şuna bak sen benim kuzu koç olmuş ya süper vallahi şişgo vallahi bende yapayalnız kaldım benim cadı kaçtı gitti hım ne yapalım bizde onlara katılalım bari yada başkanım yenibir eşleşme yapsın veben ders çalışmadım
evet koç oldu vallahi canım benle melis birlikteyiz gel takıl bize hayatını yaşaaaaaaaaaaaadelikafadulden ay bu olmadı
gel katıl bize zayıfla demek istedimmmm sen ben ve melis yeni stratejilerrr geliştirelimmmmmmmmm ve zayıflayalımmmmkaydirigubbakcemile5
tamam ben varım ay sigara içtim miğdem bulandı üst üste içmemek gerekiyormuş bu mereti[/QUölenlerin ailelerine allah sabır versinnnn ..
canım şimdi önce şunu yazalımm istersen bir gün içersinde genel olarak ortalama neler yiyip içioz ve hareket için neler yapıyozzzben mesala
sabah 7 de kalkıyom kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı bal ve bir yemek kaşığı elma sirkesini karıştırp iiçiyom sonra 7,30 gibi evden çıkmadan önce bir kuru incir yiyip su bardağı ılık su içiyom üstüne sonra işe gidiyom yürüyerek 10 dk 8 gibi kahvaltı ediyommm iki etime k ve üzeine ince sürülmüş krem peynir ve yeşil çay
saat 9 gibi bir bardak form çayı
saat 10,30 gibi 1 elma (meyve)
saat 12,00 da genelde sebze yemeği veya tavuk yoksa çorba
ara 1 meyve yada bir nescafe şekersiz
akşam 17,30 da yine hafif yeemek
ve akşam 19,30-20,00 gibi 1 meyve yada bir bardak süt
ayrıca günde 3 litre su içiyom ve her öğlen 12-13 arası 1 saat masa tenisi oynuyorummm ve akşam 100 mekik ve 10 zayıflama kemeri takıyommm
bu benim rutin bir günüm sadece yediğim yemekler değişiyo çok az yağlı ve hiç yok denecek tuzla yiyiyom yerimseniben
tamam ben varım ay sigara içtim miğdem bulandı üst üste içmemek gerekiyormuş bu mereti[/QUölenlerin ailelerine allah sabır versinnnn ..
canım şimdi önce şunu yazalımm istersen bir gün içersinde genel olarak ortalama neler yiyip içioz ve hareket için neler yapıyozzzben mesala
sabah 7 de kalkıyom kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı bal ve bir yemek kaşığı elma sirkesini karıştırp iiçiyom sonra 7,30 gibi evden çıkmadan önce bir kuru incir yiyip su bardağı ılık su içiyom üstüne sonra işe gidiyom yürüyerek 10 dk 8 gibi kahvaltı ediyommm iki etime k ve üzeine ince sürülmüş krem peynir ve yeşil çay
saat 9 gibi bir bardak form çayı
saat 10,30 gibi 1 elma (meyve)
saat 12,00 da genelde sebze yemeği veya tavuk yoksa çorba
ara 1 meyve yada bir nescafe şekersiz
akşam 17,30 da yine hafif yeemek
ve akşam 19,30-20,00 gibi 1 meyve yada bir bardak süt
ayrıca günde 3 litre su içiyom ve her öğlen 12-13 arası 1 saat masa tenisi oynuyorummm ve akşam 100 mekik ve 10 zayıflama kemeri takıyommm
bu benim rutin bir günüm sadece yediğim yemekler değişiyo çok az yağlı ve hiç yok denecek tuzla yiyiyom yerimseniben
benim ne yediğim belli olmuyor 6 öğün yapmaya ve karbonhidrat daha doğrusu ekmek almamaya çalışıyorum ama salata ve yoğurt ve süt günlük beslenmem içinde var mutlaka çorba içiyorum daha doğrusu şöyle yapalım
sabah olabildiğince kahvaltı yapıyorum peynir zeytin domates salatalık
ara unutmassam meyve yadasüt
öğlende çorba salata
yada ızgara tavuk pilav salata
ara yine meyve yada süt
akşam geçe nhafta 2-3 gün yedim süt içtim genelde
bu haftada aynı planı sürdürecem geçen hafta 2-3 gün düzenli beslenemedim ve spor yapamadım mayısa kadar spor yapamayacam ders çalışmaya çalışıyorummayısta sıkı sporda başlayacak
bu haftaki planım en az 500 gr vermekklava:
benim ne yediğim belli olmuyor 6 öğün yapmaya ve karbonhidrat daha doğrusu ekmek almamaya çalışıyorum ama salata ve yoğurt ve süt günlük beslenmem içinde var mutlaka çorba içiyorum daha doğrusu şöyle yapalım
sabah olabildiğince kahvaltı yapıyorum peynir zeytin domates salatalık
ara unutmassam meyve yadasüt
öğlende çorba salata
yada ızgara tavuk pilav salata
ara yine meyve yada süt
akşam geçe nhafta 2-3 gün yedim süt içtim genelde
bu haftada aynı planı sürdürecem geçen hafta 2-3 gün düzenli beslenemedim ve spor yapamadım mayısa kadar spor yapamayacam ders çalışmaya çalışıyorummayısta sıkı sporda başlayacak
bu haftaki planım en az 500 gr vermekklava:
tamam canım bn biraz uçrum hedef olarak 1 kilo dedim ama olsun çok azim edip 1 kilo vercemmmm:dance:
bu arada birinciliğimiz hayırlı olsun arkadaşlar benim çok miğdem bulanıyor galiba çıkartacamayyyyyyyyyy
bu arada birinciliğimiz hayırlı olsun arkadaşlar benim çok miğdem bulanıyor galiba çıkartacamayyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?