Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

su 2 lt oldu hani bana alkış
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo

bende aranıza katılabilirim dimi arkadaşlar bende yaza kadar zayıflamak istiyorum 10 kilo vermem lazım günde 2.5lt suyumu ve her öğün elmalı sirkeli suyumu muhakkak içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama metobolizmam yavaş olduğu için yavaş kilo veriyorum

ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo

taze fasülye de pek güzel olur. şimdiden afiyet olsun.
ayranı ben de severim. nedense diyet yapalı içmeyi unutuyorum yalnız:)
ayranı en çok bulgur pilavı çiğköfte yanında severim :))
ama artık sütü canım pek istemiyo bende ayranı denemeye karar verdim
saol canım sanada afiyet olsun

hoşgeldin...kaptanımız neyneyse sana gerekli bilgileri verecektir
kaç kilosun boyun yaşın biraz kendinden bahseder misin ??

canım verdiğiniz kararlarda hakkınızda herşeyin hayırlısını diliyorum. ama enesin ezilmesine izin verme hayatım,sınav sonuçlarını bekle derim ondan sonra 2. çocukmu,kariyermi eşinle ayrıntılı konuşup bir karara varmanızı öneririm,kariyer uğruna yıpranmayın hayatım.:))
kız gelin adayın nehir prensesmi :))))

tebrik ederim hayatım.
kaçamak yapınca söylede domates atayım sana.
canım kaptan gerekli açıklamaları yapacaktır ama kısaca bol paylaşımı severim ve istikrarlı bir kaptan isterim dersen burdan ayrılma hayatım. :13:

canlar ben izninizle kaçıyorum,evrakları toparlayayım. yarın gelemezsem kusuruma bakmayın. hayırlı huzurlu akşamlar.

hoşgeldin canım.
bize biraz kendini tanıtarak başlayabilirsin. yaş, boy, şimdiki kilo gibi..
kurallarımız da şöyle:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kuralların toplu hali bu.

teşekkür ederim

tebrik ederim hayatım.
kaçamak yapınca söylede domates atayım sana.

canlar ben izninizle kaçıyorum,evrakları toparlayayım. yarın gelemezsem kusuruma bakmayın. hayırlı huzurlu akşamlar.
teşekkür ederim ii akşamlar

teşekkürler
ayyy nasıl şımardım topu topuna su içtim sanki kilo verdim

Kızlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum. Byy

ii akşamlar canım yarın görüşürüz
çok kaçırma akşam

ben gider kızlar spora iyi akşamlar yarın görüşmek üzere hasta olcam sanırım kemiklerim ağrıo

ayyıldızım haklısın cozuttuğum iki haftanın acısını çekiyorum canım. tabii de reglde geldi üstüne ben im bu haftaki durumum çok kötü.bakıcaz bakalım cumaya.korkuyorum cumadan:44::44::44:
benim kızım 26 aralık doğumlu canım.3 yaş bitti.artık.aaa yakınmış araları bizim bıdıkların.siz 7 gün büyüksünüz bizden.aslında 2. konusunda haklısın ama bakalım kısmet.

Bugünkü menüm
sabah yarım simit
ara yok
öğlen 6 7 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmek yanında sossuz salata 1 tabak
arada 6 7 fındık
akşam 1 kase çorba 1 bardak ayran 1 kşk haşlanmış tavuk
arada da 1 elma yerim

3 litre su rekorrrgöbişim şişti yaa su içmektenn havalar güzelya içtikçe içesim geldii

bence güzel bir çanta alabilirsin.benim kızım bayılıyor.yada güzel bir bebek.ama kırar mı bilmem.benim kızım oyuncaklarına zarar vermez.biz oyuncaklarımızı herhalde 20 yaşına kadar kullanıcaz.çünkü hepsi yepyeni duruyo

rakiben menün gayet güzel.bu gidişle bu hafat sen beni geçicen

iyi etmişsin canım yazı getirdin desene .dikkat et bari hasta olma güzel görünücem ince görünücem diye
çok ince değildi hayatım yaa önceden göreydin kazak üstüne hırkaa kat kat giydiğimden bi çıkardım sonuç öylee
ablacımm allah yardımcın olsun işin zorr ama üstesinden gelirsinn çok çok öpüyorum bacımm
evet canım montum yine yanımda akşamları soğuk oluyoo

tmm canım senin bu yazını gördükten sonra fındık aldım yedimayy aslında akşama kadar ayaktayım ama tempolu yürümeye alışkın deil.vücutta dedi noluyoz ya diyeeişyerine geldim bacaklarda bi yanmaa10dkda böle olduysammm ahh 1 saat olsa nolur merak ediyom hafta sonuda yürüdük 1 2 saat ama tempolu deildi yavaş yavaşşş sohbet ede edeneyse bakim yarın sabah erken kalkabilirsem yüricemm

ohhh ne güzelll

yok kızz geçememm benim kilolar çok inatçıı zor gönderiyom ben

al benden de o kadar.ben spor yapamıyorum yaaaaaa.ancak çarşı pazar gezmesi yapıyorum.oda spor sayılırsa tabi.bugün yine çarşı pazar gezdim.yazdan kalma hava vardı bugün.çok güzeldi. kayınvalideme çanta aldık haftasonu teyzemizin kızının düğünü var.ona hazırlık. kızım ne zamandır benden bebek istiyodu ona oyuncak bebek aldık.anam ne pahalı bu bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…