Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğle yemeğim
fırında tavuk(bir but hepsini yiyemedim)
salata
bol limonlu maydonoz.
yemekten sonra 10 dk fabrikanın deposunu gezdim

afiyet olsun canım öğle yemeğin çok güzel. ne iş yapıyorosun sen? fabrıka deposu demişşinde. senınle de tanışamadık ben 2 gündür çok yoğunum giremıyorum eskıse kadar sık malesef.
eskişehirde yaşıyorum 5 aylık evlıyım. bi şirkette ön muhasebede çalışıyorum.

akşam çok hafif olmuş afiyet olsun canım

öğle yemeğim
salata
bol limonlu maydonoz.
afiyet olsun canım
bak 10 dk. bile güzel...havalar ii olunca birazda yürürsün eve giderken

dondurma aslında en masumu...geçen sene benim diyetisyen veriyodu ama sadece sütlü olandan kaymaklı değil :)) buna dikkat edersen sorun olmaz sanırım
bacakları güçlendirmek lazım bende biraz zorlayacağım artık
geçen hafta bowling oynadım artık kendime güvenim geldi... yavaş yavaş sporda yapabilirim

canım akşam helva olabilir çok az yemeye gayret et...

bende bir gıda firmasında muhasebeciyim 1 yıllık evliyim ayrıca şişkoyum akşama kadar oturuyorum

eee ikisi aynı şy değilmi? kaymaklı dediğime bakma işte sade vanılyalı sütlü kaymaklı diye geçen dondorma varya ondan. cevizli parça çıkolatalı kakaolu bide ondan vardı bende en masumu o diye ondan aldım.
akşam helva çıkmaz inşallah çünmkü o un kokusu midemı bulandırıyo hiç sevmem helvayı helede un helvasını.
bende bir gıda firmasında muhasebeciyim 1 yıllık evliyim ayrıca şişkoyum akşama kadar oturuyorum

öyle deme canım taş gibi bır hatun olacaksın kısa zamanda eminim bize takıl sen burdan çok şey öğrendım. doğru bilidğinm ne çok yanlış varmış meğer beslenme düzenıyle ılgılı. ama bende çok yavaş kılo veriyorum malesef. metobolızmamı hızlandıracak seyler bulmam lazım.

http://www.ajanspress.com.tr/newsli...ll=MTQ4NzE4NDE=&AspxAutoDetectCookieSupport=1 BU LİNKİ Bİ DENERMİSİN METABOLİZMA HIZLANDIRMAYLA İLGİLİ GÜZEL BİR YAZI VAR

öğle yemeğim
salata
bol limonlu maydonoz.
afiyet olsun canım.
10 dk ordan, 5 dk burdan derken bir şeyler çıkıyor bak. çok güzel.

Algida || Ürünler
bu muydu yediğin dondurma?
dondurma kaşığıyla 2 kaşık yediysen 95 kalori yazıyor.
ben de kaymaklı görünce olmaz demiştim. ama sütlü de olsa maksimum 2 dondurma kaşığı sanırım. hatta 1 top yeter deniyor.
bir de şu durum var, spor yapınca çok acıkırsın ve spordan sonra yediklerin önemlidir. burda poly meyve bile yemeyin demişti:)) yani protein tarzı şeyler yemek kas yapımına fayda sağlıyor. o pencereden bakınca da dondurma şık durmuyor.
pilateste kasların zamanla güçlenir. ben de ilk başladığımda o topu hayatta yukarda tutamazdım. bacakalrım titriyordu. şimdi çok rahatım, çok şükür. 1 günü fitness yapıp vücudu ısındırmak da iyi fikir.
o hurmalara dayanmak mümkün değildir:)) özellikle çeşit çeşit olunca bayılıyorum ben. afiyet olsun dosbacım. tatlı isteğin için çok iyi alternatif.
inşallah kan değerlerin de iyidir halen. normalde tabiki etkileyecek bir şey değil ama bayadır devam edince sormak istemiştim. doktorun da ayrıntılı bilgilendirir seni sanırım. sohbet etmeyi sevdiğine göre:)
organizasyon da bu seferlik böyle olsun dosbacım. acısını çıkarırsınız eşinle.:97:
ben de iyiyim çok şükür. biraz yorgun gibiyim. bahar yorgunluğu mu anlamadım. ama maşallah çok güzel hava var.:97:

öğle yemeğim 2 dilim kadar (daha azdır) peynir 3 zeytin yeşil çay
ve hala suyumu içiyorum :))

neysecim evet hava çok güzel ama ben hala dışarı çıkıp gönlümce gezemedim
yürüyüş için bana erken sanırım çnk geçen sene bu dönem ağrımıştı korkuyorum ama evde yapacağım inş.
cuma-c.tesi yağmur varmış ama inş. ankaraya uğramaz

öğle yemeğim 2 dilim kadar (daha azdır) peynir 3 zeytin yeşil çay
ve hala suyumu içiyorum :))
çok hafif olmuş öğle yemeğin canım. hiç ekmek yemedin mi?
su konusu da çözülüyor çok güzelgüneşli havalar sağolsun:)

evde azar azar başlarsın canım. ağrı durumu riski varsa zorlamamak en iyisi sanırım.
cuma cmt yağmur mu bekleniyormuş, hayırlısı ne diyelim. bu hali de çok hoşumuza gitmişti havanın:)

aynen canım bende neler öğrendim 1 ayda halada öğreniyorumm hepinizee çokk teşekkür ediyorumm

http://www.ajanspress.com.tr/newsli...ll=MTQ4NzE4NDE=&AspxAutoDetectCookieSupport=1 BU LİNKİ Bİ DENERMİSİN METABOLİZMA HIZLANDIRMAYLA İLGİLİ GÜZEL BİR YAZI VAR
teşekkü ederim canım hemen bakıyorum

bilmıyorum kı canım algda falan değil açık dondurma işte. anladım canım daha dikkatlı olurum artık . fitnesse kesın gidecem

aaa yazmamışım 1 dilim de ekmek ama inanın kendimi zorladım 1 dilim daha almayayım diye... sonuç 20 dk sonra doyduğumu hissettim sorun kalmadı...iş masaya başka ekmek koymamakla başlıyo

merhaba arkadaşlar boyumu soran bri olmuş boyum 1.65 az yememe rağmen kilo alıyorum çünkü pko hastasıyım malesef hormon hapı kullanıyorum o da aldırıyo...neyse bugün sabah 2dilim ekmek öğlen tarhana çorbası ekmeksiz ve 1kase yoğurt yedim arada elma yicem akşamda ananeme gidicez kuru fasulye yapmış ondan yerim ekmeksiz gecede sirkemi içerim...

canım sabah sadece ekmek mi yedi??
öğle yemeğin dengeli olmuş
ama önemli olan ara öğün yapmak... elma güzel fikir afiyet olsun

Ben çok çay içiyorum ama bi zararı olurmu acaba ?
En çok alışmadıım şey şekersiz çay dı şimdi artık onuda içiyorum valla hırs yaptım spor yapmak yürümek koşmak istiro canım siz platesler falan yaparken
Bende masa altında bacaklarımı sallıyorum sıkıyorum arada bi dolaşıyorum siz bana iyi geldiniz valla kızlar
öpüldünüz:79:

celallenme rabiş hemennyeşilçayla fındık denedim canım bu seferbaya güzel oluyomuşş akşamda aktara kadar yürüyeyim kayısı kurusu alam aralarda yerim

fındıkla yeşilçayı ben de seviyorum. kayısı kurusunu da aralarda tüketirsin gayet iyi olur canım. aktara kadar yürümek de spor, tamamdır.
bilmıyorum kı canım algda falan değil açık dondurma işte. anladım canım daha dikkatlı olurum artık . fitnesse kesın gidecem
dondurma masum bir tatlı tabi. hani öyle demiştiniz durumu olmasın diye yazıyorum. ben daha çok akşam yemene ve spor üstüne yemene sıcak bakmadım. bir de masumiyeti miktarına göre değişiyor.
aaa yazmamışım 1 dilim de ekmek ama inanın kendimi zorladım 1 dilim daha almayayım diye... sonuç 20 dk sonra doyduğumu hissettim sorun kalmadı...iş masaya başka ekmek koymamakla başlıyo
kesinlikle öyle. ben geceden ertesi günün ekmeğini çıkarıyorum buzluktan. ortalıkta fazla ekmek gezmeyince, gözüm görmüyor gönlüm aramıyor:) hatta bugün patlıcan yiyecektim. 1 dilim olsun aradım ya:))ama yoktu

165 boya, 72 kilo çok abartılı değildir. kaç kiloyu hedefliyorsun bilmiyorum ama ulaşman zor değil. hormon ilaçları negatif etki oluşturabilir ama daha önceden pko'lu olup kilo verebildiğini söyleyenler olmuştu. inşallah senin durumun da öyle olur.
sabah sadece ekmek yediysen, ek iyi bir şey yapmamışsın. öğlen dengeli olmuş. akşam da şu an için iyi duruyor. ara öğün kavramını beslenmene dahil etmen lazım.

çay, şekersiz olduğu sürece bir zararı yok. yalnız fazla çay bende açlık hissi oluşturuyor. bu herkese has değildir muhtemelen. iştahını açacak bir tesiri yoksa içebilirsin çay. yalnız günde 2 fincan da yeşil çay içmeye çalışsan güzel olur. yağ yakımına faydası olan bir içecek. poşet çay olarak satılanlar ideal olur sana. işyerinde olduğun için.

Yeşil çay iki aydır içiyorum hatta demleme çayınıda aldım o daha iyi olur diye akşamları da onu içiyorum bi değişiklik göremedim.
Sabahları keten tohumu yiyorum bir tatlı kaşığı tok tutuyor. Ayrıca başka faydaları da var.
Bu arada ben de ara öğün yaptım
portakal :)

yeşil çayın etkisini, ben kendimde görüyorum canım. belki bünyeden bünyeye değişiyordur, bilmiyorum. düzenli içmeye devam etmek lazım. bir de nasıl hazırlıyorsun? ben 2 tatlı kaşığı demleme olandan atıyorum demliğe. üstüne biraz kabuk tarçın ve su. sonra 5 dk falan demlendirip, süzüyorum. yarım limon sıkıp afiyetle içiyorum:) baya bir seramoni oluyor yani

Ay ben hep sade demledim iş yerinde zaten sallama içiyorum ama limon ve tarçın gerçekten çoğu kişi önderiyor. Denemeye değer

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…