Geçmiş olsun canım, aman ev işleri bitmez benimde ev battı :26:geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..malesef 7 tane iğne verdi doktor daha bu ayın başında antibiyotik kulandığımız için iğne kurtarır dedi..
boynum iyi şükür geçti..
ev öylece duruyor işler beni bekliyor akşama anca gelirim...
selamlar kızlar,
ben geldim. ne kadar sakin olmuş burası böyle yaw. dün geceden beri 2 sayfa ancak gitmiş.
dosbacım, hayırlı yolculuklar. böyle kısa zamanlar için izne ayırmayalım seni. hayırlısıyla gidin gelin inşallah.
deryacım, kızına çok geçmiş olsun. çocuklar hastalıktan kurtulmuyor. acil şifalar diliyorum.
ferdici, seyyahçım, medine, dombili, esma selamlar kızlar.:79: ayrıca menülerinize yorumlar gelecek:)
anladım canım iyi etmişsin afiyet olsun.canım onceden planlıyorum bu bugunkı
dun
akşam 21 de akşam yemegı yememıstık tatlıses cıg kofte huplettım durum ıcınde
klasik k.maraşlısınız desene,kız sizde şimdi tarhanada vardır kırmızı acı biber dekesinlikle haklısın bana da aynısını yapıyorlar. hele iş yerınde erkeklerın içinde çalışınca onlar hapur hupur yerken nasıl zor oluyor anlatamam. hatta üstüne bide dalga geçiyorlar. nıye bukadar su içiyormuşum su mu zayıflatacakmış benı. ben hala zayıflayamamışmıyım falan filan..
hakıkaten ya kocam sağolsun maraşlı olunca dondurma eksık olmuyo evde. gecen gun gidip 1 kılo almış. buzlukta dursun cannımız çekınce yerız dıyoallahtan sadece sade dondurma sevıyo. aslında ben fıstıklıya bayılırım ama diyetteyımmm
kız şeker komasına girecen 6 tane hurma mı yenır hiç mı tıkamadı senıbide fıstıklı baklava istemiş bak bak bak bak
inşalhh yakmışımdır. bu akşam ls ye başlıyorum ufak ufak yapacam.
hakıkaten leyleği hava da gördün sanırım dosbacım . amaaannnnnnnn bover sür sefanı gez toz ama çok yeme. iyi eğlenceler
afiyet olsun canımarkadaşlar öğle yemeğim 1 kase mercımek çorbası ve 2 dilim ekmek
öğleden öncekı aram 3 er tane fındık ve bademdı
yemekten sonra 1,5 km yurudum şimdi geldım yeşilçayımı içecem
acil verip sonra tekrara daha fazla ama canım kalıcı gitsin yavaş gitsinayy süper, ben de yazayım:
2 kaşık çorba
5 yk fasülye
salata ve yoğurt
ara öğün olarak da yarım paket form kepekli yedimkendimi çok formda hissediyorum..
Sen gene iyisin canım benim 10 kg fazlam var 55 olmam lazım acilen!derhal 10 kg vermem gerek :84:
sen sağol dosbacımkaptanım çok saol...izine ayrılmayım ozaman daha çok salıyorum kendimi(
dikkat ederim çok....
zaten haftasonuda çok dikkat ettim
tatlıyı sütlü tatlı seçtim 1 kere yedim sadece
ekmeği çok kıstım
bi de inanılmaz yüzdüm yaklaşık 4.5 saat hiç havuzdan çıkmadım yüzmediğim zamanda içinde hareket ettim bacak açma hareketleri ve karın hareketleri yaptım
herhalde pazartesi sendromu. ben de keyifsizdim:)) hoş çalışmıyorum ama nedense pek keyifli hissetmiyorum. işlerinde kolay gelsin diyeceğim ama şimdi işten çıkmışsındır sen. bugün yediklerini yarın mı yazıyorsun?Rabiacım hoşgeldin, pazartesi sendromundan olsa gerekşahsen ben yoğunum ara ara girebiliyorum kim ne yapmış bakmaya çalışıyorum :86:
afiyet olsun canım. çok güzel olmuş menün.öğle yemeğim
2köfte
salata
ayran
ekmek yemedimmmm ... üzerinede yeşil çay içtim
şimdi acıktım kalan saltamı yiyeceğim
yuh diyorum yaniuyandığımda1 kayısı kurusu,1 hurma yedim 1 su bardağı su içtim
sonra kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta.
ara:yarım armut
ikindi:1 tost içinde 4 tane ince sucuk dilimi,yarım kk beyaz peynir,2 dilim ekmekle yaptım.1 çaybardağı meyve suyuyla.
ara:30 tane antep fıstığı:26: 4 tane bolero gofret,10 tane siyah kuru üzüm,1 hurma,1 tane incir
bunları dizi izlerken yedim malesef akşamı çok hafif geçirmeliyim ve yürümeliyim.birhoş birhoş şeyler yiyom demi cozutuyom sanırım.birdaha hurma ,antep fıstıı almak yok galiba adet olcam başka bir açıklaması yok yüzümde sivilceler çıktı yeni ergen gibi
ne yemek yapıcağıma karar vermedim et köfte ve pilav salata yapim en iyisi .ben salata yiyeyim şöyle hafif olsun :93:
Allah yardımcın olsun canım. kızın inşallah bu gece ateşlenmez de ana kuzu şöyle uyursunuz.evi şöle bir toparladım bulaşıkları makinaya doldurdum..ve baktım iş bitmeyecek sporumu yapayıım dedim.kalan enerjimide evin geri kalanına bırakıyım dedim ama enerjim kalmamış..gece kızın ateşi yükeselecek korkusuyla uyuyamadım..:50
maşallah deryacım ya bunca hastalığa strese yorgunluğa rağmen diyet bozulmamışsabah kalkınca 2 kayısı kurusu 1 bardak su..
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği..
1 yumurta
1 domates
yeşil çay..
ara
beşi biryerde çayı..
4 badem..
1 kuru incir.
öğle bri kase kfeleks..
tarçınlı kaysı kurulu.
ara
6 badem
yarım kuru incir.
1 saat sonra sporumu yaptım leslie 5 mil..
spor sonrası greyfurt suyu içtim.
ve az peyir yarım domates yedim..
akşam
bir kase k feleks tarçınlı az süt.3 badem ekledim..
3 litre su şu ana kadar tüketildi..
akşam tek ara yeşil çay içeceğim..
ve çocuklar yatar yatmaz yatağa uykusuzluktan gözlerim yanıyor..
yok hayatım sorun olmaz. sen dinlenmene bak. paylaşım paylaşım dediysek senin durumundaki birine de diyecek değiliz:) bizleri merakta bırakma yeter.RABİA bu gün kimseye yorum yapmasam sorun olmaz değilmi.?.kafa bi dünya şu anda bile zor yazıyorum..kızım birde ishal oldu çocuk çok perişan. ateşi hala 38 lerde ılık duş aldırdım .3 gün raporlu yavrum..
boynum şu anda çok iyi biraz masaj ve sıcak tutunca baya baya hafifledi..
kim sordu unuttum fıtık felan yok aniden olduydu ..
hepinizi öpüyorum..
iyi akşamlar..
kıyafeti dar al, motivasyon olsun. zayıflayınca giyeceğim düşüncesi iyidir.önümüze gelen heryeri gezdikk kızz kıyafet alcaktım eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo artıka dedim biraz daha kilo verem öle alam
rabişşş naptın gıı sen öleekarbonhidrat deposu mübarekk hele fındığa bak 1 kasee haha olsun bacım napakkk rabişee sopamı gösterek nee
umarım ara öğün yapmışsındır:) toparlanmış haline bakarız inşallah.cnm renklerın insanlar üzerindeki etkisi mm boyle bı dersımız vardı :) renkler diye gercekden cok doğru mavide iştah azaltan bı renk mesala kırmızı : kırmızı iştah artırır doyduğunu anlamazsın ve eğer oturdugun yemek yedıgın yer kırmızı ıle dekore edıldıyse hemen yemek yıyıp kalkıp gıdeyım hıssı bırakır bknz : mc,burger böyle yerlerde o yüzden kırmızıdır ki etkilidirde herkes aynı hısse kapılır hemen çıkmak ister :)
Günaydın kızlar öğleden sonra toparlarım menumu
hafta sonu : Sabah kfleks
öğlen : çorba,tavuk sote
akşam : brokili,yeşil karnbahar ve havuç soslu makarna
inşallah canımhadi geçmiş olsun iyi sonuçlar gelir umarım
atasözüne bittim dombilicimimam..
cumartesi menünde sorun yok.günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu menum:
cumartesi
kalkış 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli içine 5-6 taen yaban mersini üstüne süt
ara 1 çay tabağı kadra k.yemiş
ara biraz balık krker. paketın dıbınde kalanlardan
öğle 1 servis kaşığı kıymalı makarna(sadece kıymanın yağı vardı - bir kaşık yoğurt
akşam 1 servis kaşığı fırında karnabahar - 1 yemek kaşığı bulgr pilavı-1 kase yoğurt
gece 1 minik kase cekirdek - 2 bardak çay
pazar
kahvaltı :1 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta -1 kk kadar peynir-1 zeytın-2 küp helva -1 çatal ucuyla çokokrem -2 dilim ekmek-2 bardak çay
ikindi : 1 kepçe mercımek çorbası- 1 parça kızarmış tavuğun yağsız gögüs kısmından- 2 yemek kaşığı bulgur pilavı - sirkeli bol salata
akşam : yemek yemedık arkadaşımızın doğum gunu olduğu için 1 dilim pasta yanında 2 top dondurma zaten buadar kalorı akşam yemeği yerine geçti fazlasıyla.
spor yok çarşıda 2 -3 saat dolaştık durağa kadar 1,5 km yürüdük yağmurda hızlı adımlarla. hafta sonum böyle geçtii
bu haliyle iyi canım. akşam bakarız kaçamaklar olmuş mu:)bugunun menusu
saat 11 de uyanınca kahvaltı bu saate sarktı
11.30 kahvaltı 1dılım ekm uzerıne suzme yogurt surulmus
8 gr peynır
13.30 1 elma
spor spor sonrası 1 kase yogurt
16.00 portakal
18 de akşam yemegi 4 yk ıspanak 1 dılım ekm
20.00 da salep
inşallah ayarlanmıştırkaçamak yapmışın akşam ayarlamışsın ama .
afiyet olsun canım. öğle yemeğin güzel. eti form'u da yarım paket yeyip bırakman iyi olmuş. form da olsa abartmamak lazımayy süper, ben de yazayım:
2 kaşık çorba
5 yk fasülye
salata ve yoğurt
ara öğün olarak da yarım paket form kepekli yedimkendimi çok formda hissediyorum..
Sen gene iyisin canım benim 10 kg fazlam var 55 olmam lazım acilen!derhal 10 kg vermem gerek :84:
canım kansızlık belırtılerı demır ılacını depolar dolması ıcın en az 6 ay ıceceksın menun kacamaksız harıkakızlar bugün çok yorgunum sanırım benim demir yine düştüüyarın sabah sağlık ocağına gidip kan testi yaptırayım bakalım düşmüşse araştırma hastanesinin yolu görünüyo yinee adı araştırma ama hiçte bişi araştırmadılar direk ilaç verip gönderiyolar kolumu bile kaldırmak istemiyorummm çabuk uykum geliyo diyodum oda ondan heralde.
bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 3 günkurusu 1 bardak su
kahvaltı 1 simit 1 çay
arada 1 kabe hurması 7 8 fındık
öğlen bi tabak pilav üstüne etli bezelye 3 yudum kayısı suyu
ara yok
akşam canım bişi istemiyoo daha yemedim süt içesim varyorgunumm
sana hayırlı yolculuklar eglenmenın tadını cıkartöğle yemeğinden sonra 1 dilimden az ekmeğin üzeirne krem peynir sürüp yedim sonrada yeşil çay
akşam ise makarna ayran salata vardı yarın evde değiliz diye en pratik onu yaptım zaten canımı sıkan şeyler oldu inanın ne kadar yedim bilmiyorum( biraz moralim bozuk (
neysecim canım pazartesine kadar paylaşımda bulunamam ama cuma bildirim yaparım inş. bi aksilik olmazsa...
ferdicim geçmiş olsun canım...evet kansızlık bu dediklerini yaptığı gibi kan haplarıda kilo üzerinde olumlu etkilere sahip değil malesef... ama sıkma canını vereceğiz inş. bu kiloları
deryacım kızın inş. daha iyidir
hepinizi özleyeceğim... görüşmek dileğiyle öpüyorum
salatana 2 kofte ılave edebılırrsınuyandığımda1 kayısı kurusu,1 hurma yedim 1 su bardağı su içtim
sonra kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta.
ara:yarım armut
ikindi:1 tost içinde 4 tane ince sucuk dilimi,yarım kk beyaz peynir,2 dilim ekmekle yaptım.1 çaybardağı meyve suyuyla.
ara:30 tane antep fıstığı:26: 4 tane bolero gofret,10 tane siyah kuru üzüm,1 hurma,1 tane incir :36: bence ayrı bı ogun olmus
bunları dizi izlerken yedim malesef akşamı çok hafif geçirmeliyim ve yürümeliyim.birhoş birhoş şeyler yiyom demi cozutuyom sanırım.birdaha hurma ,antep fıstıı almak yok galiba adet olcam başka bir açıklaması yok yüzümde sivilceler çıktı yeni ergen gibi medınecım adet oncesı benımdeole oluyo suursuzca yıyorumne yemek yapıcağıma karar vermedim et köfte ve pilav salata yapim en iyisi .ben salata yiyeyim şöyle hafif olsun :93:
gecmıs olsun bende belım agrıdıgı ıcın 2 saatte evı supurdum gercı akşama esım ben yaparım dedı de ben rahat edemedım supur sıl utu ccouk derken esım 18 de gelıo ancakonunla oturdum spor yapamam belım kotuevi şöle bir toparladım bulaşıkları makinaya doldurdum..ve baktım iş bitmeyecek sporumu yapayıım dedim.kalan enerjimide evin geri kalanına bırakıyım dedim ama enerjim kalmamış..gece kızın ateşi yükeselecek korkusuyla uyuyamadım..:50
kıyafeti dar al, motivasyon olsun. zayıflayınca giyeceğim düşüncesi iyidir.
aman abarttım ya kıtlıktan çıkmış gibi.
umarım ara öğün yapmışsındır:) toparlanmış haline bakarız inşallah.
inşallah canım
atasözüne bittim dombilicim
çok haklısın.
cumartesi menünde sorun yok.
pazar günü de bence yediğin pasta ve dondurmayı yakmışsındır. hem yürümüşsün hem de akşam yemeği yememişsin. maşallah.
bu haliyle iyi canım. akşam bakarız kaçamaklar olmuş mu:)
inşallah ayarlanmıştır
afiyet olsun canım. öğle yemeğin güzel. eti form'u da yarım paket yeyip bırakman iyi olmuş. form da olsa abartmamak lazım
seyyah canımmenun ıyı 1.5 km yurumek hıc yoktan ıyıdır hareket etmek oturmaktan ıyıarkadaşlar öğle yemeğim 1 kase mercımek çorbası ve 2 dilim ekmek
öğleden öncekı aram 3 er tane fındık ve bademdı
yemekten sonra 1,5 km yurudum şimdi geldım yeşilçayımı içecem
rabıacım yorumlar beklenıoooselamlar kızlar,
ben geldim. ne kadar sakin olmuş burası böyle yaw. dün geceden beri 2 sayfa ancak gitmiş.
hafta sonu +pazartesı herkes sanırım iş yapıo slı gunu normale gelırız
dosbacım, hayırlı yolculuklar. böyle kısa zamanlar için izne ayırmayalım seni. hayırlısıyla gidin gelin inşallah.
deryacım, kızına çok geçmiş olsun. çocuklar hastalıktan kurtulmuyor. acil şifalar diliyorum.
ferdici, seyyahçım, medine, dombili, esma selamlar kızlar.:79: ayrıca menülerinize yorumlar gelecek:)
evimi toparladım çok şükür
valizlerde tamam şimdi yenisini hazırlayacağım :))
daha leylekler gelmedi ama batılda olsa ilk leyleği havada görmeye inanırım :))
biraz kafa dağıtmak bana çok ii gelecek inanıyorum
canım, bahar yorgunluğu da olabilir. bir kan testlerine baksınlar, inşallah demir çıkmaz. çünkü o haplar da kilo yapıyorkızlar bugün çok yorgunum sanırım benim demir yine düştüüyarın sabah sağlık ocağına gidip kan testi yaptırayım bakalım düşmüşse araştırma hastanesinin yolu görünüyo yinee adı araştırma ama hiçte bişi araştırmadılar direk ilaç verip gönderiyolar kolumu bile kaldırmak istemiyorummm çabuk uykum geliyo diyodum oda ondan heralde.
bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 3 günkurusu 1 bardak su
kahvaltı 1 simit 1 çay
arada 1 kabe hurması 7 8 fındık
öğlen bi tabak pilav üstüne etli bezelye 3 yudum kayısı suyu
ara yok
akşam canım bişi istemiyoo daha yemedim süt içesim varyorgunumm
moralinin bozuk olmasına üzüldüm canım. rabbim kalbine ferahlık versin. pazartesiye hayırlısıyla dönersin inşallah.:79:öğle yemeğinden sonra 1 dilimden az ekmeğin üzeirne krem peynir sürüp yedim sonrada yeşil çay
akşam ise makarna ayran salata vardı yarın evde değiliz diye en pratik onu yaptım zaten canımı sıkan şeyler oldu inanın ne kadar yedim bilmiyorum( biraz moralim bozuk (
neysecim canım pazartesine kadar paylaşımda bulunamam ama cuma bildirim yaparım inş. bi aksilik olmazsa...
ferdicim geçmiş olsun canım...evet kansızlık bu dediklerini yaptığı gibi kan haplarıda kilo üzerinde olumlu etkilere sahip değil malesef... ama sıkma canını vereceğiz inş. bu kiloları
deryacım kızın inş. daha iyidir
hepinizi özleyeceğim... görüşmek dileğiyle öpüyorum
senin menüye cevap yazmamış mıyım?rabıacım yorumlar beklenıooo
az once esım gelırken cıkolata getırmskahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta ve 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 1 portakal, 1 hurma
öğle: yarım, haşlanmış göğüs ve fasulye piyazı, 4 kaşık kadar + yarım dilim ekmek
ara: sütlü, şekersiz neskafe + 2 ceviz + 4 badem
akşam: salata, 3 yk fasulye ekledim + 2 yk pilav
birazdan çay var. yanında beyaz leblebi yiyeceğim inş.
su 1.5 lt kadar oldu sanırım.
spor: 1 saat.
90 kaloriyse iyi canım. kalanı gözünün önünden kaldır. sende de medine gibi patlama olmasın sonra:)az once esım gelırken cıkolata getırms
5 lı paket
nestle nesquık 1/2 pk yedıım oglusun kalanı 90 kalori 1 meyve kadar spor yapamıyorum yemem ıyıce dıkkat etmem lazım
salebımı ıctım cayımııctım adet uzerı canım tatlı ıstıooo
kahvalt 1 dılım uszme yogtl ekmek 1/2 dılım peynır
ara meyve
ara bebe buskıvısı 5 tane
ara 1 muz
aksam ıspanak yogurtlu 1 dılım ekmek
senin menüye cevap yazmamış mıyım?
çiğ köfte dürüm hatırlıyorumondan hariç bu hafta dikkatli gördüm seni. bu çiğ köfte dürümü de canım çekiyor sayenizde
esım sımdı uyuyor uyandımıı kaan cıkolataları ona yedırırım90 kaloriyse iyi canım. kalanı gözünün önünden kaldır. sende de medine gibi patlama olmasın sonra:)
adet üzeri canın tatlı istiyorsa kuru incir, kuru üzüm ye. muz da olur. hepsi tatlıdan az kalori yapar. gerçi muzu yemişsin ama 5 bebe bisküvisi olmasa iyiydi. canım biraz dikkat lütfen ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?