hahahsen yeterki iste canım
canım, mümkün sanırım. başka takımlarda görmüştüm. kuralları daha detaylı asuman biliyor.Mezun olmak isterim tabiki eğer mümkünse :))
Bu pilates süper etkili oldu yaa eski resimlerimi göstersem gözde görülür fark var.. Karnım hep vardı suanda azıcık var ama sporla hepsi gidiyo bide yememe dikkat edecem tabi yinede :)
ben de listeye girmeni isterim canım. eşinden fırsat buldukça paylaşımlarını artırabilirsen seni alalım derim. canım, öyle bir oturuşta destan yazmasan da olur. mesela menülerin hep olsun, eşin lavaboya falan gidince hemen yazkızlar ben öğretmenim eşimde öğretmen dolayısıyla tatilden dolayı ikimiz de evdeyiz.bazen bilgisyarın başına oturunca saatlce kalkmıyo.bu de
urumda bende yazamıyorum ama ben çok istiyorum listeye girmeyi.tabi karar sizin uzun zamandır buraya emek veriyosunuz.bir grup kurmuşsunuz emeğineze gerçekten saygı duyuyorum.
3 çocuk ideal rakam gibi geliyor, değil mi? hayırlısı olsun canım ya, allah senin de benim de hepimizin de gönlüne göre versin.evlendiğimiz zamanlarda bende 3 çocuğum olsun diyordum,kalabalık olalım diye. ama şimdi 2. yi bile zor düşünüyorum istiyorum ama önce şartları ayarlamam lazım. amiin sağol hayatım. cümlemizin herşey gönlüne göre olsun dilerim. kayınvalide kız istiyor eltim yeni doğum yaptığı için bana bakıyorlar kusura bakmayın diyorum:)) topu görümceme attım nede olsa aynı zamanda doğurduk sıra onda diyorum. aslında saçlarımı kestirmek istemedim ama birazbakıma ihtiyacı var diye kestirdim hala var,bakım yaptırmalıyım en kısa zamanda. saçımı gören herkes ne güzel olmuş yakışmış diyorlar,ifadelerindende anlıorum azçok hoşuma gidiyor. bakımlı olmak çok güzel birşey.
erkeklerin hemen hemen hepsi aynı anladığım kadarıyla ama beterin beterri var ne kadar kızsamda kötüleri duydukça şükrediyorum..:)) kızmayasınız diye öyle kaaçtım,iyi başarılı olmuşum
rabiacım kaçamak yapıyorsun tamam olmamış pişi mişi,ama sonunda dengeliyorsun. akşam herzamanki sadece salata yemişsin tebrik ederim canım.
senden niye bir şey beklemeyelim canım? olur mu öyle şey. sen gayretlisindir topla kendini. ev içinde kendine tonla spor fırsatı oluşturuyordun.hepiniz enerjik dolusunuz maşallah hadi bakalım az kaldı son bir gün benden pek birşey beklemeyin ama 300 gr bile versem oynarım metabolizmamla savaşıyorumhaftaya göstericem ben metobo ya bu hafta çok dışardaydım bir de sanırım elmalı sirkeli su etkili oluyo ya du bakim cuma günü tartılıyaım sonra tekrar başlarım bende ay sporada başlayacağım yürüyüşü 1 saat mekik 400 yapacağım oh olsun oyh evde bekleyen bir sürü ütüm var katlanması gereken çamaşırım var canım hiçbirşey istemiyo saat 11bucuktan beri bilgisayardayım araştırdım iyie geldim gaza anlıcanız ama kızlar tartıda farketmiyorum ama selülitlerim gitmiş benim çok sevindim bu arada masaj yağımıda sürüyorum şişeleri yarıladım size söylicem etkili oldumu olmadımı diye
oy oy dosbam da gelmiş:) misafirleri savdın sanırım canım.slm kızlar nasılsınız
beni sormuşsunuz çok şükür ben ve bebişim iyiyiz teyzeleri :))
artık yaramazlık yapmaya başladık ve iştahım açılmaya başladı... geçen hafta malum misafirim vardı onlara ikram edeyim derken baskülde 1.5 kg fazla çıkmaya başladım
artık bu haftasonundan itibaren yürümeye başlayacağım ...haftasonu çnk c.tesi dr. kontrolüm var ona soracağım izin verirse artık sıkıldım ...hem havalarda güzelleşti gibi...inş. bozulmaz
bu arada benim evin hemen oraya hani sadece bayanların gidebildiği bi spor merkezi açıldı...isim veremiyorum sanırım ama şu sadece 30dk gidiyosun her gün forum tutmanı sağlıyo... ben buraya gitmeyi çok istemiştim ama bana uzak yerlerde vardı şimdi de burnumun dibine açıldı ben gidemiyorum :))kısmet... ama seneye kadar kapanmazsa bebişi de bırakacak birini bulursam sanırım bende gidebilirim ....yoksa şimdiden kilo almaya başladım
ayyy ne çok konuştum
sizler nasılsınız?? bakıyorum mezun veriyoruz...hadi hayırlısı
ayyy neysecime nazar değmiş hiiiç duymamıştım ondan kaçamak lafını :)) toparlarsın sen hayatım takılıyorum :))
nihancım azmiyle devam
kaptanım sanırım yoğun...
bende yavaş yavaş yediğimden içtiğimden kopuyorum
eşimde diyeti bırakmıştı o çooook kilo aldı neyse ki spora başladı... yediklerine dikkat etmesede spor ile kendine geliyor sanırım
afiyet olsun kaptan olsun olur okadar bizim yarış başlayınce dikkat etçez artıkcanım önlerde beyazlar çok vardı,çoğu yeri kapatamamışım o yüzden tekrar boyucam dedim. erkeklere yaptırım için sürekli söylemek zorundayız anlaşılan.
nihancım evde haber izlemiyoruz, arada nette gazeteye bakıyorum,defnenin ölümüde duyulmıcak gibi değilki. hakkımızda hayırlısı olsun dilerim.
komedi yapıcaz derken yediğimizi yazmaya unuttuk iyimi
öğlen kaşarlı yağsız tost yemiştim. gerçi hem kaşarlı hem yağzı nasıl oluyor anlamadım kaşar zaten yağ dolu.neyse akşam yemeğimi okuyunca kızmazsınız ama taammııı
günaydın canlar.
afiyet olsun hayatım,sonunda yahni bitti gözünaydın. 1 haftalık stokmu yapmıştın bacım yaww
öğünler güzel görünüyor,afiyet olsuuuunn
bende her yemeği 2 günlük yapmaya çalışıyorum,3. güne artmışsa muhakkak yeni yemek yapıp eskiyi ben yiyorum,çünkü bizimkide aynı yemek olmasın lütfen diyor,gerçi mecburkalınca paşa paşa yiyor o ayrı..
iviit iviit buldum:81::81::81:hahahkendine süslü süslü kurdelalar da bulurmuş:)
güzelmiş ama beğendim:) kaçamak yapmayanlara gelsin:)
ay benimde tartıda farketmiyor bazen ama eski giremediğim kıyafetlerime girince acayip sinir oluyorum. mesela dün akşam 1 yıldır giyemediğim bir eteğim üzerime oldu:81::81:hepiniz enerjik dolusunuz maşallah hadi bakalım az kaldı son bir gün benden pek birşey beklemeyin ama 300 gr bile versem oynarım metabolizmamla savaşıyorumhaftaya göstericem ben metobo ya bu hafta çok dışardaydım bir de sanırım elmalı sirkeli su etkili oluyo ya du bakim cuma günü tartılıyaım sonra tekrar başlarım bende ay sporada başlayacağım yürüyüşü 1 saat mekik 400 yapacağım oh olsun oyh evde bekleyen bir sürü ütüm var katlanması gereken çamaşırım var canım hiçbirşey istemiyo saat 11bucuktan beri bilgisayardayım araştırdım iyie geldim gaza anlıcanız ama kızlar tartıda farketmiyorum ama selülitlerim gitmiş benim çok sevindim bu arada masaj yağımıda sürüyorum şişeleri yarıladım size söylicem etkili oldumu olmadımı diye
afiyet olsun canımben geldimm. öğle yemeğim 1 porsıyon tavuk döner. yanında 2 kaşık pilav 2 kaşık kadar salata,yoğurt.
öğle yemeğinde önceki aramda 3 form bisküvi yemiştim. şuan bol bol su içiyorum çok susattı
hoşgeldin canımuzun aradan sonra hepinize merhaba :))
yazmıştım zaten en son ereğliye gideceğimi,bir hafta ordaydım ablam abim derken döndüm eve,ablamda geldi çocuklar iş güç curcunaydı hep dün akşam ev boşaldı bir sessizlik oldu :))
yediklerime dikkat edemedim( birazcık farketmiş tabi bu durum kilomda ama anlayamadığım ablamda tartıldığımda aynı ama bizim evdekinde fazla,sanırım bizim tartımız biraz fazla tartıyo :44:bi anlam veremedim bu duruma,sporumada gidemedim malesef ve bir ay oldu neyseki haftaya başlarım,ALLAH sağlık sıhhat versin,rahatsızlığımıda atlattım çok şükür ama yoğunluktan dinlenemedim her ne kadar tatilde olsamda inşALLAH tekrar hasta falan olmam kendime hiç vakit ayıramadım bu tatilde bi ona üzülüyorum ( bugünse dün akşamdan kalma bir baş ağrısıyla güne devam ediyorum hadi hayırlısı artık....
bu arada sizleri çooooooooookk özledim
canım şimdi hamburger istemiyor:)) aşeren kadınlardan beterim ha ben deoooo 65ler görülmüş :)) hamburger yiyecektin bence ye :)) aklında kalmasın evet birazcıkta şımart kendini...sanırım son zamanlarda bende kendimi şımarttım ama dediğin gibi elden bırakmamak lazım
dengeli besleneyim istiyorum süt yoğurt karbonhidrat protein meyve sebze derken birazcık karıştırdım :)) bu ay kilo almazsam zaten önümüzdeki ay mecburen almaya başlayacağım
hoşgeldin canım.ben geldimm. öğle yemeğim 1 porsıyon tavuk döner. yanında 2 kaşık pilav 2 kaşık kadar salata,yoğurt.
öğle yemeğinde önceki aramda 3 form bisküvi yemiştim. şuan bol bol su içiyorum çok susattı
kız niye sinir oluyorsun? inceliyorsun işte, sporun faydası oluyoriviit iviit buldum:81::81::81:
ay benimde tartıda farketmiyor bazen ama eski giremediğim kıyafetlerime girince acayip sinir oluyorum. mesela dün akşam 1 yıldır giyemediğim bir eteğim üzerime oldu:81::81:
canım, dosbam hamile. sık uğrayamıyor, belki sorunu görmez ben cevap vereyim.bu arada tosba arkadaşım spora başlayacak olmana çok sevindim bebiş kaç yaşında bu arada
bende sabah 2yk kadar kellgos tam tahıllı gevrek içine yarım çay bardağı süt karıştırdım yedim.
öğlene doğru kalktığım için öğle yemeği yemedim. ama aç kalmamak için 5 adet form bisküvi ve 2 adet 5i1 arada çayı bir kupaya salladım afiyetle yedim içtim
1litre su tükettim şimdiye kadar sanırım akşama kızlar balık bu hazır olan var ya altın mıdır nedir ondan yapacağım ama ben hala ne yiyeceğime kadar veremedim bu arada benide doktorum aradı ferro sanol mu ne demir ilacına başlayacakmışım folik asit günde 2 tane alıcakmışım
ben kilo vermeye uğraşıyorum bir de kan yapacak şeyler yiyem lazımmış
bugün bitmeden yarım saat yürüyüş ve 300 tane mekik var söz verdim kendime geceye yakın gelir güncellerim dostlar
hadi sağlıcakla kalın yarın tartılıyoruz :26:
canım, tatlıyı da sağlıklı alternatiflerle hallet. kuru hurma, kuru incir ye. hem bunlar ilerde sütüne de katkı yapar. şerbetli tatlı falan faydalı değil. zaten hazır gıdalardan durabildiğin kadar uzak dur. içinde bir sürü katkı maddesi var. bebişimiz etkilenmesin. sütlü tatlı da yiyebilirsin bence.ayyıldızım neysecim saolsun cevap vermiş...canım ben yeni hamileyim... istediğim kiloda hamile kalamdım ama hamilelikten sonra inş. spor ile halledceğim
neysecim evet dengelemeye çalışıyorum hayatım ama bu hafta acıkmaya başladım
ara ara meyve ile geçiştiriyorum ama yinede tatlı bişiler canım istiyo
canım, tatlıyı da sağlıklı alternatiflerle hallet. kuru hurma, kuru incir ye. hem bunlar ilerde sütüne de katkı yapar. şerbetli tatlı falan faydalı değil. zaten hazır gıdalardan durabildiğin kadar uzak dur. içinde bir sürü katkı maddesi var. bebişimiz etkilenmesin. sütlü tatlı da yiyebilirsin bence.
Kızlar ben geldim nasılsınız?
Ankara'ya dönüyorum yarın çok yoğundu o yüzden bir sürü program.
gitmek istiyordum ama içime bir hüzün çöktü.
Bu akşam da ney dinlemeye gideceğiz.
Bugün aşk tesadüfleri severi izledim kesinlikle tavsiye ediyorum.
Dosbacım gelmiş nasılsınız iyi misin? Pardon iyi misiniz
peki canım dikkat ederim zaten ben o balıktan yemedim ben tavuk sote vardı ondan yedim kuşbaşı olarak saydım hem dehoşgeldin canımgözlerimiz yollarda kaldı.
tatilin güzel geçmiş anlaşılan, biraz curcuna da olur artık. ne zaman başlıyorsun işe?
canım şimdi hamburger istemiyor:)) aşeren kadınlardan beterim ha ben debaşka bir şeyler düşünüyorum, ama bu hafta kilom kaç oldu önce ona bakalım:)
çok sıkma kendini, kaçırdığında dengelemeye çalış canım. ister istemez alacaksın. yeter ki sen ve bebişin sağlıklı olun.:129:
hoşgeldin canım.
döner ekmeksizdi değil mi?
kız niye sinir oluyorsun? inceliyorsun işte, sporun faydası oluyor
canım, dosbam hamile. sık uğrayamıyor, belki sorunu görmez ben cevap vereyim.
o altın balık yağlı olmuyor mu? sen zaten yemeyeceğim demişsin gerçi.
demir eksikliği önemli canım. ilacını ihmal etme. et türü ieyler yemen lazım. ciğer vs de kan yapıyor. günlük 1 tatlı kaşığı pekmezini de yiyebilirsin. demir eksikliği tedavisi uzundur. dikkat etmen lazım.
dosbacım hayırlı olsun canım ben yeniyim acemiyim yavaş yavaş tanıyorum sizlerihazır gıdalardan uzak duruyorum canım
zaten diyetten alışmıştım şimdi de yaklaşmıyorum
sağlıklı beslenmeyi öğrenmişim sanırım
ama şu aralar sağlıklı karbonhidratlara yöneldim:)) bu haftada tatlı canım çekiyooo zaten şerbetli tatlılarla aram çok ii değil...severim ama çok yaklaşmam
benim en iyi tatlım muz şu aralar :))
merhaba canım bende diyorum gece takılıyoruz herkes gelsin tek kalmayalım diye demi amaKizlar slmm tlfndn griorm rht yazamiorm sole bi meraba dym ddm sze aksma toptn uzun yzicm:))))
ayyıldız menün gayet güzel bir de sporla taçlandırmışsın harikasınbu arada tosba arkadaşım spora başlayacak olmana çok sevindim bebiş kaç yaşında bu arada
bende sabah 2yk kadar kellgos tam tahıllı gevrek içine yarım çay bardağı süt karıştırdım yedim.
öğlene doğru kalktığım için öğle yemeği yemedim. ama aç kalmamak için 5 adet form bisküvi ve 2 adet 5i1 arada çayı bir kupaya salladım afiyetle yedim içtim
1litre su tükettim şimdiye kadar sanırım akşama kızlar balık bu hazır olan var ya altın mıdır nedir ondan yapacağım ama ben hala ne yiyeceğime kadar veremedim bu arada benide doktorum aradı ferro sanol mu ne demir ilacına başlayacakmışım folik asit günde 2 tane alıcakmışım
ben kilo vermeye uğraşıyorum bir de kan yapacak şeyler yiyem lazımmış
bugün bitmeden yarım saat yürüyüş ve 300 tane mekik var söz verdim kendime geceye yakın gelir güncellerim dostlar
hadi sağlıcakla kalın yarın tartılıyoruz :26:
ayyıldızım neysecim saolsun cevap vermiş...canım ben yeni hamileyim... istediğim kiloda hamile kalamdım ama hamilelikten sonra inş. spor ile halledceğim
neysecim evet dengelemeye çalışıyorum hayatım ama bu hafta acıkmaya başladım
ara ara meyve ile geçiştiriyorum ama yinede tatlı bişiler canım istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?