ayranı en çok bulgur pilavı çiğköfte yanında severim :))taze fasülye de pek güzel olur. şimdiden afiyet olsun.
ayranı ben de severim. nedense diyet yapalı içmeyi unutuyorum yalnız:)
bende aranıza katılabilirim dimi arkadaşlar bende yaza kadar zayıflamak istiyorum 10 kilo vermem lazım günde 2.5lt suyumu ve her öğün elmalı sirkeli suyumu muhakkak içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama metobolizmam yavaş olduğu için yavaş kilo veriyorum
su 2 lt oldu hani bana alkış
Ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo
canım verdiğiniz kararlarda hakkınızda herşeyin hayırlısını diliyorum. ama enesin ezilmesine izin verme hayatım,sınav sonuçlarını bekle derim ondan sonra 2. çocukmu,kariyermi eşinle ayrıntılı konuşup bir karara varmanızı öneririm,kariyer uğruna yıpranmayın hayatım.:))ben çocuklar için çok tırsıyorum enes tam olarak yeni yeni konuşmaya başladı cocuk ev taşıyınca bile garipleşiyor yabancılaşıyor ,zaten yazın taşınıcam kreşi değişicek derken bir de kardeş fikri olucak.sonra 1 yıl geçtikten sonra eşimin sınavı sonuçlandı aha aha derken seneye eylülde başlayacak desek ben bu cocuğa ne anlatıcam nereye giidyoruz neden?kardeş olunca daha bir kapancak biliyorum enesim yıpranıcak diye çok korkuyorum hadi ben gitmedim annemlerde kalıcaz desem enes babasını arayacak öbür bücurde tam anne baba seçiçek zamana gelir kafayı yerim her halde.ben ne yapyorsamda çocuklarım için işte.ama engel de olmak istemiyorum bir taraftan ama çok kızıyorum yani evlendiğimde niye uğraşmadı da enes 2 yaşına geldi başladı haksız mıyımsanıırm iş yerindeki insanlara gıcık gidiyor bu sınava girdi ,yabancı dili iyi olduğu için ilerde pozisyonlarda değişiklik olurken master yapanlara özellikle yurtdışında avantaj sağlıcakmış ,bilmiyorum hakkımızda hayırlısı daha fol yok yumurta yok beni stres sarıyo adam ayaparım derse yapıyo ondan :44: bazen kazanamasın diye dua ediyom of:26: herkes kendini düşünüyo sanırım.sen şimdi daha yolun başından gülüm eğer yapacaksan şimdi yap cocuk falna olunca elini ayağını bağlıyo insanın.
işlerinin hafiflediğine sevimdim 4 kiloyu nasıl aldın bende guruba acilen dönüş yap derim .3 hafta sonra listeden çıkıcam hazırlan istersen yavaştan yavaştan
haklısın asumancım birgidip gezim bakalım şapkada güzel fikir aslında.kitapta ,akşama birşeyler daha görürsem alırım gelirm napim yarın nehir hanımın doğum günü malum enes moturu verelim diyo o kadar seviyo sanırım kızı
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo
canım kaptan gerekli açıklamaları yapacaktır ama kısaca bol paylaşımı severim ve istikrarlı bir kaptan isterim dersen burdan ayrılma hayatım. :13:bende aranıza katılabilirim dimi arkadaşlar bende yaza kadar zayıflamak istiyorum 10 kilo vermem lazım günde 2.5lt suyumu ve her öğün elmalı sirkeli suyumu muhakkak içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama metobolizmam yavaş olduğu için yavaş kilo veriyorum
hoşgeldin canım.bende aranıza katılabilirim dimi arkadaşlar bende yaza kadar zayıflamak istiyorum 10 kilo vermem lazım günde 2.5lt suyumu ve her öğün elmalı sirkeli suyumu muhakkak içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama metobolizmam yavaş olduğu için yavaş kilo veriyorum
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo
teşekkür ederimtebriklerr
teşekkür ederim ii akşamlartebrik ederim hayatım.
kaçamak yapınca söylede domates atayım sana.
canlar ben izninizle kaçıyorum,evrakları toparlayayım. yarın gelemezsem kusuruma bakmayın. hayırlı huzurlu akşamlar.
teşekkürler
hadi bakalım:)
Kızlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum. Byy
teşekkür ederim canım inşallah bugün daha da iyiyim ve başka tatları tadabiliyorum.acıda azaldı sanırım kaynıyo dikişler
afiyet olsun canım
eee olacağı buydu tabi dikkat etmediğin 2 haftan var unutma şimdi hemen kilo düşmez ki .demekki iyi cozutuksun senbir de regldendir şişmişindir geçer merak etme .
pehlivan senin kızla benim oğlan aynı sanırım 19 aralık 2007 doğumlu oğluşum .sende arayı açma bence şimdi düşünsen cocuk olur 4 yaşında diğeri 1 yaşında gelince diğeri 5 yaşında olur.en azından ilk okula başlarkan büyük 2. olan 3 yaşında gelirde ses ,bağırma vs sorunları kalmaz .ilkokula giderken kücük bebek büyük bir sorun bence ses açısından
senin bu abinden çektiğin ne ferdicim ya.güzel beslenmişsin afiyet olsun.
bende tam dombilim yok sanırım diyordum en sonda gördüm yazını.güzel beslenmişsin canım.bende bugün mercimek çorbası içiçim .diyette iyiymiş mercimek.
11:20 1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin içi
spor:yarım saat yürüyüş
14:00 4te 1 elma içi kazıyıp yedim
yarın enesin arkadaşı nehirin doğum günüymüş ögretmeni yazmış hatıra olması için hediye istiyolar
napim ne alim kızlar.
bir tane el cüzdanı toka falan mı ,hikaye kitabı mı?yoksa badi falna mı alsam fikir verir misiniz?
oyuncak alamam alırsam enes açılınca hediyeyi geri almak isteyebilir canavarusum
Bugünkü menüm
sabah yarım simit
ara yok
öğlen 6 7 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmek yanında sossuz salata 1 tabak
arada 6 7 fındık
akşam 1 kase çorba 1 bardak ayran 1 kşk haşlanmış tavuk
arada da 1 elma yerim
3 litre su rekorrrgöbişim şişti yaa su içmektenn havalar güzelya içtikçe içesim geldii
çok ince değildi hayatım yaa önceden göreydin kazak üstüne hırkaa kat kat giydiğimden bi çıkardım sonuç öyleeiyi etmişsin canım yazı getirdin desene .dikkat et bari hasta olma güzel görünücem ince görünücem diye
ablacımm allah yardımcın olsun işin zorr ama üstesinden gelirsinn çok çok öpüyorum bacımmslm canlar nasılsınız.
inşallah herşey yolundadır ve iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür. yoğun çalışmaya devam ediyorum. 2010 incelemelerim hala bitmedi. yaşadığım sıkıntıdan henüz ses seda yok,bakalım en düşük şekilde halletmeye çalışacak muhasebeci. tabi ne şekilde olursa olsun ucu bana dokunacak.
neyse. diyet konusunda herhangi birşey yaptığım yok bu sabah 57.4 düm. şu kafamdaki işlerden sıyrılsam çok mutlu olucam gerçekten. bu arada spor olayımı askıya falan almadım. inşallah bu ayın sonunda gidip başlıyorum.
bu arada eşim ankarada. şirket eğitim amacıyla gönderdi. merkeze çoook uzak bir otelde kalıyorlar.
pazar günü gitti,çarşamba akşamı gelecek inşallah. anlayacağınız yalnızız oğlumla.
bu arada havaların baharın geldiğini hissettirmesi gönlümü şenlendirdi. çok mutlu oluyorum,malesef çalıştığım yerde bir pencerem bile yok,sinir oluyorum yapcak birşey yok malesef.
canlar buralarda olmaya çalışacağım. hepinizi çok öpüyorum.
evet canım montum yine yanımda akşamları soğuk oluyooselam ferdicim,kışlıkları giymeyince 1 kiloda versen hemen farkediyor ama dikkat et henüz ilkbaharın başlarındayız,akşam soğuğu kesiyor valla,hasta olmayasın balım. ince giyin ama yanından hırkanı montunu eksit etme sakın. :13:
merhaba seyyahcım,işyerinizi güle güle kirletin hayatım,gerçi akşam kadar batmış olur.
öğle yemeğinde bölünen ekmek 2 dilimi geçmiştir diye düşündüm ama akşam yemeyip dengelemişsin hayatım tebrikederim seni. menüler güzel görünüyor afiyet olsun cici.
selam dombilicim. bilgisayarı yenimi aldınız hayatım. eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun. kadınlar kulübüne niye girmiyorki hemde en lazım olan sayfaya girmiyor ne kadar ayıp.
ama onun bir ayarı vardır hayatım onu halledersen girer diye düşünüyorum.
sabah güne iyi başlamışsın, sonrası öğünlerinin planıda yapılmış,spor olayınıda halletmişsin. tebrikederim hayatım. afiyet olsun.
hoşgeldin suna. :13:
çalışanlara kolay gelsin demek yokmu hatun
neyse sanada kolay gelsin. kız 15 dk yürümeyle ne yanması,sen harbiden baya hamsın ama zaten ayak üstü çalışmıyormuydun bu kadar olması ilginç valla. neyse sen her fırsatta birkaç durak önce inde yürü hayatım,yaşlandığında ne yapacaksın,valla eklem falan kalmaz sende hep platin takarlar.
canım kuzularına maşallah.çoooook tatlılar. bana göre sende gönlü güzel ve sabırlı bir insansın. vede bilinçli bir annesin.
canım,zaman konusunda sana katılmamak mümkün değil. keşke keşke her olumsuzluğuma rağmen doyasıya yaşasaydım yavrumu diyorum hep.
kolay gelsin canım.
şimdiki aklım olsa vede çalışmak zorunda olmasaydım (en önemliside bu) oğlum 1.5 yaşındayken 2.yide yapardım. beraber büyürlerdi. benim oğlum şimdi 3 yaşınnda ve oynayacak arkadaş arıyor kış aylarında çocuk. evden çıkamıyoruz. ama diyorum kardeşi olsaydı beraber oynarlardı. çook iyi olurdu 2 kardeş içinde. bence kimse ara vermesin,durumu olan imkanı olan 2 çocuğu peş peşe yapsın derim.
tmm canım senin bu yazını gördükten sonra fındık aldım yedimbu kadar çabuk döneceğini bilsem hiç izne ayırmazdım, plastic'im:)) 1 hafta bile sürmeyecekmiş meğerse. neyse sağlık olsun, aramıza dönmen daha iyi bir haber
sıcak su olayını ben de duymuştum ama hiç öyle düzenli içmedim. etkilerini tam bilmiyorum. yalnız bazen de soğuk su öneriyolar. vücut onu ısıtmak için enerji harcıyormuş falan.:44:
tek başına yeşilçay ve tek başına sütlü kahve iyi birer ara öğün değil canım. yeşilçayının yanına alacağın fındık, baden,ceviz gibi yemişler seni tok tutar. miktarlarına dikkat ederek tabi. öğünlerin güzel, kaşarlı pide 1 dilim bile olmazçok kalorili. normal ekmeğini yesen daha iyi olurdu.
kız 15 dk da vücut yanıyorsa sen fena hamlamışsın:)) fırsat buldukça yürüyüş yaparak vücudunu açmaya çalış canım.
menün bu haliyle güzel canım.
bilgisayarın da hayırlı olsun.
kolay gelsin seyyahçım. işyerinde de bahar temizliği yapıyorsunuz sanırım.
beslenmen güzel. ara balık kraker olmasa daha iyiydi. azı da çoğu da zarar.
maşallah
yalnız dikkat et hasta olma
asumancım hoşgeldin canım
spor olayında kararlı olman çok güzel.
eşinle de Allah kavuştursun canım.
rakiben menün gayet güzel.bu gidişle bu hafat sen beni geçicen
yok kızz geçememm benim kilolar çok inatçıı zor gönderiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?