Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok sevinirim kaptanım. Bu hafta tartıda güzel bir sonuç görmesemde (en dikkat ettiğim hafta aslında) ana listede olmayı isterim. Bu arada daha sık yazmaya da çalışırım(bu aralar derslere yoğunluk veriyorum+ spor + kendime daha sağlıklı besin hazırlama derken bakıyorum gün bitmiş)

Çok geçmiş olsun canım toparlarsın çabucak inşallah idrar yolu enfeksiyonu mu peki? Ben de eskiden çok sık yaşıyordum da fena oluyor Allah şifalar versin
Teşekkür ederim canım benim.evet öyleymiş.Asiiri bulantı ateş yapınca aklıma neler geldi.Cok sükür daha iyiyim.Serum toparladı baya.

Zuzucummm (izin verirsen sana böyle hitap etmek istiyorum ) Menün pirinç pilavı haricinde oldukça güzel. Su çok az olmuş.
Tabi ki kaptanım memnun bile olurum bana tüm ailem zuzu diye hitap eder. eşim annem babam zuhal desin kesin bişe oldu olurum
suyu havalar soğuduğu için içemiyorum. okullar açıldığı için daha yoğunum 1 martta yüzyüze eğitime geçiyoruz biliyorsun 3 aydır buradayım eski ilimde değilim bakıcımız yok kreşimiz yok aşırı stresliyim kızım için okul araştırıyorum hala bulamadım endişeliyim gelip bakabilecek aile büyüğümüzde yok.. kafam çok karışık diyetimede buhafta uyamadım. üzgün karmakarışığım buda benim iştahımı kabartıyor.

Kaptanım diyetisyenin önerileri bireysel oluyor ama siz yine de bize de özet geçin. ufak tefek birşeyler kapalım. özellikle iştah kapatmak ve yağ yakımını hızlandırmak için önerileri oluyor uygulamak isterim.

Vicdan rahatlatma detoksu varmış tam benlik süt ile yeşilçay yapıyor tarçın zerdeçal koyup bütün gün hazırladığı 1 ltlik içeceği içiyormuş 1 günde 2 kilo gidiyor diyor ama ben akşam yemeği yerine 200 ml süt ile 1 öğün yapıcam. cumaya artılı girmek istemiyorum

Umarım gönlüne olur her şey canım. Biliyorum gönlünü ferah tut her şey yoluna girecek desem de için rahat olmayacak ama inan ki yoluna giriyor ve bizler stres yaptığımızla bedenimize verdiğimiz stresle kalıyoruz. Sen sakin kalmaya çalış çünkü istediğin gibi bir bakıcı ya da kreş bulmana bir yardımı yok.

Haklısın canım stres yapmak hiçbirşeyi değiştirmiyor. Hayırlısı artık kızımın bana aşırı bağlılığından kaynaklı endişem artıyor haftada bir gün okula gidiyorum eşime bırakıyorum bir iki saatlik yokluğumda bile kıyamet kopuyor ayrılmak istemiyor. 3.5 yaşında kreşe haftaya başlaması lazım ki uyum süreci olsun ben çalışmazken perşembe oldu bi karar çıkmadı bizden.Şu mübarek günde rabbim bir çıkar yol gösterir elbet... Herkesin kandili mübarek olsun

Tamam herkese gerek yok denetçi kaptanlara haber versek yeter
Cherry Mom
Zipzip-

biz yarışıyoruz haftaya LAydLiNe ı diri diri yencem kayıtlara geçer misiniz lütfen

10.30
-1 yumurta ile ıspanaklı peynirli omlet
-1.5 yumurta beyazı
-5 zeytin
-1 yk haşlanmış patates kavurması

12.20
-türk kahvesi+ Büyük 1 kare bitter çikolata (%85)

14.45
-kayısı çayı+1 muz+kakao

18.30
-4 yk maş fasülyesi
-3 yk yoğurt
-1.5 yumurta beyazı

20dk cardio+15 dk karın egzersizleri+1000 ip
2.5 lt su
Ne yumurtalı bir gündü beeee

Iyi akşamlar
11de 2 maydanozlu yumurta çeyrek tam buğday ekmeği
12de 1 kahve 1 küçük kare bitter çikolata
5 bucukta
1 tabak salata 1 bardak ayran 1 küçük kağıt kebabı az yağlı domates biber kavurdum 3 saat çarşıda yürüdüm ayaklarımı hissetmiyorum su ne kadar oldu bilmiyorum ama minumum 2 litre içerim

09:30
1 ısırık kek
2 avuç patlamış mısır
1 Küçük yuvarlak beyaz ekmek
7 zeytin
1 dilim tost ekmeği kepekli
3 dilim pastırma
Yeşil çay
Beyaz peynir
Maydanoz dereotu domates salatalık
2 yumurta

12:00
3 adet Brezilya cevizi

18:45
1 kepçe ıspanak 2 kaşık yoğurtla
2 ısırık çiğköfte dürüm
Yarım dilim baklava (1 minik ısırık sadece tattım)

su ancak 1,5 olur (dışarıdaydım)
100 ip atlama

İyi akşamlar kızlar menüm

Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
1/2 dilim tb ekmeği
1 burgu peynir 20 cm
4 zeytin

Öğle 13.00
2 kepçe yayla çorbası

Ara 14.30
200 ml süt ile 3 yk yulaf

Ara 16.30
3 hurma
3 ceviz

Akşam 18.30
3 lokma spagetti kızın yemediği kalan ziyan olmasın dedim
4 yk yoğurt

Su 3lt
Spor 30 dk leslie 5 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…