Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar vallaha süpersiniz ne diyim yaaa nereus tatlı cadı kocaman öpüyorum seni :1hug:
melisim sana tekrar çok tşkler canım görülmüştürki siz varken 5. takımın sırtı yere gelmezz Şeniz

ne demek sportie yerimiz varsa neden olmasın ama dediğim sen bize takılmaya devam et melis gelince seni bilgilendirir.akşama burda olur sanırım.bende teşekkürederim.
ne demek mehalim biz artık olmazsa olmazıs birbirimiz için yanılıyormuyum.kardeş kelimesini ağızdan değil yürekten söylüyoruz.ayrıca sizlerde süpersiniz.

Şeniz Şeniz Şeniz dimi ama

oyy ad1 nereus azınızı yerim simileyi: :))

1 olmuşunuz hatunlar sizlerle guru duydum.
löliz sende bireysede derece yapmışın be arkadaşım senide kocaman tebrik ediyoruma.s.

keşke löliz böyle bir 1. olmasaydı :çok üzgünüm:
inşallah en kısa sürede iyleşir babası

yettim gari.işte geldik burdayız biz bu işte ustayız. -tatlicadiarzu- tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. lölizcim sevgili koçum nereusunda dediği gibi keşke böyle olmasaydı ama ben babanın sağlığına kavuşacağına eminim.Allah yardımcınız olsun.aslında cümlemizin olsun inşallah dilerim. öpüldünüz kızlar.

canlar süperiz tebrik ediyorum valla hedef koyyoz ulaşıyoruz hemen hedefimize..ya bende bugün diyet falan kalmadı..ama yarın son gaz devamm.herkes hedef belirlemiş.benim hedefim de 74 olsun.1kilo 200 gr yani.bu hafta da biriniliği vermiyoruz yani

..............................TEBRıKLERRRRR..................

kızlar hepinizi kutlarım, süperdiniz (benim katkım olamadı).
lütfen bu hafta da 1. liği vermeyelim. 3-2 ve 1 olduk, durmak yok yola devam. Artık her hafta birinciyiz. Lölizi de çok tebrik ediyorum, keşke kutlayabilecek durumda olsaydı. Ama babasının artık iyi olduğuna inanıyoum, en kısa zamanda bize bilgi verecektir. Hedefine 1 kilo kalmıştı, mezuniyetini isteyeceğim, o 1 kiloyu da vermek isterse yeniden aramıza alırız.

ayrıca nesajlarına da baktım, 5. takıma kabul edilmişsin, kalliste de tamam diyecektir. Çok iyi bir takım bizim kardeş takım.

merhaba
bende öğlen salçalı makarna biraz çorba ve ayran içtim.

canım böyle her akşam paylaş ne yediğini.

Bu hafta herkes ne güzel kilo vermiş. Ben hafta içi kilo verdiğimi görünce 3 gün üst üste kaçamak yaptım. Verdiğim kiloyuda geri aldım tabi. Bu hafta hiç kaçamak yok. Bana kim koçluk yapacak.

sana patbori yapacak canım eğer onun için de uygunsa.

canım kortizonla da kilo verirsin hiç tuz almaz ve kaçamak yapmazsan.

sen de koçların (nereus) koçusun canım ünvanın bu. Hem ad hem de nereusu takip edebilirsin.

evet canım birazdan yazacağım neler yedim, bana destek ol canım kaçamak yapmıyım.

bu arada birinciliğimiz hayırlı olsun arkadaşlar benim çok miğdem bulanıyor galiba çıkartacamayyyyyyyyyy

canım ne oldu sana, umarım daha iyisindir.

canım yapma böyle ne diye moralini bozuyorsun. Hesaplamalrın hepsini kontrol ettik, merak etme.

kızlar vallaha süpersiniz ne diyim yaaa nereus tatlı cadı kocaman öpüyorum seni :1hug:
melisim sana tekrar çok tşkler canım görülmüştürki siz varken 5. takımın sırtı yere gelmezz Şeniz

:1hug:a.s. rica ederim tatlım, biz bir bütünüz.

kızlar koçları yazıyorum tekrardan,
(az kilo veren/vermeyen, en çok kilo veren eşleştirmesi):
patbori aspettamiye,
nereus karamanlıya
şişgo bana
bunlar zorunlu olanlar.
ayrıca istek üzerine melzeyit nereus ve adı takip edecek.
başka eşleşmek isteyen varsa motive amaçlı yapabilir.

kızlar ben geldim annemle babam geldi ancak yeni miğdem düzeldi ama çıkardım nemi yedim hemen söyleyiverim gari
1elma
1.5 dilim ekmek
ara 1 kase puding
öğlen salata çorba
ara az bi kuruyemiş
akşam 1 bardak süt
biraz yoğurt
az fırında etli sebze ama yiyemedim
4-5 çatalda pilav ama halen miğde acayip kızlar

patpori bugün yediklerimi yazıyorum azıcık azarlada beni daha dikkat edeyim.
sabah peynir yedim sonra dışarıya çıktım öğlen döndüğümde çok acıkmıştım yağda yumurta ve 1 dilim ekmek yedim.
saat 4-5 gibi kuru fasulye
akşamda 3 tane köfte ve 1 dilim ekmek yedim. çok canım istedi napim.:çok üzgünüm:
Az önce meyve yerine 3 kuru kayısı yedim.
Benimde bu haftaki hedefim 1 kilo olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…