melis canım sen hiç tartıldın mı verebilmişmisin kilo :uhm:
kuzum aferin ya sana bende dün yürüyerek gittim eve 2 km
bugünde 2 km yürüdüm işe gelirken iyi oluyor stresimide atıyorum germedikleri sürece
sabah ve akşam mama tabir edilen şeyden yiyor öğlenleride salata çorba ekstra bişey yemiyor dün akşam sadece 2 kaşık pilav yemiş 1-2 kayıkta etsote yemiş dün öğlende yemek yiyemmemişti grisini peynir yemişti o yüzden akşam biraz acıkmış su içmiyodu acayip su içiyor
cuma günü bakalım tartılmaya gideceğiz görecez bakalım benimde aklıma yatmaya başladı
çok az yiyormuş gerçekten. 1 haftada 4 kilo süper. Ama ilk hftası ise yarısı sudur o 4 kilonun, bundan sonra kilo verme hızı azalır.
bugün tartıldım aynıyım, h.sonu kaçamaklarım yüzünden biraz almıştım bugün hepsinden arındım. 2 gün veririm 300-500 bilmiyorum.
H.sonu annemlerde kaldım c.tesi ve kahvaltı, börek, kek ohh. Dün de 1 avuç üzüm yine annemlerde yedim..
Bu 2 gün de akşam ızgara salata besleneceğim veririm. Yeşillik hem süt yapıyor, hem kilo verdiriyor.
Bu arada ben ne unutmuşum yazmamışım. Annem bize geliyor ben evde olmayınca bakıcının yanına birkaş saatliğine, yemek yanına birşeyler ilave ediyor bazen, salı günü kakaolu puding yapmış
Annem duymasın kızar ama benim diyetimi hep annem sabote ediyor. Ben bir şey almıyorum, yapömıyorum gözüm görmeyince canım istemiyor.
günaydııın
ben bugün 7 de kalktım azimle 1 lt suyumu ve sütümü içtim
eşimin kahvaltısını yaptırdım gönderdim
sonraaa yatağa
şimdi kalktım tekrar sütümü içtim artık yöntem değiştirdim
melzeyitcim canım demişsin ki biraz kaçırmışsın
aksine ben az yediğim için kilo verememişim çünkü ben aç kalıyordum
satan kişi ile görüştüm bu ürünün en önemli özelliği kendini sürekli tok hissetmen lazımmış
ben lif tabletleri aldığımda tok hissediyordum ama hatırlarsan bi süre sonra çok aç hissediyordum bu yanlışmış beynin sürekli tok hissetmezse bu üründe veremezmişsin
neyse bakalım bu hafta bende neler olacak
hem benimle aynı şekilde kullanan arkadaşım demiştim ya 6 haftada 16 kilo verdi diye
dün spor salonunda biriyle tanıştım o da kullanıyomuş ama o da benim gibi yavaş veriyomuş
yani çok fazla bünyeden bünyeye değişiyor
sende kullan bakalım merak ediyorum senin metabolizman nasıl tepki verecek
meliscim sana verilecek en iyi cezayı buldum ben hihoyyyt
2 hafta annene hiç gitme kesin 2-3 kilo verirsin sırnaşık şey
bu arada dikkatimi çekti kimse spordan bahsetmiyor ???
senin spor nasıl gidiyor dosbacım, alıştın mı?
işe yaradımı canım.
canım biraz anlayış biraz da sinirli bir kadınla ev çekilmez ya ondan neşemi yerine getirmeye çalışıyordelikafadulden
off ya ben 1 yaşına girince biter sanmıştım, bütün hayallerim yıkıldı şimdi. Allah bağışlasın oğluşunu.
canım bunu mu uyguluyorsun yoksa uygulaşacakmısın? küsme bize Şeniz
canım geçmiş olsun iyisin değil mi şimdi.
inşallah canım bu bahar ve sonrası, ayrıca hiç biri de hayal değil, hepsini yaparız inşallah :teytey:
evet canım yaa veda gibi olmuş hayırdır, ben de hepinizi çok seviyorum ve de çok alıştım, uykudan gözümü açar açmaz buradayım.
çok tatlıymışsın, hiç öyle kilolu göstermiyorsun ayrıca.
Mardine ben de gittim, Malatyada bir sempozyuma katıldım 2 yıl önce (sunduğum makale ile ödül aldım hemde orada, genç araştırmacı ödülü). Bir gezi düzenlendi mardin, diyarbakır vs. Hayran kaldım, hele mardin. Kervansaray'mıydı orası çay içtik tepede, bir de otelin adı neydi hatırlamıyorum yine kervansaray olabilir, manzara muhteşem o taşevlerin görüntüsü, akşam bir başka güzeldi. Otelde bir de düğün vardı, farklı kültürleri görmek için girdik içeriye, gelinin takıları, tuvalet giymiş son derece güzel küçük kızlar, hatta fotoğrafım bile var. En iyisi ben hepinize facebookumu yollayım fotoğraflara bakın.
canım alıştım gayet iyi gidiyor
çok özlemişim
kilo vermesemde devam edeceğim sağlık için şart
evde sadece yürüyüş yapıyordum başka spor yapmamak için bir sürü bahane buluyordum kendime
biraz saati geç oldu akşam 9 gibi çıkıyorum
valla dosbam hem spor hem diyet hem su süper gidiyorsun..sanırım senin vücudun direniyor şu an..birden vereceksin
bu arada ben tartıldım sabah.75.5 olmuşum.yani 700 gr vermişim.bu hafta keşkem 74.9 olsam.hedefim bu ama bilmiyorum..su içmeyi arttırdım baya ama 2 gündür spor yapamadım.bu gün hava güzel..belki yürüyüşe çıkarım
canım alıştım gayet iyi gidiyor
çok özlemişim
kilo vermesemde devam edeceğim sağlık için şart
evde sadece yürüyüş yapıyordum başka spor yapmamak için bir sürü bahane buluyordum kendime
biraz saati geç oldu akşam 9 gibi çıkıyorum
sanırım bahsettiğin yer Mezopotamya olsa gerek..mardin ovasına karşı..hatta suriye bile görünür ordan..mırra(acı kahve) ve nargile içmeye gidiyoz oraya
ayrıca iltifatlar için teşekkürler ama kiloluyum güzelim maleseffff..senağlama
bu arada ben tartıldım sabah.75.5 olmuşum.yani 700 gr vermişim.bu hafta keşkem 74.9 olsam.hedefim bu ama bilmiyorum..su içmeyi arttırdım baya ama 2 gündür spor yapamadım.bu gün hava güzel..belki yürüyüşe çıkarım
canım muhakkak meyvesini toplayacağım
yeter ki sabredelim
suyumuza dikkat!!! bu gidişle senin suyunu ben takip edeceğim...
yürüyüş en güzel yağ yakma şekli tabii biraz tempo hihoyyyt
kızlar bugün bana istediğiniz cezayı verin vallahide yedim billahide yedim hemde trabzon yağlısı ay üzgünüm ya
kızlarr o sohbet güzelmiş bende yeni geldimmm
bugün yediklerim
sabah klasik kahvaltı
ara bir etiform
öğlen 3 kaşık çorba+1 adet köfte birazdan bi kahve içerim akşamada sadece 2 adet dolma yiycemmm umarım doyarımmmbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?