evet canım çok harika bir yer değil mi yazın hep oralara gidiyoruz muhsin yazıcıoğlu parkı var ördekler kazlar falan kale de karşıda oh keyifkeçi örendemi oturuyorsun
keçiören deyince aklıma muhteşem şelale karşıda estergon kalesi kalenin içindeki restorandan muhteşem manzara ve son yıllarda kurulan teleferik gezintisi geliyor
çok güzel biyer
az kalmış canım gerçekten de bende buraya girmeden kendimi rahat hissetmiyorum az zamanda hepinize alıştım .bu pc den nefret ediyorum. yarın inşallah kendi pcm gelecek ve ben tekrardan aranızda olucam. inanın şuraya gelememek beni çok gerdi. hele bu pc resmen başımı ağrıttı. zor bela yazmaya çalışıyorum. fırsat buldukça bugün geçmişi okurum. listelerde inşallah yanlışlık yoktur.
herkesi öpüyorum.
afiyet olsun canım bulgurdan korkma pirinçten korktuğun kadar sonuçta bulgur senin sindirimini kolaylaştırıcı az yersin sonrada yakarsın birşey olmaz canın istiyorsa dolma yiyebilirsin.bu arada ben öğle yemeğimi yazmadım daha demi. öğlen patronum kadınbudu köfte getirmiş bana :)
3 tane kadınbudu köfte yanında havuç marul ve mor lahanadan oluşan salata bir kaşıktan az da bulgur pilavı yedım.
ama bu köftede bulgurlu demi? akşama da kuru patlıcan dolması yapmayı planlıyorum. onuda bulgurla yapıyorum. acaba çok mu bulgur tuketmış olurum bir günde :26:
evet ya çok güzel biyer 2 kere geldim bidaha isterim evet o parkta çok güzelevet canım çok harika bir yer değil mi yazın hep oralara gidiyoruz muhsin yazıcıoğlu parkı var ördekler kazlar falan kale de karşıda oh keyif
güle güle canım güzel geçir haftasonunu pazartesi görüşürüzevet ya çok güzel biyer 2 kere geldim bidaha isterim evet o parkta çok güzel
ben çıkıyorum kızlar iyi hafta sonları:80:
niye kusur olsun canım. ben cuma günleri öğle civarı gelebiliyorum ama ne zaman olsa bakarım ben de takyoncuğum, sen canını sıkmaselam kardeş takımım inşaAllah herkes iyiydir asumancım listemizi bırakıyorum sana malesef çıkmam lazım biliyorsun durumlarımı kusura bakma canım her cuma böyle yapıyorum ama napim mecburum canım takımada yazdım ben kaptanlıktan ayrılmak istiyorum yeni gelen arkadaş eminim daha dikkatli olacaktır bakalım kim gönüllü olacak öptüm canım sen paylaşıma verirsin listyeyi tekrar kusura bakma özür dilerim arkadaşım
afiyet olsun. balığın adını hatırladın sanırım:))öğle yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
7 tane istavrit (küçüklerdi)
ara olarak muz ve 2 tane minik mandalina yiyeceğim
senin niye keyfin yok bakayım? ne güzel tatildesin, bak bize kimsenin tatil verdiği yokKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz?
Hiç keyfim yok benim bugünlerde ya ..
e canım sen de iş yapmasan da ya bir film izle, ya sinemaya falan git:) tatilin tadını çıkar yaw.eski bir masal arkadaşım katılıyorum bende bu ara boşlukta gibiyim.öğretmenken okula gidip geliyordum işimin bir sırası vardı o sıra ile akşama zor yetişiyodum.şimdi tatildeyiz.işte yapasım yok ev daha berbat durumda.alışılmış düzenin dışına çıkınca insan sudan çımış balığa benziyo:)
canım, istanbula eşimin ailesini ziyarete gideceğiz inş. ama bu hafta kaldı, haftaya inşallah.Nereye gidiyorsunuz Neyneysecim..
eşimin ailesini ziyarete nihancım. bu hafta gitmiyoruz artık kararlar değişti.gezmeye mi canım hayırlı yolculuklar size
canın sağolsun canım. inşallah arkadaşınla güzel vakit geçirirsin.ohh hepiniz burdasiniz bakiyorum ama fazla paylasimda bulunamiyacam cünkü isteyim ve sefim heran gelebilir.. is cikisinda kücüklük arkadasimla (pakistanli) bulusacam, uzun zamandir görmedim, cok heyecanliyim acikcasi, anlatacagim cok sey var
eve geldigimde paylasimda bulunurum, burda kalmayi cok isterdim ama kacmak zorundayim malum is var(
geçmiş olsun canım. inşallah yağ bezesi önemli bir şey değildir.ankaraya yaz geldi sanki hava çok harika diyebilrim onun haricinde evde oturuyoruz birazdan tv izlicem morelim güzel yavaşda olsa kilo verebiliyorum yarın bende doktora gidicem ondan biraz içim kıyılıyor omzumun altında gerdanlığın azıcık aşağısında ufak bir yağ bezesi çıkmıştı 2 ay önce hala geçmedi diye genel cerraha gidiceğim öğleden sonrada kadın doğumcuma gidicem muayene olacağım 2. bebiş için folik asite başladım tahlil vs istedi tiroid testi vs imiş du bakim bir gidim
keyfini kaçırma güzel bir gün
ee değil mi? bak hem de ne kadar hoş bir kahvaltı yapmışsın.bu sabah kaptanın dediği gibi işyerine paket yapıp getirdim
poğaçadansa bu daha güzel oluyo valla:97:
açıkçası canım diyet korunmayı bırakana kadar devam.hamile kalma ihtimalı girdimi kesicem aşırı çay tüketimievet canım çok harika bir yer değil mi yazın hep oralara gidiyoruz muhsin yazıcıoğlu parkı var ördekler kazlar falan kale de karşıda oh keyif
az kalmış canım gerçekten de bende buraya girmeden kendimi rahat hissetmiyorum az zamanda hepinize alıştım .
eski_bir_masal;17485454
En güzelini yaparsın.
İnsanın çocukluk zamanlarında kardeşi olması bir başkadır diye düşünüyorum.
Ben çok özenirdim çocukken.
Benim kardeşimle aramızda 13 yaş var.
Böyle de bir başka güzel oluyor aslında bir başka tatlı ..
Ama senin için d rahat olur aralarında az yaş varken bakmak büyütmek ..
HAyırlısı olsun inşallah güzel bir bebek daha bizi bekler :)
Ama sadece hamilelik haberini alana kadar değil mi diyet?
dizim bitti :81: egzersizler tamam herşey tamam güzel gidiyor meyvemide yedim. şuanda oğlum uyandı az onu doyurayım sonra etrafı toparlayayım böreğimi hazırlayayım sonrada kociş gelir ham ham yeriz mamalarıgene uğrayıp bakıcam mutlaka mutfak tezgahında spor yapim spor manyağı olacam bu gidişle görseniz gülersiniz napiyo anam bu kız diye
hepimiz senin kadar fırsatları değerlendirsek süper olur. ben kendimden utanıyorum sen böyle yazınca:)sağol gülüm elimden geldiğince spor yapmaya özen gösteriyorum cünkü ben bu kg bilgisayar başında oturup yiyerek,tv izlerken yiyerek aldım hareket yapmaya özen gösteriyorum bugün belimi ve kalçamı ölçtüm şuanda sanırım kaslanmaya başladı diyebilirim cm olarak artma var yağ olunca yayvan yerde gitmiş sanırım kas haline gelmiş göbeğim çıkıntı yapmıyor
bu arada menümü yazayım hemen bugün değişik birşey uyguladım metabolizmamı şaşırtmak adına belki az gelebilir
ya bir yönden iyi aslında konuşmaya dalınca yemeği unutman ama öğün atlayınca bu durumu ben sevmiyorum biliyorsun.Ben konuşmaya başlayınca yemeği unutuyorum Neyneysecim.
Benim hassas noktam konuşmak.
Konuşayım bütün gün yemek yemesem durup da bir yemek yiyeyim demem.
Ama beni hep çiğköfteyle kandırıyorlar Ankara'da yemeyeceğim deyince.
Bu arada ben az su içtiğimi fark ettim beni de uyarır mısnız arada :)
canım, yeşilçayı kendin hazırlarsan daha iyi olur bence de. yeşilçayı limonla iç muhakkak. yeşilçayın etkisi daha iyi ortaya çıkıyormuş o zaman.uyanış:1 bardak ılık su içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içtim yudum yudum .
kahvaltı:3 yk kadar kellogs sade tam tahıllı gevrek içine 1 çay bardağı süt koydum ve içtim
spor:40 dk evin içinde koridorda git gel 40 dakika yüryüş yaptım adımlama ile 4000 adım oluyor ki ben sağlıklı bir insanın normalde 7777 adım atmadı gerektiğini araştırıp buldum akşam yemekten sonrada yarım saat bir yürüyüş daha düşünüyorum.
ara:1 fincan yeşil çay( hazır olandan tüketmemeye karar verdim kendim elimle yapıyorum daha etkili olacağı kanısındayım)
birazdan dizi izlerken 250 mekik çekeceğim egzersizlerimi yapacağım ve bir tane elma+yarım greyfurt yemek istiyorum.
akşama da arkadaşlar 3 tane el kadar büyüklükte çökelek ve peynir karışımı börek yapıp saçta pişirmek ve yanında 1 fincan yeşil çay tüketmek istiyorum.
şimdilik bu kadar ama gece mutlaka gelip menümü yenileyip öne çekeceğim tüm gün olarak değerlendirmeniz açısından .
valla karışık değil canım:)) ben de düşünüyorum şimdi bu kardeş meselesi nasıl olacak diye. bana gayet anlaşılır geldi yani. benim oğlum 2 yaşında. ben de arayı çok açmak istemeyenlerdenim, beraber büyüsünler diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı.evet ankarada havalar iyice açtı sorma bende ankarada açtım ya gelin olarak gözümde güzel bir kent.ankarada keçiörendeyiz canım bu arada oğlum 3 yaşını bitirdi 4 yaşından 1 ay aldı aslında geç bile kaldım diye düşünüyorum burada pek kimsemiz yok ve eşimin arkadaşlarıyla görüşüyoruz kardeşi olursa yalnız kalmaz diye düşünüyorum bizde 2 seneye kadar biz eşimin master i yüzünden yurt dışına gidebiliriz birçok sebep var aslında hem oğluma arkadaş olur hem yaşım 27 iken genç yaşta daha iyi bakarım bir de oğlum geç konuşmayı öğrendi şimdi 2 aydır kreşe gidiyor dili çözüldü çok şükür sanırım 2. bebek doğana kadar ilerletir diyorum yurtdışına gidene kadar diğer bebek doğmuş 1 yaşına gelmiş olur diyorum sonra büyük oğlum ilkokula başladığında diğeri 3 yaşında olur onu rahat bırakır derslerini vs etkilemez doğacak olana da oğlum arkadaşlık edip onun yalnız büyümesini engelleriz diyorum sence nasılçok karışıık demi tabi herşeyden önce Rabbim nasip ederse bu hafta regl oldum bir sonraki regl son olacak ondan sonra güzel haberler vericem sizlere .
ay nasıl korkmuştum ben o teleferiktenkeçi örendemi oturuyorsun
keçiören deyince aklıma muhteşem şelale karşıda estergon kalesi kalenin içindeki restorandan muhteşem manzara ve son yıllarda kurulan teleferik gezintisi geliyor
çok güzel biyer
sakin ol şekerim:) oynak moynak işimizi gördü yine de sağolsun bilgisayar.bu pc den nefret ediyorum. yarın inşallah kendi pcm gelecek ve ben tekrardan aranızda olucam. inanın şuraya gelememek beni çok gerdi. hele bu pc resmen başımı ağrıttı. zor bela yazmaya çalışıyorum. fırsat buldukça bugün geçmişi okurum. listelerde inşallah yanlışlık yoktur.
herkesi öpüyorum.
adcım benımkilomda bı yanlışlık var 56,3-55.4 =0,9 eder canım. ben onu geçen haftakı kılom 57.2 yazdığı için 1,8 yazdım. rabıanın yazdığı listede 57.2 olarak görünüyordu çunku. aman bu hafta da balon birinciliğim olmasın
rica ederiz canım.tamam kızlar anladım,demekki bu hafta çok çalışmam lazım çooookkkk.teşekkürler bilgi için kızlar
tatlı konusu böyleyse iyi canım o zaman. sana denk gelmeden gidecek:)annem almış ben sevıyorum diye gofreti kıyamadım .
elma sirkeli suyun ve yeşil çayın faydalarını görmek için sabırsızlanıyorum. bide kuruyemiş stou yapacam yıne çok oyalıyordu benı.
mekıke başlayacam inşallah gitsin artık şu göbek. ayyıldız spor konusunda muhteşem zaten :)
tatlıdan hiç yemeyecem zaten canım mısafırler cumartesı gunduz gelecekmıs ben işteyken yanı. ben anneme yardım olsun diye yapacam. tepsiyı bozmadan öylece yollayacam.
evet çok bulgur tüketmiş olursun. sen akşam için hafif bir çorba iç veya et, tavuk türü bir şey tüket bence.bu arada ben öğle yemeğimi yazmadım daha demi. öğlen patronum kadınbudu köfte getirmiş bana :)
3 tane kadınbudu köfte yanında havuç marul ve mor lahanadan oluşan salata bir kaşıktan az da bulgur pilavı yedım.
ama bu köftede bulgurlu demi? akşama da kuru patlıcan dolması yapmayı planlıyorum. onuda bulgurla yapıyorum. acaba çok mu bulgur tuketmış olurum bir günde :26:
yok yok canım, bir şeyi yok. kontrol amaçlı gittik. geçen haftalarda hastaydı ya.cnm çok geçmiş olsun inşallh ciddi bişeyi yoktur ya havalar souk dimi ordada?? bizim buralar buz burnum tıkalı sürekli kıpkırmızı geziorm :))
halledersiniz takyoncuğum. 2 kişi olunca daha kolay oluyor.asumancım canım çok teşekkür ederim kusura bakma yordum seni yine arkadaşım hakkını helal et aslında yardımcım vardı ferihan dı ama uzun zamandır izinli oda o yüzden sağolsun amonra oldu kaptan yardımcısı haftaya kadar iyice öğrenir hepsini haftaya bizde sizin listeyi kontrol ederiz inşallah :)))
yok kız biz gülmeyiz, biz gıpta ile bakıyoruz sanadizim bitti :81: egzersizler tamam herşey tamam güzel gidiyor meyvemide yedim. şuanda oğlum uyandı az onu doyurayım sonra etrafı toparlayayım böreğimi hazırlayayım sonrada kociş gelir ham ham yeriz mamalarıgene uğrayıp bakıcam mutlaka mutfak tezgahında spor yapim spor manyağı olacam bu gidişle görseniz gülersiniz napiyo anam bu kız diye
açıkçası canım diyet korunmayı bırakana kadar devam.hamile kalma ihtimalı girdimi kesicem aşırı çay tüketimiinşallah gülüm allah kolaylık verir diye umut ediyorum hani büyük kreşe gidiyor ya rahat bakarım yeni doğan bebişe
afiyet olsun canım bulgurdan korkma pirinçten korktuğun kadar sonuçta bulgur senin sindirimini kolaylaştırıcı az yersin sonrada yakarsın birşey olmaz canın istiyorsa dolma yiyebilirsin.
canım limon denemedim ama denerim mutlaka sizin tavsiyelerinize asla kulak ardı etmem herkesin tecrübelerinden faydalannırsam daha iyi olur.börek olayı aslında naptım biliyon mu yoğurt vardı evde günü geçmeye bir gün vardı hemen annemi aradım dediki kaynat çökelek yap 1kg kadar vardı hemen yaptım bugünde börek yaptım tükettik israf etmedik güya ama ben tıkandım 1 tane zor yedimhepimiz senin kadar fırsatları değerlendirsek süper olur. ben kendimden utanıyorum sen böyle yazınca:)
sağol canım elimden geleni yapmaya özen gösteriyorum.
canım, yeşilçayı kendin hazırlarsan daha iyi olur bence de. yeşilçayı limonla iç muhakkak. yeşilçayın etkisi daha iyi ortaya çıkıyormuş o zaman.
börek türü şeyleri de keşke akşam yemeğinde tüketmesen. sabah yesen bir şey olmaz derdim. bu bahsettiğin böreğe tabi
hehe bebişte yaşamış desene heyecanıvalla karışık değil canım:)) ben de düşünüyorum şimdi bu kardeş meselesi nasıl olacak diye. bana gayet anlaşılır geldi yani. benim oğlum 2 yaşında. ben de arayı çok açmak istemeyenlerdenim, beraber büyüsünler diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı.
ay nasıl korkmuştum ben o teleferiktenbir de hamileyken bindim, deli miyim neyim
keçiöreni ben de severim. biz sincan tarafındayız.
iyi geceler kızlar,
ben de menümü yazayım:
kahvaltı: biraz yumurta, 1 küçük küp süzme peynir, 4 zeytin ve 1 küçük küp helva. helvacılara eklendim:))
ara: 1 portakal, 1 hurma
öğle: 4-5 kaşık pırasa ve 2 kaşık yoğurt
2 saat kadar sonra: 3-4 kaşık pırasa ve 2 yk yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 3 yk tavuklu mantar sote ve salata + 1 köfte(oğlandan kalan)
ara: 2 kupa adaçayı
ara: 1 kase nar
meyve getirdim birazdan onları soyacağım, eşimle yeriz inş.
aralarda 5-6 fındık atıştırmışımdır.
kahvaltıda sana sadece peynir yetiyor mu? ben kahvaltıda kendimi çok kısıtlandırmıyorum. nihanı helva konusunda sıkıştırıyorum tabi, o ayrı bir şeybenim eşimde geliyormuş ama bu günkü listemi yazayım hemen
sabah: 1 kibrit kutusu kadar peynir,bir avuç maydanoz,2 dilim tam buğday unu ekmeği ve 2 bardak ıhlamur.
ara1: şekersiz kahve
ara 2: yarım dilim tam buğday unu ekmek
öğle:közlenmiş kırmızı biber salatası,küçük bir kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:bol yeşil salata
yatmadan önce:büyük ihtimal iki porsiyon meyve yerim
kızlar sizin burada ne kadar zayıfladığınızı görünce hırslanıyorummm:)
tamam canım, 1 hafta izinlisin. döndüğünde bekliyoruz ama tamam mı? iyi tatiller.iyi akşamlar herkese.
biz yarın ailecek tatile çıkıyoruz.zaten bilgisayarım olmadığı için takıma pek paylaşımda bulunamadım.paylaşımım da yetersiz bulunmuş.ben 1 haftalığına izin istiyorum müsaadeniz olursa.(tekrar dönmek üzere).sonraki hafta annemin yanında olmayacağım için daha sağlıklı beslenirim:)daha sık sizinle birlikte olurum.kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
canım, beslenmen çok güzel. akşamları atıştırmadan duramıyorsan kuru incir, kuru kayısı türü şeyler atıştırmanı öneririm.herkese iyiakşamlar arkadaşlar,hemen bugünkü listemi yazıyorum kızlar;
sabah;1 haşlanmış yumurta,2 bardak şekersiz çay,yarım domates,1 dal nane,1 kibrit kutusu kızarmış hellim peyniri(yağsız kendi suyuyla kızardı),3 dal maydonoz
öğlen:kahvaltıyı geç yaptığım için maalesef boş geçtim kızlar,sadece 1 bardak şekersiz nescafe içtim
akşam;1 tabak yoğutlu ıspanak kavurma,yanında başka hiçbirşey yemedim,birde farkındaysınız kesinlikle hiç ekmek yemiyorum kızlar ama işte herşey bundan sonra başlıyor benim için,biraz sonra tv seyrederken canım neler neler isteyecek kimbilir ve ben kendime ne kadar hakim olabileceğim!eğer kaçamak yapacak olursam(yapmamaya çalışıcam)yarın yazarım.60 kilonun altına düşşem daha da azimli olucam ama inşaallah onuda hep beraber görürüz.
bu arada kızlar salı günü rahim filmi çektirmiştim,şükürler olsunki tüplerim açık çıktı,doktorum sorun yok ama 15 gün sonra gel tedaviye başlayalım dedi,eee sorun yoksa neden hamile kalamıyorum ve neden tedaviye başlıyorum,offf kadın olmak ne kadar zor,hayırlısı olsun.birde yarın abimin nişanı var,sanırım gün boyu olmam ama gece yorgun olmazsam ve kocişim ekşın istemezse girmeye çalışırım.ee şimdi abimin nişanı var,haliyle gellsin pastalar,gitsin börekler durumu olacak,peki ben nasıl boğazımı tutucam,birisi bana desin!!!
1 tane yediysen çok güzel canım. afiyet olsun. yoğurdu da israf etmemişsin tebrik ederim.canım limon denemedim ama denerim mutlaka sizin tavsiyelerinize asla kulak ardı etmem herkesin tecrübelerinden faydalannırsam daha iyi olur.börek olayı aslında naptım biliyon mu yoğurt vardı evde günü geçmeye bir gün vardı hemen annemi aradım dediki kaynat çökelek yap 1kg kadar vardı hemen yaptım bugünde börek yaptım tükettik israf etmedik güya ama ben tıkandım 1 tane zor yedim
hehe bebişte yaşamış desene heyecanısincan buraya epey uzak sanırım aslında ankaranın her yeri birbirine uzak benim dediğimde laf sende yap canım 2. bebişi ama 2 bucuk yaşına gelsin önce durulma dönemleri ya ondan kolay olur hamileliğin çok rahat geçer en azından.
teşekkür ederim canım.:81:harikaaaaaaaaaaafiyet olsun ne kadar su içtin canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?