Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım koşu bandında yürüdüm, hızını ara ara yükseltmiştim, belim ağrıyor hafif, zorlanmışım.. en güzeli açık havada yürümek..

Deryacığım gayet iyisin.. menün bana göre çok güzel, benimde kendime derhal çeki düzen vermem lazım.. artık hamurişi ve aburcuburu ağza koymamanın vaktidir.. Cumaya 2 gün kaldı kilo vermiş olmam gerek :83:

GÜNAYDIN ESMA..
akşam börek yemişsin yemek yiyedinya kız..
genelde iyi menün ..sporunda ..
diyetisyen konusunda haklısın az dikkat et ufak değişimlerle rahat kilo verirsin..o parayada yeni yeni ciciler alma fikrinede katılıyorum..

ferdcı hafta sonunu guzel telafı edıyorsun tebrıkler

canım valla 75 kg gorecem aklıma gelmezdı aslında hepımız oylyeız ama bırlıkte eskı kılomuza ınecez

hayırlısı olsun devacım

tşk ederim eşimm:) kilo vermesem bile aynı kiloda kalabilmem lazım cuma günüü...vermeyi hedeflesemdee bakalımm

bu arada herkeseee günaydınlarrrrrrrr

günayydınn!
kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek,
tavada buğlama biber ve domates,
1 zeytin,bitki çayı(şekeersiz:)
1-2 kaşıkta yoğrt

bugün bol iş var evde bol bol yağ yakarm inşallah!:)

rabiş ıyı gıdıyorsun spor yapabılsen super olur
dıkkkat et koy ekmegı lezzetlı oluyor doymuyor ınsan

[/QUOTE]

canım az yuru yavas yuru bak benım gıbı agrın olur hiç yuruyeemzsın

günayydınn!
kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek,
1-2 kaşıkta yoğrt

gunaydın
ben sadece 1 kucuk elma yedım
bugun gezme var gıtmeden
yemek yıyecegım kı orada sadece salata yıyeyım

eve gideydim kendime güzel bir salata yapacaktım, anneme uğradım börek var bidaa bulamazsın dedi.. yok saol ben almım dedim ama nefsimi fazla zorlayamadım 5 dk geçmedi yedim

günayydınn!
kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek,
1-2 kaşıkta yoğrt

Günaydıın sabah için güzel bir başlangıç olmuş..
bende 2 dilim köy ekmek arası (market usulu köy ekmek :90:) taze kaşar peynir +1 küp şekerli çay
Şu şekeri tamamen kesmiştim ne güzeldi.. nerden başladıysam :122: ama bitki çaylarına atmıyorum şeker :93:

devamlı güzel de olur inşallah canım.
akşam salata gibisi yok. ne vicdan azabı yapıyor ne kuşku:)

net aklıma gelmedi:) ben direk kavitasyona yordum canım:)
diyelim ki kavitasyon beklediğin gibi olmadı, bu koşturmaca bile bence seni zayıflatır:) toto yer görmüyor bu şekilde ama tabiki inşallah kavitasyondan da istediğin sonuçları alırsın canım.

çok acıkmışsın anlıyorum ama o koşturmacayı simitle noktalamasan iyi olurdu. emeklerin açısından diyorum yoksa çok kötü değil, kesinlikle. o saatte o miktarda karbonhidrat zorluyor. spor sonrası için çantana biraz mama atsan iyi olur canım. bu koşturmacayla hep böyle acıkırsın gibi geliyor bana çünkü.

canım, sende düzenli kaçamak görüyoruz bak, olmuyor. dün hoşbeş, bugün börek. annen de yapmış olsa yemeyeceksin. diyetisyene gidip gitmemek senin kararın ama işte o diyetisyene 850 lira verince o böreği ağzına da koymazdın:) o kadar para verip bir de börekleri götürmek olmaz diye bilirdin. senden takım içinde de bu iradeyi bekliyoruz.

az biraz hamlık vardır. hava çok kötü değil aslında dışarda. gerçi koca ankara her noktası değişiyor:))

aralarım normal canım. bu zamana kadar bu düzeni izledim zaten, hatta bu azalmış hali:) sık sık ama az yiyorum. su az oldu çünkü bir tane 1 litrelik şişem vardı. eskimiş, attım. öyle belli bir kabım olmayınca bardakla sayamıyorum.

günaydın..
bugünde koşturmaca günü.hoş evdeykende aynı ya. benim için sonuç önemli..zahmet olmadan rahmet olmuyor..rabbim sağlık sıhhat versinde tek koştururuzda...
hadi sana kolay gelsin deryacım.
bugün de güzel geçer inşallah.

rabiş ıyı gıdıyorsun spor yapabılsen super olur
dıkkkat et koy ekmegı lezzetlı oluyor doymuyor ınsan
evde olunca spor yapma fırsatı bulamadan gün bitiyor dombilicim. oğlan da hafif grip olmuş. onun nazı yetiyor:)

ohhh spor olmustur aslında ıyı olmus devamı gelmesın yeter

evet cnm ödülde vermek gerek hem :)
hoşgeldin aramıza hep beraber sağlıklı zayıflıycaz inş. hep destek
Çok teşekkür ederim ben de mutlu oldum aranızda olmaktan artık sürekli burdayım[/QUOTE]

hep beraber destekle zayıflıycaz
kaçamak hanene yazdım o halde:) sen, ben ve dosba eşiz ona göre. perşembe karşılıklı değerlendirme yapıcaz:)

oldumu ama şimdi ne acımasızsın tamam ya yemıyorum haha kırk yılın başı bi ÇUKULATA (sarhoş deyişi) :) yıyemıycekmıyım :82:

valla cnm akşamkı menum degıstı bıraz yazcam sımdı pekde az degıl aslında ne bılım artık yedıgım hersey bana çok gıbı gelıyor :)

kesın kaçamak yapıyor hemen yazalım ehehe

dünkü akşam menum değişikliğe uğradı :)

Sabah : yarım yumurta yarım dılım beyaz ekmek
öğlen : tavuk döner (pilavı falan yok yanında hemde yağsızdı) + ayran + mercimek çorbası yarım
akşam : makarna (kendım yaptım yağı yok öle makarna zararsız zaten:) ) cevız serptım az üstüne :) + kıvırcık salata (böceklıydı ıkı saat yıkadım bıde keşke yapmasaydım dedım ) + 1,5 tane kanat ızgara :)

Bugun:
Sabah : 1 haşlanmış yumurta + meyve suyu
öğlen : tavuk şiş (porsıyon olarak düşünürsek çeyrek porsıyon :) ) + domates çorbası + 1 ince dilim beyaz ekmek - tavuk çok azdı o yuzden bıraz ekmek aldım çok acıkmım barii diye :) bu yemek firması çok cimri ama işime gelıyor çok iyi :)
spora gitmedne önce : elma yerım spordan sonra yoğurt

kızlar elma dıyetı yapanınız oldumu hıc aranızda

Son düzenleme:
ferdıcı meyve yıyeblrsın y. çay ıle
veya yarım pk dıyet buskıvı
mide açlığını geçiriyorum daa gözümün açlığı geçmiyooo
evet cnm ödülde vermek gerek hem :)

Çok teşekkür ederim ben de mutlu oldum aranızda olmaktan artık sürekli burdayım

hep beraber destekle zayıflıycaz

oldumu ama şimdi ne acımasızsın tamam ya yemıyorum haha kırk yılın başı bi ÇUKULATA (sarhoş deyişi) :) yıyemıycekmıyım :82:

valla cnm akşamkı menum degıstı bıraz yazcam sımdı pekde az degıl aslında ne bılım artık yedıgım hersey bana çok gıbı gelıyor :)

kesın kaçamak yapıyor hemen yazalım ehehe

dünkü akşam menum değişikliğe uğradı :)

Sabah : yarım yumurta yarım dılım beyaz ekmek
öğlen : tavuk döner (pilavı falan yok yanında hemde yağsızdı) + ayran + mercimek çorbası yarım
akşam : makarna (kendım yaptım yağı yok öle makarna zararsız zaten:) ) cevız serptım az üstüne :) + kıvırcık salata (böceklıydı ıkı saat yıkadım bıde keşke yapmasaydım dedım ) + 1,5 tane kanat ızgara :)

Bugun:
Sabah : 1 haşlanmış yumurta + meyve suyu
öğlen : tavuk şiş (porsıyon olarak düşünürsek çeyrek porsıyon :) ) + domates çorbası + 1 ince dilim beyaz ekmek - tavuk çok azdı o yuzden bıraz ekmek aldım çok acıkmım barii diye :) bu yemek firması çok cimri ama işime gelıyor çok iyi :)
spora gitmedne önce : elma yerım spordan sonra yoğurt

kızlar elma dıyetı yapanınız oldumu hıc aranızda
[/QUOTE]

elma diyetini bende duymuştum canım işe yarıyo sanırım bi sitede bisürü yorumlar vardı okumuştum kötü bi yanını sölememişlerdi ama hızlı kilo verdiriyo ya yinede sağlıksız bence nacizane görüşümmm:97:

valla bende okudum ama 2 hafta falan yapım dıyorum :) hem detoks gıbı olur çunku vucudun detoksa ıhtıyacı var ayda bır kez yapılmalı elmayıda çok severım :)

öğlen 1 kase ruşeymli ve keten tohumlu yopurt,
2 kepekli bisküvi,1 portakal yedim şimdi biraz egzersiz yapıp sonra yürüyüşe çıkacağm kızlarr!

şu göbekten kurtulmanın yollarını arıyorum kızalr !!
acaba yürüyüşe giderken streç film sarsam faydası olurmu sizce?
deneyen varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…