Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler canım ay bu peynirli pişi ne canım ben pek bilmiyorum hoşuma giti ismi bu arada dikkatimi birşey çekti sen regl falan mı olacaksın hurma ,kek ,poğaça, üzüm,makarna gidiyorsun

canım, seni mezun edebiliriz. madem istediğin kiloya ulaştın, biz de bir mezun verelim. bu hafta da cuma günü kilonu bildir. asuman gerekli olanı yapar. kilo koruma programında da aramızda kalabilirsin.

kizlar resimlerimi ekledim görmeniz icin.. sizinde tavsiyelerinize ihtiyacim var
canım, yaptığın pilateslerin faydasını görmüşsün. maşallah dümdüz bir karnın var. inceciksin zaten, durmakta haklısın. sadece almamaya bak.
canım, vitaminli şeyler meyveler işte. belki doktorun vitamin takviyesi de verir. yani diyetini bozmadan da eksik değerleri giderebilirsin.
menün güzel olmuş. incirin zararı yok. bisküviler de diyetmiş zaten.

iyi geceler canım ay bu peynirli pişi ne canım ben pek bilmiyorum hoşuma giti ismi bu arada dikkatimi birşey çekti sen regl falan mı olacaksın hurma ,kek ,poğaça, üzüm,makarna gidiyorsun
peynirli pişi, hamurun kızartılmış haliiçinde peynir var.
regl zamanım geçti yaw:)) iştahım açıldı sanırım. bana acilen kızılması lazım:))

yok canım niye dursun vermen? bence biraz gevşeme oldu. kafanda biter bu işler. bebişi düşün ve yeniden azim kazanmaya bak.

peynirli pişi, hamurun kızartılmış haliiçinde peynir var.
regl zamanım geçti yaw:)) iştahım açıldı sanırım. bana acilen kızılması lazım:))
tamam şimdi tanıdım bu tarifi çok seviyorum hatta bayılırım ben mayalı olacak elinde şekil vericeksin at cup kızgın yağa hamur yamuk yumuk kızarsın bunuda çok severek yiyorum
ben sana hiç kızamam canım sen hiç kızmıyorsun o yüzden yarını bekliceksin artık

yok canım niye dursun vermen? bence biraz gevşeme oldu. kafanda biter bu işler. bebişi düşün ve yeniden azim kazanmaya bak.
tamam canım azimleniiyorum kendimi cumaya tartılacağız madem yarın çok dikkat etmem lazım bol su ve enerji açığı ortaya çıkartmam lazım ben bir arkadaşım var kendisi dışardan onuda kendime uydurdum arkadaşım abur yediği halde benden iyi verdi emziriyorda gerçi ama ben sanki yavaş veriyorum o kadarda yoruluyorum spor falan aç geziyorum resmen diyo bana arkadaşım ama tartı beni sevmiyor :85:

Son düzenleme:
cnm menün güzel eger bu hftadaki ilk kaçamagınsa tulumba tatlısı o zmn çok fazla takma(duydugum kadaryla haftada bi ögün istedigini yemek gercektende yardımcı oluoms kg vermeye) :))

kuru fasülye bni acayip şişirdi o yüzden baya sogumustum :))) ama cacık ve taze fasülye ikilisiyle zamanında baya zayıflamıştım :)))

cnm bnce patates kızartması dısındakileri çok tkma kafaya arada lazım bazn kacamaklarki vücut hani bn yakıt alıorm calısıyım tekrrdn fln moduna girsin :)))

cnm tam anlamam bn ama glba tsh normal degerlerde yani metabolizman normal çalışıyor(ama yalan olmasın şimdi emin diilim))) vitamin eksiklikleri için karısık vitamin hapı alabilrsn bnce yani en azndn bn öle yapıorm burda vitaminsz kaldıgımdn

cnm bnce gayet saglıklı gözüküosun 50ye inmene gerek yok böle güzel :) ama kas yapan sporlar yapabilrsin gercekten böylece ileride kilo almazsın ve saglıklı olursun yada yoga pilates türü şeyler yp rhtlatr hemde sıkılastır.. bnm önerim bu :)) bu arada yag oranım 39a düştü gercektn dedigin gibi 3lü rkmlrı gördm:)) ama hala çok yaa (( bu arada snn yag oranın kactı cnm?? ona göre kndime mantıklı bi hedef koycm :))

kızlar slm yatmadan önce geçmişe baktım ve yazabildigim kdr yazdım böyle toptan oldu biraz garip oldu gerçi ama :))))
bugun sabah peynir bagel yedim(baya tok tuttu,değişiklik oldu,nedense müsliye göre dha tok tuttu??)
ara ögünlerimi atladım bugun hem zmnsızlktan hemde acıkmamıstım çok o yüzdn pek ymk istemedimmm.. öglen ve aksm yine makarna yedim(biliorm çok diyete aykırı bişi gibi gelio ama ymkhnedeki tek sebze haslanmıs mısır onn dısında hamburger pizza türü şylr vr, helal et yk hersy karbonhidrt agrlıklı bnde o yüzdn kepekli yada yagsz makarna terch ediorm yoksa dier abuk subuk seylerdn yiynce çok acıkıorm bide)
şimdililk yagdn yakıorm basarılı ilerliorm o yzdn makarna ymk çok fazla tkmıorm aklıma bakalm artk.. gergnm biraz önümde gitmem gerekn çok yol vr bi yerde tıkanck kalck die korkuorm (( eskidn yag oranım 25lere kdr dşmüştü( kızlar sizce şöle bi 15 maysa kdr yüzde kaca düşebilirim maksimum??(su anda yag oranım 39, bna yag oranından bi fikir verrseniz çok sevinirm)
bu arada bu seda sayann nüslank elma krom hapları cıkmıstı ya onlar nasl kullanan vrmı hiç??

günaydın kızlar,

ms22 benden önce tükanı açmış canım gördüğüm kadarıyla herkese cevap yazmışsın, dur bi bakayım.

hah işte o yamuk yumuk olan, en son ne zaman yemiştim hatırlamıyorum. ikram edilince dayanamadım yedim.
ben mi hiç kızmıyorumbık bık konuşuyorum boyuna kızmasam da

evet canım ben de bugün çok dikkat edicem inşallah. 1 gün dahi olsa dikkatli gidelim, vücut kendini toplasın.
kilo verirken kesinlikle başkalarına bakma canım. arkadaşım benden çok yedi ama benden iyi verdi diye düşünmeye başladığın anda motivasyonun düşer. hatta diyet yapıyorum diye bile düşünme. sen sağlıklı bir beslenme düzenine geçiş yapıyorsun. bu senin kalbin, damarın, vücudun her şeyin için daha iyi olacak. abur cuburları yol açabileceği bir sürü hastalık, rahatsızlık için yemiyoruz. hazır gıdalardaki yağların da şekerlerin de o kadar önemli zararları var ki..
ayrıca önemli bir hata: aç gezme. burda biz hiç az gezin propagandası yapmadık. ben kesinlikle aç gezmem. ya meyve yerim ya fındık, badem tarzı bir şey yerim. ya ayran içerim, ya sütlü bir şeyler içerim veya yoğurt yerim. sakın sakın vücudunu açlıkla terbiye etme. sağlıklı ara öğünler yap. o zaman yediğin halde sen de verebilirsin işte.
bir de vücudun bir dayanma eşiği vardır. bazı kilolarda takılır kalırız. eğer sen o dönemlerde kaçamak yapmak yerine sabırla düzenli beslenmeye devam edersen o direnci kırarsın canım.

cnm bnce patates kızartması dısındakileri çok tkma kafaya arada lazım bazn kacamaklarki vücut hani bn yakıt alıorm calısıyım tekrrdn fln moduna girsin :)))
yok patates çok değildi canım. 5-6 tane ama miniklerdi. şu hazır rendeler var ya onunla hazırlamıştım. o da çok küçük yaptı kibrit kutusu boyunda. o kalınlıkta değil tabi
evet, hırs yaptım:) çok pişman oldum ve bu inşallah iyi yönde işler.

yok, hiç garip olmamış. bu bize önem verdiğini gösteriyor canım. kendi adıma teşekkür ederim. bizim de sana faydamız olur inşallah.
makarna ne kadar yedin canım? miktarları da yazarsan ona göre yorum yapalım. senin beslenme düzenin mecburen farklı olacak. biz de ona göre değerlendirme yapacağız. bundan sonra sana aa niye makarna yedin protein içeren bir şey yeseydin demenin bir anlamı yok:) ama ne kadar yediğini yazarsan miktarları eleştirebiliriz.
yağ oranlarını ben çok bilmiyorum. bilen arkadaşlar yardım eder sanırım.
öyle hapları hiç düşünme canım. verdiğini de fazlasıyla alırsın. sen yavaş ama emin adımlarla ilerle.

2 hafta önce boyatmışsın tekrar niye boyuyorsun asumancım anlamadım:44:
bu erkekler hep aynı değişme uğramasalar olmıcak he
inş. asumancım.

ya sorma o olayları bende çok taktım geçen hafta hele defnenin ölümünden sonra 3 gün hiç kurtulamadım etkisinden. bende çok etkileniyorum bu tür haberlerden
ee hani nereye yazdın kaptan önceki sayfadamıydı :44:göremedim ben bi daha bakayım

afiyet olsun güzel yemişsin o cevizi 2 ye indir bacım dolgun muydu cevizler
evet bacım dolgundu valla çok güzellerdi
sağol canım:97:
rabia kaçamaklarla dolu bi haftada burda bitmek üzere
pazartesi günü ve sonrası kaçamaksız günler dilerim

günaydın kızlar

dünkü ve bugünkü menüm

dün öğlen
yarım tabak kalan yahni(sonunda bitti)
1 dilim ekmek

dün akşam
1 tabak makarna(yoğurtlu)

yarım saat yürüyüş

bu sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
5 zeytin
2 tutam çeçil peyniri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…