- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
ay adcım sen 6 yıllık evlisin ben daha 4 5aylık evlıyım tıpatıp aynılarını yaşıyorum be ne yapacam 6 yıl sonra ne halde olacaz acabageçen hafta değilde ondan önceki pazar günü saçlarımı kestirdim hemde küt kesim yaptırdım.sonra boya aldım eve geldim boyadım. şimdi oğlumun doğum gününde tekrar boyamak istiyorum nasipse.
yine geçen hafta sol gözümün üstünde yani alnımda sivilce çıktı hemide kocaman,daha yeni kurudu uyuz. ondan önce tam ortasında vardı. anacım çıkıncada öyle ufak çıkmıyorlar kocaman.1 tane çıkıyor ama tam çıkıyor. :))
dün akşam uykum gelince koltuğa uzandım,eşim biran baktı suratıma ama beğenmedim bakışını belki oan dalgınlıkla oldu,yani bilerek değildi o bakışı ama yinede sinir oldum,yatmamdan rahatsız olmuşcasına baktı çünkü.söylendim bende,kızdım,aldım oğlumuda geçtim yatağa. sabah erken uyandım 4.30 da ama kalkmadım yataktan döndüm durdum saati 6.45 yaptım kalktım kahvaltıyı hazırladım derken mutfağın öyle kalmasına sinir oldum. ya orda tabak flan var akıt suyunu işte ne olacak bu sadece benim görevim olan birşey değil. kurumasın tabaklar akıtıver işte. sanki dersin çok birşey yapıyor. evlilikler zaman aşımına uğruyor,önceden herzaman yardımcı olmaya çalışırdı şimdi illa ben dürtecem söyleyincede surat yapıyor falan. ya herşeyi ben yapıyorum zaten ondan istediğim ufak tefek şeyler yap işte görüyorsun illa demem mi lazıımm.
heeee ama hadi yatalım dememe kalmadan dibimde bitmeyi biliyorsun gıcık şey.
valla kızlar içimi döktüm size. oh rahatladım.
ama benım kocamın garıp bi huyu var içimi okuyor heralde. ben tam dellenmeye başlıyorum off bıktım artık nıye evlendım ben bu sorumsuz düşüncesiz adamla diyorum . pat eve gelıyorum yemek hazır. ev toplanmış. ne kadar sıkıcı bı evlılığımız var hep aynı hep aynı dıyorum içimden pat ertesı gun çıkışa gelmış sınemaya götürüyo vs. vs. işine gelince yapıyo işte uyuzz. akşam koca kola şişesini oturma odasına getirmiş. bi güzel içmiş. sonra bardağı mutfağa götürmüş. kola şişesini odanın ortasında yerdebırakmış. gelde delirme
kız nereye daha karpuz kesicediik. :)))
karnabahar iyi fikir,karnabahar demişken bizim masal geldi aklıma. sende öyle yazınca yazayım dedim. bir ara karnabaharla ilgili yazışıyorduk,hep karnıbahar yazıyordu bizde ses etmedik sonra birgün yazdı ''kızlar karnıbahar aslında karnabaharmış yanlış biliyormuşum ''diye. sonra ne olduysa ben oyazısına cevap yazamamıştım ama epey güldüm açıkçası.
canım sebze iyi fikir,sana şimdiden afiye olsun. yarın görüşürüz canım.
kızlar sanırım mezun veremicez ama epey hamiş olacak aramızda anlaşıldı.
diyet grubu hamiş grubu olur işte aynı kadro devamm
inşallah erimiştir canım. yarın sabah tartıda görecez artık .seyyahım afiyet olsun bal şeker olsun tulumba tatlısını eritmişsindir canım merak etme birşeycik olmaz
kadın doğumcumunda yaptığı testler henüz çıkmadı 5 te internetten bakın görürsünüz demişlerdi hala göremiyorumtiroid vs merak ediyorum açıkçası
bu arada menüme gelince
sabah kalktık kahvaltı yaptık yarım kaynamış yumurta 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek 2 adet siyah zeytin
öğlen geldim 2 adet para büyüklüğünde et köfte yedim 2 dilim ekmek bu durumda ekmek hakkım bitti sanırım 4 müydü o zaman 1 kaldı
sonra ikindi vaktinde 2 tane sallama 5i1 arada çay büyük kupaya koydum yanında 4 tane çörekotlu diyet bisküvi yedim kızlar .
akşama sadece bezelye yemeği düşünüyorum bakalım .
menun gayet güzel tatlım. tahlıl sonuçların umarım iyi çıkar
hiç anlamam kı bizim gruba bı hemşıre doktor lazım. :))kızlar tahlillerimin sonuçları açıklanmışta tiroid
t3:4
t4:16.5
tsh:1.94 iyi mi bilmiyorum birde kansızlık ve d vitamini eksikliği var sanırım epey eksiklik çıktı of dengesiz beslenmeden mi bilmiyorum canım sıkkın maile yarın cevap veririm nöbetim var dedi bilen açıklasın nolur :84:
oleyyyyyyy oleeeyyyyy 13. takımın gruru mezun veriyoruz yani öyle mi? süper ya tebrik ederim canım. ayrıca resımlerıne de baktım. bende plates yapmak istıyorum yaaaaiyi aksamlar kizlar
kac gündür giremedim kusura bakmayin ama islerim vardi
zaten sizede bisey söylemem gerekiyor.. ben takimdan ayrilmak istiyorum..
ayrilmak derken hala girmek ve paylasim yapmak istiyorum ama listeye dahil olmadan, nedenide su ki kac gündür coktandir görmedigim arkadaslarimi gördüm, akrabada dahil hepsi bana cok zayifladin yeter bukadar hasta olucaksin diyor.. hatta kücüklük arkadasima gidecem dedigimde arkadas bana dediki benim eski kilom 55'di suan 65 oldum, sen ise 65'din suan 55 oldun, daha ne istiyorsun.. 50 kiloya inersen yakismaz sana diyor..
bende gittim bi spor hocasina gösterttim kendimi.. bana dediki senin boyuna göre kilon cok iyi (bu arada kilom 53,8 oldu).. benim boyuma göre en ideali 53-55 arasimis.. 50 kilo olman senin icin sagliksiz olur eger kas yapmayi ve fit olmayi düsünüyorsan sadece yemegine dikkat edip spor yap diyor ama sakin kilo verme diyor protein agirlikli yersem spor icin daha iyi olurmus, verdiklerimide almamama yardimci olurmus bide..
kizlar uzun lafin kisasi ben 53-54'de kaldim ve daha fazla zayiflamak istemiyorum, nisanlimda zaten fazla verme seni begenmem yoksa demisti.. o yüzden burda olmak istiyorum ama listeye dahil degil .. beni anliyacaginizi umuyorum :)) ama herzaman ki gibi spora devam.. 2 gündür zaten bol bol spor yaptim (bugün yapamadim gerci)..
rabıacım bence artık dur! hnı tek öğünde kaçamak olunca görmüyoruz ama hem sabah hem öğle olmamış canım. sen kaptan yardımcımızsın sende salarsan biz ne yaparız. sabah hem kızartma hem poğaca hem kek. evet azar azarmıs ama hanı en azından üçünü birden yemeseydın.iyi geceler kızlar,
kahvaltı: 4-5 patates kızartması, 3 küp peynir, 3 zeytin, 1/2 erzurum poğaçası, 1 kek.
ara: yarım avuç fındık, 1 elma ve 1 hurma
öğle: 1 büyükçe kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yabanmersini+kuru siyah üzüm
ara: faciamakarna salatası ve 1 tane peynirli pişi, güya bugün kaçamak olmayacaktı:78:
akşam: salata
ara: sütlü şekersiz neskafe
hele öğlen makarna salatası ve pişi. pişi zaten direkt yağ ve un makarna salatası da mayonezli bişey
sağol canım ya içimi rahatlattın ha. ilk kaçamağımdı sanırımcnm menün güzel eger bu hftadaki ilk kaçamagınsa tulumba tatlısı o zmn çok fazla takma(duydugum kadaryla haftada bi ögün istedigini yemek gercektende yardımcı oluoms kg vermeye) :))
bende taze faülyayı sevmıyorum. buzluğa atmış annem yıyemedık hiç. mevsiminde tüketılecek bişey . kuru fasülye hem sulu hem ucuz dışardan yıyorum biliosun. dedim bugunde kuru yıyeyım. hep at olmuyo. gercı genelde tavuk etı yıyoruz ama olsunkuru fasülye bni acayip şişirdi o yüzden baya sogumustum :))) ama cacık ve taze fasülye ikilisiyle zamanında baya zayıflamıştım :)))
aa günaydın dosba gitt mi misafırler. bizde dün senın kulaklarını çınlattık dosba yok ortalarda diyegünaydıııınnnn
günaydın kızlar
dünkü ve bugünkü menüm
dün öğlen
yarım tabak kalan yahni(sonunda bitti)
1 dilim ekmek
dün akşam
1 tabak makarna(yoğurtlu)
yarım saat yürüyüş
bu sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
5 zeytin
2 tutam çeçil peyniri
afiyet olsun nıhancım. sıradakı yemek hangisi yahnı bitmiş ? :) ne guzel bıkmadan yıyebılıyorsun aynı yemeği. ben ıkıncı gun aynı yemeği çıkartınca eşimin tepkisi şu oluyo: bizi zehirlemeye niyetın var heralde aşkım :97: