Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam dombili. canım sen bu sefer baya azimli çıktın. maşallah sana inşallah hep böyle gidersin.
keşke bende bir diyetisyene gitsem,sonra bir liste alsam sonra o listeyi harfi harfine uygulasam keşke keşke keşke. keşkelerle ömür geçti.
afiyet olsun canım çoook güzel.
adcim bir bilgim yok hamurişi bana epey uzakkkkk
tamam canım sağol.
senino lar senin olmasın artık dün de yemiştin
ayrıca çorba,pilav birde çiğ köfte
daha güzel menüler bekliyorum senden.
ilahi poly o benimolar dünkü yediklerim zaten listemin devamını ekledim dünküne. e çorba yemeyeyimi hemide 1 kepçe, keşke pilav yemeseydim ama çiköftelere dokunma kııızzz.
oh oh maşallah hayatım 2 ayda 4 kilo süper. göbek için mekik hayatım hemide yarım mekik dediler. kıy paraya mekik aleti al. nede olsa doğumdan sonrada lazım olacak.
Bu arada kızlar sabah diyetisyende tartıldım 64,7 kg yim.Kaçla izne ayrılmıştım hatırlamıyorum ama:18:
bende bilmiyorum hayatım ama bakarım.
ikinci aranda yarım poğaça değilde yeşil çay daha çok yakışırmış yada meyve. öğle ve akşam yemeklerine salata eklemeyi düşünsen daha iyi olur aslında. mesela öğlen ekmek yerine salata olsaydı akşamda aynı şekilde. yapmış olduğun sporlar içinde ayrıca tebrik ederim seni hayatım.
rabia bana kızgın galiba?
onu bilmiyorumda (ama anlaşılıyor)geçenlerde küstüm yazdığını görmüştüm
saolun şükür bişeyimiz yok..kontrol kalemini sokmuş.prizde koruyucuda vardı onuda sökmeyi başarmış..ana sigorta atmış ....
canım senin çocuk kaç yaşındaydı. Allah korusun ona birşey olmamış iyiki.
canım 2 çocuk var yazmıştın ama sanırım biri kız diğeri erkek.
çok sabırlı olmamız gerekiyor. başka türlü yanımızda tutamayız onları.dünkü menü güzelmiş afiyet olsun.
ya ne alemsiniz hatunlar. onlar dün yediklerimdi akşam menümü altına ekleyip bbütün olsun diye öyle yaptım. ama hatalıyım belirtmem gerekirdi. 2 taneydi zaten hayatım arkadaşın paketinden aldım.
cevap için teşekkürler canım . akşamdan hazırlıcam herşeyi yapılabilcekleri akşamdan yaparım salataların malzemelerini hazırlarım pazar sabahına mutfakta kalmayayım istiyorum. senin sayende domatesi bende çıkardım kışları hayatımdan. ama salatalığa devam:))
afiyet seyyahcım,yeşil çay gelmiş aralar renklenmiş tebrik ederim canım:)))
öğle yemeğide güzel afiyet olsun.
selam asumancım
hiç denemedim dediğin gibi canım ya
canım benim ya

sağol nihancım.

polycim haklı biraz kilo verelim ben size yeni bi topic açar ordan tarifler veririm :))
benim bu kiloların sebebi mutfağı çok sevmem bi de üzerine eşimin dışardan yemeyi de sevmesi eklenince ortaya dosba ve kocası çıkıyo
mutfağı azalttım yapmıyorum eskisi gibi ama şu aralar eşim dışarda yemek yiyelim diye ısrar ediyo...Allha tan dr. dışarı çıkmayın hava soğuk dedi... eve de yemek söleyemiyo kimine acı kimine ekşi diyorum ...onlarda yasak :))
son çare elinde tatlılarla geliyo.... valla çok azimli kocam var çoookkk

hadi kızlar ben kaçayım akşama bi çorba yapayım yoksa yine pilava yöneleceğim :))
et susuz 1 kase çorba= 1 dlim ekmek
hem daha çok doyuyorum hem sindirime yardımcı oluyor...
en iyisi çorba

ben beceremedim çizelge yapmayı. sanırım yanlış yeri kopyalıyorum.
bilgilerini ver canım, ben sana yapayım. kopyalayacağın yeri özelden mesaj atarım. bilgiler derken: başlangıç kilon ve boyun. bir de şimdiki kilon lazım oluyor gerçi. tabi onu geçen haftaki listeden alabilirim. gerçi başlangıç kilonu da bulurum ama senin tartı almandan sonra hesaplar değişmişti, ondan diyorum.

cevapların için çok teşekkür ederim canım. o zaman şöyle yapıyoruz, ben 1 tane kefir alıp tadına bakıyorum. beğenirsem ve içilebilecek gibiyse onu tüketebilirim. diyet listeni de not aldım. evdeki aşırı meyve stoğum bitince başlamaya karar verdim:)) ayrıca bu liste için alışveriş yapmam lazım. wasa, light ayran vs.

aslında benim aklıma geldi bunlar dünkü yediklerinin ilk kısmı olabilir diye:) ama ben dünkü benimo'ya bir şey dememiştim. yeri gelmişken yorumlamış oldum
akşamdan hazırlanacakları akşamdan yap canım. hep mutfakta olma, sen de sabahleyin keyifli vakit geçir inşallah.
iyi bari kış domatesini hayatından çıkarmana faydam olduysa ne mutlu:)) salatalık bence de çok çekici. geçen hafta zonguldağa giderken eşimin bir arkadaşı ve ailesi de yanımızdaydı. kadın çocuğa salatalık soymuş, bizimkine de verdi. ben de benim oğlandan artanı yedim ama mis gibiydi

deneme deneme deneme

olmamış
kopyalaman gereken yeri doğru aldığına emin misin canım?

yeni açacağın topikte kilo alıp, buraya gelir kilo veririz, değil mi
aynen ben de mutfağı ve mutfakta denemeler yapmayı çook seviyorum. yemek kitaplarına bayılıyorum. ee yemek kitabı karıştırdıkça da iştahım açılıyor:)
kocan gerçekten çok azimliymiş, doktorun da tatlı tüketebilirsin deyince ohh:)

hadi kızlar ben kaçayım akşama bi çorba yapayım yoksa yine pilava yöneleceğim :))
et susuz 1 kase çorba= 1 dlim ekmek
hem daha çok doyuyorum hem sindirime yardımcı oluyor...
en iyisi çorba
çorba benim de vazgeçilmezim. insanın içini rahatlatıyor.

ben akıllandım kış aylarında domates salatalık hiç tüketmiyorum
mevsimi olmayan sebzede meyvede almıyorum
kim söledi bilmiyorum ama taze fasülyeyi de yazın dolaba atmıştım onu yaptım yeni almadım :))
aslında bu sene dolabada çok şey koymadım ama şimdi markete çıkamadığım için elimin altında varken yapayım dedim...
annem yazın domates sosu hazırlıyo yemeklere ondan kullanıyorum
zaten yeterince gereksiz şey yiyoruz bari bunlara dikkat edelim hem çocuklarında damak zevki bozulmamış olur

elimde o kadar çok tarif birikti ki ama hiç birini yapmıyorum artık :)) akıllandım valla yoksa kesin 80 olurum bi 3 ay diyete ara verdim hooop 3 kilo aldım (

çorba benimde vazgeçilmezim hemde yaz kış hiç farketmiyo... ilk diyetisyenim hiç vermiyodu çok zorlanmıştım...

eşime gelince gerçekten de azimlidir... akşam spora gidiyo gelirken tatlı alıyo...tez konusu olacak adam ...keşke onun kadar neşeli olabilseydim...hoş evlendikten sonra daha pozitif biri oldm ama yinede çabuk karamsarlığa düşebiliyorum özellikle şu kilolarım için (

slm dosbacım. anladığım kadarıyla sen hindi etini seviyorsun afiyet olsun :)))
canım şöyle düşündüm,akşamdan hazırlayabileceklerimi hazırlayayım,daha doğrusu hazırlanmaya müsait olanları hazırlayayım,salatalarında sadece malzemelerini hazırlayıp pazar gününe harmanlarım. ama mayalı hamuru dolaba koysam kötümü olur hayatım yani lezzeti gidermiki.olmadı sabah erken kalkıcam zaten hazırlarım bir şekilde. canım verdiğin tarif için teşekkürederim hayatım, misafirliklerde denk geldim ama ben kendim yapmadım hiç bir ara onuda denerim. bellide olmaz belkide onu yaparım ama börek olarak kıymalı sodalı börek düşünmüştüm, duruma göre bakarım artık.

Selam kızlar patronun annesi vefat etti o yüzden yoğundum şimdi cenazeye gitti herkes boş biraz sakin

Bugun : Sabah 1 Simit
Öğlen : 1 kadın budu köfte + Domates Çorbası
Spora Gitmeden önce : 1 Tost yerim
Spordan sonra meyve

canım mayalandıktan sonra dolapta bekliyo ben öyle yapıyorum
neysecimde mayalanmadan koy çıkınca mayalansın demiş... valla ikiside oluyordur sanırım
kendini sıkıntıya sokma akşamdan hamurunu hazırla...bende kalabalık misafirlikte telaşlı olurum ama saat 10 da bütün işim biter...
eğer şu saklama kaplarından varsa salatalarını da hazırlayabilirsin soslarını sabah yaparsın
telaşlanma sen ne hamart hatunsun yaparsın

sporu hala öyle çok yapıyor musun tatlım
valla çok merak ettim bu hafta kaç kilo vereceksin

çorbayı koydum bi de ne fark ettim bugün hiiiç su içmemişim :26:
en kısa zamanda herşeyi bi düzene koymam lazım

bende sevinmiştim rabiadan kolay kurtuldum busefer diye kursağımda kaldı.
valla rabiacım,eğer yapmazsam çok sıkışıyorum birde gündüz olacak ya,en azında 1 saat oturma vaktim olsun,mutfaktan çıkamayınca sinirlerim zıplıyor resmen. inşallah dediğin gibi olur çok sağol canım.
salatalığı oğlumda çok seviyor bende sayesinde çok tüketiyorum. domatesi kaldırdım o dursun bari. gerçekten mis gibide,siz geçen hafta zonguldağamı geldiniz benim haberim niye yok.
selam kızlar nasılsınız ? biz iyiyiz şükür sizlere bakmaya geldim bi
canım idare ediyorum elhamdülillah,sen nasılsın varmı bi yaramazlık. gelemedim uğrayamadım ama durumlarım biraz sıkışık takyonum,ilk fırsatta gelirim hayatım. çok öpüyorum.
valla hayatım al bendende o kadar . eşim diyor önceden hazırlardın yapardın birşeyler diye şimdide yap sıkıldım senin diyet macerandan diyor. spora başlayayım yaparım dedim. :)))
dosbacım eşimde aynı seninki gibi benden daha neşelidir aslında ben körelttim adamı.
benim gülemediğim şeylere gülmeside bana ayrı bir sinir katıyor,ne olacak halimiz bilmiyorum vallahi ama fena yani.

yok çok şükür ben biraz daha eşime benzemeye başladım
eşimin ailesi çok neşeli insanlar...takmıyolar bazı şeyleri kısacası... üzüntülü hallerinde biile espri yapabilen bi kayınbabam var :))
ilk başta çok zorlandım ama şimdi onların neşesi bana da geçmeye başladı...
ben stresle başedemiyorum bunu farkettim... aslında sabırlıyım dışarıya bildirmem ama kendi kendime çok zarar veriyorum
benimki şimdi aradı tatlı alayım diye deli bu adam ya daha sabah fırça attım :))
yapma haşhaşlı top alayım hem akşam yeriz hem yarın ikram edersin dedi ve beni yine ikna etti :))

öylemi demiş, neyse bakarım birazdan,canım hamuru mayasını falan katıp yoğurup dolaba koyacam sabah alıcam,şeklini vericem atıcam fırına. rabiada yavaş yavaş mayalanır demişti. yani kabarır şişer manasında. normalde sıcağa konulur hamur hemen kabarsın diye yaa,işte dolapta yavaş yavaş kabarır diyor. çıkardıktan sonrada bir müddet dışarıda beklet hemen elleme diyor. yani biraz soğuğu gitsin diyor.
ay ne komik yazdım. rabia anlamışmıyım seni hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…