Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay adcım sen 6 yıllık evlisin ben daha 4 5aylık evlıyım tıpatıp aynılarını yaşıyorum be ne yapacam 6 yıl sonra ne halde olacaz acaba çoraplarını kirli sepetıne at pantolonunu askıya as kirli tabağı lavoya koy su akıt kurumasın vs. vs. gibi cümleleri köyün delisine söyleseydim şimdiye kadar öğrenirdi.
ama benım kocamın garıp bi huyu var içimi okuyor heralde. ben tam dellenmeye başlıyorum off bıktım artık nıye evlendım ben bu sorumsuz düşüncesiz adamla diyorum . pat eve gelıyorum yemek hazır. ev toplanmış. ne kadar sıkıcı bı evlılığımız var hep aynı hep aynı dıyorum içimden pat ertesı gun çıkışa gelmış sınemaya götürüyo vs. vs. işine gelince yapıyo işte uyuzz. akşam koca kola şişesini oturma odasına getirmiş. bi güzel içmiş. sonra bardağı mutfağa götürmüş. kola şişesini odanın ortasında yerdebırakmış. gelde delirme
bende karnıbahar diyorum hep
diyet grubu hamiş grubu olur işte aynı kadro devamm
inşallah erimiştir canım. yarın sabah tartıda görecez artık .
menun gayet güzel tatlım. tahlıl sonuçların umarım iyi çıkar
hiç anlamam kı bizim gruba bı hemşıre doktor lazım. :))
oleyyyyyyy oleeeyyyyy 13. takımın gruru mezun veriyoruz yani öyle mi? süper ya tebrik ederim canım. ayrıca resımlerıne de baktım. bende plates yapmak istıyorum yaaaa
rabıacım bence artık dur! hnı tek öğünde kaçamak olunca görmüyoruz ama hem sabah hem öğle olmamış canım. sen kaptan yardımcımızsın sende salarsan biz ne yaparız. sabah hem kızartma hem poğaca hem kek. evet azar azarmıs ama hanı en azından üçünü birden yemeseydın.
hele öğlen makarna salatası ve pişi. pişi zaten direkt yağ ve un makarna salatası da mayonezli bişey yarın da cuma! bugun son olsun canım hadı bı el at şu takıma ya yarın etap sonuncusu biz olacaz sanırım
cnm menün güzel eger bu hftadaki ilk kaçamagınsa tulumba tatlısı o zmn çok fazla takma(duydugum kadaryla haftada bi ögün istedigini yemek gercektende yardımcı oluoms kg vermeye) :))
sağol canım ya içimi rahatlattın ha. ilk kaçamağımdı sanırım
kuru fasülye bni acayip şişirdi o yüzden baya sogumustum :))) ama cacık ve taze fasülye ikilisiyle zamanında baya zayıflamıştım :)))
bende taze faülyayı sevmıyorum. buzluğa atmış annem yıyemedık hiç. mevsiminde tüketılecek bişey . kuru fasülye hem sulu hem ucuz dışardan yıyorum biliosun. dedim bugunde kuru yıyeyım. hep at olmuyo. gercı genelde tavuk etı yıyoruz ama olsun
günaydıııınnnn
aa günaydın dosba gitt mi misafırler. bizde dün senın kulaklarını çınlattık dosba yok ortalarda diye

afiyet olsun nıhancım. sıradakı yemek hangisi yahnı bitmiş ? :) ne guzel bıkmadan yıyebılıyorsun aynı yemeği. ben ıkıncı gun aynı yemeği çıkartınca eşimin tepkisi şu oluyo: bizi zehirlemeye niyetın var heralde aşkım :97:

günaydın arkadaşlar dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost
öğlen 1 tabak kuru fasülye 1 dilim ekmek 1 kaşık pilav
öğle yemeğinden önce ve sonra gidip gelip birer ikişer fındık badem yedım
akşam 1 tabak zrytinyağlı az kıymalı karnabahar 2 kaşık pilav 1 lokma ekmek.(tabağı sıyırmaya bayılıyorum )
yemekten sonra çekirdek çitledık koçişle
ha bide öğle yemeğinden sonra bi tane türk kahvesi içtim
ama göbeğim çok şiş adet dönemindeyım diye sanırım

bu sabahkı kahvaltım da yıne 2 dilim ekmeye peynırlı tost. benı baya tok tutuyo bu tot. öğlene doğru dışarı çıkacam. yürüyüş de yapacam bugun

sağol canım.
yiyorum mecbur canım çöpemi atayım yazık günah bereketi kalmaz evin başa düşünce yeniyor 2 kişi olunca 2. güne mutlaka kalıyo yemek
helebi yemesin bidaha yemek yapmam görür ozaman
Ama Allahtan öyle bi huyu yok atılmasın diye yer eşim zaten 2 günde de yemek bozulmuyor ben ısıtacağım zaman hepsini ısıtmam yiyeceğimiz kadar alıp ısıtırım ondan uzun süre dayanıyor:97::97:

regl zamanında çok farkediyor ondan şişsindir canım.

afiyet olsun güzel beslenmişin:81:
çekirdek ne kadar dı kız miktarı

rabia kaçamaklarla dolu bi haftada burda bitmek üzere
pazartesi günü ve sonrası kaçamaksız günler dilerim
ne hafta ama değil mi? facia gibi, listeleri başka bir yere yapıştırsak millet oha der herhalde neyse yeni bir başlangıç yapacağız inşallah sıfırdan. haftaya eşim 3-4 gün istanbula gidebilir. ben de eşim olmazsa kaçırmam zaten inşallah:))

günaydıııınnnn
günaydın dosbam:) nasılsın?

makarna kaç kaşıktı
menün güzel, sen dün kaçamak yapmamışsın. artık kaçamak yapmayanlara kurdele takıcam.:112:

hay klavyene sağlıkee ben hakettim yani. kibarlık yapmayalım bence bu durumlarda. yeter demeyi bilmek lazım. inşallah yarın sonuncu olmayız yaw:18:
çok güzel. sende de kaçamak yok. ama çekirdek miktarı önemli. eğer yarım avucu geçmediyse bir şey olmaz. günlük o kadar hakkın var.

bu sabahkı kahvaltım da yıne 2 dilim ekmeye peynırlı tost. benı baya tok tutuyo bu tot. öğlene doğru dışarı çıkacam. yürüyüş de yapacam bugun
afiyet olsun canım.:112:

bende öyle yapıyorum ama uyuz yemıo. bende azar azar yapıyorum hergun yapıyorum. mecbur pişmesını beklıyor oda
regl zamanında çok farkediyor ondan şişsindir canım.

afiyet olsun güzel beslenmişin:81:
çekirdek ne kadar dı kız miktarı
evet var şişkinliğim çok değildi çekirdek ya. öyle sakarya fıratı seyrederken mıy mıy yedım işte :)

makarna çubuk makarnaydı makarna maşasıyla ikitane aldım işte canım
kurdela he
anladım canım

makarna çubuk makarnaydı makarna maşasıyla ikitane aldım işte canım
kurdela he
hee kurdela:) takımı başka türlü toparlayamayacağız yoksa:) sana 1 tane kurdela verdik dün için. seyyaha az kısa kurdela çekirdek var çünkü
makarna da afiyet olsun, çok değilmiş.

kızlar günaydın nasılsınız dün internetimiz yoktu bağlanamadım beni affedin.eşim bu sabah halletti.sonunda kavuşturana.şimdi de benden kahvaltı istiyo ama hemen dünkü menümü yazayım
sabah:1 kk peynir,1 dilim ekmekve 1 közlenmiş biber
ara:şekersiz kahve
öğle:3 köfte ızgarada,1 dilim ekmek,az salata
akşam:yarım kase kısır, 3 -4 çatal etimek tatlısı başka yok misafirim vardı
yatmadan önce:1 elma
şimdi ben kızıma kahvaltı hazırlıyayım

http://www............................!/pages/Isvec-diyeti-yapanlar/144923168900582 bu sayfada ısvec dıyetı yapanlar ıyı kılo verıoz dıolar bıde bu dıyetımı denesek ben ekledım eklemek ıstersenız

afiyet olsun canım.
dün hafta ortası değerlendirmesi yaptık. geçmişi okumanı tavsiye ederim. eklemek istediğin şeyler olursa bekliyoruz.:112:

bu arada kanatsız melek arkadaşlarım bence senin kilon gayet güzel harika duruyorsun daha zayıf olmaz kesinlikle az mekik falan çekip göbek biraz daha içeri oh ne güzel cillop gibi olursun canım arkadaşım :82:

Bende öyle düşündüm canım , spora devam hala :))

Mezun olmak isterim tabiki eğer mümkünse :))
Bu pilates süper etkili oldu yaa eski resimlerimi göstersem gözde görülür fark var.. Karnım hep vardı suanda azıcık var ama sporla hepsi gidiyo bide yememe dikkat edecem tabi yinede :)

Evet katılıyorum sana spora herzaman devam etmem gerekiyor.. Aa çok sevindim bak hemen inmişsin dahada iner yağ oranın eğer sporda yaparsan :) benim yağ oranım 23 çıktı canım

Teşekkür ederim canım , bencede başla pilatese, yada yeni bişeye başladım slim in 6 diye, oda 1 haftadır bi etki etti bana, 5 haftadan sonra nasıl olucam bilmiyorum :))

afiyet olsun canım. menun gayet güzel. öğlen kı kaçamakları akşam telafı etmişşin

göbeğin reglden dir canım çekirdekde tadımlıktır afiyet bal şeker olsun .
canım istedi ızgara köfte falan közlenmiş biber :26: afiyet olsun benim yerimede yemiş gibi oldun

kızlar ben öğretmenim eşimde öğretmen dolayısıyla tatilden dolayı ikimiz de evdeyiz.bazen bilgisyarın başına oturunca saatlce kalkmıyo.bu de
urumda bende yazamıyorum ama ben çok istiyorum listeye girmeyi.tabi karar sizin uzun zamandır buraya emek veriyosunuz.bir grup kurmuşsunuz emeğineze gerçekten saygı duyuyorum.

slm
sanırım bu kontrolller genel kontrollerdi değilmi canım. sende 2. çocukmu düşünüyordun yoksa ama herhalükarda yaptırmış olmam çok güzel tebrikederim,aslında6 ayda bir yaplması gereken kadın için önemli kontroller,inşallah bende fırsatını bulunca yaptırabilirim. öğünlerin afiyet olsun.
kızlar birşey sorucam da
ben dün oruç tutmuştum akşam saatinden sonra 2 litre su içmiştim ya sabah tartıldım biraz fazla çıktım sizde bu su dünkü su mu?
su olması büyük ihtimal diye düşünüyorum canım. sen birde 2 lt yi akşam içmişsin oruç tuttuğun için. güne yayınca sorun olmaz ama düzelir bol su içmek iyidir.
anlayamadığım için yorum yapamıyorum canım.
evlendiğimiz zamanlarda bende 3 çocuğum olsun diyordum,kalabalık olalım diye. ama şimdi 2. yi bile zor düşünüyorum istiyorum ama önce şartları ayarlamam lazım. amiin sağol hayatım. cümlemizin herşey gönlüne göre olsun dilerim. kayınvalide kız istiyor eltim yeni doğum yaptığı için bana bakıyorlar kusura bakmayın diyorum:)) topu görümceme attım nede olsa aynı zamanda doğurduk sıra onda diyorum. aslında saçlarımı kestirmek istemedim ama birazbakıma ihtiyacı var diye kestirdim hala var,bakım yaptırmalıyım en kısa zamanda. saçımı gören herkes ne güzel olmuş yakışmış diyorlar,ifadelerindende anlıorum azçok hoşuma gidiyor. bakımlı olmak çok güzel birşey.
erkeklerin hemen hemen hepsi aynı anladığım kadarıyla ama beterin beterri var ne kadar kızsamda kötüleri duydukça şükrediyorum..:)) kızmayasınız diye öyle kaaçtım,iyi başarılı olmuşum
bencede çok güzel görünüyorsun melekcim,spora devam etmem kafi gelir hem güzel sıkılaşır hemde kilonu korursun. tamam canım bu haftamezun edelim seni. oh ne güzel bir mezun vericez.

rabiacım kaçamak yapıyorsun tamam olmamış pişi mişi, ama sonunda dengeliyorsun. akşam herzamanki sadece salata yemişsin tebrik ederim canım.
canım elinden geldiğince elindekilerin en masumunu yemeğe çalışıyorsun. biliyorsundur belki ama protein yağ yakımını hızlandırır,protein ağırlıklı bir diyet uygularsan mayısa kadar yağ oranını istediğin kadar olmasada epey düşürürsün. elma krom hapları kullanan biliyorum,diyet yapmadığın sürece hiçbirişe yaramıyor gerçi o hemen hemen benim kilomdaydı ama şuu varki,senin kilo biraz fazla olduğu için hayatım işe yarabilir yinede emin değilim canım.
canım önlerde beyazlar çok vardı,çoğu yeri kapatamamışım o yüzden tekrar boyucam dedim. erkeklere yaptırım için sürekli söylemek zorundayız anlaşılan.
nihancım evde haber izlemiyoruz, arada nette gazeteye bakıyorum,defnenin ölümüde duyulmıcak gibi değilki. hakkımızda hayırlısı olsun dilerim.
komedi yapıcaz derken yediğimizi yazmaya unuttuk iyimi
öğlen kaşarlı yağsız tost yemiştim. gerçi hem kaşarlı hem yağzı nasıl oluyor anlamadım kaşar zaten yağ dolu. neyse akşam yemeğimi okuyunca kızmazsınız ama taammııı
günaydıııınnnn
günaydın canlar.
afiyet olsun hayatım,sonunda yahni bitti gözünaydın. 1 haftalık stokmu yapmıştın bacım yaww
öğünler güzel görünüyor,afiyet olsuuuunn

bu erkekleri sürekli dürtmekten başka çaremiz yok seyyahcım,ne yapalım sürekli dürtelim bizde :88:
ama sen kociş rüyaya falan yatıyor olmasın,maşallah hiç yoktan iyidir yine boşver.
sizler hamiş olunca ben topikte kendin çal kendin oyna yaparım artık.

günaydın canım afiyet olsun seyyahım, çekirdek iyi gelmiştir çit çit. :))
afiyet olsun canım,kolay gelsin.
bende her yemeği 2 günlük yapmaya çalışıyorum,3. güne artmışsa muhakkak yeni yemek yapıp eskiyi ben yiyorum,çünkü bizimkide aynı yemek olmasın lütfen diyor,gerçi mecburkalınca paşa paşa yiyor o ayrı..
günaydın canım,nerelerdesin hayatım. rabia üyeler hakkında yorumlar yazdı okumanı tavsiye ederim.
akşam az olmuşama uygun olmamış canım. afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…