- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Bir anda 62 ye çıkmazsın ama senin menüler hep kaçamaklı oluyor. Mesela bu menüde patates, kuruyemiş, çizi, spagetti, rus salatası. Menüyü nereden tutsan elinde kalıyor. Spor yok. Su çok az. Böyle olursa kilo veremezsin zaten aksine alırsın. Akşama özellikle kontrol edeceğim menünü. Bugün kaçamak olmaz inşallah.
Menün gayet güzel canım.Bu hafta deneme süren doluyor. Seni ana listeye almak istiyorum. Ama daha sık takıma gelmen lazım. Anlaştık mı?
Zuzucummm (izin verirsen sana böyle hitap etmek istiyorum) Menün pirinç pilavı haricinde oldukça güzel. Su çok az olmuş.
Tamam canım her gün bekliyorum seni. Bir an önce hep birlikte kurtulalım bütün fazlalıklardan.
5 kare fıstıklı bitter çikolata mıKek de var ayrıca. Sporun güzel olmuş ama yediklerin ancak sporu karşılar Sırf bunları yediğin için akşamı da erken kapatmışsın. Daha düzenli ve dengeli menüler bekliyorum senden artık
Çok sevinirim kaptanım. Bu hafta tartıda güzel bir sonuç görmesemdeBir anda 62 ye çıkmazsın ama senin menüler hep kaçamaklı oluyor. Mesela bu menüde patates, kuruyemiş, çizi, spagetti, rus salatası. Menüyü nereden tutsan elinde kalıyor. Spor yok. Su çok az. Böyle olursa kilo veremezsin zaten aksine alırsın. Akşama özellikle kontrol edeceğim menünü. Bugün kaçamak olmaz inşallah.
Menün gayet güzel canım.Bu hafta deneme süren doluyor. Seni ana listeye almak istiyorum. Ama daha sık takıma gelmen lazım. Anlaştık mı?
Zuzucummm (izin verirsen sana böyle hitap etmek istiyorum) Menün pirinç pilavı haricinde oldukça güzel. Su çok az olmuş.
Tamam canım her gün bekliyorum seni. Bir an önce hep birlikte kurtulalım bütün fazlalıklardan.
5 kare fıstıklı bitter çikolata mıKek de var ayrıca. Sporun güzel olmuş ama yediklerin ancak sporu karşılar Sırf bunları yediğin için akşamı da erken kapatmışsın. Daha düzenli ve dengeli menüler bekliyorum senden artık
Cok şükür.Cok teşekkürler kaptanım.Daha iyiyim bide.Bi kaç güne spora da başlıcam.Yuruyus sarmadı beni.Geçmiş olsun canım. Şükür önemli bir şey yokmuş. İnşallah hemencecik iyileşirsin.
Teşekkür ederim canım benim.evet öyleymiş.Asiiri bulantı ateş yapınca aklıma neler geldi.Cok sükür daha iyiyim.Serum toparladı baya.Çok geçmiş olsun canım toparlarsın çabucak inşallah idrar yolu enfeksiyonu mu peki? Ben de eskiden çok sık yaşıyordum da fena oluyor Allah şifalar versin
Tabi ki kaptanım memnun bile olurum bana tüm ailem zuzu diye hitap eder. eşim annem babam zuhal desin kesin bişe oldu olurumZuzucummm (izin verirsen sana böyle hitap etmek istiyorum) Menün pirinç pilavı haricinde oldukça güzel. Su çok az olmuş.
Canım çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.Teşekkür ederim canım benim.evet öyleymiş.Asiiri bulantı ateş yapınca aklıma neler geldi.Cok sükür daha iyiyim.Serum toparladı baya.
Kaptanım diyetisyenin önerileri bireysel oluyor ama siz yine de bize de özet geçin. ufak tefek birşeyler kapalım. özellikle iştah kapatmak ve yağ yakımını hızlandırmak için önerileri oluyor uygulamak isterim.Ben de yarın diyetisyene başlıyorum bakalım kim kimi yenecek
Bu yarışı ciddi tutalım biraz hatta sonucunda bişeyler yapalım ki hırslanalım biraz. İkimizin de hırsa ihtiyacı var
Hatta bütün diyet gruplarına bildirelim biz yarışıyoruz diye
Umarım gönlüne olur her şey canım. Biliyorum gönlünü ferah tut her şey yoluna girecek desem de için rahat olmayacak ama inan ki yoluna giriyor ve bizler stres yaptığımızla bedenimize verdiğimiz stresle kalıyoruz. Sen sakin kalmaya çalış çünkü istediğin gibi bir bakıcı ya da kreş bulmana bir yardımı yok.Tabi ki kaptanım memnun bile olurum bana tüm ailem zuzu diye hitap eder. eşim annem babam zuhal desin kesin bişe oldu olurum
suyu havalar soğuduğu için içemiyorum. okullar açıldığı için daha yoğunum 1 martta yüzyüze eğitime geçiyoruz biliyorsun 3 aydır buradayım eski ilimde değilim bakıcımız yok kreşimiz yok aşırı stresliyim kızım için okul araştırıyorum hala bulamadım endişeliyim gelip bakabilecek aile büyüğümüzde yok.. kafam çok karışık diyetimede buhafta uyamadım. üzgün karmakarışığım buda benim iştahımı kabartıyor.
Haklısın canım stres yapmak hiçbirşeyi değiştirmiyor. Hayırlısı artık kızımın bana aşırı bağlılığından kaynaklı endişem artıyor haftada bir gün okula gidiyorum eşime bırakıyorum bir iki saatlik yokluğumda bile kıyamet kopuyor ayrılmak istemiyor. 3.5 yaşında kreşe haftaya başlaması lazım ki uyum süreci olsun ben çalışmazken perşembe oldu bi karar çıkmadı bizden.Şu mübarek günde rabbim bir çıkar yol gösterir elbet... Herkesin kandili mübarek olsunUmarım gönlüne olur her şey canım. Biliyorum gönlünü ferah tut her şey yoluna girecek desem de için rahat olmayacak ama inan ki yoluna giriyor ve bizler stres yaptığımızla bedenimize verdiğimiz stresle kalıyoruz. Sen sakin kalmaya çalış çünkü istediğin gibi bir bakıcı ya da kreş bulmana bir yardımı yok.
Tamam herkese gerek yok denetçi kaptanlara haber versek yeterBen de yarın diyetisyene başlıyorum bakalım kim kimi yenecek
Bu yarışı ciddi tutalım biraz hatta sonucunda bişeyler yapalım ki hırslanalım biraz. İkimizin de hırsa ihtiyacı var
Hatta bütün diyet gruplarına bildirelim biz yarışıyoruz diye
Takipteyim haftaya profilden paylasim yaparızTamam herkese gerek yok denetçi kaptanlara haber versek yeter
Cherry Mom
Zipzip-
biz yarışıyoruz haftayaLAydLiNe ı diri diri yencem kayıtlara geçer misiniz lütfen
Ben her yerden yazarımTakipteyim haftaya profilden paylasim yaparız
Akeyküm selam
İyiyim çok şükür sen nasılsın.Aynen arada bi eserler bana bi giderim sonra geri gelirim
Ben Anka’yı tutuyorum.Tamam herkese gerek yok denetçi kaptanlara haber versek yeter
Cherry Mom
Zipzip-
biz yarışıyoruz haftayaLAydLiNe ı diri diri yencem kayıtlara geçer misiniz lütfen
Ben olsam ben de ankayı tutardım belli yani kazanacak
BendimYa 10 lt su içen biri vardı günde o geldi aklıma hala burada mı arkadaş merak ettim kimdi oLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?