Kolay gelsin canım, ah öğrencilik ne güzel şey, özledim o günleri
bende öğrenciyken kafam çalışmaz diye annem bi dolu pasta börek yapardı, şimdi abiye kuzu gibi hamur kafa oldum
bugün akşam yürürsen telafi etmiş olursun. bir de bu haftalık hakkım bitti diye düşün. cumaya çok yok, bu hafta ilk defa listede olacaksın:) kilo almış olarak yer almak istemezsin, değil mipaketi bi gördüm kedi gibi etrafında dolaştım, yememek için kendimi zor tuttum, iyiki paket yarımmış, gözüm döndü sankiönce bitane ile başladım sonra bi baktım paket gitmiş
akşam yürüsem mi yürümesem mi diye de düşünürken ölece uyuya kalmışım.. kaçarı yok bu akşam 1 saat yürüyeceğim.. bu böle olmaz bu hafta tatlı hakkım da gitmiş oldu kendimi frenlemem lazım :93:
evet evet.. bu akşam kendime dünü unutturacak bir menü hazırlamam lazımabur cubur, sağlıksız gıdaları eve sokmak yok :13:
portakal + elma ye veya tek muz. sen tercih et.sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta arkasından da 600ml su içtim.ne güzel ara yapmak isterdim ama eriniyorum ne yesem portakal mı elma mı yoksa muz mu sonra acıktırmasın beni bilgi veriniz efem .
ben saat 1 de oğluşum gelince yatıp uyumak istiyorum öglen yemek yemeden nasıl fikir.
bugün akşam yürürsen telafi etmiş olursun. bir de bu haftalık hakkım bitti diye düşün. cumaya çok yok, bu hafta ilk defa listede olacaksın:) kilo almış olarak yer almak istemezsin, değil mi
eee yanisüpeeryok yok artık ben bu akşam bu gazla iyi sporumu yaparım birinci olmak istiyorum ilk haftadan
eee yaniha şöyle yaw. biraz hırs gelsin.
sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta arkasından da 600ml su içtim.ne güzel ara yapmak isterdim ama eriniyorum ne yesem portakal mı elma mı yoksa muz mu sonra acıktırmasın beni bilgi veriniz efem .
ben saat 1 de oğluşum gelince yatıp uyumak istiyorum öglen yemek yemeden nasıl fikir.
tünaydın canım, aman uzak dur o susamda o kadar yağ var ki değmez yani ama kendini tutabiliyorsan yarım yiyebilirsintünaydın fıstıklarr sağlık ocağından yeni geldim daha kahvaltı yapmadımm hiçbişi yiyesim yokk günkurusu yedim suyumu içtimm bakalım ne yesem ne yesemmfırından simit çıkmış yeni miss gibi ohhh ama almicam
bir bardak su iç canımhırs geldi evetah bide şu gurultular olmasa
hadi bakalım, inşallah tahliller temiz çıkar.tünaydın fıstıklarr sağlık ocağından yeni geldim daha kahvaltı yapmadımm hiçbişi yiyesim yokk günkurusu yedim suyumu içtimm bakalım ne yesem ne yesemmfırından simit çıkmış yeni miss gibi ohhh ama almicam
canım, yediğimiz her şey kilo yapabilme potansiyeline sahiptir. bazıları daha çok bazılarıysa daha az içerir bu potansiyeli. kuru kayısı ve kuru erik diyetimizde yer verdiğimiz bir şey. doğla gıdalar oldukları için abur cubur atıştırmaktan daha iyiler. diyetisyenler kaç adede izizn veriyor, bilmiyorum ama bence ikişer tane çok değil. gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.:44: kızlar bişi sorucam, kuru erik ve kuru kayısı kilo yapmaz dime? ara öğünlerde 10:30 2 kuru kayısı ve 11:30 2 kuru erik çok mu? :26:
Merhaba canım,KIZLAR MERHABA
iki gündür nete giremiyorum dün dedem beyin kanaması geçirdi iki gündür hastanedeyiz işe de gelemedim işler yığılmış yemek düzenimde kalmadı yemek falan yemedik iki gündür. çay simit yedim akşam sadece onunla duruyorum.
hoşgeldin canım.KIZLAR MERHABA
iki gündür nete giremiyorum dün dedem beyin kanaması geçirdi iki gündür hastanedeyiz işe de gelemedim işler yığılmış yemek düzenimde kalmadı yemek falan yemedik iki gündür. çay simit yedim akşam sadece onunla duruyorum.
canım, çok geçmiş olsun. meraklanmaya başlamıştım artık. Allah şifa versin, çok ağır rahatsızlanmışsın.Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben hala evde yatıyorum,şimdi bir arkadaşım ziyaretime geldi onun telinden giriyorum nete,çok ağır bir bronşit geçiyorum serumların ilaçların haddi hesabı yok hala toparlayamadım neredeyse zatureye çevirme riski varmış bu hafta da geçsin umarım haftaya işe gidebilecek kadar toparlarım,kilom da berbat gerçi dytynim serum ve ilaçlardandır dedi ama yine de beni mutsuz ediyor 67
neyneyse canım senden ricam beni izne ayırabilir misin,haftaya işe başlasam bile işler yıgılacagından giremeyebilirim listedışı paylaşımda bulunabilirim, olur mu?
hepinizi opuyorum
canım bu form bisküvilerı bırakmanı önerrım pek sağlıklı değiller çünkü bende eskiden çok alıyordum ama artık eve sokmuyorum. halley olmamış tabıkı 5 tane bırden hiç olmamışkızlar günaydın,
21 Mart menüm
Sabah : corn flex+yarım pk form biskuvi
Ara : 1 ad kuru erik + yeşil çay
öğlen : 2 ymk çorba , 5ymk fasülye,salata,yoğurt
Ara : yarım form biskuvi + maden suyu
Akşam : 5 ymk pilav+oturtma, yoğurt, 5 küçük halley
Ara : muz, 5 ad fındık, 3 ad badem
kızlar akşam eve gidince bana bi haller oluyor kaçırıyorum.. gündüz planlıyorum akşam sadece salata yiyeceğim diye ama dayanamıyorum.. ev hanımı arkadaşları tebrik ediyorum vallahiiyi dayanıyorlar..
kesınlıkle katılıyorum. ben meyveyı akşamları tv karsısında yemeği çok sevıyorum şöyle güzel bi meyve tabağı yapacaksın gececek tv karsınıda keyıf yapacaksın ohhhara olarak en güzeli elma, hem kalorisi az hem de doyurucu
ben öğünleri atlama derim hele ki sabah ve öğlen çok önemli, sonra benim gibi akşamları saldırırsın mutfağa
ayy bende bayılırım simite. aslında yaırm yesen olurtünaydın fıstıklarr sağlık ocağından yeni geldim daha kahvaltı yapmadımm hiçbişi yiyesim yokk günkurusu yedim suyumu içtimm bakalım ne yesem ne yesemmfırından simit çıkmış yeni miss gibi ohhh ama almicam
tünaydın canım, aman uzak dur o susamda o kadar yağ var ki değmez yani ama kendini tutabiliyorsan yarım yiyebilirsin
yok canım 2 tane normalbence:44: kızlar bişi sorucam, kuru erik ve kuru kayısı kilo yapmaz dime? ara öğünlerde 10:30 2 kuru kayısı ve 11:30 2 kuru erik çok mu? :26:
çok geçmil olsun acıl şifalarKIZLAR MERHABA
canım özlettın kendını iyileş gel biranönceSelam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben hala evde yatıyorum,şimdi bir arkadaşım ziyaretime geldi onun telinden giriyorum nete,çok ağır bir bronşit geçiyorum serumların ilaçların haddi hesabı yok hala toparlayamadım neredeyse zatureye çevirme riski varmış bu hafta da geçsin umarım haftaya işe gidebilecek kadar toparlarım,kilom da berbat gerçi dytynim serum ve ilaçlardandır dedi ama yine de beni mutsuz ediyor 67
neyneyse canım senden ricam beni izne ayırabilir misin,haftaya işe başlasam bile işler yıgılacagından giremeyebilirim listedışı paylaşımda bulunabilirim, olur mu?
hepinizi opuyorum
afiyet olsun, çok güzel menü olmuşmerhaba arkadaşlar sabahtan berı kaç kere yazdım menumu geçmişi okudum tam cevap verecem pat bırı gelıyor yada benım çıkmam gerekıyor kapatıyorum netı. deli oldum. şimdi yıne kımse gelmeden yazabılırım umarım menumu
kalkış:2 bardak su
kahvaltı:yarım kase müsli üzerıne süt
ara:1 avuç k.yemiş
öğle:1 kase mercımek çorbası 1 dilim ekmek
ara:1 yeşilçay
akşam:1 ortaboy haşlanmış patates üstüne tuz ve pulbiber serptım yoğurt ekledım yedım.
yürüyüş:gün içinde en az1,5 km yürüdüm
bugun
sabah:yarım kase müsli üzerine süt
ara: 3-5 tane badem ve fındık
öğle:1 kase kuru fasülye 1 dilim ekmek 2 y.kaşığı pilav
ara: suan leblebı kuru üzüm yıyorum yanında yeşilçayla
az önce yaklasık 4km yürüyüp geldım.
şimdi geçmişi okumaya calışacam öpüyorum hepınızı
gecmıs olsun allah sıa versınKIZLAR MERHABA
Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben hala evde yatıyorum,şimdi bir arkadaşım ziyaretime geldi onun telinden giriyorum nete,çok ağır bir bronşit geçiyorum serumların ilaçların haddi hesabı yok hala toparlayamadım neredeyse zatureye çevirme riski varmış bu hafta da geçsin umarım haftaya işe gidebilecek kadar toparlarım,kilom da berbat gerçi dytynim serum ve ilaçlardandır dedi ama yine de beni mutsuz ediyor 67
hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?