Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
meraklı bebişte seni öper canım şükür bişey olmadı...ayyy başıma gelenler benim pişmiş tavuğun başına gelenlerden pek çok
gece burda sohbetleştikten sonra çıktıydım sabah yediklerim yazım diye tam gaz açtım bilgisayarı enee baktımm bağlantı yok gittim baktım modemde 2 ışık başka yanmıyo eşime dedim kalk yap fişin taktı naptı yok telefon çalışmıyor hemen görevliyi aradım sitede elektrk gitmiş gece yarısı onu yapalım derken telefon kablosunu kesmişler tüm gün bekledim gelmedi daha bu sabahbaktım gene yokhayda dedim sonra neyse ikindi vaktı geldi bu arada rakibem kız nasıl gidiyo ben çok kötüyüm ama karnım çok agrıyor sancılanıyorum yürüyüş falan yapmadım da 2 gündür bir de bugün sabah tartıldım karnım falna şiş ya gögüslerim regl 3 gün var ama kilo olarak aynı geldim galibiyetini kutla bacım sanmıyorum yarına kadar gram versem bol oynarım :93:
bu arada geçmiş okudum şöyle bir hızlıca ama tornavida sokan bebişi burdan öpüyom tatlı bebişmeraklı bebiş allahtan birşey olmamış kuzuya .
birde gruptan çıknlar var onları tekrar bekleriz.
ben de yeşil çayı kestim bir de kızlar ya doktorumu aradım dedim ki 2 hafta sıkı diyet apsam dedim kızdı bırak diyeti falan bol beslen çeşit çeşit degerlerine bakıcam dedi
kaçamak yapmadım dün ama bugün bir tane şu browni biskivü gibi olandan yedim
çok tatlıydı amaneyse kendime gelicem hepinizi çok özledim gıı off
canım arkadaşlarım bu arada kociş iyileşiyo yarın işe gidiyormuş
bende geliyom gece okey bekleyin
şimdi kaçıyorm
teknik birşey olmazsa inşallah bırakmam sizleri canım.rakibem uçaçak yakında kanat takıpayyıldızcım evet kötü olmuş ama yinede burdasın ya :))
rakiben çok hızlıydı :)) haftaya devam edersiniz artık
yok sekreterlik yapıyorum kuyumcuda adı sekreterlik ama oturduğum yokcanım pilav biraz çok olmuş,sen ögrenci miydin?
o kadarcık soğuk zarar vermez canım. bebişlere açık hava çok iyi aslında. anneciğini onu sıkı sıkı giydirmiştir.evet canım kararlıyım oglene dogru azcık sogudu ama yurumek banada ıyı geldı
ıste dedımkı akşam esıme "sucuklu tost yersem bırde 1/2 ekmek 10 ytl cezam var esımde yeee canım parasıyla degıl mı dedı guldu ınanması yemıyecegım dedıgıme yemedıgımdekı gozundekı saskınlıgı gormek herseye deger kılo verırıp sasırtacagımm
bu dıyetımı bozdukca 10 ytl vercem demek benı durdurdu
benim de böylesi değişikliklere ihtiyacım var, onu anladım ve bunu farketmek bana çok iyi geldi.arada çok uzun zamandır tüketmedigini tüketmek iyi oluyor benim ki değişiklik olsun diyesimit yazıyor ben yazma diyorum
haftasonu boş vaktimde dener yaparım canım azmin elinden birsey kurtulmaz
çok tesekkur ederim bende oraya yaptım kaydet diyorum bir türlü kaydetmedi o an.
ayy ayy benim pişmiş tavuğum da gelmişayyy başıma gelenler benim pişmiş tavuğun başına gelenlerden pek çok
gece burda sohbetleştikten sonra çıktıydım sabah yediklerim yazım diye tam gaz açtım bilgisayarı enee baktımm bağlantı yok gittim baktım modemde 2 ışık başka yanmıyo eşime dedim kalk yap fişin taktı naptı yok telefon çalışmıyor hemen görevliyi aradım sitede elektrk gitmiş gece yarısı onu yapalım derken telefon kablosunu kesmişler tüm gün bekledim gelmedi daha bu sabahbaktım gene yokhayda dedim sonra neyse ikindi vaktı geldi bu arada rakibem kız nasıl gidiyo ben çok kötüyüm ama karnım çok agrıyor sancılanıyorum yürüyüş falan yapmadım da 2 gündür bir de bugün sabah tartıldım karnım falna şiş ya gögüslerim regl 3 gün var ama kilo olarak aynı geldim galibiyetini kutla bacım sanmıyorum yarına kadar gram versem bol oynarım :93:
bu arada geçmiş okudum şöyle bir hızlıca ama tornavida sokan bebişi burdan öpüyom tatlı bebişmeraklı bebiş allahtan birşey olmamış kuzuya .
birde gruptan çıknlar var onları tekrar bekleriz.
ben de yeşil çayı kestim bir de kızlar ya doktorumu aradım dedim ki 2 hafta sıkı diyet apsam dedim kızdı bırak diyeti falan bol beslen çeşit çeşit degerlerine bakıcam dedi
kaçamak yapmadım dün ama bugün bir tane şu browni biskivü gibi olandan yedim
çok tatlıydı amaneyse kendime gelicem hepinizi çok özledim gıı off
canım arkadaşlarım bu arada kociş iyileşiyo yarın işe gidiyormuş
bende geliyom gece okey bekleyin
şimdi kaçıyorm
detoks yapmaya başladın sanırım, hayırlı olsun.bugünkü menüm..
sabah 1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği..
2 adet zeytin...
y.yağlı kk peynir..
greyfurt suyu.
kızım sucuklu yumurta istedi 3 adette mini sucuk((
bundan sonrası detoks çorbası...2 saat arayla içildi..arada yeşil elma ve yaseminli yeşil çay içildi..
2 günlük bu çorba yarında devam edeceğim..
6 daki kasem öncesi 3 adet badem yedim..
2 litre su şu ana kadar tükettim..
ve 35 dk yürüdüm..
canım, iyi hoş da, burası günde 1 kere uğrayıp cee deyip, menü yazıp çıkmaktan ibaret olursa kimseye bir faydası olmaz. lütfen kendi durum değerlendirmeni yaparak, eğer takıma ayak uyduramayacaksan ona göre önlemler alalım.bugünkü menüm
sabah yine 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir
ara 1 fincan açık çay ama fincan 2 su bardağı alıyo dublekarnım baya şiştii
öğlen türlü yanında yoğurt
ara ada çayı 1 bisküvi
akşam 1 kase çorba 3 4 kaşık sossuz salata 2 sarma
ara 1 elma
çok su içemiyorum ya siz nasıl 2 3 litre içiyosunuz
canım, geri dönmek veya dönmemek mesele değil. ne kadar katılım yapabileceksin? şimdi gelmişsin, 2 mesaj yazmışsın. kimse yok deyip çıkmışsın. bu arada geçmişe cevap yazabilirdin. bizlere takıma dönme konusunda azimli olduğunu gösterebilirdin. katılım düzeyin böyle kalacaksa, liste dışında, takımda devam etmeni öneririm.kızlar selam nasılsınız.ben ayrılayım dedim ama kararımı değiştirdim tabi siz beni hala kabul ederseniz geri. burası olmadan insanın motivasyonu düşüyo. ara ara kaçamakları yapıyosun. buraya yazıyoruz ya o insanı çok kamçılıyo.yani beni geri kabul ederseniz dönmek istiyorummmm lütfeeeeeeeeeennnn
afiyet olsun canım. kızartmaya da hayır demişsin belli. maşallah.Akşam yemegım 3 kofte 1.5 dılım ekmek salata bırazdan meyve sabnırım salep içmicem
ESIME BİBER PATATES KIZA RTTIM 1
oğlan babasının yanındayken menümü yazayım kızlar, sonra geçmişe bakacağım inşallah:129:
k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve su
kahvaltı: 1 kk kadar d.bakır peyniri, 4 zeytin, 2 çatal kıymalı yumurta, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek. 1 lokma pestil.
ara: 1 hurma, 1 portakal ve 1 adet bisküvi.
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay
5 gibi: 1 levrek(fırında) ve tere
ara: 1 lokma pestil:78:, 1 tane patates kızartması:78:
akşam: salata(üzerine 3 yk kuru börülce ekledim)
dombilicim, sen de bu aralar çok güzel bir canlanma var canım. maşallah.
akşamki sucuğa hayır diyebilmişsin, çok güzel. bugün ankarada hava da güzeldi, oğluşu yürüyüşe çıkartmak çok iyi fikir. ben de çıktım dışarı.
evet canım kararlıyım oglene dogru azcık sogudu ama yurumek banada ıyı geldı
ıste dedımkı akşam esıme "sucuklu tost yersem bırde 1/2 ekmek 10 ytl cezam var esımde yeee canım parasıyla degıl mı dedı guldu ınanması yemıyecegım dedıgıme yemedıgımdekı gozundekı saskınlıgı gormek herseye deger kılo verırıp sasırtacagımm
bu dıyetımı bozdukca 10 ytl vercem demek benı durdurdu
bencede yeter canımm hashaslı top veya salata ytarzı bısıler yapabılırsın sende yersın
bende cumartesı akşamı mısafırlerıme sadrazam lokumu yapayım dedım
selam dombili. canım sen bu sefer baya azimli çıktın. maşallah sana inşallah hep böyle gidersin.
merhaba asumancım evet bu sefer kararlıyımm
kılom artık bende komleks yapmaya basladı buda ruh saglıgımı bozmaya basladıgını farkettım saglıgımı korumak benım elımde :)
yaaaaa woman tebrıkler spor +dıyet masallah dıyorum
canım ınsan ısterkı hayatta hıc olumsuzluk olmasın ıstersın ama dunya sınav dunyada dert olmasa cennet olur .sırf sende degıl herkeste bu sorunlar var
onemlı olan sen rahatlamayıda bulmussun
ceza olayı süpermiş yaaaaaaa.bizde evde uygulasak olur.iyi fikirmiş. bende eşime hep zayıflıycam diyorum oda bana inanmıyo ama bende onu şaşırtıcam bu sefer
canım, geri dönmek veya dönmemek mesele değil. ne kadar katılım yapabileceksin? şimdi gelmişsin, 2 mesaj yazmışsın. kimse yok deyip çıkmışsın. bu arada geçmişe cevap yazabilirdin. bizlere takıma dönme konusunda azimli olduğunu gösterebilirdin. katılım düzeyin böyle kalacaksa, liste dışında, takımda devam etmeni öneririm.
:
hurma çok seviyorum canım. bir de diyet yaparken bağırsaklar tembelleşiyor. günkurusu ve incir çok güzel çalıştırıyor. bir de gündüz de yazmıştım, değişiklik istiyorum. insan sıkılınca kaçamak yapması kolaylaşıyor. en güzeli sağlıklı alternatifler bulmak.rabia menülerin herzamanki gibi çok güzel.nasıl başarabiliyorsun bunu. birde ara menülerin çok yaratıcı.mesela ara ben meyve yerim o kadar ama sen kuru meyvelerde yiyiyorsun
peki canım. o halde bu hafta listede olmaya devam et. ama senden bir söz istiyorum. vakit buldukça takımdaki arkadaşlara da 2 satır olsun yazmaya çalış. burda hep beraber, bütün olalım.liste dışında kalmıyayım kaptanım ve yardımcım. çünkü liste beni kamçılıyodu.ve burada sizin yaptığınız yorumlardan korkup yrmiyordum.özellikle de rabia senden korkuyodum.çünkü bak bu çok olmuş diyeceksin diye çekiniyordum. vakit buldukça katılmaya çalışıcam.çünkü buradan ayrı kalmak bana hiç yaramadı
canım kavitasyon aldım 5 seans en az 45 dk sürüyormuş 4 günde bir uygulanacak..martta başlıyor ozamana kadar kilo vermeye devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?