Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hafta sonları kaçamaksız geçiren çok az zaten canım sabahkı börek normal bence gün içinde erimiştir ama ardından öğlen 1,5 simit çok olmuş tabı.ama anlıyorum senı bende bayılırım simite sıcak sıcaksa bide miss antep fıstığının ve cipsın sadece tadına bakmıssın gerisi gelmemıs bravo. keki de görmezsek sadece simit çok olmuş.

selam canlaaaarrrr :))

ben geldim. nihayet! pcm yeni geldi,ama o kadar birikmiş işim varki ne yapıcam billmem. yavaş yavaş toparlamaya başlıcam. geçmişide okumamlazım. hepsini halledicem Allah ın izniyle. bugün yoğunluktan çok yazamayabilirim ama her fırsatta burdayım canlar.

bu arada inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.idare ediyorum,oğlumda iyi eşimde iyi.
bugün eşimin doğum günü akşam eve giderken pasta alıcam ona. yani akşam çok az pasta yicem :))
beni mazur görün. buralarda olucam acil işler var halledip gelirim.

merhabalar kızlar,
dün akşam gelmeye çalıştım ama bilgisayarımız çok yavaşladı, bağlantı sorun oluyor.

bugün de misafir geliyor, sabahtan beri uğraşıyorum. bir de yatılı misafirim var:)) eşim gelince böyle olacağını az çok tahmin ediyordum ama yine de yorucu oluyor işte.

akşama gelebilirsem gelirim inşallah kızlar. bu oda misafir odası aynı zamanda, gelemezsem merak etmeyin.:79:

dün yediklerim:

kahvaltı: sucuklu yumurta, 2 tane fırında sigara böreği, 4 zeytinü 1 küp peynir
ara: 1 hurma
öğle: 1 dilim somon ve 2 kepçe pirinç çorbası
ara: 1 sütlü filtre kahve, 2 portakallı draje tarzı çikolata ve badem dolgulu 1 çikolata:78:
akşam: elma, armut ve portakaldan meyve salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, yabanmersini+kuru üzüm

bir de gündüz oğlumdan artan 2 lokma simit yedim.

seyyah canım çok geçmiş olsun. inşallah bşranönce toparlanırlar. yaşlı olmak zor hayatım. Allah yardımcıları olsun.
Rabiacım, canım çok çok kolay gelsin. inşallah enes daha iyidir. çok öpüyorum.

cnm yaa kepekli ekmege yonlendir kendini mesela bn burda kepekli bulamıorm die çogunlkla ekmek yemiorm evdede hayatta almaz annemler beyaz ekmek babam biraz saglık takıntılıda :)))

günaydn kızlar sbh ilk işim foruma yazmak:))))
kahvaltım aynı yine,müsli yourt.. geri kalan menülerimi gün ilerledikce yazıcam. bugun 1 saat step yapmayı planlıyorum muhtemelen. crs günü sınvm vr çok gerginm bna sans dileyin :))
şimdilk az yazıorm ama geri gelicem hepinize güzl haftalar :)

merhaba kızlar benimde bilgisayarım çok yavaştı birde malüm haftasonu beyler evde bilgisayar onların emrinde bize vakit kalmadı.birde ağır diye onla uğraştı eşim haftasonu pazar günü hiç giremedim.öncelikle pazar menümü yazayım:
sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz
ara:şekersiz filtre kahve
öğle:5 yemek kaşığı kabak yemeği,1 kase yarım yayğlı yoğurt,1 dilim ekmek
ara:elma
akşam:2 tavuk budu ızgara,1 dilim ekmek ve az sakata
araannemde çaydaydık) yarım dilim kek,1 ekler pasta,2 bardak çay

pazartesi menüm:
sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz,1 yumurta sarısı(kızımdan arta kalan)
ara:şekersiz filtre kahve,1 grisini
öğle:5 yemek kaşığı kabak yemeği,1 kase yarım yayğlı yoğurt,1 dilim ekmek
ara:elma
akşam:bol yeşil salata yiyeceğim.dün akşamı telafi edicam.
ara:meyve

rabia senin menülerine bayılıyorum.akşam çok az yiyosun bende artık buna dikkat edicam.bu şekilde 16 kilo vermişsin.demekki doğru yapıyosun :))))))))) bizde en büyük yanlış burada

evet canım özellikle ev hanımları pek simitle görüşemiyor işe gitsem sabah görürüm alır yerim oh miss görüncede hemen yapışıyoruz haliyle bir de özellikle niye yedim gittiğimiz arkadaş pizza aldım dedi bende düşündüm ve dedim pizzada sucuk vs var boşver simitle doyur karnını diye yedim ama pişman değilim sen bugünü görrrsennnn beni furursunuz ayy yazamıcam da utanıyorum :2:

hoşgeldin canım doğum gününüz kutlu olsun ye canım afiyet olsun az uz ye yarın dikkat eder eksiltirsin

çikolata çikolata ne oluyo bize kızlar ya bende iyice zıvanadan çıktım haftanın ilk günü ondan mı acep

iyi şanslar canım umarım sınavın güzel geçer .sana da güzel haftalar diliyorum.

çok güzel olmuş canım tüm vitaminlerin tadını almışsın kararında gördüm.

cnm yaa kepekli ekmege yonlendir kendini mesela bn burda kepekli bulamıorm die çogunlkla ekmek yemiorm evdede hayatta almaz annemler beyaz ekmek babam biraz saglık takıntılıda :)))
haklısın canım ama bızım markette kepek ekmeği yok bazen alıp buzluğa koyuyorum biraz biraz çıkarıp yıyorum ama tazenın yerını tutmuyo. yakınlarda bı fırın olsa keşke
hosgeldın kaptan. eşinin doğum gunu kutlu olsun birlikte guzel gunler yaşayın inşallah
allah kolaylık versın canım .

kızlar öncelikle sizlerden af diliyorum ay ben 3 gündür dışardayım herşeyi gördüm ya bir de eve dolu dolu aburuuk cuburuk aldık o yüzden gözüm kalıp sürekli aklımda olacağına ben onlardan yedim ve tiksinmiş durumdayım şuanda verseler asla agzıma sürmem:26: zaten karnım dolma düzeyini geçti çok agrıttı diyebilirim .sırf nefsimi birazda tiksindirmek için yedim .
sabah 1 ılık su bardağı suya elma sirkesi 1 yemek kaşığı dolusu koydum.
3 yk kadar gevrek tam tahıllı +yarım çay bardağı süt koydum yedim.
1 fincan 5i1 arada çay içtim kendim hazırladım.
kızlar bu yediğimden 3 saat sonra afedersiniz ben aburuk cuburuk bir tabak hazırladım bakalım ne yiycem nasıl vs diyerek tabaga 1çay bardağı antep fıstığı +10 tane kalpli cip ten koydum 1 tane eti cin koydum sonra ,2 dilim şu kibariyenin kim gelir reklamındaki kekten koydum.1 subardağı karışık meyvesuyu koydum +1 kase maraş tarhanası koydum ve oturdum dizi izlerken yedim arkadaşlar çok kötüyüm şuanda kızın valla herşeyi söyleyin
çok tiksindim daha agzıma vurmam bu hafta asla sırf onun için yedim akşam yemek yemicem 1 litre su tükettim
birazdan yarım saat yürüyüş yapacağım akşam egzersiz ve mekiklerimi yaparım
1 elma ve greyfut yerim geceye kadar su miktarını 3 litre yapacağım 5i1 yerde çay ve yeşil çay elmalı sirkeli su yumu içeceğim söz aburcuburları eritmeden yatağa girmek yok :26:
herşeyiyle yazdım 1 noksan dahi yok dürüstlük adına herşeyi sizlerle paylaşmam lazım yoksa kendimi kandırmış olurum .

Son düzenleme:
bende çıkıyorum artık kızlar. bugun çok sıkıcı bı gündğ sizde yoktunuz yarın baya bı yoğun olacam ama dışarda yapacak çok iş var. öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar :80::79:

canım ben kendime pis boğaz derım ama ben bıle bu kadar karıştıramam
bende bugun öğle yemeğinde ıkı dilim ekmek yedım ya nasıl şişim şuan nasıl rahatsız mıdem anlatamam. rüyamda görsem ınanmazdım yarım ekmek yıyen ben ıkı dilim ekmekle tıkanacak
ama zamanla mıdemız küçülüyo sanırım. sende bıdaha bu kadar eziyet etme mıdene canım. hadi iyi akşamlar öptümm

bende çıkıyorum artık kızlar. bugun çok sıkıcı bı gündğ sizde yoktunuz yarın baya bı yoğun olacam ama dışarda yapacak çok iş var. öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar :80::79:
kolay gelsin canım iyi akşamlar

demi ne kadar karışık ve iğrenç bir menü toparlarım inşallah karnım çok kötü bög yapacağım resmen fıstıklarda hep reklamlardaki şu saçı komik kızın ydiğinden hiç yemedim böyle birşey diyo ya bende yemememiştim söz daha yemem böyle saçma şeyler

hoşgeldin ad1 ve eşinin doğum günü kutlu olsun nice seneleri eşine sana ve oğluna

Kizlar slm tlfndn yzmayi ogrndfm icn artk rhtca yzbliorm szlere her dk ama brz zor oluo:). Oglen tvk makrna yedmm smdilk bu kdr:)

canım cumartesi günü menünde özellikle sabah 2 dilim ekmekle birlikte patatesli omlet biraz fazla gibi geldi bana,yani ya hiç ekmek yemeseydin yada omlet patatesli olmasa daha iyi olurdu sanki,ayrıca yediğin ekmek dilimlerini azaltman gerek diye düşünüyorum canım,sencede biraz fazla değilmi

canım öncelikle babaannene geçmiş olsun.haftasonları maalesef hepimiz ya fazla kaçırıyoruz yada düzensiz besleniyoruz ama senin menün bence affedilebilir bir menü,bence çok abartıya kaçmamışsın,dediğin gibi bu hafta biraz sebze yemeklerine ağırlık verrsen tamamdır.

anladım canım ama biz alışkın olmadığımız için biraz garip gelmişti bana da ondan sordum,afiyet olsun canım.ben yinede kahvaltıda zeytin peynirden vazgeçemem,alışkanlık işte...

canım sabah böreği birşey değilde sonrasında yediğin simit biraz abartı.geri kalan herşey yerinde ve tadımlık olmuş.

hoşgeldin canım,seninle dada tanışamıyoruz ama tanışıcaz inşaallah.benimde geçen hafta eşimin doğumgünüydü,doğumgünü pastasıydı,yemeğiydi derken kaçırdım biraz,sen dikkat et :)

kolay gelsin canım,yarında benim kayınvalidem geliyor,pazara kadar bende

canım fırında sigara böreğini nasıl yapıyorsun,yani böreği öylece fırınamı sürüyoruz,yağsız falan,kendi kendine pişiyormu?ayrıca öğlen yemeğin çok güzel ve hafif.

bol şanslar canım.

bence menün gayet güzel canım,abartı olan pek birşey yok gibi.

afiyet olsun tatlım ne diyim,sen hatanı biliyorsun zaten.
insan bazen nefsine hakim olamıyor maalesef ama işte o zamanda hepsi basen ve göbek olarak geri dönüyor bize,ne güzel 5 dakikada yiyip içiyoruz ama zayıflamaya gelince 5 günde gitmiyor.bu hafta kendini artık sebze meyveye vurursun :)

kızlar sebebi nedendir bilmiyorum ama 1 haftadır sanki rüya aleminde yaşıyor gibi hissediyorum kendimi,gözlerim kararıyor,başım dönüyor gibi oluyor ama aslında dönmüyor,midemde arada bulanıyor,ayrıca uykum geliyor sürekli ama diyeceksinizki hamile olabilirmisin yok hayır olamam,adetim daha 1 hafta önce bitti ve daha 1 hafta önce rahim filmi çektirdim,e peki sizce neden böyle olabilirim kızlar,ellerim titreyecek gibi oluyorum,gripte değilim,anlamadım birşey...
bugünkü menümü yazayım kızlar;
sabah:1 bardak yeşil çay ve 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen:3 kaşık kereviz yemeği
ara:1 bardak şekersiz nescafe
akşam:2 dolu dolu çatal kıymalı makarna,1 börek büyüklüğünde fırında başemel soslu kabak,2 kaşık yoğurt,3 tane minik salatalık turşusu
ara:2 bardak şekersiz çay,yarım kivi,1 elma,yarım portakal,yarım muz

bugün yine spor yapmadım ve yine su içilmemiş farkettim,offf kızlar ya ben böyle ne yapıcam!

Cccnmm acaba ck mu abarttn diytle sporu bna bazn oole oluo cnki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…