırız ama yenerim bu sefer bak baştan söylüyorum
Geldim kaptanım.Ne yalan soyleyim hamileyim zannettim.Bulanti ateş falan olunca.Enfeksiyon varmış hemde baya cokmus.Bi de daha regl düzenim yeni oturuyor.Ondan gecikmiş.Cok şükür başka bisey çıkmadı.Ilac verdi.Regl icin de.Dun yorgunluktan erkenden uyudum.2haftadir 6da uyaniyodum.Bugün baya uykumu da aldım.
Bir anda 62 ye çıkmazsın ama senin menüler hep kaçamaklı oluyor. Mesela bu menüde patates, kuruyemiş, çizi, spagetti, rus salatası. Menüyü nereden tutsan elinde kalıyor. Spor yok. Su çok az. Böyle olursa kilo veremezsin zaten aksine alırsın. Akşama özellikle kontrol edeceğim menünü. Bugün kaçamak olmaz inşallah.Kızlar kilo mu odemmi artık adını koyamadım 62 kiloya çakıldım cuma 60.60 ti bugunki menumu moral bozukluğuna verin
Kahvalti
3 4 ad patates mücver kiraz sapi cayi
Ara ogun 1 kucuk kase karışık kuruyemis soslu fistik hastasıyım resmen en çok onu yedim
15.30 gibi 1 paket peynirli cizi malesef
17.30 aksam yemeği
1 tabak spagetti 1 porsiyon kiymali karnabahar yemegi rus salata
Su şimdilik 1lt oldu yatana kadar ne içersem artık spor yok bugun
Menün gayet güzel canım.10.15
-2 yumurta beyazı
-6 zeytin
-bir parça peynirli omlet
-1 kk peynir
-2 yk menemen
-4 kepekli grissini
-bol maydanoz
13.15: 1 adet muz+kakao
-7 kayısı çekirdeği
-filtre kahve
16.15
-3 yk semizotu yemeği
-2 yk yoğurt
-1 yk et sote
19.00(spor sonrası)
-2 yk yoğurt + 1 yk yulaf + 1/4 elma + tarçın
2.5 lt su (3 yapacağım)
2 mile leslie
1000 ip atlama
Set arası karın bacak egzersizleri
Zuzucummm (izin verirsen sana böyle hitap etmek istiyorumİyi akşmlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
2 yum ile terayağında yumurta
1 dilim tb ekmeği
Öğle 12.30
2 kepçe tavuk çorbası
Ara 14.00
1/2 dilim tb ekmeği
1 yk Kahvaltılık ezme
5 zeytin
Ara 16.00
1 tane ev yapımı diyet kurabiye
Akşam 18.30
5 yk kıyma sote
5 yk pirinç pilavı
200ml ayran
Su 1.5 lt
Spor
90 dk kaymalı kartopulu oyun
Tamam canım her gün bekliyorum seni. Bir an önce hep birlikte kurtulalım bütün fazlalıklardan.Tamam kaptanım çek o düzen vereceğim daha sık uğrayacağım biraz kepekli kendi bugdayimizı orta çektiriyoruz canım ne tam beyaz ne tam kepekli ortası
5 kare fıstıklı bitter çikolata mıDün 07:15
1 parça pide ekmeği
5 zeytin
3 parça ananas
1 armut
10:30
1 sütlü nescafe
5 kare fstıklı bitter çikolata
13:00
1 armut
4 kepçe bamya
15:00
1 küçük kek
1 bardak ayran
2 lt su
20 dk dışarıda bisiklet
35 dk yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
100 ip atlama
Çok geçmiş olsun canım toparlarsın çabucak inşallah idrar yolu enfeksiyonu mu peki? Ben de eskiden çok sık yaşıyordum da fena oluyor Allah şifalar versinGeldim kaptanım.Ne yalan soyleyim hamileyim zannettim.Bulanti ateş falan olunca.Enfeksiyon varmış hemde baya cokmus.Bi de daha regl düzenim yeni oturuyor.Ondan gecikmiş.Cok şükür başka bisey çıkmadı.Ilac verdi.Regl icin de.Dun yorgunluktan erkenden uyudum.2haftadir 6da uyaniyodum.Bugün baya uykumu da aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?