- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
rica ederim canım. kilonu yazman iyi oldu, asuman bakar artık.
teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileklerin için. inşallah şifa olur oğluma iğneler.
hoşgeldin canım sen nişanlı mıydınnbilmıyordum . canım malum ben bu süreçten yenı çıktım. yardım edebıleceğimm bişey varsa seve seve
aa bu çok güzel bi haber iyileşşin de bıran önce annesıne şımarsın yıne
canım neden utanıyorsun.. hepımız kaçamaklar yapıyoruz. yeme alışkanlıklarını yazarak düzelteceksın . sırf yazmaya utandığım için elimi çıkolatadan çektiğimi biliyorum ben mesela.
amaaa çeyrak ekmek tek öğün için fazla canım. tabı çeyrek ekmek derken çeyrek dilim ekmekten bahsetmıyorsan. ama sabah yemen bı artı. tum gun platesle falan eritmişşindir. diğer öğünlerde de ekmek göremedım. makarna sağlıksız bışey değildir. sağlıksız yapan sosları ve yağıdır canım. yağsızsa bı sorun yok.ama yınede fazla yememalısın
sütlü tatlıları tabıkı şerbetlılere tercıh edıyoruz ama meyveye ağırlık vermelısın. hergun meyve yemeyı alışkanlık halıne getir. sütlaçı da tabıkı yıyeceksın ama eğer evde mınıcık kaseler varsa kendınınkını onlara koy yada yarım kase ye.
ailenın yanında olman bence daha ii çunku emınım okula dönunce abur cunburlar kaçamaklar fastfoodlar artar. en azından burda düzenlı olarak tencere yemeğı pısıyor. bence bunu iyi değerlendır.
kızlar, sonuçlar açıklanmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-38.html#post17374212
seyyahçım tebrik ederim canım, bireyselde 1. olmuşsun.
aa melek gelmiş. nasılsın canım?
sorun değil hayatım olan oldu düzeltirsek sıkıntı kalmaz. ozaman senden ricam bu akşam evinde botlarınla,(altlarını silersin artıkın)canım önceden
iş çıkışı
kıyafetlerimle
montumu çıkartıp
ama botlarımla
aç tartılıyordum.
dün de
sabah kıyafetlerimle
ama botlarım olmadan
kahvaltıdan hemen önce yani aç tartıldım.
aradakı tek fark botların ağırlığı canım her ikisindede açtım ve kıyafetlerim vardı montum yoktu. ben birinci olacağımı aklımın ucundan bıle geçirmemiştim adcım. hatta anladığım kadarıyla 1.lik yüzde oranlarıyla belirleniyormuş verdiğin kilo ile değil onu bıle yenı farkettim. bende kendi adıma özür diliyorum. muhtemelen 1 kg falan oynar kilom
yaktığın kaloriyi bilmiyorum ama sanırım büyük ölçüde sıkılaşmışsındır. illaki biliyorsundur ama yinede yazayım. evde eşinin yada senin giymediğiniz kalın çoraplarınız varsa botlarının üstüne giyersen sorun kalmaz hayatım kaymazsın.buzlu ve karlı yolda 1 km yürümek kaç kalori yakardüşmemek için nasıl kastıysam kendımı bacaklarım acımış ya
insallah daha iyi olmustur canim, fazla gecmise bakamadim
öylemi canim yaa, sen ne zaman evlendin? oldu canim eger sorucak biseyim olursa direk sana sorarim :)) tskler
kizz tebrikler 1. olmussun, seni gönülden tebrik ediyorum , MASALLAHböyle devam edersin insallah..
iyiyim suan canim ama cok islerim var bugün, odami temizlemem gerek ondan sonra alisverise gidecem eve gelip yemege yardim edecem, malum bugün misafirler var :) fazla kalamam , hemen gidecem yoksa annem kizar, hala oturuyormusun diye :) hehe
sen nasilsin?
sorun değil hayatım olan oldu düzeltirsek sıkıntı kalmaz. ozaman senden ricam bu akşam evinde botlarınla,(altlarını silersin artıkın)montun olmadan iş kıyafetlerinle aç karnına tartıl. birde pazar sabahı kahvaltı öncesi yani olması gerektiği gibi tartıl 2 değeride pazartesi bildirirsin. ama unutmamanı ricaediyorum,uzamasın sonra ceza alırız.
yaktığın kaloriyi bilmiyorum ama sanırım büyük ölçüde sıkılaşmışsındır. illaki biliyorsundur ama yinede yazayım. evde eşinin yada senin giymediğiniz kalın çoraplarınız varsa botlarının üstüne giyersen sorun kalmaz hayatım kaymazsın.
ricaederim canım.adcım teşekkür ederim
öğle yemeğim mercimek çorbası .. yine.. acaba bıkarmıyım diye düşünmeye başladım artık. :96:
aekmek yemedim. olurda kocacım hatırlarsa doğum günümü belkii pasta falan alır onu yerim biraz dengelerim diye düşündüm ama nerdeee benim kocamda o düşünce :82:
yarın öğlen de misafirlerim var kızlar. illa ki pasta börek yapmam lazım gerçi iki kişiler biri zaten kardeşim ama olsun ikramsız olmaz. bende yemeden duramam o yuzden kalorisi az şeyler yapmalıyım. sütlü tatlı yaparım muhtemelen de poğçadan kekten kaçış yok gibi görünüyor
aman Tanrım o nasıl bir babadır nasıl bir insandır melekcim dondum kaldım.kizlar dün gelemedim ama cok büyük bi nedeni vardi, size anlatmak istiyorum
önce kaptanima tsk etmek istiyorum, beni tekrar listeye aldi :)
persembe ve cumayi baglayan gecede nisanlim telefon acti ve cok sinirliydi.. babasiyla tartismis. zaten hep tartisirlar cünkü babasi cok otoriter birisi, cocuklarini döven birisidir.. dükkanda bi müsteri hesabi ödemeden kacmasi babasini cok sinirledirmis ve nisanlimin arkadaslari önünde beceriksiz gibi laflar söylereyek incitmis ve tükürmüs, nerdeyse vuracakti.. nisanlimda sinirlenerek cikip gitmis.. zaten babasi zaman mekan dinlemez, karisinin burnunu kirmistir, kizinin kafasini ayagi ile ezmisligi vardir..
nisanlimda bu duruma dur demek istedi ve bana catti kizdi bagirdi, biktim dedi, seni de bu duruma sürüklemek istemiyorum ben sana layik degilim ayrilalim dedi.. bende hayir dedim ama hic dinledigimi vardi , kendisi zaten sinirliydi .. eve git dememe ragmen yok bu sefer yetti arkadasima gidecem bidaha o eve dönmek yok dedi ve kapatti..
neyse saat 1:30du ve benim mesajlarima cevap vermiyordu aramalarima cevap yoktu, yani anliyacaginiz tedirginlik oldu bende ve gözlerimden yaslar akmaya basladi.. bi ara aradigimda telefonu biri acip kapatmisti, ama emindimki o degildi cünkü sesler geliyordu ve nisanlim asla telefonu yüzüme kapatmazdi.. hüngür hüngür aglamaya basladim , hissettim cünkü kesin bisey vardi diye.. biri aldi onu hastaneye götürmüstür arabayla kaza gecirmistir diye türlü türlü seyler geldi aklima.. hemen annesine telefon ettim eve gelmismi diye veya haberi varmi diye.. annesinin de haberi yoktu babasina etti filan.. saat 4de kadar haber yoktu ve o saate kadar gözüme uyku girmedi sürekli agladim durmadan..
4de mesaj geldi nisanlimdan, "kusura bakma cnm benim sarzim bitmisti anca cevap verebildim ben iyiyim uykum var yarin konusalim" dedi.. hem sinirli hemde üzgündüm ama iyi oldugunu biliyorum ya hic bisey sorgulamadan tamam dedim iyi geceler diledik birbirimize.. ama uyku yine gelmedim ve o sekilde ise gittim uykusuz halimle..
eve geldigimde ise hastaneye gittigini ögrendim, aksam araban ciktigi zaman basi dönmüs ve bayilmis, ordan bi kac kisi onu hastaneye götürmüs ve geceye kadar orda kalmis.. e tabi beni üzmemek icinde bana söylememis.. benim kafam atti tabi sinirlendim.. bi babasinin yaptigina böyle yapiyor beni üzüyor beni düsünmüyor, gece uykuda uyumamissim, ona hic bisey demeden anneme cattim.. oda bana kizdi.. gittim odama orda kaldim bütün gün.. annemde herseyi ögrendigi zaman yanima gelip aglastik.. nisanlimdan ayrilacaktim nerdeyse, cünkü biktim hep babasi yüzünden bana kizmasi kendisine bakmamasi.. annemde nisanlima telefon acmis ve hersey yoluna girdi o konusmadan sonra.. anliyacaginiz aksam 9'da ancak rahat bi sekilde yatagima girdim ve saat 11'e kadar deliksiz uyudum..
nisanlimla cok iyiyim suan ama dün cok sagliksiz beslendim.. bi ara kendimi cikolatalara bogdum ve aksam yemegini kestim sonra nisanlimin sayesinde 9da yedim aksam yemegini cünkü ayakta sallaniyordum, kendimde degildim, o yüzden annem aglamaya baslayip nisanlima telefon acti..
suan cok iyiyim ve güne yeni basliyorum, artik bencil davranip sadece kendime bakacagim, artik üzülmek yok..
ricaederim canım.
mercimek çorbasından bıkılırmı kız. mis gibi iç dur işte. ama sadece çorba içiyorsan 1 dilim ekmek ye yada çorbayla beraber yoğurt tüket hayatım. yada çorba seçeneğini değiştir.
kocişine haksızlık etme hayatım belki plalar yapıyordur adamcağız.:))
yarın ki misafir olayında fazla kaçırmamanı ümid ederim cicim,sütlü tatlı iyi fikir,fındık fıstıkla süslersin bi güzel,ev poğaçası daha iyi ama mayalımı yapacaksın,sütlü tatlı yersen kekten yeme sakın,dengelemiş olursun.
aman Tanrım o nasıl bir babadır nasıl bir insandır melekcim dondum kaldım.
canım evlendiğiniz zaman eşin yutdışınamı gelecek yoksa sen Türkiye yemi döneceksin. inşallah o senin yanına gelecektir. nişanlının babası sevgisiz büyüyen bir insan herhalde yada nasıl bir ailenin elinde yetişti. nişanlında kötü şartlar altında büyüyen bir insan hayatım, gerçi babasından daha uysaldır ama inşallah oda ona çekip evlatlarına öyle davranmaz. bu konuda sana büyük sorumluluk düşecek melekcim. inşallah ömrünüzün sonuna kadar mutlu bir aile olursunuz. dün gelememen gayet normalmiş ayrıca,ama toparlanmana sevindim ama lütfen kendini o kadar hırpalama bir daha. birinizin mantıklı düşünen taraf olması gerekiyor. bunuda olayların akışına göre kişinin kendisi belirlemek zorundadır,dilerim bu sıkıntıları kolay atlatırsınız birdaha.
yok rapor değil hayatım yaa sadece kiloları unutma lüüttfeeennn.tamadır kaptan pzt rapor veririm :13:
zaten gece çalışacak akşam evde yok yanı. ben bugun 2buçukta çıkacam işten. söyledim sana yemek hazırlarım ozaman gitmeden bırlıkte yerız dedi. bakalım bahtıma ne cıkacak. ya yıne kuru fasülye yaparsa:26:gülermıyım ağlarmıyım bilmiyorum
melek için yaptığın yorumlara katılıyorum. umarım babasının hatalarından ders almıştır ve sevgi dolu bı baba olur. bu en çok melek ın elınde dediğin gibi. umarım çok mutlu bı yuvaları olur
yok adcım okadar uzun boylu değil o sadece kendi istediğinde yemek yapmayı sevıyo bunu ona görevmiş gibi empoze edersem bıdaha hayatta yapmaz iyisimi elimdekilerle yetineyim.
zaten bı yemek yapıyo mutfak savaş alanı gibi sonra işin yoksa topla. ama nankörlük yapmayayım adam benı düşünmüş yemek yapmış diye şimdilik sesimi çıkartmmıyorum
arkadaşar ben çıkıyorum yavaş yavaş. akşam yemeğimi erken yeyecem gıbı görünüyor. gece de meyve yerim bol bol . yarın mayalı poğca sütlü tatlı( evde keşkül vardı yoksada muhallebı tarzında bişey yaparım) bıde salata yapmayı düşünüyorum. mayalı poğcadan ıkı çeşit yaparım bırı zeytınlı yuvarlak biri peynırlı yarım ay şeklınde iki çeşit olmuş olurdikkat etmeye çalışacam yediklerime bukadar yol almışken başa dönmek istemıyorum çunku
herkeze iyi tatıller kızlar. öpüyorum pzt görüşürüzzz
14 eylülde evlendim canım. nişanlın mı gelıo mısafır?
ricaederim canım.
mercimek çorbasından bıkılırmı kız. mis gibi iç dur işte. ama sadece çorba içiyorsan 1 dilim ekmek ye yada çorbayla beraber yoğurt tüket hayatım. yada çorba seçeneğini değiştir.
kocişine haksızlık etme hayatım belki plalar yapıyordur adamcağız.:))
yarın ki misafir olayında fazla kaçırmamanı ümid ederim cicim,sütlü tatlı iyi fikir,fındık fıstıkla süslersin bi güzel,ev poğaçası daha iyi ama mayalımı yapacaksın,sütlü tatlı yersen kekten yeme sakın,dengelemiş olursun.
aman Tanrım o nasıl bir babadır nasıl bir insandır melekcim dondum kaldım.
canım evlendiğiniz zaman eşin yutdışınamı gelecek yoksa sen Türkiye yemi döneceksin. inşallah o senin yanına gelecektir. nişanlının babası sevgisiz büyüyen bir insan herhalde yada nasıl bir ailenin elinde yetişti. nişanlında kötü şartlar altında büyüyen bir insan hayatım, gerçi babasından daha uysaldır ama inşallah oda ona çekip evlatlarına öyle davranmaz. bu konuda sana büyük sorumluluk düşecek melekcim. inşallah ömrünüzün sonuna kadar mutlu bir aile olursunuz. dün gelememen gayet normalmiş ayrıca,ama toparlanmana sevindim ama lütfen kendini o kadar hırpalama bir daha. birinizin mantıklı düşünen taraf olması gerekiyor. bunuda olayların akışına göre kişinin kendisi belirlemek zorundadır,dilerim bu sıkıntıları kolay atlatırsınız birdaha.
yok canim nisanlim avusturyada kaliyor, bende danimarka.. dayim gil geliyorlar misafirlige.. keske o gelseydi :)
bu arada Allah mutlugunuzu bozmasin , yeni evlisiniz demek :)
nisanlim avusturyada kaliyor canim , o buraya gelmek istiyor ama benim isim daha oturmadigi icin burda olmasi biraz zor..
zaten benim ailemde cok sorunlu canim, bende cok cektim babamdan , ve hala cektirtiyor.. oda cok cekti babasindan ama kendisi okadar merhametli bi insanki onun insanligina, büyük yüregine asik oldum, Allahtan babasina cekmedi.. zaten babasini 10 yasinda gördü, 10 yasina kadar türkiyede annesi ve kardesleriyle birlikteydi, babasida avusturyada kaliyordu .. avusturyaya gelene kadar babasini görmedi , ozamana kadar da annesi yetistirdi cocuklari.. anneside okadar saf okadar temiz bi insanki yemin ederim beni prensesler gibi agirliyor, ne bulasigini nede temizligini el sürdütüyordu evine geldigimde.. zaten nisanlim 10 yasindan sonra babasinin zoruyla calisti , bu yasina kadar eve o ekmek getiriyo, herseyine nisanlim bakiyor.. ne ickisi var, ne sigarasi, ne gece hayatini bilir, fazla okula gitmese bile kültürlüdür, nerede ne yapacagini iyi bilir, cuma namazina gitmeyi ihmal etmez, erken yasta bütün yükü üzerine almistir.. benim durumum da ondan farki yok zaten.. sadece bizde siddet olmadi hic bi zaman..
ama bidaha olmaz dünki gibi, cünkü ikimizde akillandik.. oda binlerce özür diledi yaptigi hatadan dolayi ama babasinin yaptigina artik göz yumamadi ve hani derler ya insanin sevdigine ancak nazi gecer diye, oda bana kustu derdini anlatti, sadece biraz fazla oldu bu sefer, okadar :)) ama cok iyiyiz Allaha sükür
Melekcim geri döndü mü peki eve nişanlın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?