Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Sabah 11de 2 ıspanaklı yumurta çeyrek ekmek biraz sürme peynir çay
4te 1 armut
5te 4 yemek kaşığı kabak yemeği çeyrek ekmek küçük 1 tabak kuru biber dövmesi

Faydası olursa yaz canim kiraz sapi iciyorum bu ara o da fayda etmedi

cuma ya ne kaldi surda. olsun bu menuyu unut yarin devam et diyetine. benim de moralim bozuk ama daha cok hirslandim. moralini bozan ne bilmiyorum ama herseyin gecici oldugunu unutma
cuma ya ne kaldi surda. olsun bu menuyu unut yarin devam et diyetine. benim de moralim bozuk ama daha cok hirslandim. moralini bozan ne bilmiyorum ama herseyin gecici oldugunu unutma
Moralimi bozan bi yandan habire biseyler yiyip bi yandan neden hızlı kilo alıyorum muhabbeti

Selam 13. Takım selam LAydLiNe
Nasılsınız
LAydLiNe güncel kilon 71,5 mu ben de 72,7 geldim bu gün Cumaya yakalarım seni

Selam canım hoş geldin

Güncel kilom maalesef 71,5 değil Geçen hafta tartılmayı unutup çıkmışım evden. En son iki hafta önce 72.4 tüm. Bu sabah tüm ödemlerimle birlikte 73.1 çıktım. Umarım yarına kadar gider bu fazlalık. Yani aramızda 400 gramcık var. Ne dersin yarışalım mı

selam kizlar
menumu yazayim
sabah 10 da 3 dilim ekmek, 2 bardak cay, zeytin, peynir, ezme
oglen 3 te orta sekerli kahve, bikac tane kucuk lokum
aksam 7 de 1 kase bugday asi corbasi, ceyrek ekmek biraz peynir, bi tane de kofte
2 lt su ictim
Aman allahım gözlerime inanamıyorum 2 lt su muuuuuuuuu

Ekmekler beyaz ekmek miydi? Lokum hiç olmamış hem de orta şekerli kahvenin yanına

Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Sabah 11de 2 ıspanaklı yumurta çeyrek ekmek biraz sürme peynir çay
4te 1 armut
5te 4 yemek kaşığı kabak yemeği çeyrek ekmek küçük 1 tabak kuru biber dövmesi

Karabatak gibisin Milyaay bir görünüp bir kayboluyorsun. Daha sık bekliyorum seni buraya. Çok az yemişsin. Ekmek beyaz ekmek miydi?

Menüm

Kahvaltı
9.00
Patatesli omlet
Kinoalı eti form

Öğle
Kemalpaşa 4 tane

Akşam 18.00
3 kaşık kısır
2 patatesli börek

3lt su
Yarım saat yüryüş

Menü hiç olmamış farkındasın zaten

Su çok iyi ve allahtan yürüyüş var.

Yarışalımmmm yarın ben buraya da kilo bildirimi yaparım önümüzdeki hafta yarışırız ama yenerim bu sefer bak baştan söylüyorum

Dün 07:15
1 parça pide ekmeği
5 zeytin
3 parça ananas
1 armut

10:30
1 sütlü nescafe
5 kare fstıklı bitter çikolata

13:00
1 armut
4 kepçe bamya

15:00
1 küçük kek
1 bardak ayran

2 lt su
20 dk dışarıda bisiklet
35 dk yürüyüş
20 dk eliptik bisiklet
100 ip atlama

Kızlarrrr nerelerdesiniz yaaaaa hiç uğrayan olmadı bugün? dira90 canım yanlış hatırlamıyorsam bugün doktor randevun vardı. İnşallah iyi geçmiştir.
Geldim kaptanım.Ne yalan soyleyim hamileyim zannettim.Bulanti ateş falan olunca.Enfeksiyon varmış hemde baya cokmus.Bi de daha regl düzenim yeni oturuyor.Ondan gecikmiş.Cok şükür başka bisey çıkmadı.Ilac verdi.Regl icin de.Dun yorgunluktan erkenden uyudum.2haftadir 6da uyaniyodum.Bugün baya uykumu da aldım.

Yarışalımmmm yarın ben buraya da kilo bildirimi yaparım önümüzdeki hafta yarışırız ama yenerim bu sefer bak baştan söylüyorum

Ben de yarın diyetisyene başlıyorum bakalım kim kimi yenecek

Bu yarışı ciddi tutalım biraz hatta sonucunda bişeyler yapalım ki hırslanalım biraz. İkimizin de hırsa ihtiyacı var

Hatta bütün diyet gruplarına bildirelim biz yarışıyoruz diye

Geçmiş olsun canım. Şükür önemli bir şey yokmuş. İnşallah hemencecik iyileşirsin.

Bir anda 62 ye çıkmazsın ama senin menüler hep kaçamaklı oluyor. Mesela bu menüde patates, kuruyemiş, çizi, spagetti, rus salatası. Menüyü nereden tutsan elinde kalıyor. Spor yok. Su çok az. Böyle olursa kilo veremezsin zaten aksine alırsın. Akşama özellikle kontrol edeceğim menünü. Bugün kaçamak olmaz inşallah.
Menün gayet güzel canım. Bu hafta deneme süren doluyor. Seni ana listeye almak istiyorum. Ama daha sık takıma gelmen lazım. Anlaştık mı?
Zuzucummm (izin verirsen sana böyle hitap etmek istiyorum ) Menün pirinç pilavı haricinde oldukça güzel. Su çok az olmuş.
Tamam kaptanım çek o düzen vereceğim daha sık uğrayacağım biraz kepekli kendi bugdayimizı orta çektiriyoruz canım ne tam beyaz ne tam kepekli ortası
Tamam canım her gün bekliyorum seni. Bir an önce hep birlikte kurtulalım bütün fazlalıklardan.
5 kare fıstıklı bitter çikolata mı Kek de var ayrıca. Sporun güzel olmuş ama yediklerin ancak sporu karşılar Sırf bunları yediğin için akşamı da erken kapatmışsın. Daha düzenli ve dengeli menüler bekliyorum senden artık

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım toparlarsın çabucak inşallah idrar yolu enfeksiyonu mu peki? Ben de eskiden çok sık yaşıyordum da fena oluyor Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…