Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm bildigim kadaryla b vitamini iştah acıo bnm karısık haplarmda o da var ama ben genelde vitaminsiz kalınca acıkan bi tipim muhtemelen yine vitaminsz kaldm bakalm bi baslıyım haplara sonra sonuclrı yazarım:) öglen makarna ve salata yedim bu sefer salsa sos almadım(yagsız olasada ne de olsa bir tür sos) onun yerine dana kıyma koydm yanına. aksam yemegimide 1 saate yiycem bakalm... bu sırada yarın kendimi tamamen spora adıycam en az 2 saat spor yapmayı planlıorm hocayla. nede olsa cmt ve çok dersim yok daha şimdi :)
herkese güzel haftasonları

canım sevdigin yemeklerden azar azar yemege calıs o zmn daha rahat olr hem yemş olrsn hemde az kalori alırsn:)) yada annene diyette oldgnu söle mesela bska zmn yapsn :)

canım boyum 168 zaten hedefim 65-66

İzine ayrılsan da uğra özletme kendini Eminecim ..

Hoşgeldim o zaman Che'cim..
Umarım hep beraber tekrar verilir o kilolar..

Che ankarada :)
Sen hangi şehirdesin bu arada?
umarım veririz ben maraştayım

ama ben niiye yokumki oysaki kilomuda bildirmiştim taa gee yarısında hemde nayse haftaya yazarsın demi asumancımm
oy canım benim oyerleşme kanaması bendede olmuştudakorkudan ölecektim dikkat et kendine ağrılar oluyor güzelim rahim büyüyor doktor sana progestoron mu verdi ilaç olarak eğer onu verdiyse çok acayip uyku ve bulantı yapıyor bide psikolojni yüksek tut bebeğini etkileme bişey olmaz merak etme
kaç haftalık oldu bebiş çok güzel bişey hamilelik bide sonra kilo kalmasa
allahım sağsalim kucaına almayı nasip etsin inşallah
eevet b12 vitamini iştahaçıyor diye biliyorum ben
gelelim yediklerime sabah 1 umurta çok az beyaz peynir 2 dilim ekmek
öğlen bişey yiyemedim çünkü kahvaltıyı baya bir geç saatte yaptık bide markete felan gidince akşam oldu
akşam 1 balık salata 3 dilm kadar ekmek sonraçay
bikaçtanede cips atıştırdım ama çok az
ya çpok dengesiz besleeniyorum farkındayım yarın manava gidecem ve başta lahana olmak üzere bütün sebzelerden alacam olmuyor böyle
ya bide ben vmeyveyi aşırı çok severim yani bi otıuurkaya 1 portakal yiyp kalkmak bana göre değil en az iki tane yerim
ayrıca egserssizede başlıyorum artık
gerçi akşama kadar kızım sağolsun oturtmuyor ama olsun yinede bişeyler yapmaya çalışacağım herkese iyiy geceler

kızlar aksam yemeginden yeni geldim ve berbat bi menüydü ((
yemekhanedeki herseyn ya tadı igrencti ya da çok yaglılardı bnde patates yedim skin patatoe die geçio bilmiorm biliomsn böle türkiyede superfresin varr dondurulmus fırına atıosunuz en normaaliydi((

günaydın kızlar,

akşam dışarı çıktık, sonra da gelince sızmışım yorgunluktan:)) birazdan geçmişi okurum inşallah. şu kahvaltı işlerini halledeyim.

dünkü menüm:

kahvaltı: biraz yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 çk reçel ve 1dilim ekmek.
ara: 1 elma
öğle: 5 yk bezelyeli pirinç pilavı ve sarımsaklı yoğurt (pilavı ne özlemişim)
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 sütlaç, ee artık bu da haftamın ödülüydü:))
ara: 2 kupa adaçayı
akşam: 2 tane minik yaprak sarma ve salata

sonra uyku:))

canım ben bu msj ı daha yeni görüyorum dün 3den sonra giremedım nete. buakşam dedğin gibi botlarımla tartılırım hayatım. zaten dünde işe gelmeden önce kıyafetlerimle tartılmıştım. ama kahvaltı öncesıydı yanlış hatırlamıyorsam. ama evde netım olmadığı için bunu ancak pzt sabah bildirrim sana sende zaten pzt işleyecem demişşin sorun olmaz sanırım
geçmiş olsun dosbacım. bebeğinle tanıışmana çok sevindim. bu arada bebişin cinsiyetı belli değil gerçi ama isim düşünüyormusunuz yavş yavaş

ayy sorma canım açlık başa bela
çoraplar konusunda katılıyorum bıgun kafam atacak ağzına ağzına sokacam
bomba seyyah ha süpermiş

kızlar, sonuçlar açıklanmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-38.html#post17374212
seyyahçım tebrik ederim canım, bireyselde 1. olmuşsun.
teşekkür ederim biraz bolan birincilik oldu ama bu haftalık böyle olsun artık
tebrikler seyyahçım

sağolasın nihancım birkaç saatliğine de olsa iyi oldu motive ediciydi

günaydın kızlarrrrr.. burası kara teslim. sabah durağa yürüyene kadar kaçkere düşme tehlikesi atlattım sormayın bu aralar büroda işler sıkı ay sonu olduğundan. o yzden dün öğleden sonra giremedım topiğe. meğer neler kaçırmışım önce 1. olmuşum sonrada botlarımın azizliğine uğramışım olsun ama pzt ye adar 1.yim demi bu arada ayıptır söylemesi bugun benım doğum günüm buda sizden bana doğum günü hediyesi olsun zaten benım koca kafalı kocam unuttu gibi pasta masta da almaz bana diyet sağlamda hala

dün size verdiğim sözü tuttum . akşam yemeğim 1 tabak yeşil mercimek. ekmek yok
arkasından kardeşimle çay içtim iki fıncan ama meyve yemeği unutmuşuım.
bıde itiraf ediyorum bu cuma ödülüm çikolataydı: bır kare bitter çikolatanın 3 minik karesi kadar.
yani dünkü menum sabah 1 kase k flakes
ara form bisküvi (4 tane )
öğlen musakka(1 porsıyon) 1,5 dilim ekmek
ara çikolata 3 minik kare(bitter)
akşam 1 tabak yeşil mercimek
2 fincan çay

bu sabah 1 kase k flakes. evde kahvalılık kalmadı alışverişe çıkmamız lazım bende k flakes yıyorum

günaydııııınnnn
che canım ağır kaldırmıyom hatta sürekli uyku modundayım ama olması normalmiş... hamilelik çok güzel ve kilolarından korkmuyorum :)) çnk diyeti bırakınca hamile kaldım ve anladım ki hayatta hiç bişeyi kendine haddinden fazla dert edinmeyeceksin... olsun sağlıklı olsun da ben veririm...

neysecim valla ben senin kadar versem kendime ne ödüller verirdim sütlaç dediğin de nedir ki :)) afiyet olsun

seyyahcım daha 7 haftalık cinsiyetini bilmiyoruz... aklımızda bi kaç isim var ama çevremizdeki insanlara sormadık?? aslında sormak değil amaç ama biraz kız isimlerinin telafuzu zor acaba söleyebilcekle mi??

bana gelince bugün çok şükür daha iyiyim...kar yağmış çok güzel ama evden çıkamıyorum ( şimdi kaymak yada kartopu oynamak vardı :))

kahvaltı canım bişi istemiyo zorla yedim ilaç alcam (progestan) leyla gibi oluyorum :))

tartının değiştiğini ben biliyordum ama seni uyarmak aklıma gelmedi canım, sen de benim kusuruma bakma. son günlerde bir parça leylalık var.

canım, benim görümcem 2 hamileliğinde de böyle sıkıntılar yaşamış. hem de sadece başında değil hamileliği boyunca. kanama, parça gelmesi ne ararsan varmış. ama çok şükür şimdi 2 evladı var küçüğü 6 yaşına girecek. sakin olmaya çalış, çok zor olduğunu biliyorum. hareketi minimuma indir. kimi bayanların vücudu hassas oluyor, hamilelikte en güzeli az hareket etmeleri oluyor. dualarımız seninle canım, Allah yardımcın olsun.
bir de o kalp atışları kadar insanı duygulandıran bir şey var mı?

seni unutmadım ya:)) aklımdaydı da dedim dur bakayım ne yapacak:)) e bir ara sen bizi biraz unuttun ama yok yok masalcım, senin olmadığın bir 13. takım düşünemiyorum bile ben. bak ama dosbamı unutmuşum, Allahtan görmediya biz bayağı çok kişiyiz böyle yazınca, gör nihan gör:)
bu arada sen ne kadar romantiksin maşallah. gençlikte böyle oluyor canım. bak asuman ne kadar materyalist bir yorum yapmışevde de yeseydi aynı olurdu diye:) bana da abartılı geldi açıkçası. uçak olayı da vecihiyi hatırlatıyor gerçektenhayatta bu kadar romantik olmuyor ama Allah seni romantik bir beyaz atlıyla karşılaştırsın canım
hoşgeldin canım. menümü yazmak istemiyorum olmuyor amatakıma katılmak için yapman gereken şeyler var. eğer ki ben memlektteyken bu işi yapamıycam diyorsan seni ankaraya dönünce takıma alalım. sen bilirsin.

vücudunu sen daha iyi bilirsin canım. vitaminsiz kaldığını düşünüyorsan bence de al. özellikle kadınlarda vitamin önemli zaten.
sana güzel bir spor seansı diliyorum

boylarımız yakınmış, ben de 166. bence verirsin inşallah çabucak, çocuk da var koşturuyorsundur boyuna.
beslenmende hakikaten bir düzensizlik var. ama en güzel yöntem senin yazdığın gibi çıkacaksın manava, markete ev stoklarını oluşturacaksın. hazırda sebze yemeğin daima olacak. ara öğünler için de meyve, süt falan. işte o zaman düzensiz olması için bir neden kalmaz.

pek içaçıcı değilmiş canım(

ayy sorma canım açlık başa bela
çoraplar konusunda katılıyorum bıgun kafam atacak ağzına ağzına sokacam
bomba seyyah ha süpermiş
bomba tabi:))
ağzına sokmak da iyi fikir
canım birinciliğe de üzülme yaw, sen daha nice birincilikler görürsün inşallah.kalplerimizde birincisin

seyyahcım doğum günün kutlu olsun...sevdiklerinle nice güzel yıllara...
teşekkürler dosbam

yok canım ne kusuru . benımde aklıma aradaki farkı yazmak gelmedı hiç

üzülmüyorum canım espri konusu oldu işte iyi malzeme çıkardım

doğum günün kutlu olsun seyyahçım
ankara da kara teslim ve hala yağıyor. biz de inşallah oğlumu iğneye götüreceğiz. bakalım dikkatli bir şekilde gidip geliriz inşallah.
canım menün çok güzel. ödülün de tam yerinde, tebrik ederim. akşam doğum günü kutlaması yaparsınız sanırım. gerçi eşim unuttu demişsin ama belki unutmamıştır

teşekkür ederim canımsütlacı ta salı günü yapmıştım, kaç gündür bakışıyoruz
bebişin doğunca beraber kayarsınız inşallah canım.

yok canım ne kusuru . benımde aklıma aradaki farkı yazmak gelmedı hiç

üzülmüyorum canım espri konusu oldu işte iyi malzeme çıkardım
en güzelini yapıyorsun

teşekkür ederim benım eşimın pek özel gün kültürü yok malesef hatırlasa bıle bı pasta alıp sallana sallana gelir kesin

selam kızlar inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
midem yavaş yavaş düzelmeye başladı,ama malesef dün akşam oğlum ishal oldu. dr. a danışıp ilaç aldık,inşallah bugün daha iyi olur ama sanmam,ben bile yeni yeni düzeliyorum.
kaç gündür ilk defa bu sabah kahvaltı ettim, sadece tost yedim malesef kaşarlıydı. ama iyi geldi :))
bugün erken çıkacağım işlerimde var geçmişe hızlı hızlı bakıp geçeceğim.

buarada kızlar dün söyledim işyerimde kendi bilgisayarım bozuk.karşı masamdaki uyduruk pc den yazmaya çalışıyorum,onunda ana kartı bozuk ve faresi bir oynamaya başlayınca durmuyor,önüne ne gelirse açıyor kapıyor taşıyor falan,hani olurda ansızın çıkarsam anlayınki bu oynak pc yüzündendir.
neyse fazla geç olmadan bakayım geçmişe öpüyorum sizi.

seyyah canım,dünkü yarışmada oluşan karışıklık için üzgünüm. ama şunu tam olarak açıklığa kavuşturmak istiyorum. sen her hafta bize iş çıkışı yani akşam, akşam yemeği yemeden önce yani açken, üzerinde montun olmadan kıyafetlerinle vede botlarınla tartıldığın kilonu söylüyordun doğrumudur.
dün söylediğin kilon için, şu sorularımı yanıtlarmısın.
sabahmı tartıldın.
kıyafetlerin varmıydı,yani işe giderken giydiğin kıyafetler.
botların varmıydı.
açmı tartıldın.

dün akşam mesajımı görmemiş olmama üzüldüm. çünkü akşam eve gider gitmez tartılsaydın, günü gününe müdahele şansımız olurdu.düzeltmeyi pazartesi yaparım dedim ama bugün senin işe geleceğini unutarak öyle yazmıştım.:)) yani değişiklik bugün yapılır konu kapanırdı,şimdi bütün kapılardan özelliklede sırasını aldığımız asıl bireysel birincisine büyük özür borçluyuz.
sen şimdi sorularımı yanıtlayıver hayatım ona göre netleşelim seninle.

Son düzenleme:

canım önceden
iş çıkışı
kıyafetlerimle
montumu çıkartıp
ama botlarımla
aç tartılıyordum.

dün de
sabah kıyafetlerimle
ama botlarım olmadan
kahvaltıdan hemen önce yani aç tartıldım.

aradakı tek fark botların ağırlığı canım her ikisindede açtım ve kıyafetlerim vardı montum yoktu. ben birinci olacağımı aklımın ucundan bıle geçirmemiştim adcım. hatta anladığım kadarıyla 1.lik yüzde oranlarıyla belirleniyormuş verdiğin kilo ile değil onu bıle yenı farkettim. bende kendi adıma özür diliyorum. muhtemelen 1 kg falan oynar kilom

buzlu ve karlı yolda 1 km yürümek kaç kalori yakar düşmemek için nasıl kastıysam kendımı bacaklarım acımış ya

Seyyah canım,doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve huzur dolu yaşlara. Ankarada ne güzel kar yağıyor buraya hiçbirşey yok,gerçi eskidendi yağsın diye beklediğim zamanlar,şimdi erirken yaşadığım eziyet aklıma geldikçe yağmasın diyorum. Sende düşüyormuşsun bak neredeyse dikkatli ol hayatım, çanağa zarar gelmesin eşin konusundada iyi yapmışsın. alışsın artık ana kucağında değil,tıpki senin olmadığın gibi. :13:

Rabiacım,enesin iğneleri şifa olsun prense hayırlısı ile iyileşir dilerim. Gerçi onlar Allah ın izniyle çabuk toparlanıyorlar olan bize oluyor insanın ömründen ömür gidiyor resmen. Karda yağmış oralara hayırlısı ile gidip gelin evinize inşallah.
Sencede vecihi değilmi.
Tartı konusunda üçümüzde hatalıyız rabiacım ama mazeretimiz vardı. ama ayrıca yardımların içinde teşekkürederim hayatım.
Pilavı menünde ilk defa görüyorum canım afiyet olsun ama 5 yk çok olmuş,birde sütlaç yemişsin ödül olarak. Afiyet olsun kesinlikle bir şey demiyorum ama ondada pirinç vardı değilmi. (birşey buldum menünde çok sevinçliyim)

Cheguevera canım eski üyemizde olsa deneme süresi yapmadan almıyoruz,paylaşımlarla bizi doyurman lazım. bu hafta hareketliliğe başladın böyle gidersen listede olursun diye düşünüyorum.

Ms22 canım bir diyet programı oluşturman ve elinin altına diyetle ilgili acil durumlarda tüketebileceğin yicekler bulundurman lazım. Sen pratik şeyler hazırlayabiliyorsun anladığım kadarıyla. Ya ayrıca kusuruma bakmazsan hani unutkanlığıma verirsen sevinirim,kendini tekrar tanıtırmısın. Şimdi hangi ülkedesin,yurttamıydın evde mi kalıyorsun vs şeyler. :44:
Birde sürekli acıkıyorum yazmıştın sanırım,bunun sebebi kan şekerinin değişmesinden kaynaklanıyor olabilir. Değerlerini imkan varsa ölçtür derim. :129:

Masalcım romantik prensesim benim, sana nasıl imreniyorum anlatamam. ne güzel gençsin,neşe dolusun.dilerim ömrünün sonuna kadarda neşe dolu olursun. Rabişiminde dediği gibi romantik bir beyaz atlı prens bulup, çoook güzel bir aşk yaşarsın dilerim. :87:

Güzgüneşi canım senin için ne yapabiliriz bilmiyorum düşünüyorum ama senin isteksiz olduğunu görünce üzülüyorum. Canım benim, şöyle düşün diyet yapmak kötü bir şey değil,kendini sıkmana gerek yok,sadece yediklerine dikkat etmeye başla,sabah kahvaltını dengeli yap, öğle ve akşam ana öğünlerini düzenli tüket,günde 4 dilim ekmekten fazla yeme,ara öğünlerini muhakkak ye,meyve olur yoğurt olur,salata olur. Tatlı olarak haftada bir iki defa sütlü tatlı ödülün olsun. Sen yeterki başla Gerisi kendiliğinden gelmeye başlıcaktır

adcım teşekkür ederim
öğle yemeğim mercimek çorbası .. yine.. acaba bıkarmıyım diye düşünmeye başladım artık. :96:
aekmek yemedim. olurda kocacım hatırlarsa doğum günümü belkii pasta falan alır onu yerim biraz dengelerim diye düşündüm ama nerdeee benim kocamda o düşünce :82:

yarın öğlen de misafirlerim var kızlar. illa ki pasta börek yapmam lazım gerçi iki kişiler biri zaten kardeşim ama olsun ikramsız olmaz. bende yemeden duramam o yuzden kalorisi az şeyler yapmalıyım. sütlü tatlı yaparım muhtemelen de poğçadan kekten kaçış yok gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…