Günaydın canımgünaydııııınnnnn
güne su ile başladım
klasik kahvaltımı bugün 2 dilim ekmek ile yaptım
dün yürüdüğüm için hamlamışım bacaklarım ağrıyo....ama bırakmak yok bugünde hava kapalı koşu bandında düşünüyorum
28 mart menü..
sabah 2 kaysı kruru 2 bardak su..
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 1 domates
2 zeytin.. yeşil çay.
ara
3 badem 1 kuru incir
öğle
çok az haşlama tavuk göğüs ve hemen kavi için çıktım
orda 1 kuru incir yedim..3 tanede badm attım ağzıma..
sonra saat 5 gibiydi yollarda telef olmaktan kınkın kınıktım ve bir simit yedim..
eve geldim ,
akşam menüm
bir bardak ayran ve
haşlama tavuk göğsü oldu..
2 litre su içtim..sporum full tempo koşturmacyadı..
29 mart menü
sabah kaysı kurum bitmiş sadece su içtim..
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeğine tost
1 yumurta
1 domates
1 bardak süt..
ara
3 badem
1 kuru incir
öğlen .
minik domates ekmek peynirli sandeviç yapıp yedim..
ara
yapamdım acıkmadım çünkü..
akşam
4 kaşık bulgur pilavı
az cacık.1 yeşil biber yedim..
2.5 litre su içtim..
spor yok bu gün koşturmaca var anca kendime gelebilim..
GÜNAYDIN ESMA..29 Mart Menüm (Başlığa yanlış yazmışım)
Kızlaar GÜN AYDIN olsun
Sabah: 2 dilim köy ekmeği,domates,salatalık,kk peynir, 4 ad zeytin
Ara: Elma,yeşil çay
öğlen:4 ymk kaşığı kapuska,2 ymk kaşığı makarna, salata, yoğurt
Ara:Elma
Akşam:bir elin yarısı kadar börek
Ara: muz,1 bardak süt
Dün diyetisyene gideyim dedim.. adam bana 12 haftalık bir plan yaptı.. haftalık 30 lira ve ilk kayıtta da 100 lira.. Check up yapması gerekiyormuş onları da %50 indirimli yaparız dedi.. eğer istersen 850 liraya hepsi içinde paket fiyatı ödersin dedi... bana pahalı geldi dedim çıktımkendi imkanlarımla 3 ayda herhalukarda zayıflarım..850-900 liraya da 55 kiloya düşünce kendime alışverişimi yaparım.. ee zayıflayınca eski kıyafetler bol gelecek
buarada 30dk tempolu yürüyüşümü de yaptım..
ferdcı hafta sonunu guzel telafı edıyorsun tebrıkler
canım valla 75 kg gorecem aklıma gelmezdı aslında hepımız oylyeız ama bırlıkte eskı kılomuza ınecez
hayırlısı olsun devacım
rabiş ıyı gıdıyorsun spor yapabılsen super olurk.öncesi: 1 bardak suya 1 tk bal + 1/2 limon ve 2 günkurusu
kahvaltı: 1 kk peynir, 5 zeytin ve biraz yumurta + 1 dilim ekmek
ara 1: 1 elma ve 2 bisküvi
ara 2: 2 hurma, 3-5 fındık
öğle: 4 kaşık kadar z.yağlı kabak ve 1 dilimden az ekmek + 1 bardak ayran
ara 1: 2 kupa yeşilçay
ikindi: 1 kase tavuk çorbası
ara 2: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe ve 3-5 fındık, 2 badem
akşam: salata, üzerine tavuk göğüs eklenmiş
ara: çay ve yrım avuç kadar kabak çekirdeği
spor: yok
su: 1 lt ancak sanırım.
canım az yuru yavas yuru bak benım gıbı agrın olur hiç yuruyeemzsıngünaydııııınnnnn
güne su ile başladım
dün yürüdüğüm için hamlamışım bacaklarım ağrıyo....ama bırakmak yok bugünde hava kapalı koşu bandında düşünüyorum
tşk ederim eşimm:) kilo vermesem bile aynı kiloda kalabilmem lazım cuma günüü...vermeyi hedeflesemdee bakalımm
bbakalım bu hafta senıyı gıdıyorsun bende ıyı gıdıyorum
bakalım ne kadar kılo vercez
ben emzırdıgım ıcın daha kolay oluyoo
emzırmebıtene kadar kıloalrımı versem super olur
gunaydıngünayydınn!
kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek,
tavada buğlama biber ve domates,
1 zeytin,bitki çayı(şekeersiz:)
1-2 kaşıkta yoğrt
bugün bol iş var evde bol bol yağ yakarm inşallah!:)
GÜNAYDIN ESMA..
akşam börek yemişsin yemek yiyedinya kız..
genelde iyi menün ..sporunda ..
diyetisyen konusunda haklısın az dikkat et ufak değişimlerle rahat kilo verirsin..o parayada yeni yeni ciciler alma fikrinede katılıyorum..
Günaydııngünayydınn!
kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek,
tavada buğlama biber ve domates,
1 zeytin,bitki çayı(şekeersiz:)
1-2 kaşıkta yoğrt
bugün bol iş var evde bol bol yağ yakarm inşallah!:)
acıktımmmmmne yesemki
acıktımmmmmne yesemki
bende zayıflama çayımı içiyorum!sonrada işlere başlycam
devamlı güzel de olur inşallah canım.neysecim evet menüm güzel oldu çok şükür önemli olan devamlı olması
seninde menün güzel olmuş tam koruma havasına geçmişsin zaten sen akşam salataları ile çok güzel denge sağlıyorsun
devacım neysecim ii geceler kızlar ben yatıyorum çnk acıkmaya başladım
su 2lt olmadı ama çok yakın bu saatten sonrada rahatsız eder...
ii geceler güzeller
net aklıma gelmedi:) ben direk kavitasyona yordum canım:)rabia gece gece güldürdün kav,tasyon yollarında telef olmadan bitiririm inşallah..ama nette sorun vardı..akşama kadar 40 kere girdm ha geldi ha gelecekama yok sinir krizi geçirim bakımmı ne varmış ..oğlana mamaya kalkmışken baktım gelmiş.sabaha ne olur ne olmaz.hemen menülerimide yazacağım..
çok acıkmışsın anlıyorum ama o koşturmacayı simitle noktalamasan iyi olurdu. emeklerin açısından diyorum yoksa çok kötü değil, kesinlikle. o saatte o miktarda karbonhidrat zorluyor. spor sonrası için çantana biraz mama atsan iyi olur canım. bu koşturmacayla hep böyle acıkırsın gibi geliyor bana çünkü.28 mart menü..
sabah 2 kaysı kruru 2 bardak su..
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 1 domates
2 zeytin.. yeşil çay.
ara
3 badem 1 kuru incir
öğle
çok az haşlama tavuk göğüs ve hemen kavi için çıktım
orda 1 kuru incir yedim..3 tanede badm attım ağzıma..
sonra saat 5 gibiydi yollarda telef olmaktan kınkın kınıktım ve bir simit yedim..
eve geldim ,
akşam menüm
bir bardak ayran ve
haşlama tavuk göğsü oldu..
2 litre su içtim..sporum full tempo koşturmacyadı..
29 mart menü
sabah kaysı kurum bitmiş sadece su içtim..
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeğine tost
1 yumurta
1 domates
1 bardak süt..
ara
3 badem
1 kuru incir
öğlen .
minik domates ekmek peynirli sandeviç yapıp yedim..
ara
yapamdım acıkmadım çünkü..
akşam
4 kaşık bulgur pilavı
az cacık.1 yeşil biber yedim..
2.5 litre su içtim..
spor yok bu gün koşturmaca var anca kendime gelebilim..
canım, sende düzenli kaçamak görüyoruz bak, olmuyor. dün hoşbeş, bugün börek. annen de yapmış olsa yemeyeceksin. diyetisyene gidip gitmemek senin kararın ama işte o diyetisyene 850 lira verince o böreği ağzına da koymazdın:) o kadar para verip bir de börekleri götürmek olmaz diye bilirdin. senden takım içinde de bu iradeyi bekliyoruz.29 Mart Menüm (Başlığa yanlış yazmışım)
Kızlaar GÜN AYDIN olsun
Sabah: 2 dilim köy ekmeği,domates,salatalık,kk peynir, 4 ad zeytin
Ara: Elma,yeşil çay
öğlen:4 ymk kaşığı kapuska,2 ymk kaşığı makarna, salata, yoğurt
Ara:Elma
Akşam:bir elin yarısı kadar börek
Ara: muz,1 bardak süt
Dün diyetisyene gideyim dedim.. adam bana 12 haftalık bir plan yaptı.. haftalık 30 lira ve ilk kayıtta da 100 lira.. Check up yapması gerekiyormuş onları da %50 indirimli yaparız dedi.. eğer istersen 850 liraya hepsi içinde paket fiyatı ödersin dedi... bana pahalı geldi dedim çıktımkendi imkanlarımla 3 ayda herhalukarda zayıflarım..850-900 liraya da 55 kiloya düşünce kendime alışverişimi yaparım.. ee zayıflayınca eski kıyafetler bol gelecek
buarada 30dk tempolu yürüyüşümü de yaptım..
az biraz hamlık vardır. hava çok kötü değil aslında dışarda. gerçi koca ankara her noktası değişiyor:))günaydııııınnnnn
güne su ile başladım
aralarım normal canım. bu zamana kadar bu düzeni izledim zaten, hatta bu azalmış hali:) sık sık ama az yiyorum. su az oldu çünkü bir tane 1 litrelik şişem vardı. eskimiş, attım. öyle belli bir kabım olmayınca bardakla sayamıyorum.Rabiacım araların çok gibi gözükse de gözüme aslında faydalı şeyler yemişsin, Bende ayran içmeye bayılıyorum, acaip tok hissi veriyor.. menülerin de gayet hafif.. su az 2 lt'ye çıkartabilirsin.. 30 dk yürüyüş veya egzersiz de tamamlayıcı olabilir.. Buarada ben günde 2 lt su içiyorum. 1 fincan da yeşil çay veya 5'i 1 yerde içiyorum
hadi sana kolay gelsin deryacım.günaydın..
bugünde koşturmaca günü.hoş evdeykende aynı ya. benim için sonuç önemli..zahmet olmadan rahmet olmuyor..rabbim sağlık sıhhat versinde tek koştururuzda...
evde olunca spor yapma fırsatı bulamadan gün bitiyor dombilicim. oğlan da hafif grip olmuş. onun nazı yetiyor:)rabiş ıyı gıdıyorsun spor yapabılsen super olur
dıkkkat et koy ekmegı lezzetlı oluyor doymuyor ınsan
ohhh spor olmustur aslında ıyı olmus devamı gelmesın yeter
Çok teşekkür ederim ben de mutlu oldum aranızda olmaktan artık sürekli burdayım[/QUOTE]hoşgeldin aramıza hep beraber sağlıklı zayıflıycaz inş. hep destek
kaçamak hanene yazdım o halde:) sen, ben ve dosba eşiz ona göre. perşembe karşılıklı değerlendirme yapıcaz:)
plastic sende benim eşimsin demek...gözümden kaçmış hayatım...
çok az yemişsin çikolata da bu haftaki kaçamağın olsun
zaten çok az yiyosun...dikkat et dengen bozulmasın canım
neysecim sen ne yedin ne içtin bakem?? sesin çıkmıyo kaçamk mı var yoksa
mide açlığını geçiriyorum daa gözümün açlığı geçmiyoooferdıcı meyve yıyeblrsın y. çay ıle
veya yarım pk dıyet buskıvı
evet cnm ödülde vermek gerek hem :)
Çok teşekkür ederim ben de mutlu oldum aranızda olmaktan artık sürekli burdayım
elma diyetini bende duymuştum canım işe yarıyo sanırım bi sitede bisürü yorumlar vardı okumuştum kötü bi yanını sölememişlerdi ama hızlı kilo verdiriyo ya yinede sağlıksız bence nacizane görüşümmm:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?