kıslar çok yorgunum yemek hazırlamaya bile gücüm yok belki bugün giremem hepinizi öptüm iyiki hayatıma girdiniz zayıflamasam bile çok önemli değil sizleri tanıdım
haydi kızlar okula kampanyası ,mardin in köyleri ve başörtülü şişko olan benim resimlerim
-tatlicadiarzu-
resimler içn tenks şeker ama ben resimleri görünce çok moralim bozuldu..yani ben kendimi daha zayıf saniydimm kısss senağlamaher yanımdan pörtük pörtük yağlarrr senağlamaResimler çok güzel patpori. Ayrıca hiçte öyle şişko değilsin:)
yediklerim
sabah kızarmış ekmek, tereyağı, bal.
öğlen etli sarma, salata
akşam sebze çorbası
sabah tartıda biraz eksik çıkınca tereyağıyla ödüllendirdim kendimi. Cumaya kadar telafi ederim merak etmeyin.a.s.
canım mardin bambaşka bir kültürdür..sokakları gezerken bile mest olursun..eğer gelirsen seni ağırlar gezdiririm buralarıpatboriiiii çok şekersin canım
valla fotolara bayıldım
ya ben mardini çok merak ediyorum
bu arada boyun kaç kilon çok değil canım ya
ben bu arada spordan gelirken eşim çiğköfte aldı
dayanamadım biraz yedimklava:
kıslar çok yorgunum yemek hazırlamaya bile gücüm yok belki bugün giremem hepinizi öptüm iyiki hayatıma girdiniz zayıflamasam bile çok önemli değil sizleri tanıdım
haydi kızlar okula kampanyası ,mardin in köyleri ve başörtülü şişko olan benim resimlerim
-tatlicadiarzu-
Resimler çok güzel patpori. Ayrıca hiçte öyle şişko değilsin:)
canım mardin bambaşka bir kültürdür..sokakları gezerken bile mest olursun..eğer gelirsen seni ağırlar gezdiririm buraları
boyum 1.70
allahtan biraz boy vardagerçek kilomu göstermiyorum.ama yinede pörtüklere sinir oluyorum
canım evet boyunu tahmin ettim benim 165
bu yüzden aşağı yukarı senin gibiyim
hadi yaza çıtır girelim inşallahhhh
sağol canım yaaa.ama gerçekten baa var kilo..ama vercemmresimler çok güzel de senin neren şişgo ben anlayamadım ya delikafadulden
benimde boyum 1.70 ama benim kemiklerim kalın olduğu için iri gösteriyorum. Gördüğüm kadarıyla sen ince kemiklisin, zayıflasan harika bir vücudun olur. Neyse önce sağlık olsunda gerisi önemli değil; öyle değil mi kaydirigubbakcemile5
kızlar dün arkadaım söyledi..o da tvde izlemiş.kulak mememiz var ya..bildiğimiz değil de hani tam ortada olan kıkırdaktan oluşan mememsi şey:1shok:işte orayı haftada bir kaç kez sıkacakmışız..ama acıyacakmmış biraz..o zaman açlık hissimiz yavaş yavaş kkayboliuyormuş.mesela ben şu an çok açımmmmm.hemen işe koyulayım
ah canım eşinin anlayışlı olması çok iyyi ya...benim ki de oğlumla çok ilgilenir..ama uyku probleminin çözümü yokkk..oğlum 23 aylık hala geceleri kalkıyor en az 3 kez.19 aylıkken emzirmeyi bıraktım ama aynen devam :sm_confused:
1400 KALORİLİK DİYET:afe:
küsüm ama neysee :dilcikar:
selam kızlar ben yokken herkes ne güzel kaynatmış olayı.yaşpastalar gırla gidiyor.bu arada 2 gündür rahatsız olduğum için giremedim nete.bugünde erkenden geldim ama bu sefer oğlum müsade etmedi o yüzden yazamadım.löliz benim koç senmişsin hadi hayırlısı ama benden bu hafta pek ümit yok gibi.öyle çok fazla şey yemedim abur cuburda yemediim ama ne bileyim çok şişti midem,su doğru dürüst içemedim.ama gördüğüm kadarıyla sende fazla gelmemişsin bizim iş biraz zor olacak gibi.melis yazmış zaten bu hafta böyle geçsin diye,bu haftayı atlatalım gerisi hayırlısı artık.bende zaten öyle eften püften günler geçiriyorum.sporu hepten aksattım malum o halde yapmam imkansızdı zaten ama yarın nasip olursa tekrar başlayacağım.yediklerimi bir aragelir yazarım.neyse sağlıcakla kalın.
selam kızlar
oku oku bitmiyo
bugün muhabbet çok güzelmiş kaçırdım
tatilden bahsedilmiş... ayyy bi yaz gelse
cicilerden bahsedilmiş bi çıtır olsak hepimiz
tatlılar ve böreklerden bahsedilmiş.... incelsem artık onları sınırlı ama yavaş yavaş tadına vararak yiyeceğim
yaa kızlar hayal kurmak ne güzel değil mi...
ama ben hayallerimi yaşayacağım bu bahar benim baharım olacak bu bahar bizim baharımız olacak
kaydirigubbakcemile5
canım mardin bambaşka bir kültürdür..sokakları gezerken bile mest olursun..eğer gelirsen seni ağırlar gezdiririm buraları
boyum 1.70
allahtan biraz boy vardagerçek kilomu göstermiyorum.ama yinede pörtüklere sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?