angara topiğ diyet günümü yapsak..hakketten..
afiyet olsun canım iyi yemişsin bak ne güzel.demekki gerçekten istiyorsun kilo vermeyi.buarada günaydın mı desem tünaydın mı desemgünaydın bende bu topikdeyim bende akşam kuru fasulye yapmıştım ekmeksiz 2 yemek kasığından biraz fazla fasulye yedim ekmek yok bukadar birde gece yatarken elma sirkeli suyumdan aldım hasta ziyaretine gitmiştim orda 2 bardak çay içtim akşam yarım saat leslie sansone yaptım cok zevkli geldi saah da önce elma sirkeli suyumu içtim 1 dilim kepek ekmeği çok az peynir 3 tane zeytin 1 bardak çay domates ve 1 bardak yeşil cay içtim suanda dairedeyim bol bol suyumu içiyorum
benim dezavantajım biliyorumki aksama kadar dairede masa başında oturmak ama yenilmicem yenicem bu kiloları
çok sanki kolanın kalorisi 1 mi yoksa yanlışmı yazdın cano.ühüüü çok demek..kola dietti ama bardağı 1 kalori...arada ne iyyebilirim bilmiyorum...öğretmenim,okulda fazla alternatif yok...diet bisküvi...badem...meyve..diet süt....başka neler olabilir...
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın_merhaba nasılsınız
o ilk günün verdiği bir acıkma ama geçiçek merak etme.bol bol su iç canım.mideni boş bırakma doldursun sular.hoşbulduk...ilk gün olduğundanmıdır bilmem, çok acıktım, zamanla alışırım ..bi de henüz deneme süresindeyim diye herhalde fazla kaçırmış olabilirim...okulda sağlıklı ve az kalorili yiyecek alternatifleri ara öğünler yazan olursa sevinirim...
ne güzel bir düşünce canım evet bende sana bir morel verim o zamanhemşehrilerimizn çok olmasına sevindim...evet diyet günü güzel fikir, önce yürüyüş yaparız, "bilakis"e gidip salata falan yeriz, zayıfladıktan sonra içine girebileceğimiz kıyafetler alırız...benim bi tanıdık böyle motive etti kendini...
bi de arkadaşlar siz tecrübelisiniz belki bilirsiniz, yediklerimizin kalori hesabını yapabileceğimiz bi site falan var mı?
çok haklısın endışelerinde hayatım ama zahmet olmadan da rahmet olmuyo kıcanom merkez bankasında çalışıyor master için yurtdışına gitmek istiyor onlar için toefl sınavından en yüksek puan alanı yollluyor banka sonra 2 yıl orda okuyup gelincede müdürlüğe vs yükseliyor ama şöyle bir durum var bizim burda aldığımız maaşı vericek yani orada nasıl geçinicez aile olarak gidersek zor ama tek gidersem bir oda kiralarım diyor nasıl olcak anlamış değilim gidince cocukları napıcam ben baba hasreti nasıl zor olur ben tahmin dahi etmek istemiyorum sizle gidicez tabiki diyor ama kılkanaat orada ben geçinemem ki tüm düzenimi mahvedicek anlıcan.ben bu evi napıcam tek enes olsa hoş güzel ama ben 2. düşünüyorum araları iyice açılıyor illaki hayırlısıyla kardeş olmasını istiyorum.ama gel anlat işte.evdeki eşyaları istanbuldaki eve götürürmüşüz tabi ordaki kiracı çıkıcak.arabayı satıp evin kalan ödemesini kapatıcakmışız ve gidicekmişiz.arap saçı 2 yıla kadar elde var 0 ee naptın okudum geldim hadi beklediği geçmedi hadi o zamanki şartlar değişti napicam ben bilmiyorum.
ben annemlere giderim dedim 2 bebeyle yapamam orada ve geçinememde dedim.haksız mıyım.
burda maaşı çok güzel ama orada sanmıyorum yetsin yetmesini geç nasıl alışıcak bu kuzular düzene ayak uyduramazlar ki .:83:
evet çok zevklıevet buldum videolarını ddiğin gibi zevkliye benziyor. Heralde biz biraz tembeliz evde yapılabilir bunlar bende başlasam iyi olacak
alkışşşşşşşsu 2 lt oldu hani bana alkış
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo
nasılsınız hanımlar...ben fatma, ankaradayım, evliyim ve 1 oğlum var, bu takıma davet edilmişim, teşekkür ederim..zayıflamak işi zor, ancak birlikte olursak yapabilirim diye düşünüyorum...tek başıma denediklerim 3-5 günde sona erdi...şimdi önce kendime sonra size güveniyorum ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorum, ilk bi hafta deneme süresi sanırım, hergün yazarsam kabul edilcem, sonra da hergün ne yediğimi yazıcam ve cuma günü kilomu ölçüp yazıcam...bu şekildeydi sanırım, eksik fazla varsa düzeltin lütfen
merhaba arkadaşlar bende buraya davet edilmişim 17aylık bir kızım var ve doğum kilolarımı veremedim malesef şuan 72kiloyum...bugün yediklerim şöyle sabah 1dilim peksimet 1dilim peynir...öğlen 4yemek kaşığı sade makarna...arada 1tane lokum yedim tatlı canım istedi...akşam ekmeksiz pırasa yemeği yoğurt ve bol bol elma sirkesi içiyorum malesef spor yapma durumum yok anca kızımın peşinden koşturuyorum saolsun 5dk oturtmuyo
afiyet olsun canım .dondurman afiyet şeker olsun yaramasın emiikızlar çok kalabalık başım dünkü menum
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı süt
ara yarım simit
öğle 1 kase çorba 2 kaşık kuru fasülye 1 kaşık kadar pilav
akşam piliç şiş 1 ayran. ekmek pide yok yanında domates
1 saat plates
sonra 2,5 km durağa kadar yürüyüş
akşam kocacıkla kaymaklı dondurma keyfiii
su 1,5 litre kadar
hoşgeldin canım,nasılsın?kızlar, ben geldimm
aferin, fındığı eklemişsin hemenBugünkü menüm
sabah yarım simit
ara yok
öğlen 6 7 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmek yanında sossuz salata 1 tabak
arada 6 7 fındık
akşam 1 kase çorba 1 bardak ayran 1 kşk haşlanmış tavuk
arada da 1 elma yerim
3 litre su rekorrrgöbişim şişti yaa su içmektenn havalar güzelya içtikçe içesim geldii
çok güzel deryacım15 mart menüm..
sabah 2 kruru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta..
2 zeytin..
yarım domates
yarım salatalık..
yeşil çay..
ara
1 adet portakal..3 badem
öğle
haşlama karnıbahar
3 kaşık sarımsaklı y.y yoğurt kırmızı biberle beraber..
ara..
4 kuru kaysı..
1 dilim ekmeğe 1 ince dilim peynirle
ikinici ara
3 kaşık kırmızı biberli zerdeçallı yy.yoğurt..
akşam
mercimek çorbası 1kase.
bol salata..
yatmadan tarçınlı süt..
şimdi spor yapıcam..
leslie 3 mill..yaptım..
ve 3 litre su içtim.
çorbayı tek içtim canım istemedi salata yapmadım..
geçer gülüm inşallah sende yüzüverirsin.bu arada sen çok iyi bir gezicisin enesi götürmek istiyorum yazın çocuk için nereyi tavsiye edersin ama çok uzun yol olmasın emiselam kızlar nasılınız
ben çok şükür iyiyim
sabah kahvaltıda misafirim vardı ama kaçamak yapmadım :)) sadece 1 dilim sucuk aldım çok canım çekmişti...
ara olarakta 2 hurma yedim
minicik canım sıkkın adet oldum( ya zaten devam ediyo gibiydi ama bugün çoğalmış dr.u aradım adet dedi... tahlil sonuçların geldi cuma gel uzun uzun sohbet edelim dedi... kapattık !! ama ben akıllı niye nooldu sonuç nasıl diye sormadım sonra eşime anlattım o aramış yok sonuçlar çok temiz sadece eşine vakit ayırmayı seviyorum demiş :)) haftasonu kaplıcaya girme adetlisin dedi ( işte buna çok canım sıkıldı nasılda yüzmeyi istiyordum belki geçer çnk ben zaten 30 gündür kanamam var ??
benden bu kadar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş...
hoşgeldin fatmacım. ben de rabia. takım kaptanıyım, seni de ben davet etmiştim. inşallah bizimle güzel kilolar verirsin.nasılsınız hanımlar...ben fatma, ankaradayım, evliyim ve 1 oğlum var, bu takıma davet edilmişim, teşekkür ederim..zayıflamak işi zor, ancak birlikte olursak yapabilirim diye düşünüyorum...tek başıma denediklerim 3-5 günde sona erdi...şimdi önce kendime sonra size güveniyorum ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorum, ilk bi hafta deneme süresi sanırım, hergün yazarsam kabul edilcem, sonra da hergün ne yediğimi yazıcam ve cuma günü kilomu ölçüp yazıcam...bu şekildeydi sanırım, eksik fazla varsa düzeltin lütfen
azar azar vermek ama kalıcı vermek en güzeli tabii ki. yürüyüşle de desteklenince muhteşem olur. inşallah planladığın gibi olur canım.şu an 60kgyim, hedefim ayda 2 kilo vererek 3 ay sonra oğlumun 2.yaş gününde 54 olmak, öyle birden verip sonra kısa sürede geri almak istemiyorum, o nedenle hedefi küçük tuttum, havalar düzeliyor, yediklerim yanında yürüyüş de yapmayı planlıyorum...bugün neler yedim?
sabah: 1 yağsız simit, (birazını da oğlum yedi)
ara: 7 badem 7 fındık 1 muz
öğlen: yarım tatlı tabağı kuru fasülye yarım tatlı tabağı bulgur pilavı (az yağlı) 1 -2 kaşık yoğurt 1 bardak diet kola
ara: 7 badem 7 fındık 4 madlen çikolata
akşam: 1 bardak süt , yarım paket burçak bisküvi
bol bol su içtim 2 lt belki daha fazladır.. .30dk kadar tempolu yürüdüm, 21 aylık oğlumun peşinden de sürekli gezdim (spor sayılır mı bilmem ama spor yapmaktan daha yorucuydu).....
ben eylül 2010 sonunda başladım. başarımda bu takımın etkisi çok büyük. burdaki arkadaşlarımın hepsine çok borçluyum.teşekkür ederim...bana yazmamışsın gerçi ama yine de okudum ve anladım...kurallara uymak için elimden gelen yaparım...bi sorum olacak kilo çizelgesinde 17kg vermiş görünüyorsun, ne zaman başladın ilk? tebrik ederim...bu başarıyla takım kaptanı olmayı çok haketmişsin..darısı başımıza
kızlar, ben geldimm
selam kızlar nasılınız
ben çok şükür iyiyim
sabah kahvaltıda misafirim vardı ama kaçamak yapmadım :)) sadece 1 dilim sucuk aldım çok canım çekmişti...
minicik canım sıkkın adet oldum( ya zaten devam ediyo gibiydi ama bugün çoğalmış dr.u aradım adet dedi... tahlil sonuçların geldi cuma gel uzun uzun sohbet edelim dedi... kapattık !! ama ben akıllı niye nooldu sonuç nasıl diye sormadım sonra eşime anlattım o aramış yok sonuçlar çok temiz sadece eşine vakit ayırmayı seviyorum demiş :)) haftasonu kaplıcaya girme adetlisin dedi ( işte buna çok canım sıkıldı nasılda yüzmeyi istiyordum belki geçer çnk ben zaten 30 gündür kanamam var ??
ne kusuru canımKızlar yazılanları okuyamadım. Atladığım varsa, önemli birşeyler oldu da yazamadıysam kusura bakmayın lütfen. En yakın zamanda gelip neler olmuş bitmiş öğreneceğim. Umarım herkes çok iyidir. Öpüyorum :90:
kötü etmişsin ne yazık kiGünaydın kızlar
akşam annem yemeğe çağırdı gitmesen olmaz gittim börek yapmış iki dilim yedim kötümü ettim? Bir kase yoğurt birde elma
sabah
1 bardak sıcak su içtim
birazdan da bir yumurta yicem
sana kuralları yazmıştım, okudun mu canım?günaydın bende bu topikdeyim bende akşam kuru fasulye yapmıştım ekmeksiz 2 yemek kasığından biraz fazla fasulye yedim ekmek yok bukadar birde gece yatarken elma sirkeli suyumdan aldım hasta ziyaretine gitmiştim orda 2 bardak çay içtim akşam yarım saat leslie sansone yaptım cok zevkli geldi saah da önce elma sirkeli suyumu içtim 1 dilim kepek ekmeği çok az peynir 3 tane zeytin 1 bardak çay domates ve 1 bardak yeşil cay içtim suanda dairedeyim bol bol suyumu içiyorum
benim dezavantajım biliyorumki aksama kadar dairede masa başında oturmak ama yenilmicem yenicem bu kiloları
sen kendine çocuklar gibi bir beslenme çantası hazırlamalısın. ya da okulda bir dolabın varsa oraya stok yapmanı öneririm. öncelikle burçakları, madlenleri ordan bir temizleyelim. diyet bisküvi de çok şart değil ama burçaktan iyidir. badem, fındık, ceviz, kaju vs böyle bir bölüm olur. kuru üzüm, kuru kayısı, kuru incir, yabanmersini, hurma bölümü olur. meyven daima olsun. süt, ayran, yoğurt olabilir. tekli küçük yoğurtlar çok pratik. e canım daha nolsunühüüü çok demek..kola dietti ama bardağı 1 kalori...arada ne iyyebilirim bilmiyorum...öğretmenim,okulda fazla alternatif yok...diet bisküvi...badem...meyve..diet süt....başka neler olabilir...
ben çok kalori hesabı yapmadım ama forumda başkalarının bu siteyi kullandığını gördüm:hemşehrilerimizn çok olmasına sevindim...evet diyet günü güzel fikir, önce yürüyüş yaparız, "bilakis"e gidip salata falan yeriz, zayıfladıktan sonra içine girebileceğimiz kıyafetler alırız...benim bi tanıdık böyle motive etti kendini...
bi de arkadaşlar siz tecrübelisiniz belki bilirsiniz, yediklerimizin kalori hesabını yapabileceğimiz bi site falan var mı?
o kadar spora dondurma eklenmeseymiş hem de akşam vakti iyi olurmuş. ondan hariç, menü güzel. spor güzel.kızlar çok kalabalık başım dünkü menum
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı süt
ara yarım simit
öğle 1 kase çorba 2 kaşık kuru fasülye 1 kaşık kadar pilav
akşam piliç şiş 1 ayran. ekmek pide yok yanında domates
1 saat plates
sonra 2,5 km durağa kadar yürüyüş
akşam kocacıkla kaymaklı dondurma keyfiii
su 1,5 litre kadar
hoşbuldum canımhoşgeldin canım,nasılsın?
zaten kanaman vardı, bir de üstüne adet mi gelmiş. canım ya bu da ciddi kan kaybı mı demek? kan takviye ilaçların var mıydı senin. muhakkak vardır ama merak ettim.selam kızlar nasılınız
ben çok şükür iyiyim
hoşgeldin canım.merhaba arkadaşlar bende buraya davet edilmişim 17aylık bir kızım var ve doğum kilolarımı veremedim malesef şuan 72kiloyum...bugün yediklerim şöyle sabah 1dilim peksimet 1dilim peynir...öğlen 4yemek kaşığı sade makarna...arada 1tane lokum yedim tatlı canım istedi...akşam ekmeksiz pırasa yemeği yoğurt ve bol bol elma sirkesi içiyorum malesef spor yapma durumum yok anca kızımın peşinden koşturuyorum saolsun 5dk oturtmuyo
evet, spor çok iyi geliyor.hoşgeldin tabi spor yapıldı kendini iyi hissediyorsun bende sabahın sekizinden beri oturuyorum sırf hareket olsun diye çayımı bile kendim alıyorum.
canım bana çocuk yokken gez diyolar :))bende geziyorum ama şu aralar çocuk yokken cümlesi kulağıma hiç hoş gelmiyorgeçer gülüm inşallah sende yüzüverirsin.bu arada sen çok iyi bir gezicisin enesi götürmek istiyorum yazın çocuk için nereyi tavsiye edersin ama çok uzun yol olmasın emişöyle 1-2 saate gidiverelim.en fazla 3-4 gün kalmayı düşünüyorum.
hoşgeldin tabi spor yapıldı kendini iyi hissediyorsun bende sabahın sekizinden beri oturuyorum sırf hareket olsun diye çayımı bile kendim alıyorum.
saol canım geçecek inş.dosbaam geçmiş olsun sıkma canını
zaten kanaman vardı, bir de üstüne adet mi gelmiş. canım ya bu da ciddi kan kaybı mı demek? kan takviye ilaçların var mıydı senin. muhakkak vardır ama merak ettim.
canını sıkma bence, bir daha gidersiniz canım inşallah. hayırlısı olsun.
sabah da kaçırmaman çok iyi olmuş, maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?