Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın canım yaa unuttum bak onu,inşallah aklıma gelir de bir ara bakarım,almıcam söz sadece kalorisine bakıcam. burada ayrılma konısunda ne yapıcaz bilmiyorum :))
bu keçi giribini iyice araştırayım en iyisi. bir bu eksikti zaten.
ceza olayını denedik hayatım,ondan vazgeçtik o yüzden kend cezanı kendin verebilirsin çünkü biliyorsunki bu iş vicdan meselesi. ama kesin kararlı olmanda güzel,kaçamakların önüne geçeceksin gibi görünüyor.
hadi hayırlısı seyyahcım.Allah gönlünüze göre versin dilerim.
ben bunu yazasıya kadar belkide sen geldin. afiyet olsun,kolay gelsin. aslında bende arada bankalara falan insem ne güzel olurdu biraz hava alırdım.:))

öylesi de güzel bence canım ya. hemencecik çocuğu aradan çıkartmışsın:)
Allah seyyaha da hayırlı evlatlar verir inşallah ve hepimize..
eee ne sandın şeker

amiiiin
Rabiacım sanki 2. çocuğu düşünüyormuşsun gibi geldi dicem ama e sen daha sınavllara gircem diyordun sanırım yanıldım.

öğle yemeğimi yazayım hemen,

2 kaşık yoğurt
1 tabak karnabahar
veeeeeeeeeeeee
2 dilim ekmeeeek :78:

olsun oda güzel canım kaç yaşında şimdi senin ufaklık?
burda var sıcak su ama okadar hastalanmış ki burda da namaz kılamıyo

amin canım. allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. biz hayallere kapılıp gidiyoruz işte. allah nasıl kısmet ederse artık..

aminn kaptancım
valla bazen çok yoruluyorum ama oturunca da sıkılıyorum. hatta patronum bazen takılıyo bana sen sıkılmışsındır şimdi otura otura biraz gez gel diyo bankalara gönderiyo.
bugun adlıyeye de gittim deli oldum ya. adamları oturtmuşlar oraya memur diye milyarlar ödüyorlar her ay. adamlar klavyeden harf arıyo ya! 1. icra müdürlüğünde müdür yokmuş yapmadılar işlemimi memurlardan hiçbiri makbuz kesmeyi bilmıyor. insan orda oturup da ben makbuz kesmyı bılmıyorum demeye utanır. ben gıde gele öğrendım nasıl yapıldığını bıraksalar kendı makbuzumu kendım kesecem. deli oldum deli kavga çıkartacaktım ama önumuzdekı ay yıne gıdecem işimi yapmazlar bidaha diye sesimi çıkaramadım biz sürünüyoruz resmen ya güya klavye sınavı var zabiit katipliği için. hepsi hikaye torpili olan giriyo malesef neyse öyle işte çok sinirlendım

2 kaşık yoğurt
1 tabak karnabahar
veeeeeeeeeeeee

olsun adcım karnıbahar yemişşin mis gibi sebze işte. ekmeyı görmedik biz :13:

ben geldim kızlar. canım çıktı ama. bu arada kendı işlerimi de sıkıştırdım su kartımı doldurdum falan. eskişehir de su faturasıını kaldırdılar. kontör alır gibi su alıyoruz. 20 tl lik falan diye büyük şehirlerde nasıl bilmiyorum tabi ..

öğle yemeğim 1 porsıyon kıymalı patlıcan yemeği 1 kase cacık 1 dilim ekmek
yemekten sonra sanırım 3 km falan yürümüşümdür

kızlar eşim akşam balık yemeğe kuzenimi ve eşini çağırmış. çorba balık salata arkasından bi tatlı yapmak lazım. ne tatlısı yapsam acaba? revani olurmu sizce aklıma daha pratik bişey gelmedı. evde sütüm yok sütlaç da olurdu aslında. süt alsam sütlaç mı yapsam kı? balığın arkasından ne güzel gider?

rabıacım senın menulerınde gördüğümüz şu pirinç çorbasını nasıl yapıyorsun bu arada soracam hep unutuyorum ne çorbası yapsam diye düşünüyorum.
aslında biz kocamla sedece balık ve bol limonlu biberli salata yeriz ama misafir şimdi tek salatayla olmaz

cnm karnıbahar cok haff o yuzdn ekmekleri tkma :)
canım,yediğim yiceklerde çok şişkinlik hissedince rahatsız oluyorum işte. 1 dilim neyime yetmiyor anlamadım ama gözüm aç benim gözüm.
valla ne yalan söyliyim,öyle bir işim olsa keşke diyorum,giriş çıkışın belli hafta sonu tatil,senelik izinlerini tam kullan falan filan süper. biz alışmışız tempoya hayatım,birde biz üreticiyiz oturduğumuz yerde acaba neyi daha iyi yapabiliriz diyoruz soruyoruz ama onlarda o vicdan yok malesef. alıp maaşı yemesini bilirler.
tamam canım bu seferlik görmediniz bende söylemedim
bizde o dediğin sistem yok seyyahcım,normal fatura geliyor ödüyoruz ilk defa duydum ama mantıklı geldi sencede öylemi.
seninde öğle yemeğin güzel olmuş afiyet olsun canım.

sana şimdiden afiyet olsun kolay gelsin hayatım. revani daha iyi gibi geldi bana.

kızlar artık çıkmam gerekiyor hepinizi çok çok öpüyorum
iyi akşamlar canlar.

Kızlae merhaba nasılsınız?
HAstayım hala iyileşemedim ne yazık ki.
Kaptancığım , Neyneysecim ben bir süre izinli olmak istiyorum.
Yine gelir okumaya yazmaya çalışırım ama bu sıralarda pek giremeyecek gibiyim sorumlu hissediyorum öyle olunca da kendimi.
Mümkün mğ acaba?

evet arkadaşlar geldim eskiden okudum cevap vericem menümü yazayım siz bakın ben oğlanı uyutup geliyorum o zaman kadar
dün sahur yapmıştım 2 dilim ekmek içine 1 ince dilim domates koyup yemiştim.
oruçluydum ve malesef spor yapamadım sadece evin içinde koridorda yarım saat seri yürüyüş yaptım.susadığım için devam edemedim.
5 bucukta ezan okundu ve suyumu içtim arkadaşlar
sonra eşimle 6bucukta yemek yedik.
5 orta boyda mantardan sote yaptım içine az yağ soğan ve kırmızı biber koyarak.
5 dilim kepek ekmek yedim malum kızlar kuzu kulak diye bir yeşillik almış gelmiş eşim ekmek arasına koyup koyup yedim.
2yk kadar yagsız yoğurt yedim
sonra dışarı çıktık enesi oynatmaya götürdük 9da eve geldim
2 sallama 5i1 arada çayı bir kupaya koydum sıcak su kattım demlendi şeker asla kullanmıyorum zaten içtim güzelce.
akşamdan bu yana 2litre su içtim arkadaşlar.
gelirim yorumlarım sizin menülerinizi de inşallah birazdan.
:95:

2 kaşık yoğurt
1 tabak karnabahar
veeeeeeeeeeeee
canım bu karnıbaharı nasıl yapıyorsunuz ben hiç yemeğini yapmıyorum paneyle kızartıyorum ögrenebilir miyim acaba

evet canım bizim ankarada su kartlı doğalgaz kartlı tek elektrik faturası var bizde kontor gibi kullanıyoruz

afiyet olsun canım aslında balıkla irmik helvası yenirmiş bende bilmiyordum istanbulda hep öyle veriyorlarmış balıkçılar

geçmiş olsun canım cabuk iyileş gel :2:

seyyahcım bu arada oğlum 3 yaş +2 aylık oluyor ayın 19 unda

günaydın kızlar
dün öğlen menüm
elim kadar ıspanaklı börek
1 bardak meyve suyu

akşam yemeğim
2 kepçe kadar yahni
1 yk pilav

biraz elma 3 tane ceviz

sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
yarım kk helva
1kkdan biraz fazla peynir (yağsız)

kartlı sistem mantıklı aslında canım. böylece herkez bütçesi ve kullanımı kadar alıyor. ve fatura ödememe gibi bi durum kalmıyor. devlet için hem iş gücü azalıyor hemde faiz borç peşinde koşmuyor. atık su parası vs. yıne kesiliyor zaten. sen 20 tlik aldığında hepsi su olarak yüklenmıyor yıne vergısı algısı gidiyor kalanı sana yükleniyor. oldu ki bırden bıttti suyun. ozman eski kartı takıyorsnn sana 5 tl lık borç veriyor. yenıden doldurunca o 5 tllik su düşüyor içinden.
tek sorun her yerde tahsilat yapılamaması. tahsilat noktalarını genişletirlerse sorun kalmayacak

valla adcım bende isterım düzenli bi işte memur gibi çalışmayı. sonuçta burda rahatım çok iyi olsada özel sektör işte ne kadar güvenilir olabılır kı? patron bi iflas etse yada ben yapmıyorum artık bu işi dese bittin. bu arada senın belgen var mı canım smmm belgesi falan? çok istıyorum malı müsavir olmayı ama okadar zor ve külfetli kı:26:

afiyet olsun canım.5dilim ekmek burdan bakılınca baya bi çok gibi görünüyo ama :26:
allah bağışlasın oğlunu canım.
karnıbaharı biraz haşlıyorum ben. ama çoğu kez kaynar suyu üzerine döküp bekletıyorum bi süre. annem vitamını gitmesin diye öğle yapıyor. biraz limon sıkıyorum suyuna. sonra normal kıyma varsa kıyma soğan biraz salça kavurup içine atıyorsun klasık sulu yemek mantığı. benım eşim havuç sevmıyo yemeklerde o yuzden havuç koymuyorum.
eşim de sadece kızartmasını yerdı. geççen gun yemeğini yaptım. tencerenın dibini kazıdı
Kizlr slm bisii sorcm. Hani sppordn sona agrir ya her trfmz o ii bisimi
evet canım çok iyi bişy doğru yolda olduğunu gösterir bu

afiyet olsun nihancım helvalar yarım kk ya düşmüş duy rabıa duy

dünkü menümü yazayım bende
sabah 2 dilim ekmeye peynirli tost-1 çay bardağı süt
ara 1 avuç kuru yemiş badem-fındık-kuru incir-kuru üzüm-dut kurusu
öğlen bir porsıyon kıymalı patlıcan yemeği -1 kase cacık- 1 dilim ekmek
akşam bir tabak hamsi tava( heralde10 tane falan balık vardır saymadım valla çok acıkmıştım) -bol salata- 2 tane yaprak sarma(kuzenımın eşi getirmiş) -1 dilim ekmek. ama ekmek büyük dilimdi. hani şu yuvarlak köy ekmeklerı var ya onu ıkıye bölüp dilimlediğimizi düşünün öğle bi dilim ekmek veeeeee günün kötü sürprizi 3 tane minik tulumba tatlısı
arkasından da 2 bardak çay

bu sabah 1 bardak sirkeli su 1 küçük tost 1 çay bardağı süt

Son düzenleme:
günaydın kardeş takımımın çıtır hatunları herkes iyidir umarım bizlerde iyiyiz bi problem yok çok şükür asumancım uzun zamandır göremiyorum seni iyisindir umarım canım rabiacım desteklerin için çok teşekkür ederim canım

Kizlr slm bisii sorcm. Hani sppordn sona agrir ya her trfmz o ii bisimi

Tabiki iyi bir şey canım.
Ağrıyor ki kasa dönüşüyor sıkılaşıyor.
Ama daha az hissetmek için, maden suyu içebilirsin ve spordan sonra duş alabilirsin.

Ben orada bir ıspanaklı börek görüyorum.
Yağlı mıydı çok?
Kız bu arada helvayı yarım kk'ya indirmişsin.

Hadi o tulumbalar olmasa neyse Seyyahcım da ne yaptın o tulumbaları öyle hem de akşamm..

selamlar kızlar,

spordan geldim şimdi. birazdan geçmişi okurum:)

akşam dışarıdaydık, gelince de yorgunluktan sızmışım:)

dünkü menüm de düzenli olamadı maalesef. bugün misafir gidiyor ve ben de artık normalleşmeyi bekliyorum.

Ben kaçırdım Neyneysecim kim vardı?

amiiiin
Rabiacım sanki 2. çocuğu düşünüyormuşsun gibi geldi dicem ama e sen daha sınavllara gircem diyordun sanırım yanıldım.
doğrusunu söylemek gerekirse düşünüyoruz canım. arayı fazla açmak istemiyoruz, hem kardeşi olursa enese arakadaş gibi olur böylece. önce bir doktora gidip rutin muayene falan olmak istiyorum. sonrasında inşallah. bu arada da hedef kiloma ulaşabilirsem ne mutlu bana:)
sınavlara bir engeli olmaz canım ya. yani beraber götüreceğiz nasip olursa. okulu kazansam gerisi sıkıntı değil, olmadı bir yıl dondururum vs. hallederiz yani Allahın izniyle.

2 kaşık yoğurt
1 tabak karnabahar
veeeeeeeeeeeee
afiyet olsun, ekmekçi:))

amin canım, Allah hakkında hayırlısını versin.
afiyet olsun canım, dünkü öğle yemeğin güzel olmuş.

balık menüsüne tatlı olarak revani veya helva tarzı tatlılar gidiyor. gerçi sonraki mesajlarından anladığım kadarıyla tulumba da karar kılmışsın:))
canım akşam gelemediğim için bu mesajını görmedim ama yine de yanıtlayım, sonra lazım olur belki. ben pirinç çorbasını bu sefer artan pilavı değerlendirmek için yaptım. 1 kaşık yağ koydum tencereye, 2 kaşık un kavurdum ve 1 kaşık salça koydum. sonra su ekleyip kaynattım ve en son pirinç pilavından kalanları koydum:)) mis gibi oldu. normalde olsa pirincin pişmesini bekleyeceksin sadece. ben salça olarak çok az da biber salçası atıyorum lezzetli oluyor.

tabii ki mümkün canım. ama bir tane şart var, arada uğra ve izin süresini de çok uzatma. özleriz biz seni

ekmek miktarı fazla olmuş canım. günlük 4 dilim yeterli bence. bunu yeyip sahura kadar bir şey yemedin mi?

anaam bu hafta hiç kaçamaksız giden var mı yaw? hepimizde ya börek ya kek ya çikolata. toparlanmamız lazım acilen.

afiyet olsun nihancım helvalar yarım kk ya düşmüş duy rabıa duy
onu düşürtmek için ne uğraştım ben yawduymamam mümkün mü:))

aa sopalıycam hepinizi bu da gitmiş akşam tulumba yemiş. kilo almak isteyenler grubu olalım mı hep beraber

rica ederim takyoncum, yardım edebiliyorsak ne mutlu. asuman buralarda ama biraz yoğun bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…