Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kolaylık versin kaptan

acıklımazmı kız saat 2 oldu

evet ya ellerim titredi açlıktan. zaten büro soğuk. form bisküvi vardı çekmecemde onlardan yedim ama banamısın demedi:44:
neyse doydum artık çayımı da içiyorum üstüne ohh artık çalışmaya devam edebılırız

** 13 .TAKIM 191. ETAP **

Ad1 ( 56.3 / 56.0 / 0.3 / 0.53 %)
ela26yeni ( 59.9 / ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
eski bir masal ( 63.0 / 66.5 / -3.5 / -5.56 %)
Fiyuce ( 66.0 %) (paylaşımda ve bildirim yapmadığı için diskalifiye edildi)
kanatsız_melek ( 55.5 / 54.9 / 0.3 / 0.54 %) (eski üye geri döndü 1 hafta izinli kaldı,kilosu ikiye bölündü )

ms22 ( 83.5 / 81.0 / 2.5 / 2.99 % ) ( yeni üye )
neyneyse ( 66.9 / 66.0 / 0.9 / 1.35 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.7 / 0.3 / 0.54 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
seyyah2806 (58.2 / 56.3 / 1.9 / 3.26 %)
yagmurecrn ( 83.8 / 83.8 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 602.2 / 599.2 / 2.70 / 0.45 %)
[/QUOTE]

[/QUOTE]

kaçıncıyız acaba :44::44::44:

canım, kilovi ayrıca da sen yokken gelip eğitim başladı diye yazmıştı. bir müddet izinli olayım gibilerinden.

niye üzülüyorsun nihancım? sen varsın, ben varım, asuman var, ee seyyah da ne güzel katılıyor bak bomba gibi aktif maşallah. bence hiç üzülme, biz bize yeteriz. katılmak isteyen de gelir :)

evet, ben de geçen haftadan izine ayırdığını hatırlar gibi olmuştum:))
listelere çalışalım haftaiçi olur bence. haftaya ben yapayım bakalım:))
zaten kız evladın çok olup erkekğin az olduğu ailelerde bu durum sık görülüyor. gerçi hiç farketmez nedense erkek çocuklara bir şey yaptırmak istemiyor çoğu ebeveyn:) benim annem de öyledir. kardeşime git kendi çayını doldur demez. meyve tabağı hazırlar önüne koyar. halbuki kocaman oğlan, her işini kendi görebilir. ben kaç kere söylesem de anneler pek değişmiyor canım. ben ilerde yapmam diyorum ama büyük konuşmayalım:)
yalnız sana katılıyorum yani karşındaki insan anlayışlıysa bu huylarını düzeltebiliyor. benim eşim de kendi elbisesi, gömleğiyle kendi ilgilenir. asılacaksa asar vs. bir çorabı çözemedik yalnızne ya bu kaç kadın tanıdıysam çorabın sağa sola atılmasından şikayetçi, ben de dahil

afiyet olsun canım. çok acıkınca yemek nasıl tatlı geliyor, değil mi:)

Son düzenleme:
kızlar günaydın sizlerede hayırlı öglenler :) bugun 2 gündür düştügüm yeme hataların düşmiycem (yani acıktıgım için biraz fazla kaçırmış olma hatama) daha çok lifli yiyecekler tercih edicem bakalm insallah işe yarar... sizler nasılsınız?? herkese güzel bir haftasonu diliyorum. bu arada insanın midesi büyüyp küçülürmü?

neysecim,, aslnda porsiyonları çok küçültmedim ama bilmiyorum buradaki yiyeceklerin pek vitaminli oldgunu söyleyemiycm acaba ondan mı?? karısık vitamin hapı almayı planlıyorum.. blki işe yarar. muhtemel daha hala alısma sürecindeyim bakalm hayırlısı..

hayırlı günler sana da canım.
lifli yiyecek tercih etmek çok iyi bir fikir. o tarz gıdalar daha uzun süre tokluk sağlıyorlar ve kanşekerinin birden yükselip alçalmasını engelliyorlar.
mide bir balon gibi canım:) biz çok yemeyi düzen haline getirince midemiz de büyüyor. ancak böyle diyet yaparak miktarı kontrol edince midemiz de küçülüyor. bak belli bir kiloyu verince eskiden tabak tabak yediğin gıdaları zaten midene sığdıramayacaksın:) bu da işin güzel bir yönü.
vitamin benim aklıma gelmemişti. eğer yeterince vitamin alamadığını düşünüyorsan takviye yapabilirsin bence. yalnız ona da dikkat et bazı vitaminler iştah açabiliyor:) internetten bir araştır istersen.

evet canım doğru bizbize yeteriz
ee yani değil mi

kızlar o kadar geçmiş okudum yazdım ama pc bozuldu ve tüm yazılanlar gitti.pc de tamire gitti.
şimdi karşı masamdaki uyduruk pc de yazmaya çalışıyorum. hatırladıklarımı önemli mesajdan sonra tekrar yazıcam.

seyyah canım bireyselde birinci oldun tebrik ederim. ama geçmişi okurken yazını geç farkettim. bu konuda seninde rahatsız olduğunu yazından anladım. uyarın için çok sağol. bugün yazdığın kilo sabah tartılıp yazdığın kiloydu ama öncesine kadar akşam iş çıkışı botlarla tartıldığın kiloyu yazıyordun. bu konuda nasıl dalgınlık yaptım anlamıyorum lütfen bu akşamda ayağında botlarınla ve üzerinde ne oluyorsa iş çıkışı tartıldığında aynı şekilde kendi tartındada tartılmanı ricaediyorum. aradaki farkı başlangış kilondan düşüp bunu paylaşım alanınadada bildireceğim hayatım.bir yanlışlık varsa ki var bunu pazartesiye düzelteceğim. aslında bunu anlamam ve önceden müdahele etmem lazımdı,hata tamamiyle bana aittir. bu konuda bilgi verirsen ve geçen haftaki gibi kendi tartındada aynı şekilde tartılıp bugün yada yarın yazabilirsen sevinirim.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ??
ben dün gece hiç iyi değildim (
gece kanamam oldu ( ve ağrım ardı çok panikledik çok korktum dr.umu aradım artarsa ara gelirim dedi ilaç tarif etti... sabah erken gel bakayım dedi...
tabii gece bana bitmedi çok huzursuzdum uyuyamadım ((
sabah gittik yerleşme kanamsıymış bebişimi gördüm çok şükür çok şükür kalp atışını duyduk :))
çok güzel bi duygu ama çok korktum bugün hep uyudum birazda ilaçların etkisi... bi süre kullanmam gerekiyormuş... şimdi yine ağrım var acaba anne olanlardan bu durumu yaşayan var mı??

Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
Seyyahcım 1. olmuşsun tebrik ederim.
Neyneysecim canım tebrik ederim. Bak bana diyordun inceciksin diye şimdi sen oldun :)
Kaptancığım nasıl ki?
Hmm bu arada birileri beni atlamış biz bize yeteriz konusunda bozuldum bilginize
Nihancım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.
Yorgunum ama nasıl yorgunum.
Zile basacak halim yoktu bugün geldiğimde.
40 dakika koşu bandındaydım.
20 dakika diğer hareketler.
1 saat yüzme.
Cidden iyi zorlamaya başladım kendimi bakalım neler olacak önümüzdeki hafta..
Sizinle başka bir şey daha paylaşayım.
Bugün tramvaydan indim.
Yorgunum da aslında ama bir amca zor taşıyor elindekileri dayanamadım.
Yardım ettim.
Yolda konuştuk ama bittim resmen ..
Anlatıyordu izmirde muğlada duruyormuş evleri varmış ama dönüp dolaşıp buraya gelmem gerekiyor sık sık dedi.
Cüzdanını çıkardı bir fotoğraf gösterdi işte bunun için dedi.
eşiymiş 3 yıl önce ölmüş.
Mezarına gitmek için her cuma ..
13 aralık da evlilik yıl dönümleriymiş.
Mezarlığa gitmiş bir masa kurmuş karanfillerle donatmış.
En sevdiği yemekleri götürmüş bütün gün oturmuş orada yedik beraber yemeğimizi diyor.
15 yaşındaymış eşi evlendiklerinde.
Çeşme başında tanışmılar
Babası vermemiş önce, amca da asker, havacı ..
amca sürekli evlerinin üstünde uçuyor en sonunda demiş verelim şu tayyareciye yoksa yıkacak bizim evi
Ama eşini anlatırken gözleri doluyor resmen.
Bayıldım.
Evine kadar bıraktım.

Neden olabilirmiş kanama bu konuda bir şey dedi mi Dosbam doktorun?
Dikakt et kendine yorulma ne olur.
Şimdi senin için en önemli olan şey sağlığın ve bebişin.
Bırak ev işleriymiş bilmemneymiş biraz beklesin.

olabilirmiş böle hayatım ama çok korktum (
yok hiç bişi yapmıyorum
akşam yemeğinide eşim dışardan alıp gelcek...
nolur kızlar bana ve bebişime dua edin

olabilirmiş böle hayatım ama çok korktum (
yok hiç bişi yapmıyorum
akşam yemeğinide eşim dışardan alıp gelcek...
nolur kızlar bana ve bebişime dua edin

Canım dualarım seninle.
İnan ilk duyduğumdan beri çok seviniyorum.
Ama bak normalmiş Dosbacım,anneme sordum onda böyle bir durum olmamış ama yengemde olmuş sanırım. Hareketi minimuma indirmiş o zamanlar.
Şimdi kuzenim gayet iyi gayet sağlıklı.

canım yaa kaçgündür aklımdasın inan yazamadım sanada. bebişinle iyice tanışmışsınız oh ne güzel.Rabbim hayırlısı ile kucağınızada almanızı nasip etsin dilerim.
dosbacım gebelik başlangıcında bazı kadınlarda kanama görülür ama yoğun bir şekilde değilse korkulacak birşey yokki zaten dr da ne olduğunu söylemiş. kimi kadın gebelik sonuna kadar lekelenir hayatım bu durum korkmanı gerektirmez,kanama ağrılı ve yoğun olursa sıkıntı oluyor.nette bunla ilgili birçok yazı var hayatım okudukça daha iiyi anlayacaksındır. ayrıca gebeliğini haftalık takip edebilirsinde, mesela 6.haftada nelerle karşılaşacaksın okursan önceden karşına çıktığında durumu daha rahat algılarsın hayatım.

masalcım merhaba canım, iyiyim hayatım çok sağol.sende iyisindir inşallah ama yoğun spor tempon sayesinde epey yorgunsun,beslenmende iyi değil. canım bol bol vitaminli şeyler tüket,beslenmene dikkat et,biranöncee toparlanmanı dilerim. dün çok az beslenmişsin çok spor yapmışsın,bu kadar hırpalama kendini,diyet yapıcam derken vücuduna eziyet etme yakında isyan bayraklarını çeker sonra.
yaşlı amcayada bayaa şaşırdım,mezarda yemek vay bea ne iştah varmış amcada ama evdede o niyetle yese olurdu sanırım. tayyereci olayıda bana vecihiyi hatırlattı, meşhur türk filmindeki(adını unuttum) Allah eşine Rahmet eylesin dilerim.

saol canım ilgilendiğin için... evet benim çevremde de var bu nedenle çabuk sakinleştim ama gecenin o vakti kimseyi arayamadım ( haliyle morale ihtiyacım vardı
şimdi çok şükür iyiyim
dinleniyorum

canım Allahtan dün dedim ki bu hafta neler olacakmış bi bakayım ...aslında her hafta cuma değişimlerime bakıyorum bugün 7 hafta bitti 8. haftayı yaşamaya başladım
ama işte dün öğle saatlerinde okdum akşam bu durum olunca çok korkmadım ama devamı gelecek diye içim içimi yedi ( sonra dr.um çok rahatlattı saolsun hep yanımda olduğunu hissettiriyor
dualarınızı bekliyrum adcım
saol canım

Dün çok az yedim haklısın kaptancığım uyarılarınızı dikkate aldım.
Bugün daha düzenli beslendim.
Ama spor çok güzel rahatlatıyor.
Ben de aa türk filmi gibi dedim zaten :)
Olurmuş ama bana çok roamntik geldi

iyi geceler 13.takıma
seyyah birinci olmuşsun tebrikler:)
nihan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım:)
dosba endişelenme çok şükür bebeğin iyiymiş:)sağlık sıhhat içinde doğar inşallah:)
masal yine çok güzel spor yapmışsın.karşılığını görürsün haftaya tartıda umarım:)

ben bugün yine kalorisi yüksek şeyler yedim hadi bakalım hayırlısı.ne zaman diyet yapmaya başlasam annem en sevdiğim şeyleri hazırlıyor menümü yazmak istemiyorum takımın azmine gölge düşürmeyeyim. yarım saat spor yapabildim bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…