Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar doktor arkadaşım kan grubuna göre diyetten bahsetti
O grubu : Etobur olma özelliği taşıyor. Bu kan grubunu taşıyan insanlar diyetlerinde önceleri baklagil, fasulye, ekmek ve tahıl tüketimini sınırlayarak kilo kaybediyor. Etkin bir kilo kontrolü için daha yağsız yiyeceklerin tercih edilmesi ve porsiyon miktarlarının azaltılması gerekiyor.

A grubu : Sabit beslenme ve çevre koşullarına kolaylıkla uyum sağlama özelliğine de sahip bulunan A grubu taşıyıcıları, zengin çeşitlilikte düşük yağlı gıdalarla sebze ve hububat dengesini sağlamalı. Bu grubun kilo vermesini destekleyen gıdalar arasında soya ürünleri ve sebze bulunuyor.

B grubu : Bu grup taşıyıcıları için kilo almayı sağlayan en önemli etkenler arasında mısır, ekmek, buğday, mercimek, fıstık ve susam tohumları geliyor. B grubu için kilo vermeyi destekleyen gıdalar da yeşil sebzeler, kırmızı et, yumurta ve düşük yağlı süt ürünleri.

AB grubu : Bu gruptaki insanların kilo almasını teşvik eden gıdalar arasında et, fasulye, çekirdek, mısır, esmer buğday geliyor. Deniz ürünleri, süt ve süt ürünleri, baklagiller, sebzeler ve meyvalar ise kilo kaybını sağlıyor
daha detaylı bilgiyi internetten çeşitli sitelerden alabilirsiniz
ben 0 grubuyum mesala 0 grubu olanlar süt ve yumurtayı kesinlikle çok çok az tüketmeliymişler hatta hiç tüketmemeliymişiz dışardan kalsiyum takviyesi yapmalıymışız vs ben okudum ilginç bilgiler var sizde bi göz atın istersenizzz

hiç sorma kaşarlı yuvarlak servis tabağı kadar üzeri kaşar ve üzerinde yumurta var1 tane az pişmiş işte öyle yani iyi bişey

hmmm kayseri yağlamasına benzemiyo
ama güzel bişeymiş bu durumda afiyet olsun demek lazım cezayı da vermek lazım
akşama sadece salata ve bugün 3 lt suyunu da içmiş ol!!!!
bana da nooluyorsa hehe sırnaşık şey

şişgocum bu diyeti duymuştum eminim haklı yönleri vardır
ama bana uyumlu değil
ben zaten yıllardır (b gurubu) kırmızı et, yumurta ve süt ürünlerini yerim ve en çok kızmızı eti severim
yani aslında bu şekilde beslenirim ve kilo vermiyorum
ben genelde bu besinleri kısınca veriyorum
hoş zaten benim bu dengesiz halim yok mu :1no2: hep bu yüzden zor kilo veriyorum senağlama

kız benim orti yok bugün sen idare edersin beni suyu 2lt bitti bile akşamdaa evet sadece salata hatta sadece süt içmeyi düşünüyorum tabi içimdekiler dışıma çıkmazsa şuan miğdem acayip bulanıyor üg ya ben ne yaptım gittiğim yrde çok güzel şyler vardı ben dayanamadım salatalarda el kadar dedim hadi yiyim bugün yürüyü yapam bari akşamda yürüyerek gideyim akşamda bi 40 dakika yürüyüm ders çalışacam ama olsun beya:dance::mymeka:

merhaba kizlar burdayim canlarim sisgocum cok güzel yemisin böyle devam ben ne yedim bugün 2 bardak su
kahvalti
3 bardak
tost makinasinda mantar yaptim
zeytin
peynir
domates salatalik
3 dilim ekmek
kahvaltiyi gec yaptim
öglen yemeyecegim
arada 1 elma
1.5 litre su
aksama salata yerim
yarim litre su icerim
yapabilirsem yarim saat bisiklet sürecem
orti nasil yediklerim

ayyyyy tek kaçıran bugün benim ama acısını şuan fiziksel olarak çekmekteyim buda bana ders olsun öyle herşeyi bilip bilmeden yersen böle olur acayip başım dönüyor uzun zamandır ilk defa bugün pide yedim 3 aydır falan yemiyodum nerdeyse üf bidaha asla yemem ya içim bi tuhaf oldu

vay orti süpermiş yediklerin bu şekil devam suyu 3 lt iç canım harikasınnn bu hafta ikimizin verdiği kilo 1,5 geçsin ok bebişşş:sm_cool:

canım muhakkak meyvesini toplayacağım
yeter ki sabredelim
suyumuza dikkat!!! bu gidişle senin suyunu ben takip edeceğim...
yürüyüş en güzel yağ yakma şekli tabii biraz tempo hihoyyyt

ay cidden sen benim su polisim ol olur mu..mesela şu ana kadar 1 lt içtim..yatasıya kadar da 1 ,1, 5 içsem olur di mi?

kızlar bugün bana istediğiniz cezayı verin vallahide yedim billahide yedim hemde trabzon yağlısı ay üzgünüm ya
yaz kızım,cezan akşama yoğurt salata şekerim...

inan ben de bazen çiğ çiğ ekmek yemek istiyorum..unlu şeyeri çok seviyorum..bu gün de regl olmuşum..açtım baktım dolabı..çikolata şeker ne bulssam yiycem..ama yoooooookkk..çünkü eve almıyorum hiç aburuk cuburuk cokacimcoook

salata ve yoğurt yemeye gidiyorum eve arkadaşlar üzgün ve süzgünüm hatta salata ve yoğurtta değil sadece elma ve süt size işte söz veriyorum şekerler

ooo herkesler aşağıda ama ben eve gidiyorum üf ya nezamandır bir araya gelmek kısmet olmadı allah ayrıca 2 gün kaldı korkuyorum

patbori bu arada aburuk cuburuk almadığına iyi etmişsin tebrikler
melzeyit canım sözünü unutma... miden nasıl şimdi??

kızlar yazmaya girmiştim ama şu anda kızım emeklemeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş, ben azıcık onu izleyeyim.

ozaman patbori bana söz ver yatana kadar en az 1 lt su içeceksin
tamam canım sözzz..hatta şu an yarım lt içtim bilenem...

patbori bu arada aburuk cuburuk almadığına iyi etmişsin tebrikler
melzeyit canım sözünü unutma... miden nasıl şimdi??

sağol canım..ben de tebrik ea.s.diyorum kendimi

selam kızlar bakıyorum neredeyse herkes burada.keyifler iyidir umarım.eh bendede iyi sayılır.öncelikle dosba,nereus ve melis,teşekkürediyorum ilginize.şimdi daha iyiyim.dosbacım inan üşendim doktora gitmeyi bu hafta ertelesem diyorum sanırım haftaya giderim.havalar bugün biraz daha iyi.
melis gözünaydın hayatım.tempolu günlere az kaldı hayırlısı ile inşallah.benimki arada cesaretlenip yürüyor ama hala tereddütleri var tabi.bu arada şişgocum gerçekten şişgoymuşsun (şaka şaka) :roflol:
melzeyit tatile giderken arkadaşa ihtiyacın olursa seve seve gelirim valla. gerçekten çok ihtiyacım var tatile ve yalnız kalmaya.bu arada benim eşim ortalarda yok.lölizcim canım nerdesin,burda herkes eşiyle muhabbette.umarım karşılaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…