benmi yanlış gördüm sabah kahvaltısında balık,nasıl yani!seni tebrik ediyorum canım,bunun bir sebebi,bir sırrı varmı,eğer zayıflamada falan bir etkisi varsa hemen yarın sabah bende balığa başlıyorum.bu arada evin manzarası süper gözüküyor canım,hayırlısı olsun.
hayirli pazarlar kk'nin güzel insanlari, simdiye kadar yediklerimi sizlerle paylasayim:
kahvalti (saat 10:30, biraz gec oldu) - 2 dilim kepek ekmegi, balik
saat 12:30-13:00 arasi - 2 hurma, 1 tane kuru incir, 1 kivi
birazdan yesil cayimi icerim ve sporumu yaparim insallah
bugün kendimi bomba gibi hissediyorum, enerjimi döktürürüm insallah :))
canım malesef gün boyu evde iş bulamadı ve rahatsız olur ben çok igrersem internete oyüzden ancak akşamları igrebiliyorumhepinize günaydın kızlar,
dün dışarı çıktık gündüz. akşam da trt'de slumdog millionaire filmi vardı. ben zamanında izleyememiştim, onu izledik. gerçekten güzel filmmiş.
yok yok sen iyi zayıflıycan ben buna inanıyorum tebriklerhayirli pazarlar kk'nin güzel insanlari, simdiye kadar yediklerimi sizlerle paylasayim:
kahvalti (saat 10:30, biraz gec oldu) - 2 dilim kepek ekmegi, balik
saat 12:30-13:00 arasi - 2 hurma, 1 tane kuru incir, 1 kivi
birazdan yesil cayimi icerim ve sporumu yaparim insallah
bugün kendimi bomba gibi hissediyorum, enerjimi döktürürüm insallah :))
[/QUOTE]yağ oranını göbeğimden ölçüyorumcnm bnde yag oranını gösteren tartı vr bn ordan bakıorm artk ztn sadece yag oranı üzerinden gidicem yoksa kilo bni üüzüo
merhabalar,yağ oranının düşmesi iyi birşey işte ne güzel,birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum yağ oranlarınızı nerede ölçüyorsunuz acaba?
Kızlar merhaba nasılsınız?
Hafta sonu giremedim cumartesi sabahı kızdım kardeşime arkadaşıma gittim orada kaldım.
Bugün de ilk okul arkadaşlarımla buluştum sonra eskişehir maçını dayımlarda toplanıp izledik derken ancak oldu.
yok canım sirkeli suya daha yenı bşladım. bakalım umarım yararını görürüm. yeşilçay konusunda da dikkatlı olacam adcımslm seyyahım. öncelikle dünkü uyarıyı yaptığın için teşekkürederim. ne olduysa bu pc yüzünden oldu. neyseki düzelttik. sadece başlangıç kilonu düzeltmek kaldı.
öğünlerin güzel olmuş,dünü güzel atlatmışsın afiyet olsun hayatım. sirkeli su olayınasende başlamışsın(yoksa yapıyormuydun zaten:))) bugünkünü akşam içsen sanırım telafi etmiş olursun. yeşilçayı uzmanlar günde 3 fincandan fazlasını uygun bulmuyorlar,bende pratik olduğu için sallama kullanıyorum (epeydir içmedim)poşeti 2 dk fazla bekletme fincanda hayatım.
form çayının tadını bende sevmiyorum ama arada içmişliğim olmuştur. sanırım katkı maddesi falan katıyorlar içine.
canım çok ypğun bı gun geçirmişşin zaten spor yapmış kadar olmuşşun. doktorlarından da ıyı haberler almışşın sanırımsabah kalktım 3yk kellogs yedim yarım çay bardağı süt ile sonra 10:00da evden çıktık oğlumu arkadaşa bıraktık ve tobb hastanesine gitti git git bitmiyo eşimde acemi şöför hop hop yürekle vardık genel cerrah saat 11:30 da aldı beni içeri baktı omzumun altında çıkan şeye bu beze değil dermalog görsün dedi sonra gögüs muayenesi kol alt muayenesi oldum kist vs varmı diye çok şükür temiz çıktı ama yinede ultrason ile de bakalım dedi 19.şubata randevu aldım radyolojiden sonra dermaloga geçtik doktor dedi bu beze değil sana bir pomad vericem 2 hafta kullanıp geliceksin dedi tamam dedim çıktım sonra neyse ordan da kızılaya doğru hareket ettik saat 12:45de kocatepe caminin yanındaki begendik mağazına girdik gezdim gezdim dolaştım 1 saat kadar yürüdüm yani ama canım hiç birşey istemedi sonra dr aradı geldin ofise nerdesin dedi kadın doğumcum tabi sonra neyse çıktık yürüyerek ordan 10dk da ayla hanımın ofisine girdik ultrasonla muayene oldum sonra gebelik öncesi tetkikler diye yazdı çizgi anam sonra ordan çıktık gidiceğimiz labaratuara da 10dk yürüdük vardık neyse ben tabi korkuyom ya iğneden falan maşallah 4 tüp kanımı aldılar :84: sonra ordan çıktık eşim dürtükledi durdu birşeyler ye kan olsun falancanım istemiyodu oğluşum durmuyo diye sonra gittim alışveriş yaptım mamalar falan aldık çıkktık yola sonra yolda bir tane light çikolata kaplı bisküviden yedim zorlayarak kendimi 1litre su tükettim yol boyunca gittik oğlumu aldım eve geldim arkadaşlar akşam yemeği hazırladım.
2 adet peçete büyüklüğünde tavuk pane yedim ama eşim kepçap ve mayoneze batırırken bende batırdım bol salata yedim ve 6 çatal ile geldiği kadar yarım yağlı yoğurt yedim .
şuanda çok halsizim bilmiyorum nedenkan verdim diye değil ama çok yoruldum 10da çıkıp eve 4bucukta geldim ya ondan dır .spor yapmıcam dostlar bugün bir fincan 5,1 yerde çay içicem sonra su içerim günü kapatırım .
sende hastalar kervanına katıldın melekcimslm kizlar dün giremedim gec geldim , yorgundum, dünki menümü yazayim önce:
sabah
3 dilim kepek ekmegi
1 kasik recel, biraz peynir, biber
0,5 litre su
ögle
1 armut
1 fincan yesil cay
0,5 litre su
sonra arkadasla 1 bardak taze sikilmis portakalsuyu ictik
aksam
balik, domates sos ile
2 dilim kepek ekmegi
0,5 litre su
ara
2 hurma, 1 kuru kayisi
toplam: 2 litre su ictim
spor: 40 dk yürüyüs
....
bugün geceden beri terledim, sifayi kaptim anliyacaginiz.. sabah kalktigimda agzim burnum bogazim kapanmis bi halde, annemi cagirdim annemde hap verdi biraz terle dedi.. bende öyle yaptim ama 4'e kadar kalkamadim, kalktigimda ise su gibi terlemissim, hemen dusa girdim, annem mis gibi karnabahar corbasi yapti acili acili onu ictim 1 kase ve 1 litreye kadar su ictim ve hala iciyorum.. saat 5'de 1 hurma, 1 kuru kayisi ve 1 kivi yedim.. biliyorum cok sagliksiz bi beslenme oldu bugün ama erken kalksam bile yataktan kalkamadim.. biraz sonra 1 kase corba daha icerim ve 2 litre su icerim, malum cok su kaybi olmustur :)) suan iyiyim ama nezliyim grip olmussum kizlar..
hepiniz iyisinizdir umarim, sizleri öpemiyecem bu sefer, sizide hasta etmiyeyim:2::2::2:
günde 4-6 fincan yeşil çay içimi mide,özefagus,kolon,meme,sindirim sistemi kanseri riskinde azalma sağlıyor hıımmm demekki günlük tüketim en fazla 6 fincan olmalı anlaşıldı bunu yazan prf.dr.sevinç yücecan mışhmm arttırmak lazım o vakit
selüliti yok eden çay
2 yemek kaşığı elma sirkesi, 3 tane karanfil, 1 tatlı kaşığı süzme bal, 1 bardak su. Suyu bir demliğe alın ve kaynatın. Altını kapatın. Kaynamış suyun içine diğer malzemleri de ilave edip demlenmeye bırakın. Ilındıktan sonra her sabah kahvaltıdan 1 saat önce aç karnına 1 bardak için.
kızlar bunu denesemmi sizcee?:82:
canım bence 6 bardak falan bıraz fazla sankı ya :26: ama ben sallama içiyorum ordada demiş zaten 3 fincandan fazla tuketmeyın dıye. bu selülit için de sürekli formüller karışımlar çıkıyor ama hangısı sağlıklı bilmıyorum. bence sadece sporla geçer portakal kabuklarıbakın bir ekstra bilgi daha buldum
Yeşil çay vücut için faydalı mineral ve vitaminleri bünyesinde barındıran bir bitkidir. Günlük ortala 3-5 bardak yeşil çay tüketilmesi vücudumuzun sağlıklı çalışmasına yardımcı olmak adına oldukça yararlı olacaktır. Tavsiye olunan yeşil çayın yapraklarını kaynamış suya atarak demi çıkıncaya kadar3-4 dk kadar beklemek suretiyle tüketimidir, ancak marketlerde satılan hazır ekstratlardan kullancaksanız sayıyı 3 ten fazla tüketmemeniz tavsiye olunur.
Yeşil Çayı Demlemenin Püf Noktaları
* Yeşil çayı kesinlikle kaynatmayınız yeşil çayın üzerine kaynamış su ekleyerek demleyiniz,
* demlenme süresi 2 dakikadan az 6 dakikadan fazla olmamasına özen gösteriniz zira fazla kaynatmak mineral ve vitamin kaybına sebep olabilir.
* İçerisine şeker koymayınız, özellikle kilo vermek isteyenler kesinlikle şeker ilavesinde bulunmasınlar (şekersiz içemeyenler ekleyebilir)
* Şeker yerine bal koyabilirsiniz ayrıca yeşil çayınıza nane ya da zencefil de ekleyebilirisiniz.
* Yemeğin hemen üstüne yeşil çay içmekten sakınınız,
* Yeşil çayı sabah aç karınla ve yatmadan önce aç karınla içerseniz çok faydalıdır.
4 litre mıııııı? harıkasın nasıl içtin kadar suyu ya çok kıskandımiyi geceler kızlar, saat geç oldu. menümü yazıp kaçıcam:)
kahvaltı: 2 orta boy sigara böreği(fırında pişmiş), 4 zeytin ve 1 küp helva.
ara: 1 armut, 1/2 elma
öğle: 1 dilim somon, 4-5 patates (fırında)
ara: 2 kupa yeşilçay
dışarı çıktık, dışarıda 1 elma yedim ve 1 küçük boy starbucks kahve, şekersiz.
eve gelince: 4-5 kaşık havuçlu salata
ara: 1/4 muz, 1/2 elma, 1/2 portakal ve 1 dilim ananas
akşam yemeğini atladığım için meyve ağırlıklı oldu. 4 lt falan da su içtim sanırım:78:yuh diyebilirsiniz:))
bayıldıum manzaraya melekcimkizlar benim nisanlim avusturyada 3 odali bi ev almaya karar verdi, daglarin o tarafinda ve balkondan manzara cok hosuma gitti sizinle paylasmak istedim.. daha belli degil hic bisey ama kararli gibi görünüyo
Eki Görüntüle 138280
Eki Görüntüle 138281
menun çok güzel canım. akşamı da çok hafif atlatmıssın . afiyet olsunşimdi gelelim benim bugünkü listeme;
sabah:1 bardak süt,3 çatal omlet,yarım kk peynir,2 dilim salam,2 tane ceviz,yarım domates,yarım salatalık
öğlen;1 limonlu soda(hepsi bu kadarcık,öğlenleri karnım acıkmıyor)ayrıca aç karına 1 fincan yeşil çay
akşam;1 tabak kereviz yemeği,3 kaşık yoğurt,3 adet minik salatalık turşusu,yemekten sonra yarım browni çikolata.
ayrıca bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve 1 lt su.
günaydın kızlar
hafta sonu menüm
cuma akşamı
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
yarım saat yürüyüş
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
3yk kadar patatesli omlet
zeytin peynir
öğlen
yok kahvaltı geç yaptım
ara: ince dilim kek
akşam
yarım tabak makarna
kk dan biraz büyük tiramisu
kkdan biraz büyük mozaik pasta
(günüm vardıda)
7 km yürüyüş
pazar
sabah
2 dilim ekmek
peynir zeytin
1 tk bal
akşam
1 kase çorba
avcum kadar pırasalı börek
ara: muz portakal nar
1 saat yürüyüş
bu sabah
3 dilim ekmek
zeytin peynir
yarım kk helva
sağol canımcanım o 7 km yururyus mozaık pastayı gölgede bırakmış bence
günaydın kızlar geçmişi okudum. hafta sonu menumden başlayayım
cumartesi kahvaltımı hatırlamıyorum sanırım yarım kase k flakes yemiştım.
öğlen 1 porsıyon tavuk şiş bir ayran bol salata yedım. ekmek yok
akşam yemeğim olmadı malesef. arkadaşlar geldi. fener bahçe manısa maçını izlediler. cips çekirdek boza falan ıkram ettkç ben çekirdek yedim ıkı avuç kadar. bide bır bardak boza içtim tarçınlı. ıkı fincan da çay içmişimdir.
pazar kahvaltı öğle yemeği karıştı. kalkarkalmaz 1 bardak sırkeli limonlu su içtim. 2 milföy hamurundan börek
zeytın ,peynir, salatalık 2 bardak çay
sonra babaannemi acile götürmüşler onun yanına gittim 2 3 saat orda kaldım. yemek yapamaım tabı
2 lahmacun bir bardak ayran bol salata yedık
akşam yıne mısafırlerımız geldi. onlarla da çay içtim ıkı bardak
bu sabah da bir kase nesfit buğday gevreği yedim. ekmek almayı unutmuşuz
hafta sonum çok sağlıksız geçtı hıç sebze tencere yemeği yıyemedık bu hafta telafı edebılırım umarım
sağol canım
cumartesi hava çok güzeldi
bizim burda evle park arası 3 km kadar mesafe var gidiş geliş bide parkın içinde yürüdük hiç anlamadım hava güzel olunca
afiyet olsun canım
bozayı çok severim
babaannene geçmiş olsun şimdi nasıl
geçmiş olsun Allah şifalar versin canımvalla bilmıyorum kı canım. ciğerleri su toplamış şekeri 332 ye çııkmış. bursadan apar topar getirdi babam işte. dedem orda hastanede yatıyo babaannem burda. dun yatıralım dedik ama gerek yok dediler. evde de bakacak kimse yok herkez çalışıyo. normalde yanlız kalıyordu ama şimdi kalır mı bılmıyorum . bıraz da nazlıdır ah uhh der durur. annem benı hep babaanneme benzetir zaten onun gibi canın kıymetlı diye. yaşlanınca bende öyle olacam sanırım :96:
geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
genelde yaşlılar nazlı oluyor
bende nazlıyımdır çok
benmi yanlış gördüm sabah kahvaltısında balık,nasıl yani!seni tebrik ediyorum canım,bunun bir sebebi,bir sırrı varmı,eğer zayıflamada falan bir etkisi varsa hemen yarın sabah bende balığa başlıyorum.bu arada evin manzarası süper gözüküyor canım,hayırlısı olsun.
cnm sbhleyin balık ne tür bi balık yiyosn??? bide agır gelmiomuu
canım malesef gün boyu evde iş bulamadı ve rahatsız olur ben çok igrersem internete oyüzden ancak akşamları igrebiliyorum
malesef
yok yok sen iyi zayıflıycan ben buna inanıyorum tebrikler
yok canım sirkeli suya daha yenı bşladım. bakalım umarım yararını görürüm. yeşilçay konusunda da dikkatlı olacam adcım
canım çok ypğun bı gun geçirmişşin zaten spor yapmış kadar olmuşşun. doktorlarından da ıyı haberler almışşın sanırım
sende hastalar kervanına katıldın melekcim( annen sana çok güzel bakmış zatn. bu arada bu karnıbahar çorbası nasıl oluyor kı?
canım bence 6 bardak falan bıraz fazla sankı ya :26: ama ben sallama içiyorum ordada demiş zaten 3 fincandan fazla tuketmeyın dıye. bu selülit için de sürekli formüller karışımlar çıkıyor ama hangısı sağlıklı bilmıyorum. bence sadece sporla geçer portakal kabukları
4 litre mıııııı? harıkasın nasıl içtin kadar suyu ya çok kıskandım
bayıldıum manzaraya melekcim
menun çok güzel canım. akşamı da çok hafif atlatmıssın . afiyet olsun
canım o 7 km yururyus mozaık pastayı gölgede bırakmış bence
Bir yerlerinin ağrıması da güzel bir şey demek ki doğru gidiyorsun.cnm slm bugun ve hftasonu fena diildi bnm için ama çok agrıyo her trfm spordn ötürü bide aksam biraz kacamak yaptım ama işte hftaya baslarken moralli olıym die
günaydın kızlar
hafta sonu menüm
cuma akşamı
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
yarım saat yürüyüş
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
3yk kadar patatesli omlet
zeytin peynir
öğlen
yok kahvaltı geç yaptım
ara: ince dilim kek
akşam
yarım tabak makarna
kk dan biraz büyük tiramisu
kkdan biraz büyük mozaik pasta
(günüm vardıda)
7 km yürüyüş
pazar
sabah
2 dilim ekmek
peynir zeytin
1 tk bal
akşam
1 kase çorba
avcum kadar pırasalı börek
ara: muz portakal nar
1 saat yürüyüş
bu sabah
3 dilim ekmek
zeytin peynir
yarım kk helva
günaydın kızlar geçmişi okudum. hafta sonu menumden başlayayım
cumartesi kahvaltımı hatırlamıyorum sanırım yarım kase k flakes yemiştım.
öğlen 1 porsıyon tavuk şiş bir ayran bol salata yedım. ekmek yok
akşam yemeğim olmadı malesef. arkadaşlar geldi. fener bahçe manısa maçını izlediler. cips çekirdek boza falan ıkram ettkç ben çekirdek yedim ıkı avuç kadar. bide bır bardak boza içtim tarçınlı. ıkı fincan da çay içmişimdir.
pazar kahvaltı öğle yemeği karıştı. kalkarkalmaz 1 bardak sırkeli limonlu su içtim. 2 milföy hamurundan börek
zeytın ,peynir, salatalık 2 bardak çay
sonra babaannemi acile götürmüşler onun yanına gittim 2 3 saat orda kaldım. yemek yapamaım tabı
2 lahmacun bir bardak ayran bol salata yedık
akşam yıne mısafırlerımız geldi. onlarla da çay içtim ıkı bardak
bu sabah da bir kase nesfit buğday gevreği yedim. ekmek almayı unutmuşuz
hafta sonum çok sağlıksız geçtı hıç sebze tencere yemeği yıyemedık bu hafta telafı edebılırım umarım
Geçmiş olsun öncelikle Seyahcım.
Anlaşılan bol kaçamaklı bir hafta sonu olmuş.
Ahh aklıma getirdin gıtmeden bir de boza içeyim.
Çok severim ben.
Hele karakedide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?