Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5 ay kadar kullandım demir ilaçlarını 3 ay oldu bırakalıı

haklısın normal kahvaltıya geçmem lazım yada kendime nesfit alayım her sabah o daha kolay hemde sağlıklıı

bu arada akşam yemeği yememiştim misafir geldi 8:30 gibi yarım kepçe çorba 1kşk pilav 2 kşk tavuk sote yedimbiraz daha erken olsaydı iyiydi ama

biraz önce kek yaptım şuan pişiyoo gece vakti ne kekiiiabim istedii bende yaparım hemen dedim yarın işyerinde yicekmişşkakaoluu kek pek fazla hamurişinden anlamıyorum ama yemek menümüz idare ederrrtavsiye edeceğiniz kilo aldırmayan cinsten kek tarifiniz varmı hanımlarrr

yok canım öyle çok kaçmamış. maşallah bence. çiğ köfte dürüm ne kadar olacak ki?
nasılmış haftalık programların bahsetsene? bir de neden uymayasın. kararını ver ve uygula.

canım, evlenince kadının kimyası değişiyor yaw ne yesen kilo oluyor. korka korka şerbetli tatlı yiyoruz. yemediğimiz halde kilolar gitmiyor. bir de yesek tonluk oluruz herhalde:95:

ben cıkıyoum hayırlı akşamlar
hayırlı akşamlar canım

bu arada akşam yemeği yememiştim misafir geldi 8:30 gibi yarım kepçe çorba 1kşk pilav 2 kşk tavuk sote yedimbiraz daha erken olsaydı iyiydi ama
afiyet olsun. çok değil bence normal. hemen üstüne uyumazsan saat problem değil. biraz oyna moyna:)

hehe en iyi kek yapılmayan kektir:) yalnız şaka bir yana, az yağlı ve az şekerliyse sabah kahvaltıda yiyebilirsin canım. ama sadece ve sadece 1 dilim.

afiyet olsun canım.su miktarın çok güzel.çaylarında harika.

geçmiş olsun canım ya of çok üşütmüş sanırım ilaclarınıda içsin çabuk iyileşsin bıdık.

geçmiş olsun ferdicim ya dikkat et genç yaşta hasta olma 1 tabak pilav yemişsin kız

afiyet olsun canım

kan hapı kilo mu aldırıyo kimse demedi bana 1 aydır kullanıyorum halada kullanmaya devam edicem demekki ondan yavaşladı benim kilo alışım hmm
ay fıstığı bitirdim rabiş kız çok gözüküyor ama yerken hçde fazla gelmedi ne yalan söylüm açarken agzıma atarkene dizi baktığım için

uyandığımda1 kayısı kurusu,1 hurma yedim 1 su bardağı su içtim
sonra kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta.
ara:yarım armut
ikindi:1 tost içinde 4 tane ince sucuk dilimi,yarım kk beyaz peynir,2 dilim ekmekle yaptım.1 çaybardağı meyve suyuyla.
ara:30 tane antep fıstığı 4 tane bolero gofret,10 tane siyah kuru üzüm,1 hurma,1 tane incir
akşam yemeği yemedim. kalori olarak ara ana menüye kaydı diyerekten çok almasın vücut neme lazım
ara:yarım portakal,yarım armut
spor:yarım saatte seri yürüyüş yapıldı
bu arada karnım ve başım çok kötü regl olcam sancılanıyom 2 güne kadar başlar ve şu kriz işi bitmiş olur düzene girerim inşallah.bu sabah tartıldığımda 56.9 dum hiç almamışım vermemişimde ama şişliğim azalcak inşalah du bakim

en iyi kek yapılmayan kekkk bu sloganı beğendimm hehehe

1 tabak ama toplam kaç kaşık eder bilmiyorumm 4 5 kaşık falandır ölçmedimevet canım kilo aldırıyo çok iştah açıyo yeye doymuyonsonra vücut şişiyoo yedikçe yemek istiyo insan yaa

güzel beslenmişim bacımm sen bunlarla doyuyon mu gııanammm araya bak hep abur cuburr 30 fıstıkk gofrett vovvvvçok geçmiş olsun bacımm nasıl sancın vardır şimdi seninninş çabuk atlatırsınnn

demek ondan şişiyorum hmmm.

güzel beslenmişim bacımm sen bunlarla doyuyon mu gııanammm araya bak hep abur cuburr 30 fıstıkk gofrett vovvvvçok geçmiş olsun bacımm nasıl sancın vardır şimdi seninninş çabuk atlatırsınnn
araya bakma o ana oldu artık rütbelendi anlıcan sakız çignemeyi özledim ben ya of dişim gene hassaslaştı iyice çürüyom hee kaportayı sağlamlaştıralım derkene başka başka arızalar çıkıyo:86:

işte tv izlerken bundan yemiyoruz medinecim:) miktarı anlamıyorsun bile.

hadi yine akşam yemeyerek biraz telafi etmişsin.

kızlar günaydın,
21 Mart menüm
Sabah : corn flex+yarım pk form biskuvi
Ara : 1 ad kuru erik + yeşil çay
öğlen : 2 ymk çorba , 5ymk fasülye,salata,yoğurt
Ara : yarım form biskuvi + maden suyu
Akşam : 5 ymk pilav+oturtma, yoğurt, 5 küçük halley
Ara : muz, 5 ad fındık, 3 ad badem

kızlar akşam eve gidince bana bi haller oluyor kaçırıyorum.. gündüz planlıyorum akşam sadece salata yiyeceğim diye ama dayanamıyorum.. ev hanımı arkadaşları tebrik ediyorum vallahi iyi dayanıyorlar..

sadece antep fıstık ve gofret fazla göze çarpıyor, diğerleri normal, güzel
buaralar bende çok şişim, bol su da içiyorum ama anlamıyorum... :44: galiba yürüyüş yapmam lazım..
ben bu yarıkşma formatı gereği cuma sabhaları tartılıyorum.. umarım hayal kırıklığı yaşamam

Günaydın kızlar

Dünkü Menüm : Sabah : kfleks
Öğlen : çorba,salata,patateslı havuçlu tavuk yemeği (hepsınden az mıktarlarda)
Akşam : Salata,Türlü Bide kadayıf yedım

anneme dıyorum yemek olmycak evde hatun tatlı getırıo bana

ben ders çalışmaya geçiyorum akşam uğrayabılırsem yazarım yada sabah yazarım bugunku menumu sınavlara kadar tek sefer yazabılcem sanırım opuyorum sızlerı

Son düzenleme:
naptın canım ya gündüz çok iyi. akşam coşulmuş. 5 tane minik halley ne demek? insanın nefsi çekse bile 1 tane yer bırakır. ha 1 tane yemişsin ha 5 tane. hepsi aynı tadı veriyor. akşamları illa da salata ile geçiştirmen şart değil. ye normal yemeğini ama kesinlikle kaçamak yapma. kaçıracaksan da gündüz kaçır. daha mantıklı olur. yedin halleyleri yattın. hiç kaçarın yok ki yağ oranına katkı yaptı:85:

yaşamazsın canım inşallah. yalnız önce kaçamaklardan kurtulalım

hayırdır canım ne sınavı?
çalışmalarında kolay gelsin.
anneler dayanamaz ki:) yemek istemezsin, tatlı getirir

Kolay gelsin canım, ah öğrencilik ne güzel şey, özledim o günleri
bende öğrenciyken kafam çalışmaz diye annem bi dolu pasta börek yapardı, şimdi abiye kuzu gibi hamur kafa oldum

paketi bi gördüm kedi gibi etrafında dolaştım, yememek için kendimi zor tuttum, iyiki paket yarımmış, gözüm döndü sanki önce bitane ile başladım sonra bi baktım paket gitmiş
akşam yürüsem mi yürümesem mi diye de düşünürken ölece uyuya kalmışım.. kaçarı yok bu akşam 1 saat yürüyeceğim.. bu böle olmaz bu hafta tatlı hakkım da gitmiş oldu kendimi frenlemem lazım :93:
evet evet.. bu akşam kendime dünü unutturacak bir menü hazırlamam lazım abur cubur, sağlıksız gıdaları eve sokmak yok :13:

Son düzenleme:
hayırdır canım ne sınavı?
çalışmalarında kolay gelsin.
anneler dayanamaz ki:) yemek istemezsin, tatlı getirir

evet cnm sorma :) acıkdan okuyorum çeko okumaya devam :)
Kolay gelsin canım, ah öğrencilik ne güzel şey, özledim o günleri
bende öğrenciyken kafam çalışmaz diye annem bi dolu pasta börek yapardı, şimdi abiye kuzu gibi hamur kafa oldum

sağol cnm öğrencılık bıttı aslında iş hayatına atılalıda cok oldu hem okyp hem calısınca sımdıde acıkdan devam :)

evet anneler ole kendı zayıf ya nasılsa 39 gırdı bu sene :) 55 kg falan yada daha az bıde bazen dıyet yapıo öldurcek benı

bende sen aburcuburdan ziyade senin kanşekerin mi düştü nedir bende öyle olurum rabiş 1 tane yiyon daha yeme diyo ya işte o an şeker şeker diye resmen zorluyo bünye bu durumda meyve mi yemek lazım bilmem ama aynı durumu bende yaşıyorum.bence muz ile birlikte kuru yemişte yeme canım.bak benim gibi güzel bir ara yap hehe sonra ana menüyle telafi et ve günlük yürüyüşünü mutlaka yap kaç dakika dersen en az 25 dakika yürü günlük.özellikle sabah yarım saat erken kalk yağların erisin biraz.

plastik biliyorsun menülerde miktar çok önemli niye miktarları yazmıyon kuşum .
anneler yapar oy canım annem bana tarhana yolladı kargoda geliyo oleyyy

sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta arkasından da 600ml su içtim.ne güzel ara yapmak isterdim ama eriniyorum ne yesem portakal mı elma mı yoksa muz mu sonra acıktırmasın beni bilgi veriniz efem .
ben saat 1 de oğluşum gelince yatıp uyumak istiyorum öglen yemek yemeden nasıl fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…