Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel söz..
Kızlar akşam yemeğinizde neler var.
kıymalı yumurtalı ıspanak kavurma..kırmızı mercimek çorba..
gidimde az tv bakım dizimede bakamıyorum kaç gündür öptüm sizi.
bu arada hamburger yedim.onun için yarım saat yürücem tekrardan.
gecede yarım saat yürürüm kalorisi 200 küsür olması laızm
hamburgermi yedin..daha dün konuşmadıkmı yav...
üstteki resmin ortadaki resmdeki göbişde tam bana uyuyor şu anda..
takıl geri buraya gitisin kilocuklar..
sakin kafayla ve heryönden değerlendirilmesi gereken bir konu bu..eşin kesin gider eğer gitme işi kesinleşirsede yanlız bırakma anne yanında dayanamazsın..artık sende bir ailesin..ve annesin ....
bende bu günlerde lesliciyim..3 bazen 5 mil yapıyorum..1 saat i 410 kalori..
ben yapıyorum..evde yürüyüş zevkli 1 mil 2 mil 3 mil değişik değişik nette araştır karşına çıkar..
rabiş sendemi dil sınavına gircen gı üds ne anlamadım
bende anlamadım..?:26:
Gideceğin yoldan eminsen,engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez!
vay vay vay nekadar güzel..
organik beslenşyorsunuz yani ne güzel..
havadisler iyi..
eşin ne iş yapıyor..
müzik kutusu olurmuki..
su 2 lt oldu hani bana alkış
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo

neneyse kapatnımız o gerekeni yazar sana..

akşama dolaba atmıştım taze fasülye yapmayı planlıyorum
bugün kararlıyım bi de sadece çorba olsun yeter
hmmm bi de ayran :)) bugün ayran günüm
amanın taze fasülye çok severim akşam akşam canım çekti gerçekten ne kadar özlemişim..
afiyet olsun..
çarşı pazar gezmesi b pek işe yaramaz..sabit belli bir nabız atışında spor gerekli.
yarım simitle doyuyormusun..?
ben gider kızlar spora iyi akşamlar yarın görüşmek üzere hasta olcam sanırım kemiklerim ağrıo
bol yağ yakmalar..:79:
baktım saol..
Kızlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum. Byy
iyi akşamlar..
su 2 lt oldu hani bana alkış
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo

nasılsınız hanımlar...ben fatma, ankaradayım, evliyim ve 1 oğlum var, bu takıma davet edilmişim, teşekkür ederim..zayıflamak işi zor, ancak birlikte olursak yapabilirim diye düşünüyorum...tek başıma denediklerim 3-5 günde sona erdi...şimdi önce kendime sonra size güveniyorum ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorum, ilk bi hafta deneme süresi sanırım, hergün yazarsam kabul edilcem, sonra da hergün ne yediğimi yazıcam ve cuma günü kilomu ölçüp yazıcam...bu şekildeydi sanırım, eksik fazla varsa düzeltin lütfen

şu an 60kgyim, hedefim ayda 2 kilo vererek 3 ay sonra oğlumun 2.yaş gününde 54 olmak, öyle birden verip sonra kısa sürede geri almak istemiyorum, o nedenle hedefi küçük tuttum, havalar düzeliyor, yediklerim yanında yürüyüş de yapmayı planlıyorum...bugün neler yedim?
sabah: 1 yağsız simit, (birazını da oğlum yedi)
ara: 7 badem 7 fındık 1 muz
öğlen: yarım tatlı tabağı kuru fasülye yarım tatlı tabağı bulgur pilavı (az yağlı) 1 -2 kaşık yoğurt 1 bardak diet kola
ara: 7 badem 7 fındık 4 madlen çikolata
akşam: 1 bardak süt , yarım paket burçak bisküvi
bol bol su içtim 2 lt belki daha fazladır.. .30dk kadar tempolu yürüdüm, 21 aylık oğlumun peşinden de sürekli gezdim (spor sayılır mı bilmem ama spor yapmaktan daha yorucuydu).....

teşekkür ederim...bana yazmamışsın gerçi ama yine de okudum ve anladım...kurallara uymak için elimden gelen yaparım...bi sorum olacak kilo çizelgesinde 17kg vermiş görünüyorsun, ne zaman başladın ilk? tebrik ederim...bu başarıyla takım kaptanı olmayı çok haketmişsin..darısı başımıza

canım bence hemen dön...burda en azından kilonu kontrol edersin veremesende almazsın
stresinin azalmasına sevindim
sende sıkıntıdan yiyenlerdensin...

Doğru söylüyorsun canım. Bir an önce dönsem iyi olacak.

işlerinin hafiflediğine sevimdim 4 kiloyu nasıl aldın bende guruba acilen dönüş yap derim .3 hafta sonra listeden çıkıcam hazırlan istersen yavaştan yavaştan

Canım ne 4 kilosu, giderken 38 bedendim, 34-36 olamadım diye üzülüyordum :) Tamam ben hazırlanayım o zaman :)

hoşgeldin canım
bence de bir an evvel dön. durdukça kilolar geri geliyor baksana.

Doğru söylüyorsun canım. Gelicem inşallah.

Kızlar yazılanları okuyamadım. Atladığım varsa, önemli birşeyler oldu da yazamadıysam kusura bakmayın lütfen. En yakın zamanda gelip neler olmuş bitmiş öğreneceğim. Umarım herkes çok iyidir. Öpüyorum :90:

merhaba arkadaşlar bende buraya davet edilmişim 17aylık bir kızım var ve doğum kilolarımı veremedim malesef şuan 72kiloyum...bugün yediklerim şöyle sabah 1dilim peksimet 1dilim peynir...öğlen 4yemek kaşığı sade makarna...arada 1tane lokum yedim tatlı canım istedi...akşam ekmeksiz pırasa yemeği yoğurt ve bol bol elma sirkesi içiyorum malesef spor yapma durumum yok anca kızımın peşinden koşturuyorum saolsun 5dk oturtmuyo

canım hoşgeldin bende ankadayım coğunluk angaralı bu topiğin bir gün falan mı yapsak ne .

hoşgeldin canım hedefine 3 ayda ulaşabilirsen ne güzel zaten arkadaşlar seni uyarır öncelikle madlenden başlarlar bir de 14 tane badem 14 tane fındık çok bence.muzda var yanında .kola var.ohoo güzel güzel aburuklar yazılı rabiş kızcak bana neyse .tatlı tabağı kaç kaşık ediyo canım kaşık hesabı olursa daha net kalori hesaplıyom ben açıkcası.başarılar diliyorum inşallah güzel güzel vericez hep beraber kilocukları.

hoşgeldin canım bebişini allah bağışlasın annesi acele etme verirsin inşallah.bazen kilo yapıştım seni bırakmam ıııhhh ıhhh desede metoyu hızlandırcaksın sonra giden pufucuk kilolara bakıcaksın inşallah.beslenmen gayet az sanırım bu arada boy kaç canım.

hoş geldin..bol bol elma sirkesi içme su iç sabah akşam sirke içmen yeterli....
hoş geldin..anam anam ara öğünler atom bombası olmuş..rabia gereken yazacaktır zaten..:18:

Günaydın kızlar
akşam annem yemeğe çağırdı gitmesen olmaz gittim börek yapmış iki dilim yedim kötümü ettim? Bir kase yoğurt birde elma

sabah
1 bardak sıcak su içtim
birazdan da bir yumurta yicem

günaydın bende bu topikdeyim bende akşam kuru fasulye yapmıştım ekmeksiz 2 yemek kasığından biraz fazla fasulye yedim ekmek yok bukadar birde gece yatarken elma sirkeli suyumdan aldım hasta ziyaretine gitmiştim orda 2 bardak çay içtim akşam yarım saat leslie sansone yaptım cok zevkli geldi saah da önce elma sirkeli suyumu içtim 1 dilim kepek ekmeği çok az peynir 3 tane zeytin 1 bardak çay domates ve 1 bardak yeşil cay içtim suanda dairedeyim bol bol suyumu içiyorum

benim dezavantajım biliyorumki aksama kadar dairede masa başında oturmak ama yenilmicem yenicem bu kiloları

bende spor yapamıyorum ama aktif olmaya çalışıyorumm nerede hareket orada bereket
ayy ne sevinmiştir kızın şimdi çok şeker yaa o bebeklerrr benim bile oynayasım geliyoo

aralarda kayısı yemeye bende başlicam artıkın yaa 1 simit yedim sabahh işyerine gelmedeen önce yine yürüdüm birazz 10 15 dk kadar akşamda ev müsaitse gidem birazcık göbecik atam

ühüüü çok demek..kola dietti ama bardağı 1 kalori...arada ne iyyebilirim bilmiyorum...öğretmenim,okulda fazla alternatif yok...diet bisküvi...badem...meyve..diet süt....başka neler olabilir...

hoş geldin..bol bol elma sirkesi içme su iç sabah akşam sirke içmen yeterli....

hoş geldin..anam anam ara öğünler atom bombası olmuş..rabia gereken yazacaktır zaten..:18:

hoşbulduk...ilk gün olduğundanmıdır bilmem, çok acıktım, zamanla alışırım ..bi de henüz deneme süresindeyim diye herhalde fazla kaçırmış olabilirim...okulda sağlıklı ve az kalorili yiyecek alternatifleri ara öğünler yazan olursa sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…