Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım, yazılanlardan şaka anlaşılmıyor ki.. yani ben öyle yazdığını görünce çok şaşırdım. kırmak gibi bir niyetim yoktu, hakkını helal et. sabahki hastane olayları beni germişti biraz da.
anladığım kadarıyla sen eski üyelerdensin. hoşgeldin tekrar aramıza.
geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. sıvı olarak su alıyor. dün de meyve suyu istedi. şimdiye kadar hiçbir şey istemiyordu. inşallah düzelir.
canım, menünde hiç yemek yok amaçikolata ve börekle öğünler geçiştirlmiş. yemek niyetine bir şeyler yemelisin.
kilon da fazla değil bence çabuk atarsın. boyun kaçtı bu arada?

Neyneyse'cim tskler, o zaman kilomu yazayım eğer kaptan uygun görürse beni listeye alır , kilom 54,9..
Bu arada çok gecmis olsun cocuğun hasta diye okudum, Allah acil şifa versin..

Dayanamadım bir elma ve bir portakal yedim zaten canım.
Yarın daha düzenli olmaya çalışacağım.

Seviyorum bu düzenli menülerini.
Neyneysecim yumurtalı ekmek çok kalorili olmuyor mu ama?
bak ya " dayanamadım" şeklinde yazıyor. dayanman gerekiyordu sanki. canım ben akşam yemeğinden sonra da ara öğünlerimi yapıyorum. sen de geç yatan birisin niye erken yemeyi kesiyorsun?
daha önce asuman da yumurtalı ekmeği sormuştu. yani sanırım biz aynı şeyden bahsetmiyoruzannem tavaya az bir yağ koyup çevirerek kızarmasını sağlıyor yani yağ içinde yüzmüyor. bence çok kalorili olmasa gerek yani.

canım, sen bazen pek giremiyorsun ama girdiğin zaman takip ediyorsun. yani bence izinlik bir durum yok, arada sırada yoğun olup giremiyorsun sadece. ama yine de sen bilirsin.

ben ankaradayım deryacım. bahsettiğin doktor hangi şehirde?

Neyneyse'cim tskler, o zaman kilomu yazayım eğer kaptan uygun görürse beni listeye alır , kilom 54,9..
Bu arada çok gecmis olsun cocuğun hasta diye okudum, Allah acil şifa versin..
rica ederim canım. kilonu yazman iyi oldu, asuman bakar artık.
teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileklerin için. inşallah şifa olur oğluma iğneler.

kilonu yazman iyi olmuş, başlangıç kilon neydi acaba canım. sen şimdi zannediyorum yatmışsındır. olmazsa geçmişten bakayım ben.
canım porsiyonlarını çok mu küçülttün, belki ondan aç hissediyorsundur. mideyi alıştıra alıştıra küçültmek lazım. bir de vücut direniyordur. zamanla miden alışır, canını sıkma.

somonu çok seviyorum ben.
canım, farkındayım beslenme düzeni pek elinde değil. yine de sen elinden geleni yapıyorsun.
tamam, bundan sonra inşallah daha bol katılım bekliyoruz.

canım çok geçmiş olsun insallah cabucak atlatır..yüregini ferah tutmaya calıs

günaydın kızlar

akşam yemeğim
1 porsiyon inegöl köfte
2yk pilav
1 ayran
biraz salata

40 dk yürüyüş

sabah
küçük boylarda sandviç(içinde biraz peynir domates küçük biber)
çay
yarım un kurabiyesi

kilom: 55.7

günaydın kızlar. herkeze hayırlı cumalar. dün çok yoğun bı gundu. hiç nete gıremedım. genelde dışardaydım. ay sonu geldi artık bızım işler bıtmez. sizler nasılsınız? asumandan haberi olan varmı ya kaç gundur yok. dğünkü menumu yazayım önce

sabah bır bardak lımonlu su ve bır tost (peynırlı)
ara 1 form çay
öğlen bır mercımek çorbası 1 dilim ekmek
ara bır ıkı tane eti form kraker
akşam patates yemeği 2 kaşık 1 dilim ekmek
yemekten sonra 1 elma 2 mandalına

bu sabahkı kahvaltım ise 1 kase k flakes

bu arada yeni kilomm 56,3
geçen haftakı kılom 58,2 ydi. bır haftada bukadar kilo gitti mı bılmıyorum. göbeğimin eridiğini hissediyorum aslında ama bılıyorsunuz ben tartımı yenı aldım önceden dışarda tartılıyordum persembe akşamlarından. e haliyle botlarım falan oluyordu üstümde. muhtemelen bununda etkısı vardır bu rakamda. artık nasıl değerlendırılır bılmıyorum.:26: defalarca tartıldım. 56,3 çıkıyo :)

canım hoşgeldin özledık seni çok geçmiş olsun.. keşke bı kaç gun daha rapor alabılsen tam iyileşmeden işe başlaman pek iyi olmamış
canım bu ne böyle bukadar az yersen toparlanamazsın kı hiç değilse bı dilim ekmek yeseydın.. süt iç bol bol canım meyve ye bıde. kpss kararın için kutlarım seni. acaba bende mı gırsem? ama kaçtır gırıyorum puanlarım hep vasat. sanırım bu konuda özguvenımı yitirdim

sağol canım iyileşiyorum yavaş yavaş senden de guzel haberler alalım artık

dün burdaydı ya seyyahçım geçmişe bi bak bilgilendirdi bizi

alıntıyı yapıp yazmayı geçe bırakmak zorunda kaldım tlf çalınca o yüzden görmemişim bunları yazdığını

ay kıyamam ben ona ya

evet canım dosba haklı. üzülme sakın mutlaka vardır bı hayır. biranönce iyileşşin de

hoşgeldin canım sen nişanlı mıydınn bilmıyordum . canım malum ben bu süreçten yenı çıktım. yardım edebıleceğimm bişey varsa seve seve
aa bu çok güzel bi haber iyileşşin de bıran önce annesıne şımarsın yıne
canım neden utanıyorsun.. hepımız kaçamaklar yapıyoruz. yeme alışkanlıklarını yazarak düzelteceksın . sırf yazmaya utandığım için elimi çıkolatadan çektiğimi biliyorum ben mesela.
amaaa çeyrak ekmek tek öğün için fazla canım. tabı çeyrek ekmek derken çeyrek dilim ekmekten bahsetmıyorsan. ama sabah yemen bı artı. tum gun platesle falan eritmişşindir. diğer öğünlerde de ekmek göremedım. makarna sağlıksız bışey değildir. sağlıksız yapan sosları ve yağıdır canım. yağsızsa bı sorun yok.ama yınede fazla yememalısın
sütlü tatlıları tabıkı şerbetlılere tercıh edıyoruz ama meyveye ağırlık vermelısın. hergun meyve yemeyı alışkanlık halıne getir. sütlaçı da tabıkı yıyeceksın ama eğer evde mınıcık kaseler varsa kendınınkını onlara koy yada yarım kase ye.
ailenın yanında olman bence daha ii çunku emınım okula dönunce abur cunburlar kaçamaklar fastfoodlar artar. en azından burda düzenlı olarak tencere yemeğı pısıyor. bence bunu iyi değerlendır.

kızlar bu ne ya iyiki yarım gun gırmedık foruma geçmiş almış başını gitmiş maşallah maşallah
yvaş yavaş hastalar iyileşiyor topiğimiz yıne eskı gunlerıne kavusacak insallah. ben şimdi işlere başlıyorum gelırım yıne. öptümmm

günaydın nihancım. akşam menünüz lokantaları aratmayacak gibiymiş, afiyet olsun

dün fazla görememiştik seni canım, benim de aklıma gelmişti dışarıda işleri olabilir diye. dünkü menün çok güzel. bugün de iyi başlamışsın maşallah.

ay kıyamam ben ona ya
evet canım dosba haklı. üzülme sakın mutlaka vardır bı hayır. biranönce iyileşşin de

aa bu çok güzel bi haber iyileşşin de bıran önce annesıne şımarsın yıne
sağolasın canım. ilaçlarını düzenli kullanınca iyi olacak inşallah. oldukça huysuz durumda. sürekli yanında birisini istiyor. sanırım hastalığın tesiriyle ne yaptığını bilmiyor. birazdan iğnesini yaptırmaya götüreceğiz inşallah. sonra da ben spora giderim.

inşallah canım yine hareketleneceğiz.

kızlar bu arada sedef hiç gözükmüyor birkaç gündür. inşallah kötü bir durum yoktur. kızı iyileşmişti diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…