iyi geceler canım ay bu peynirli pişi ne canım ben pek bilmiyorumiyi geceler kızlar,
kahvaltı: 4-5 patates kızartması, 3 küp peynir, 3 zeytin, 1/2 erzurum poğaçası, 1 kek.
ara: yarım avuç fındık, 1 elma ve 1 hurma
öğle: 1 büyükçe kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yabanmersini+kuru siyah üzüm
ara: faciamakarna salatası ve 1 tane peynirli pişi, güya bugün kaçamak olmayacaktı:78:
akşam: salata
ara: sütlü şekersiz neskafe
canım, seni mezun edebiliriz. madem istediğin kiloya ulaştın, biz de bir mezun verelim. bu hafta da cuma günü kilonu bildir. asuman gerekli olanı yapar. kilo koruma programında da aramızda kalabilirsin.iyi aksamlar kizlar
kac gündür giremedim kusura bakmayin ama islerim vardi
zaten sizede bisey söylemem gerekiyor.. ben takimdan ayrilmak istiyorum..
ayrilmak derken hala girmek ve paylasim yapmak istiyorum ama listeye dahil olmadan, nedenide su ki kac gündür coktandir görmedigim arkadaslarimi gördüm, akrabada dahil hepsi bana cok zayifladin yeter bukadar hasta olucaksin diyor.. hatta kücüklük arkadasima gidecem dedigimde arkadas bana dediki benim eski kilom 55'di suan 65 oldum, sen ise 65'din suan 55 oldun, daha ne istiyorsun.. 50 kiloya inersen yakismaz sana diyor..
bende gittim bi spor hocasina gösterttim kendimi.. bana dediki senin boyuna göre kilon cok iyi (bu arada kilom 53,8 oldu).. benim boyuma göre en ideali 53-55 arasimis.. 50 kilo olman senin icin sagliksiz olur eger kas yapmayi ve fit olmayi düsünüyorsan sadece yemegine dikkat edip spor yap diyor ama sakin kilo verme diyor protein agirlikli yersem spor icin daha iyi olurmus, verdiklerimide almamama yardimci olurmus bide..
kizlar uzun lafin kisasi ben 53-54'de kaldim ve daha fazla zayiflamak istemiyorum, nisanlimda zaten fazla verme seni begenmem yoksa demisti.. o yüzden burda olmak istiyorum ama listeye dahil degil .. beni anliyacaginizi umuyorum :)) ama herzaman ki gibi spora devam.. 2 gündür zaten bol bol spor yaptim (bugün yapamadim gerci)..
canım, yaptığın pilateslerin faydasını görmüşsün. maşallah dümdüz bir karnın var. inceciksin zaten, durmakta haklısın. sadece almamaya bak.kizlar resimlerimi ekledim görmeniz icin.. sizinde tavsiyelerinize ihtiyacim var
canım, vitaminli şeyler meyveler işte. belki doktorun vitamin takviyesi de verir. yani diyetini bozmadan da eksik değerleri giderebilirsin.hiç sorma o neydi öyle ye ye hihi umarım onlardır canım bu arada sirkeli suyu bıraktım ben niye bıraktığıma gelince anlamıyorum gidiyor mu gitmiyor mu bu 2 gün de içmicem sporda yapmıcam bakalım yediklerimden sonra gidiyor mu evet kızlar hadi bebek zamanı herkes aynı devre olsun harika sizi seviyorum .tahliller oldu ya morelim bozuldu birşeyler ekside olunca canım sıkıldı eşim çok kızdı ne biçim besleniyorsun sen diyo en vitaminlisinden en az yemeliyim araştırmaya başladım
bu arada menüm
sabah kalktık kahvaltı yaptık yarım kaynamış yumurta 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek 2 adet siyah zeytin
öğlen geldim 2 adet para büyüklüğünde et köfte yedim 2 dilim ekmek bu durumda ekmek hakkım bitti sanırım 4 müydü o zaman 1 kaldı
sonra ikindi vaktinde 2 tane sallama 5i1 arada çay büyük kupaya koydum yanında 4 tane çörekotlu diyet bisküvi yedim
20 dk yürüyüş yaptım.
akşam :1 porsiyon bezelye yemeği 1 yk kaşığı pirinç pilavı bol kuzu kulak yeşilliğinden yedim.
sonra eşim ve bebiş incir yiyordu eşim al ye vitaminsiz kalmışsın dedi magnezyum olsun diye yedim ufak 2 tane :26:
koyverdim iyice bugün incirler bisküvi sayısı neyse du bakim şu cumayı atlatayım da ben kendime gelicemaz azimlenmem lazım loy loy
canım .!.:öyle yaparım canım artık bundan sonra son 1bucuk aya girdim geri sayım başladı doktorum diyor ki 3kg daha ver tamam diyor ama 3 kgversem zil takıp oynayacak durumdayım kilo vermem durdu gibi birşey değişik şeyler yapmam lazım
peynirli pişi, hamurun kızartılmış haliiyi geceler canım ay bu peynirli pişi ne canım ben pek bilmiyorumhoşuma giti ismi bu arada dikkatimi birşey çekti sen regl falan mı olacaksın hurma ,kek ,poğaça, üzüm,makarna gidiyorsun
yok canım niye dursun vermen? bence biraz gevşeme oldu. kafanda biter bu işler. bebişi düşün ve yeniden azim kazanmaya bak.öyle yaparım canım artık bundan sonra son 1bucuk aya girdim geri sayım başladı doktorum diyor ki 3kg daha ver tamam diyor ama 3 kgversem zil takıp oynayacak durumdayım kilo vermem durdu gibi birşey değişik şeyler yapmam lazım
tamam şimdi tanıdım bu tarifi çok seviyorum hatta bayılırım ben mayalı olacak elinde şekil vericeksin at cup kızgın yağa hamur yamuk yumuk kızarsın bunuda çok severek yiyorumpeynirli pişi, hamurun kızartılmış haliiçinde peynir var.
regl zamanım geçti yaw:)) iştahım açıldı sanırım. bana acilen kızılması lazım:))
tamam canım azimleniiyorum kendimi cumaya tartılacağız madem yarın çok dikkat etmem lazım bol su ve enerji açığı ortaya çıkartmam lazım ben bir arkadaşım var kendisi dışardan onuda kendime uydurdum arkadaşım abur yediği halde benden iyi verdiyok canım niye dursun vermen? bence biraz gevşeme oldu. kafanda biter bu işler. bebişi düşün ve yeniden azim kazanmaya bak.
dünkü menümü yazayım bende
sabah 2 dilim ekmeye peynirli tost-1 çay bardağı süt
ara 1 avuç kuru yemiş badem-fındık-kuru incir-kuru üzüm-dut kurusu
öğlen bir porsıyon kıymalı patlıcan yemeği -1 kase cacık- 1 dilim ekmek
akşam bir tabak hamsi tava( heralde10 tane falan balık vardır saymadım valla çok acıkmıştım) -bol salata- 2 tane yaprak sarma(kuzenımın eşi getirmiş) -1 dilim ekmek. ama ekmek büyük dilimdi. hani şu yuvarlak köy ekmeklerı var ya onu ıkıye bölüp dilimlediğimizi düşünün öğle bi dilim ekmek veeeeee günün kötü sürprizi 3 tane minik tulumba tatlısı
arkasından da 2 bardak çay
bu sabah 1 bardak sirkeli su 1 küçük tost 1 çay bardağı süt
bu arada öğle yemeğim bir porsıyon kuru fasülye. muhtemelen bır buçuk kepçe falan vardı tabakta. yanında 1 dilim ekmek
bıde sadece bır kaşığın ucuyla arkadaşın pilavından aldım.
arkasından da türk kahvesi
iyi geceler kızlar,
kahvaltı: 4-5 patates kızartması, 3 küp peynir, 3 zeytin, 1/2 erzurum poğaçası, 1 kek.
ara: faciamakarna salatası ve 1 tane peynirli pişi, güya bugün kaçamak olmayacaktı:78:
tüm türkçe karakterleri yedin naptın kilo alırsın bak demedi deme :86:
kızlar tahlillerimin sonuçları açıklanmışta tiroid
t3:4
t4:16.5
tsh:1.94 iyi mi bilmiyorum birde kansızlık ve d vitamini eksikliği var sanırım epey eksiklik çıktı of dengesiz beslenmeden mi bilmiyorum canım sıkkın maile yarın cevap veririm nöbetim var dedi bilen açıklasın nolur :84:
iyi aksamlar kizlar
kac gündür giremedim kusura bakmayin ama islerim vardi
zaten sizede bisey söylemem gerekiyor.. ben takimdan ayrilmak istiyorum..
ayrilmak derken hala girmek ve paylasim yapmak istiyorum ama listeye dahil olmadan, nedenide su ki kac gündür coktandir görmedigim arkadaslarimi gördüm, akrabada dahil hepsi bana cok zayifladin yeter bukadar hasta olucaksin diyor.. hatta kücüklük arkadasima gidecem dedigimde arkadas bana dediki benim eski kilom 55'di suan 65 oldum, sen ise 65'din suan 55 oldun, daha ne istiyorsun.. 50 kiloya inersen yakismaz sana diyor..
bende gittim bi spor hocasina gösterttim kendimi.. bana dediki senin boyuna göre kilon cok iyi (bu arada kilom 53,8 oldu).. benim boyuma göre en ideali 53-55 arasimis.. 50 kilo olman senin icin sagliksiz olur eger kas yapmayi ve fit olmayi düsünüyorsan sadece yemegine dikkat edip spor yap diyor ama sakin kilo verme diyor protein agirlikli yersem spor icin daha iyi olurmus, verdiklerimide almamama yardimci olurmus bide..
kizlar uzun lafin kisasi ben 53-54'de kaldim ve daha fazla zayiflamak istemiyorum, nisanlimda zaten fazla verme seni begenmem yoksa demisti.. o yüzden burda olmak istiyorum ama listeye dahil degil .. beni anliyacaginizi umuyorum :)) ama herzaman ki gibi spora devam.. 2 gündür zaten bol bol spor yaptim (bugün yapamadim gerci)..
hah işte o yamuk yumuk olan, en son ne zaman yemiştim hatırlamıyorum. ikram edilince dayanamadım yedim.tamam şimdi tanıdım bu tarifi çok seviyorum hatta bayılırım ben mayalı olacak elinde şekil vericeksin at cup kızgın yağa hamur yamuk yumuk kızarsın bunuda çok severek yiyorum
ben sana hiç kızamam canım sen hiç kızmıyorsun o yüzden yarını bekliceksin artık
evet canım ben de bugün çok dikkat edicem inşallah. 1 gün dahi olsa dikkatli gidelim, vücut kendini toplasın.tamam canım azimleniiyorum kendimi cumaya tartılacağız madem yarın çok dikkat etmem lazım bol su ve enerji açığı ortaya çıkartmam lazım ben bir arkadaşım var kendisi dışardan onuda kendime uydurdum arkadaşım abur yediği halde benden iyi verdiemziriyorda gerçi ama ben sanki yavaş veriyorum o kadarda yoruluyorum spor falan aç geziyorum resmen diyo bana arkadaşım ama tartı beni sevmiyor :85:
yok patates çok değildi canım. 5-6 tane ama miniklerdi. şu hazır rendeler var ya onunla hazırlamıştım. o da çok küçük yaptı kibrit kutusu boyunda. o kalınlıkta değil tabicnm bnce patates kızartması dısındakileri çok tkma kafaya arada lazım bazn kacamaklarki vücut hani bn yakıt alıorm calısıyım tekrrdn fln moduna girsin :)))
yok, hiç garip olmamış. bu bize önem verdiğini gösteriyor canım. kendi adıma teşekkür ederim. bizim de sana faydamız olur inşallah.kızlar slm yatmadan önce geçmişe baktım ve yazabildigim kdr yazdım böyle toptan oldu biraz garip oldu gerçi ama :))))
bugun sabah peynir bagel yedim(baya tok tuttu,değişiklik oldu,nedense müsliye göre dha tok tuttu??)
ara ögünlerimi atladım bugun hem zmnsızlktan hemde acıkmamıstım çok o yüzdn pek ymk istemedimmm.. öglen ve aksm yine makarna yedim(biliorm çok diyete aykırı bişi gibi gelio ama ymkhnedeki tek sebze haslanmıs mısır onn dısında hamburger pizza türü şylr vr, helal et yk hersy karbonhidrt agrlıklı bnde o yüzdn kepekli yada yagsz makarna terch ediorm yoksa dier abuk subuk seylerdn yiynce çok acıkıorm bide)
şimdililk yagdn yakıorm basarılı ilerliorm o yzdn makarna ymk çok fazla tkmıorm aklıma bakalm artk.. gergnm biraz önümde gitmem gerekn çok yol vr bi yerde tıkanck kalck die korkuorm(( eskidn yag oranım 25lere kdr dşmüştü ( kızlar sizce şöle bi 15 maysa kdr yüzde kaca düşebilirim maksimum??(su anda yag oranım 39, bna yag oranından bi fikir verrseniz çok sevinirm)
bu arada bu seda sayann nüslank elma krom hapları cıkmıstı ya onlar nasl kullanan vrmı hiç??
2 hafta önce boyatmışsın tekrar niye boyuyorsun asumancım anlamadım:44:geçen hafta değilde ondan önceki pazar günü saçlarımı kestirdim hemde küt kesim yaptırdım.sonra boya aldım eve geldim boyadım. şimdi oğlumun doğum gününde tekrar boyamak istiyorum nasipse.
yine geçen hafta sol gözümün üstünde yani alnımda sivilce çıktı hemide kocaman,daha yeni kurudu uyuz. ondan önce tam ortasında vardı. anacım çıkıncada öyle ufak çıkmıyorlar kocaman.1 tane çıkıyor ama tam çıkıyor. :))
dün akşam uykum gelince koltuğa uzandım,eşim biran baktı suratıma ama beğenmedim bakışını belki oan dalgınlıkla oldu,yani bilerek değildi o bakışı ama yinede sinir oldum,yatmamdan rahatsız olmuşcasına baktı çünkü.söylendim bende,kızdım,aldım oğlumuda geçtim yatağa. sabah erken uyandım 4.30 da ama kalkmadım yataktan döndüm durdum saati 6.45 yaptım kalktım kahvaltıyı hazırladım derken mutfağın öyle kalmasına sinir oldum. ya orda tabak flan var akıt suyunu işte ne olacak bu sadece benim görevim olan birşey değil. kurumasın tabaklar akıtıver işte. sanki dersin çok birşey yapıyor. evlilikler zaman aşımına uğruyor,önceden herzaman yardımcı olmaya çalışırdı şimdi illa ben dürtecem söyleyincede surat yapıyor falan. ya herşeyi ben yapıyorum zaten ondan istediğim ufak tefek şeyler yap işte görüyorsun illa demem mi lazıımm.
heeee ama hadi yatalım dememe kalmadan dibimde bitmeyi biliyorsun gıcık şey.
valla kızlar içimi döktüm size. oh rahatladım.
inş. asumancım.Rabbim cümlemizden razı olsun hayatım ne demek. eşinide anlıyorum onlar bu konuda aslında bizden daha hassas oluyorlar,oda toparlıcaktır kendini. sevgi herşeyin ilacıdır balım. ben niye doluyum,aslında yukarıda yazdığımla ilgili değil doluluğum,çok üstüste ölümler duyunca çok üzüldüm,bir anlık nefes diyorum herşey. defnenin ölümüne çoküzüldüm,sonra devrekteki trafik kazası,ankarada patlama,yani bu haberler yüzünden epey etkilendim. öyle işte aradada yukarıdaki sebepler de üstüne tuz biber oluyor canım.
iyi akşamlar hayatım yarın görüşürüz.
kızlar yakalayamayasınız diye öğlen yediğimi yazıp kaçıcam,gerçi yarın yakalarsınız ama akşam güzel bir beslenme yaparsam öğleni görmezsiniz o zaman
yani yakaladığınızda daha az dayak yirim
çok şeytanım çoook.
şimdi eve gidince sadece salata ton balıklı ve bol yeişl çay yapsam ne güzel olurdu ah ah hayal gibi. :90:
tamam tamam çok dikkat edeceğim söz.
azcık kardeş takımada uğrayıp çıkıyorum canlar.
bende hepinizi öpüyorum.
kendinize dikkat edin,mümkünse yarın sağsalim gelin. sizleri seviyorum ciciler.
evet bacım dolgundu vallaafiyet olsun güzel yemişsin o cevizi 2 ye indir bacım dolgun muydu cevizler
iyi geceler kızlar,
günaydın canım hoşgeldin naber iyimisiniz bakalımgünaydıııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?