Teşekkür ederim canim ama motivasyonum uckaybettigimde burası bana çok iyi geliyor sizlerin enerjisini de banka çok iyi geliyor hedefini gördüm hazirana kadar çok iyi bir karar almışsın Hazirandan sonra ülkeye ve insanlara rahatlık gelecek astrologlar öyle diyor yazı daha temkinli olmak lazım o yüzden hazirana kadar verdiğimiz kilolar kârdir canımbence bu azimle ve motivasyonla tez zamanda başarırsın, senin enercine bayılıyorum, hep motive edici yazıyosun, bazen pattislerime laf etsen de
tesekkur ederim canim keyfim yerine geldi. dogru soyluyorsun. gecen hafta 1.5 verince sevinmistim hep boyle gider sandim. haklisin bu bir surec inis cikislari olacak.ya vücut da makine değil ya her zaman başka başka bi davranış gösteriyor. bence sonuçta bi eksi var mı var, ayrıca zaten kilon da düşük daha fazla versen çok hızlı vermiş olacaksın korumak zor olacak. bence az az gitsin ama öz gitsin. geç olsun güç olmasın, olduğu kadar olmadığı kader. hayat mottolarım bunlar
yahu hiç üzgün surat yapma, bu bir süreç değil mi? önemli olan süreklilik. bu hafta 100 gider haftaya 500 gider. önemli olan en sağlıklı halimize dönüşmek ve bu öyle zırt diye hemen olamaz di mi? olsa bu sefer zırt diye o kilolar geri gelebilir de emin ol. Aynen devam ediyoruz, durmak yok yola devam
harikasin. benim de hedefim bayrama kadar. gecen sene Ramazan da 5 kilo vermistim diyet falan hicbisey yapmadan. insallah bu sefer dikkat de edicem. veee yaza bombaaa gibi giricezzzzbir de benim bi hedefim var buraya da yazayım ki kayıtlara geçsin, sonra inşallah derim ki bak bu da oldu. Benim doğum günüm haziranın başında. O zamana kadar 60 kilo olmak istiyorum hatta 5 li bişeyler görsem(mesela 59.99999) çok güzel olur. Uzun zamandır 5 görmedim çünkü 3 senedir falan. Önümde tam 2 ay var, verilecek 4.2 kilom var. Gazamız mübarek olsun, inş 32 yaşımı tamamlarken daha sağlıklı daha hareketli ve enerjik olurum, aminn.
Hihihihihihih ben hâlâ Ayşegül'den zayıfımGeçen cuma 69.1
Bugün. 69.0
Fark -100 gramcık
superBenim bı hafta fark 1.4 kilo
ben anlamadim kaptanimKızlar herkes profil kısmından kilo bilgilerini düzenlesin lütfen. Çizelgeler sayesinde yorumlarımız daha kolay olur. Yapamayan olursa yazsın yardım edelim
Ses deneme 1,2Kızlar herkes profil kısmından kilo bilgilerini düzenlesin lütfen. Çizelgeler sayesinde yorumlarımız daha kolay olur. Yapamayan olursa yazsın yardım edelim
Canım altta yuvarlak bi gösterge çıkıyo ya onu diyorben anlamadim kaptanim
canım mesela benim yorumun altında hız göstergesi gibi yuvarlak şeyler var ya, kilo ve VKİ ini gösteren onları güncellememizi istiyorben anlamadim kaptanim
ben anlamadim kaptanim
Teşekkürler canım
tamam kaptanim yaptim sanirimCanım bizim mesajlarımızın altında direksiyon gibi bir daire şekli çıkıyor ya. Önceki kilomuz, şimdiki kilomuz yazan. Onu profilinize girip düzenleyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?