Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm bnde yag oranını gösteren tartı vr bn ordan bakıorm artk ztn sadece yag oranı üzerinden gidicem yoksa kilo bni üüzüo

merhabalar,yağ oranının düşmesi iyi birşey işte ne güzel,birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum yağ oranlarınızı nerede ölçüyorsunuz acaba?[/QUOTE]

cnm sbhleyin balık ne tür bi balık yiyosn??? bide agır gelmiomuu

hepinize günaydın kızlar,

dün dışarı çıktık gündüz. akşam da trt'de slumdog millionaire filmi vardı. ben zamanında izleyememiştim, onu izledik. gerçekten güzel filmmiş.
canım malesef gün boyu evde iş bulamadı ve rahatsız olur ben çok igrersem internete oyüzden ancak akşamları igrebiliyorum
malesef
yok yok sen iyi zayıflıycan ben buna inanıyorum tebrikler
[/QUOTE]yağ oranını göbeğimden ölçüyorum kocaman olursa çok yağlandım demktir şaka biyana ölçme gibi bir şansım yok malesef
gelelim yediklerime
sabah klasik kahvaltımı yaptım 4-5 tane zeytin 2 dilim ekmek biraz beyaz peynir çok azda labne peynir şekersiz çay
arda 1 kupal lahana çorbası yedim
öğlen 4 tane zarma yedim arada tekrara lahana çorbası içtim
akşam etli nohut ve pialv vardı yarım kase nohut 5-6 kaşık bulgur pilavı ve piyaz yedim
sonra yine lahana çorbası içtim
enson 2 portakjalımı yedim ha pardon çayın yanında 1 tanede kurab
iye yedim
bukadar herkese iyi geceler

Kızlar merhaba nasılsınız?
Hafta sonu giremedim cumartesi sabahı kızdım kardeşime arkadaşıma gittim orada kaldım.
Bugün de ilk okul arkadaşlarımla buluştum sonra eskişehir maçını dayımlarda toplanıp izledik derken ancak oldu.

cnm slm bugun ve hftasonu fena diildi bnm için ama çok agrıyo her trfm spordn ötürü bide aksam biraz kacamak yaptım ama işte hftaya baslarken moralli olıym die

günaydın kızlar

hafta sonu menüm
cuma akşamı
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

yarım saat yürüyüş

cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
3yk kadar patatesli omlet
zeytin peynir

öğlen
yok kahvaltı geç yaptım

ara: ince dilim kek

akşam
yarım tabak makarna
kk dan biraz büyük tiramisu
kkdan biraz büyük mozaik pasta
(günüm vardıda)
7 km yürüyüş

pazar

sabah
2 dilim ekmek
peynir zeytin
1 tk bal

akşam

1 kase çorba
avcum kadar pırasalı börek

ara: muz portakal nar

1 saat yürüyüş

bu sabah

3 dilim ekmek
zeytin peynir
yarım kk helva

yok canım sirkeli suya daha yenı bşladım. bakalım umarım yararını görürüm. yeşilçay konusunda da dikkatlı olacam adcım
canım çok ypğun bı gun geçirmişşin zaten spor yapmış kadar olmuşşun. doktorlarından da ıyı haberler almışşın sanırım
sende hastalar kervanına katıldın melekcim ( annen sana çok güzel bakmış zatn. bu arada bu karnıbahar çorbası nasıl oluyor kı?

canım bence 6 bardak falan bıraz fazla sankı ya :26: ama ben sallama içiyorum ordada demiş zaten 3 fincandan fazla tuketmeyın dıye. bu selülit için de sürekli formüller karışımlar çıkıyor ama hangısı sağlıklı bilmıyorum. bence sadece sporla geçer portakal kabukları
4 litre mıııııı? harıkasın nasıl içtin kadar suyu ya çok kıskandım
bayıldıum manzaraya melekcim
menun çok güzel canım. akşamı da çok hafif atlatmıssın . afiyet olsun

canım o 7 km yururyus mozaık pastayı gölgede bırakmış bence

günaydın kızlar geçmişi okudum. hafta sonu menumden başlayayım
cumartesi kahvaltımı hatırlamıyorum sanırım yarım kase k flakes yemiştım.
öğlen 1 porsıyon tavuk şiş bir ayran bol salata yedım. ekmek yok
akşam yemeğim olmadı malesef. arkadaşlar geldi. fener bahçe manısa maçını izlediler. cips çekirdek boza falan ıkram ettkç ben çekirdek yedim ıkı avuç kadar. bide bır bardak boza içtim tarçınlı. ıkı fincan da çay içmişimdir.

pazar kahvaltı öğle yemeği karıştı. kalkarkalmaz 1 bardak sırkeli limonlu su içtim. 2 milföy hamurundan börek
zeytın ,peynir, salatalık 2 bardak çay

sonra babaannemi acile götürmüşler onun yanına gittim 2 3 saat orda kaldım. yemek yapamaım tabı
2 lahmacun bir bardak ayran bol salata yedık

akşam yıne mısafırlerımız geldi. onlarla da çay içtim ıkı bardak

bu sabah da bir kase nesfit buğday gevreği yedim. ekmek almayı unutmuşuz

hafta sonum çok sağlıksız geçtı hıç sebze tencere yemeği yıyemedık bu hafta telafı edebılırım umarım

canım o 7 km yururyus mozaık pastayı gölgede bırakmış bence
sağol canım
cumartesi hava çok güzeldi
bizim burda evle park arası 3 km kadar mesafe var gidiş geliş bide parkın içinde yürüdük hiç anlamadım hava güzel olunca

afiyet olsun canım
bozayı çok severim
babaannene geçmiş olsun şimdi nasıl

valla bilmıyorum kı canım. ciğerleri su toplamış şekeri 332 ye çııkmış. bursadan apar topar getirdi babam işte. dedem orda hastanede yatıyo babaannem burda. dun yatıralım dedik ama gerek yok dediler. evde de bakacak kimse yok herkez çalışıyo. normalde yanlız kalıyordu ama şimdi kalır mı bılmıyorum . bıraz da nazlıdır ah uhh der durur. annem benı hep babaanneme benzetir zaten onun gibi canın kıymetlı diye. yaşlanınca bende öyle olacam sanırım :96:

geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
genelde yaşlılar nazlı oluyor
bende nazlıyımdır çok

canim burda danimarkada cok balik yerler o yüzden kahvaltilik olarak balik cesitlerimiz cok, o yüzden sabahlari balik yerim.. sizin o bildiginiz firinda veya kizarmis balik degil yani, kahvaltilik olarak nasil peynir filan aliyorsaniz buda öyle bisey..

cnm sbhleyin balık ne tür bi balık yiyosn??? bide agır gelmiomuu

yo canim baligi kendim almiyorum, daha yeni yamukprenses arkadasima yazdigim gibi kahvaltilik balik aliyorum

canım malesef gün boyu evde iş bulamadı ve rahatsız olur ben çok igrersem internete oyüzden ancak akşamları igrebiliyorum
malesef

yok yok sen iyi zayıflıycan ben buna inanıyorum tebrikler

tskler canim, insallah hepimiz istedigimiz kiloya ineriz :)

evet canim, güzel bakti annem ama o corbayi nasil yapti bilmiyorum.. karnibaharlari haslayip sonra blenderdan gecirdi galiba.. ama hic bi fikrim yok nasil yaptigini :)

cnm slm bugun ve hftasonu fena diildi bnm için ama çok agrıyo her trfm spordn ötürü bide aksam biraz kacamak yaptım ama işte hftaya baslarken moralli olıym die
Bir yerlerinin ağrıması da güzel bir şey demek ki doğru gidiyorsun.
Hastayım sporum da kaldı ama gezmekten kalmıyorum hiç :S

Eyvah bizim helvacı tiramisuya da el atmış.
Ama iyi durmuşsun 1 kk ile ben hiç dayanamam tiramisuya ..
Krizine girdiğimi de bilirim.

Geçmiş olsun öncelikle Seyahcım.
Anlaşılan bol kaçamaklı bir hafta sonu olmuş.
Ahh aklıma getirdin gıtmeden bir de boza içeyim.
Çok severim ben.
Hele karakedide.

Geçmiş olsun öncelikle Seyahcım.
Anlaşılan bol kaçamaklı bir hafta sonu olmuş.
Ahh aklıma getirdin gıtmeden bir de boza içeyim.
Çok severim ben.
Hele karakedide.

sağol cnm malesef elde olmayan sebeblerden dolayı kaçamaklı bı hafta sonu oldu

bızımkı şişedeki bozalardandı karakedi nın yerini tutmaz ama yıne de çok güzeldi bol tarcınlı ohh

selam kardeş takımım asumancım rabiacım destekelriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar çok iyisiniz gerçekten kusura bakmayın pek uğrayamıyorum hele asuman tamamen bıraktı bizi nerelerdsin asumanım yaa niye gelmiyon artık şaka tabi kızlar eminim vardır seninde problemlerin vaktin olsa gelirdin canım neyse kıslar hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

arkadaşlar öğle yemeğim bir porsıyon tavuk sote 2 dilim ekmek. bugun ekmek yemeyecem daha söz size. çok kaçırdım. taze olunca dayanamıyorum
öğleden önceki ara da bir avuç badem-fındık-kuru siyah üzüm-dut kurusu yedim.
öğleden sonra ara yapmam artık çok doydum belki çay içerim.

merhaba kızlar ay 2 gündür haftasonu olduğu için eşimle evde durmadık misafirliğe,gezmeye derken giremedim.geriden okudum güzel beslenme yapmışsınız hepiniz melek o ev şehir merkezine uzak mı bilmiorum ama dağ falan beni çok korkutuyor ama manzara harika derim.
bu arada ben yazım size yediklerimi pazar günü menüsünü az bir kaçıkma var mı bilmiyorum siz karar verirsiniz
pazar menüm
ılık suya elmalı sirke içtim
sabah:1 el kadar ıspanaklı börek yanında 1 bardak yeşil çay 3 tane yeşil zeytin
öğlen :1 ,5simit yedim. çünkü sıcacıktı ve marketin fırınından almıştım arabada yedim.
akşam:1kase domates çorbası üstüne kaşar,çok az salata 2-3 çatal kadar.
misafirlikteydik büyk kupaya 2 sallama yeşil çay içtim
yanında çok ince dilim peki kek
meyve ikram etti yarım muz yedim
eve geldikten sonra eşim antep fırsığı yiyordu 2 adet antep fıstığı aldım agzıma.oğlum cips yiyordu yeni çıkan var ya kalpli olandan 1 tanecik aldım tadına baktım.
gün içinde 2litre su tükettim.
dengesiz beslenme oldu biiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…