dün akşam giremedim yemek yedim, kızımı uyuttum sonra ben de bir uyumuşum sormayım, herhalde 9.30 falandı, uyuya uyuya şiştim.
dün neler yedim şimdi yazayım:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1/2 tk gül reçeli, 1kk peynir.
ara: 1 dilim kek
öğlen: tarhana çorbası
ara: sarı leblebi ve kuru üzüm ( 1 avuç)
akşam: 3 köfte ve salata
aralarım biraz dengesiz oldu, ama ana öğünlerde telafi ettim. Bu haftaki hedefimi açıklamamışım, 61.9 yani 400 gr.
canım menün gayet güzelmiş 61,900 sonra 60,900 ve 50,90 ay ne güzel vallahi ben akşamları böle hayal kuruyom hoşuma gidyo zayıflayacağımı düşünmekkkkkknaniknanik
günaydııınnnnnn nasılsınızz ??
meliscim uygulamayı düşünüyorum bugünden itibaren
küs değilimki sizlere küsülmez Şeniz
tebrik ediyorm melisciğim kadınların böyle güzel ödüller alması çok güzel inşallah bende bu sene kendi ödülümü almak istiyorum
bu arada benim acayip fotoğraf merakım var allah nasip ederse oraların fotolarını gidip çekmek istiyorum
bu arada arkadaşlar 2 ay sonra ilk defa poğaça yedim özür diliyiorum ama zaten miğdem bulandı şuan
dün yediklerim ise
sabah kahvaltı ara yok
öğlen tavuk 4 kaşık pilav salata
ara süt 1 dilim çikilata
akşam 500 ml litreye yakın süt ve yarımın yarısı tabak mantı
vede türk kahvesi orta şekerli yanındada sigara ayyyyyyyyycanım istedi
bu arada kocama gıcığım bugün bu erkeklere fazla önem vermeyeceksin kendilerini fasulyeden zannediyolar ayyyyyyyy sabah gittim ilçeye konferansa gidecek diye güzel poğaça aldım aç kalmasın diye eşşek niye alıyosun ki ne yaparsa yapsın ya sanane salak kafam işte yok şimdi yiyemem ben hallederim şimdi yanımdakilerde var falan filan
salak yanındakıler seni düşünyomu hersabah kahvaltı yaparken yooooook aç kaldı iyi oldu ona ah canıma değsin onun yemediğini ama malesef ben yemek zorunda kaldım gııııııııııııııııııııııccccccccııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkk ya
ayy ben de böyle hayaller kuruyorum. Umarım hepimiz ulaşırız.
Şeniz
teşekkür ederim vcanım, darısı senin başına.
bu arada dün karbonhidratı abartmışsın gibi geldi ama az yemişsin. Aman dikkat pugaçada yemişsin, bir karbonhidrat batağına düştükmü çıkamıyoruz, çok güzellerrr:bbo:
bu adamlar böyle, hiç düşünmeyeceksin en iyisi, çok ince değiller anlamıyolar :1shok:
şişşşt sudecan geldinmi, aşağıdasın, 2 gün kaldı cumaya paylamşımıza katılmadın, kilo verdinmi bari.
Seni kendime eş seçmiştim, eşim kaçtı diye ağlıyordum. Ama böyle paylaşımsız olmazki şekerim.
yok yok abartmadım az yedim ama bugün yediğime pişman oldum zaten acayip miğdem bulanıyor bugün artık karbonhidrat yemeyecem
evet bizim buralarda erkeklere odun kazma sap vesayire şeyler deniyor ayrıca ben kocama sinirlenince bunların hepsini de söylüyorum yüzüne değil ama arkasından atıyorum tutuyorum ohhhhhhhhh sefam olsun rahatlıyorum yüzünede canııııııııııımmmmmmm ne kötü kadınım yaklava:
canım ya neden katılımda bulunmadı kim olduğunu bile bilmiyoruz aşağıda görünüyor neden katılmıyor okurken bişeyler yazsa enazından grubta olduğunu gösterse sesi soluğu çıksa anlamadım ben bu durumu
melzeyitcim sonaldığımız kararı şöyle yazdım, ekleyeceğin bir şey varsa değiştireyim:
Yeni kural: o hafta kilo alan,sabit kalan ya da en az kilo veren kişi takımdaki o hafta en iyi kilo veren kişiden koçluk yardımı alacaktır hatalarını görebilmek adına.
eşleştirme işini kural olarak yazmadım, bakaloım sonuç alabilecekmiyiz, ona göre kural haline getiririz.
melzeyitcim sonaldığımız kararı şöyle yazdım, ekleyeceğin bir şey varsa değiştireyim:
Yeni kural: o hafta kilo alan,sabit kalan ya da en az kilo veren kişi takımdaki o hafta en iyi kilo veren kişiden koçluk yardımı alacaktır hatalarını görebilmek adına.
eşleştirme işini kural olarak yazmadım, bakaloım sonuç alabilecekmiyiz, ona göre kural haline getiririz.
tamam katılıyorum bu kurallara şeker no problem demekki bu hafta bana bir koç ayarlamanız gerekecek tartıda daha bişey göremedim hatta artış bile görüyorum 300 gr gerçi sabah fazla ödemle uyanıyorum ama olsun cumaya kadar inşallah ya bu arada arkadaşım her...life kullanıyor cumartesinden beri tartıda 4kiloya yakın gördüm diyor dosbacım kızma üzülme ama yediklerini gördüm arkadaşımın çünkü sürekli beraberiz sanki sen biraz kaçırdın gibi yada bana öyle geliyor
bence çok güzel bir fikir böylece en çok kilo verenin neler yaptığını görüp fayda sağlana bilinir....:jeyyar:
bence ödemini atsan vermişsindir kesin canım, gerçek kilonu göremiyorsun.
Dosba bana da hiç yemiyor gibi geliyor. Senin arkadaşın neler yiyor?
ayrıca hiç veremeyen ya da alan kişinin de yanlışları görülebilir. Hepimiz faydalanırız.:uhm:
ablacım bacımm gülümm nirdesiinn
nasılsın bugüün
dün akşam sporunu yaptınmı ben 1 saate yakın yürüdüm az önce hareketlerimi yaptım bitirdim
sabah kahvaltımı yaptım
görüşürüüzz bitanem muckk muckk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?