Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kıslar çok yorgunum yemek hazırlamaya bile gücüm yok belki bugün giremem hepinizi öptüm iyiki hayatıma girdiniz zayıflamasam bile çok önemli değil sizleri tanıdım

özür ilerim kzıalr bişi yazamadan çıktım
az önce yedim yemeklerimi
bir kabak dolması
balık çok az bol salata 1.5 bardak ayran
öptüm hepinizi tekrar gelirimm muck

kıslar çok yorgunum yemek hazırlamaya bile gücüm yok belki bugün giremem hepinizi öptüm iyiki hayatıma girdiniz zayıflamasam bile çok önemli değil sizleri tanıdım

canısı ne o veda msjı gibi olmuş yaww,okuyan da bi daha geri gemicen sancak .bu arada isminin melzeyit olduğunu yeni farkettim.bu güne kadar sana melyezit diyordum..sorryyy

haydi kızlar okula kampanyası ,mardin in köyleri ve başörtülü şişko olan benim resimlerim
-tatlicadiarzu-

Eklentiler

• $CIMG1518 (Large).webp
    33 KB · Görüntüleme: 48
  • $CIMG1529 (Large).webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG1531 (Large).webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $CIMG1597 (Large).webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $CIMG1563 (Large).webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 43
yediklerim
sabah kızarmış ekmek, tereyağı, bal.
öğlen etli sarma, salata
akşam sebze çorbası
sabah tartıda biraz eksik çıkınca tereyağıyla ödüllendirdim kendimi. Cumaya kadar telafi ederim merak etmeyin.a.s.

Resimler çok güzel patpori. Ayrıca hiçte öyle şişko değilsin:)
resimler içn tenks şeker ama ben resimleri görünce çok moralim bozuldu..yani ben kendimi daha zayıf saniydimm kısss senağlamaher yanımdan pörtük pörtük yağlarrr senağlama

iyi yapmışsın şeker bazen ödüle ihtiyacımız da oluuyor..ama haftada 1 olabilir..ben de tereyağ ile reçele baayyyılırım..ama artık hiç yemiyomm..senağlama ayrıca akşam çok güzel dengelemişsin yediklerini..peki ne kadar vermişsin canım?

patboriiiii çok şekersin canım
valla fotolara bayıldım
ya ben mardini çok merak ediyorum
bu arada boyun kaç kilon çok değil canım ya

patboriiiii çok şekersin canım
valla fotolara bayıldım
ya ben mardini çok merak ediyorum
bu arada boyun kaç kilon çok değil canım ya
canım mardin bambaşka bir kültürdür..sokakları gezerken bile mest olursun..eğer gelirsen seni ağırlar gezdiririm buraları
boyum 1.70
allahtan biraz boy vardagerçek kilomu göstermiyorum.ama yinede pörtüklere sinir oluyorum

ben bu arada spordan gelirken eşim çiğköfte aldı
dayanamadım biraz yedim klava:

afiyet olsunn ..ahh ahh valla ben bu haftasonu iznimi çiğköfteden yana kullanmayı düşünüyorum..1- 2 yedinse iyyi ..fazla yedinseklava:

ortağım yoldaşım neden böyle konuşuyonn yaa canım benim iyiki varsın
bende iyiki seni tanıdımm Şeniz
hepiinizi çok seviyomm Şeniz

patbori resimler çok güzeldi
çiçekler ayrıcazatenn
çok bişeyin yok senin bak söyliyorum 7 kilo versen bitti başka bişeyin yok
kıvırcık saçları çok severim beenn çok datlusun Şeniz

canım evet boyunu tahmin ettim benim 165
bu yüzden aşağı yukarı senin gibiyim
hadi yaza çıtır girelim inşallahhhh

benimde boyum 1.70 ama benim kemiklerim kalın olduğu için iri gösteriyorum. Gördüğüm kadarıyla sen ince kemiklisin, zayıflasan harika bir vücudun olur. Neyse önce sağlık olsunda gerisi önemli değil; öyle değil mi kaydirigubbakcemile5

canım evet boyunu tahmin ettim benim 165
bu yüzden aşağı yukarı senin gibiyim
hadi yaza çıtır girelim inşallahhhh

inşallah canım en büük hedefim yaza zayıf girmek.gerçekten bıktım artık tombidik gezmekten yawww
resimler çok güzel de senin neren şişgo ben anlayamadım ya delikafadulden
sağol canım yaaa.ama gerçekten baa var kilo..ama vercemm

canım senin boyuna göre kilon süperrrr.sen de resmini koysana çok mrk ettim..istersen özelden de gönderebilirsin:1hug:

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrr
bugün ist. hava çok güzell vallahi hiç çalışasım yok içim kıpır kıpırdelikafadulden
dün akşam 3 kaşık yoğurt bir dilim kepekli ekmek ve saat 19,30 bir elma yedimmmm

işe yaradımı canım.

canım biraz anlayış biraz da sinirli bir kadınla ev çekilmez ya ondan neşemi yerine getirmeye çalışıyordelikafadulden
off ya ben 1 yaşına girince biter sanmıştım, bütün hayallerim yıkıldı şimdi. Allah bağışlasın oğluşunu.

1400 KALORİLİK DİYET:afe:
küsüm ama neysee :dilcikar:

canım bunu mu uyguluyorsun yoksa uygulaşacakmısın? küsme bize Şeniz

canım geçmiş olsun iyisin değil mi şimdi.

inşallah canım bu bahar ve sonrası, ayrıca hiç biri de hayal değil, hepsini yaparız inşallah :teytey:

evet canım yaa veda gibi olmuş hayırdır, ben de hepinizi çok seviyorum ve de çok alıştım, uykudan gözümü açar açmaz buradayım.

haydi kızlar okula kampanyası ,mardin in köyleri ve başörtülü şişko olan benim resimlerim

çok tatlıymışsın, hiç öyle kilolu göstermiyorsun ayrıca.
Mardine ben de gittim, Malatyada bir sempozyuma katıldım 2 yıl önce (sunduğum makale ile ödül aldım hemde orada, genç araştırmacı ödülü). Bir gezi düzenlendi mardin, diyarbakır vs. Hayran kaldım, hele mardin. Kervansaray'mıydı orası çay içtik tepede, bir de otelin adı neydi hatırlamıyorum yine kervansaray olabilir, manzara muhteşem o taşevlerin görüntüsü, akşam bir başka güzeldi. Otelde bir de düğün vardı, farklı kültürleri görmek için girdik içeriye, gelinin takıları, tuvalet giymiş son derece güzel küçük kızlar, hatta fotoğrafım bile var. En iyisi ben hepinize facebookumu yollayım fotoğraflara bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…