canım, yazılanlardan şaka anlaşılmıyor ki.. yani ben öyle yazdığını görünce çok şaşırdım. kırmak gibi bir niyetim yoktu, hakkını helal et. sabahki hastane olayları beni germişti biraz da.kız ben şaka yollu yazmıştım neden okadar teepki gösterdin anlamıyorum hatırlayamamışta olabilirsin
bu arda çocuğuni çin çok üzüldüm geçmiş olsun tez zmamda iyileşir umarım benim kızımda geçenlerde tam 1 ay çekti iğneler serumlar mahvoldu çocukgboğaz kulak burun öksürük ateş iştahsızlık
çok çekti dikkat et bolbol sıvı ver
yaşı kaç bu arada
benim bugün yediklerim sabah çok az peynir 1 dilim ekmek çay
ara 1 portakal
öğlen 1 ufak çikolta 25 gr
akşam börek ayran
çay
kilomu şimdiden yazayım 71.9 herkese iyi geceler ben ancak bu saatte girebiliyorum
bak ya " dayanamadım" şeklinde yazıyor. dayanman gerekiyordu sanki. canım ben akşam yemeğinden sonra da ara öğünlerimi yapıyorum. sen de geç yatan birisin niye erken yemeyi kesiyorsun?Dayanamadım bir elma ve bir portakal yedim zaten canım.
Yarın daha düzenli olmaya çalışacağım.
Seviyorum bu düzenli menülerini.
Neyneysecim yumurtalı ekmek çok kalorili olmuyor mu ama?
canım, sen bazen pek giremiyorsun ama girdiğin zaman takip ediyorsun. yani bence izinlik bir durum yok, arada sırada yoğun olup giremiyorsun sadece. ama yine de sen bilirsin.nasılsınız kızlar giremiyorum bu ara ela fırsat vermiyoo malaseff anne anne peşimde işlerimi zor bitiriyorum pc acık ama bakacakyazacaak cok vaktim olmuyo gecmişebakamadım herkes iyiidir inş
ben izine ayrılmak istiyorumm asumancım cnm kusura bakma geldim kaçtım gibi olacak ama giremiyorumm gercektenn takımıda zor durumda bırakmak istemiyorumm .kib öpt uğramaya calışcam inş
ben ankaradayım deryacım. bahsettiğin doktor hangi şehirde?neyneyse canım hangi şehirdesin bilmiyorum amaben bizim buradaki özel hastanedek i doktorları pek beğenmiyorum
benim kız okadar iğne yedi ilaç içti
serum yiyene dek kendine gelemedi
bak bide
kadir tuğcu var doktor biliyormusun google den gir sorulara cevap verdiği site çıkar çok iyi bir doktor ve soruları hiç cevapsız bırakmaz bide bebeğinin nhastalığını ona anlat
umarım en kısa zamanda iyileşir
rica ederim canım. kilonu yazman iyi oldu, asuman bakar artık.Neyneyse'cim tskler, o zaman kilomu yazayım eğer kaptan uygun görürse beni listeye alır , kilom 54,9..
Bu arada çok gecmis olsun cocuğun hasta diye okudum, Allah acil şifa versin..
kilonu yazman iyi olmuş, başlangıç kilon neydi acaba canım. sen şimdi zannediyorum yatmışsındır. olmazsa geçmişten bakayım ben.kızlar selam bugun en yogun günümdü bilgisayarıda yanıma almadıgım için ihmal ettim grubu kusura bakmayın. öncelikle gün içerisinde yediklerimi söyliyim. sabah herzmnki gibi meyveli yourt ve müsli. arada tahıl barı. ögle yemeginde yine pirinç( (dana eti vermiyorlar yemekhanede genelde ve kızartma olmayan nadir şeylerden biri bu) arada 1 paket light bisküvi. aksam kıyma-domates soslu makarna. az öncede yourt yedim light meyveli. yanlız sebebini anlayamadıgım bir şekilde 2 gündür kendimi çok aç hissediyorum ve bu durum benim motivasyonumu düşürüyor yani durduk yere insan acıkırmı(son iki gündür böyle) hani reglden desek reglim oldu bitti çok şükür... kızlar bi fikri olan varmı?? ben bunu anlamlandıramıyorum. bu sırada kilomu şimdiden yazsam olurmu?? çünkü sabah kalktıımda yazarsam grupta ögleden sonra 4 olmuş olcak=))
81evet gecen haftaya göre baya ilerleme var ama bunun sebebi spor ilk basladıgında ve regl sonrası inen şişkinlik. malesef 7li rakamları göremedim hala çok yolum var of of (( 4 marta kadar 75 olmak istiyorm
somonu çok seviyorum ben.canım menü çok güzel dengeli sağlıklı. somon özellikle çok faydalı içindeki o balık asitleriyle=)) benim malesef bu kadar dengeli beslenmem mümkün olmuyor. insan kendi evinde olmayınca önüne ne konsa yiyo işte hele burada yemekhandeyse.. o açığımıda insallah sporla kapatıcam bi gün gitmedem spora hemen eksikligini hssettim
menülerede yorum yazmaya çalışıcam artık:)
canım çok geçmiş olsun insallah cabucak atlatır..yüregini ferah tutmaya calıs
canım hoşgeldin özledık seni çok geçmiş olsun.. keşke bı kaç gun daha rapor alabılsen tam iyileşmeden işe başlaman pek iyi olmamışslm kızlar herkesler iyidir inşallah.
ben henüz iyileşemedim, ama işyerimdeyim. rapor sürem bugün doldu.
2 gün evde dinlenmeye çalıştım,yavrumla biraz zor oldu ama yinede iyiydi. her yerim ağrıyor, mide bulantılarım tam anlamıyla düzelmedi. tansiyonum daha iyi. 9-5 tansiyonla geziyordum.
geçmişe bakmaya çalışacağım,bugün yoğun olurum fırsat buldukça buradayım.
canım bu ne böyle bukadar az yersen toparlanamazsın kı hiç değilse bı dilim ekmek yeseydın.. süt iç bol bol canım meyve ye bıde. kpss kararın için kutlarım seni. acaba bende mı gırsem? ama kaçtır gırıyorum puanlarım hep vasat. sanırım bu konuda özguvenımı yitirdimbugün buraya kimsenin gelmeye niyeti yok anlaşılan. ee bizde kendimiz çalıp kendimiz söyleriz akşama kadar.
bugün yediklerimden bahsedeyim.
sabah eşim sağolsun kalkıp kahvaltı hazırladı.
2-3 çatal patates kızartması,biraz peynir.
1 bardak çay.
öğle yemeği henüz yemedim ama yermiyim onuda bilmiyorum,mecbur yicem.bacaklarım halsizlikten titriyor,düzeltmem lazım.
güya ben bu hafta sanırım seyyahla iddeaya girmiştim. şuan için tek isteğim eskisi gibi tat alabilmek.düzelirsem haftaya yarışırız daha iyi olur.valla kızlar bazen hamilemiyim diyorum. tabiki değilim biliyorum. ayın 3 ünde adet oldum, hem belirtiler bu kadar erken başlamaz kiii. ay ne diyorum ben yaa. (sanırım korkuyorum)hem bağırsak hem mide felaket oldum ben resmen üşüttüm. geçen senede böyle hastalandım,dikkat etmedim kendime hiç gerçekten,çok üşüttüm. daha dikkatli olucam inşallah.
bu arada söylemeye fırsat olmadı canlar ama kpss sınavına girmeye karar verdim,yani evde oturan bir bayan olmasam benim için daha iyi olur. buna geçen hafta karar vermiştim ama söylemeyi unuttum size. dikiş nakış olayı için olan düşüncen tabiki değişmedi,o hep bir alternatif olarak kalıcak aklımda, eğer sınavlarımı kazanamazsam sanırım ona yönelirim.
neyse biraz daha çalışayım.hepinizi öpüyorum.
bugün yine gittik hastaneye. pek içaçıcı değil. iğneye başladık şimdi. oğluma da larenjit dedi doktor ama bugün zatürre başlangıcı olabilir dedi.
çok üzüldüm. gerçi iğne en etkılı çözüm ama çocuklara kıyamıyorum. umaraım zatüre olmadan birann önce iyileşir
çokk iyi yapmışsın canım. ilaçlarını kullanınca düzelirsin inşallah.
.
günaydın kızlar. herkeze hayırlı cumalar. dün çok yoğun bı gundu. hiç nete gıremedım. genelde dışardaydım. ay sonu geldi artık bızım işler bıtmez. sizler nasılsınız? asumandan haberi olan varmı ya kaç gundur yok. dğünkü menumu yazayım önce
sabah bır bardak lımonlu su ve bır tost (peynırlı)
ara 1 form çay
öğlen bır mercımek çorbası 1 dilim ekmek
ara bır ıkı tane eti form kraker
akşam patates yemeği 2 kaşık 1 dilim ekmek
yemekten sonra 1 elma 2 mandalına
bu sabahkı kahvaltım ise 1 kase k flakes
bu arada yeni kilomm 56,3
geçen haftakı kılom 58,2 ydi. bır haftada bukadar kilo gitti mı bılmıyorum. göbeğimin eridiğini hissediyorum aslında ama bılıyorsunuz ben tartımı yenı aldım önceden dışarda tartılıyordum persembe akşamlarından. e haliyle botlarım falan oluyordu üstümde. muhtemelen bununda etkısı vardır bu rakamda. artık nasıl değerlendırılır bılmıyorum.:26: defalarca tartıldım. 56,3 çıkıyo :)
alıntıyı yapıp yazmayı geçe bırakmak zorunda kaldım tlf çalınca o yüzden görmemişim bunları yazdığınıcanım hoşgeldin özledık seni çok geçmiş olsun.. keşke bı kaç gun daha rapor alabılsen tam iyileşmeden işe başlaman pek iyi olmamış
canım bu ne böyle bukadar az yersen toparlanamazsın kı hiç değilse bı dilim ekmek yeseydın.. süt iç bol bol canım meyve ye bıde. kpss kararın için kutlarım seni. acaba bende mı gırsem? ama kaçtır gırıyorum puanlarım hep vasat. sanırım bu konuda özguvenımı yitirdim
sağol canım iyileşiyorum yavaş yavaş senden de guzel haberler alalım artık
ay kıyamam ben ona yaselamlar kızlar,
sabahtan yine hastanedeydik. ilacı kustuğu için gittik. bu sefer iğne verdi doktor. hafif zatürre başlangıcı dedi. iğneye devam edeceğiz, bu da işe yaramazsa hastaneye yatırırm diyordua edin de o ciddiyete ulaşmasın.
asumancım, özel hastaneye götürüyorum canım. akşam devlet hastanesine de gittik. çok kalabalıktı giremeden geldik. ses telleri iltihaplanmış diyor doktoru. aslı bronşit değil ama bronşiti de tetikliyor işte. boğaz- kulak-burun hepsi etkilenmiş durumda.
neysecim inş. hastaneye yatmazsınız ama yatarsanızda üzülme.. inan daha çabuk iyileşiyorlar... belki ilaç kontrolü hava serum derken hızlı bi şekilde atlatır ama dua ediyorum inş. bunların hiç birine gerek kalmaz
hoşgeldin canım sen nişanlı mıydınnkizlar hepinize iyi günler, dün aksam geri döndüm, hersey yolunda, hatta cok sevincliyim.. türkiye ziyaretim olacak, kesinlesti :) gelinligimi ordan alacagim Allah kismet ederse ..
sabah acele ise gitmem gerekiyordu, eve gelisimde ise otobüsü almadim tam tamina 8 km yürüdüm 1,5 saate.. eve geldigimde bacaklarim sertlesmisti, hem soguktan olmasi gerek hemde bütün kaslari calistirdigim icin, cünkü hizli tempoda 1,5 saat yürüdüm 10 cm topukla
cok kilo almissimdir diye saniyordum ama sabah tartildim ve 54,8 kg ciktimen son tartildigim gibi.. sok oldum vallahi, ama yarin bakalim sonuc ne olucak cünkü yürüyüsten önce 1 dilim kek yedim ve sonrasinda da biraz yedim.. ama bu hafta bol bol yesem bile cok kosturdum gercekten, ve ortalama günde 1 saat yürümüsümdür, o yüzden kilo almamissim..
ben geri döndüm ama bu hafta bitti, o yüzden yarindan sonra yine baslamak istiyorum, eger kaptanim izin verirse.. eger yer yoksa beklerim :)
aa bu çok güzel bi haber iyileşşin de bıran önce annesıne şımarsın yıneçok şükür dosbacım, bugün daha iyi. zannediyorum iğne işe yaradı, inşallah Allahım. yine ateşlendi gündüz ama ateş düşürücüsünü verdim şimdi iyi. geceyi de iyi atlatırsak inşallah her şey daha güzel olur.
düşündüğün için teşekkür ederim canım.
canım neden utanıyorsun.. hepımız kaçamaklar yapıyoruz. yeme alışkanlıklarını yazarak düzelteceksın . sırf yazmaya utandığım için elimi çıkolatadan çektiğimi biliyorum ben mesela.merhabalar
ben diyete uymayan şeyler yediğim için utanıyorum buraya yazmaya.az az yemeye gayret gösteriyorum.
kahvaltı:çeyrek ekmek ve sucuklu yumurta
ardından ebru şallıyla pilates yaptım
öğleneynirli makarna,yoğurt
yarım saat spor
ara:1 kase sütlaç
akşam:fırında balık ve salata
bugün fazla kalorili oldu malesef
neyneyse çok geçmiş olsun oğluna Rabbim acil şifalar versin.bir an önce iyileşir inşallah:)
kpss ve ygsye girmeyi düşünenlere Allah gönüllerindekine ulaşmayı nasip etsin.
masal bence çok az kalori almışsın vücuduna çok yüklenmişsin diye düşünüyorum
hepinize iyi akşamlar diliyorum
günaydın nihancım. akşam menünüz lokantaları aratmayacak gibiymiş, afiyet olsungünaydın kızlar
akşam yemeğim
1 porsiyon inegöl köfte
2yk pilav
1 ayran
biraz salata
40 dk yürüyüş
sabah
küçük boylarda sandviç(içinde biraz peynir domates küçük biber)
çay
yarım un kurabiyesi
kilom: 55.7
dün fazla görememiştik seni canım, benim de aklıma gelmişti dışarıda işleri olabilir diye. dünkü menün çok güzel. bugün de iyi başlamışsın maşallah.günaydın kızlar. herkeze hayırlı cumalar. dün çok yoğun bı gundu. hiç nete gıremedım. genelde dışardaydım. ay sonu geldi artık bızım işler bıtmez. sizler nasılsınız? asumandan haberi olan varmı ya kaç gundur yok. dğünkü menumu yazayım önce
sabah bır bardak lımonlu su ve bır tost (peynırlı)
ara 1 form çay
öğlen bır mercımek çorbası 1 dilim ekmek
ara bır ıkı tane eti form kraker
akşam patates yemeği 2 kaşık 1 dilim ekmek
yemekten sonra 1 elma 2 mandalına
bu sabahkı kahvaltım ise 1 kase k flakes
bu arada yeni kilomm 56,3
geçen haftakı kılom 58,2 ydi. bır haftada bukadar kilo gitti mı bılmıyorum. göbeğimin eridiğini hissediyorum aslında ama bılıyorsunuz ben tartımı yenı aldım önceden dışarda tartılıyordum persembe akşamlarından. e haliyle botlarım falan oluyordu üstümde. muhtemelen bununda etkısı vardır bu rakamda. artık nasıl değerlendırılır bılmıyorum.:26: defalarca tartıldım. 56,3 çıkıyo :)
ay kıyamam ben ona ya
evet canım dosba haklı. üzülme sakın mutlaka vardır bı hayır. biranönce iyileşşin de
sağolasın canım. ilaçlarını düzenli kullanınca iyi olacak inşallah. oldukça huysuz durumda. sürekli yanında birisini istiyor. sanırım hastalığın tesiriyle ne yaptığını bilmiyor. birazdan iğnesini yaptırmaya götüreceğiz inşallah. sonra da ben spora giderim.aa bu çok güzel bi haber iyileşşin de bıran önce annesıne şımarsın yıne
inşallah canım yine hareketleneceğiz.kızlar bu ne ya iyiki yarım gun gırmedık foruma geçmiş almış başını gitmiş maşallah maşallah
yvaş yavaş hastalar iyileşiyor topiğimiz yıne eskı gunlerıne kavusacak insallah. ben şimdi işlere başlıyorum gelırım yıne. öptümmm
günaydın rabiacımgünaydın nihancım. akşam menünüz lokantaları aratmayacak gibiymiş, afiyet olsun
hımm hele diyorum menü ne kadar güzel:)))günaydın rabiacım
sağol canım
dün evlilik yıl dönümümüzdü yemeğe çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?