Rabiacım menün çok iyi favorilerim arasındasın, ikindi vakti çorba içmen akşam yemeğinde kaçırmamaya neden oluyor, nıhut dediğin de leblebi heralde :44: ben de beyaz leblebi atıyorum arada ağzıma, midemin suyunu alsınben de menümü yazayım:
k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal
kahvaltı: biraz peynir, 4 zeytin ve 1/2 simit
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 4 yk kadar z.yağlı kabak ve 3 yk kadar yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve nohut(yarım avuç), 2 badem
ikindi: 1 kase tavuk çorbası
ara: 1 hurma, 2 kupa adaçayı
akşam: 1.5 köfte
ara: sütlü şekersiz neskafe
su: 1,5 litre, yatmdan 2 lt olur inş.
spor: 1 saat, step
Oh bayılırım maydonoza, iş yerinde yiyemiyorum, hafta sonu bende yapayım,yeşil soğanlı bol limonlu C vitamini..menün gayet iyi şeker,hiç kaçamak yok tebriklerselam kızlar bugün misafir bastırdı gelemedim(
menüm şöle
sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı bol maydanoz
ara 1 hurma
öğle 1 dilim ekmek 1 kase çorba
ara bol çay 3 tane hurma
akşam 1 kase çorba 5yk taze fasülye 2yk yoğurt bol salata
ara olarak meyve suyu içeceğim kendim sıkacağım inş.
bu kadar... su ise 2 lt ancak olmuştur misafirden yürüyemedim ama markete gittim ev işim yine sabah çok yaptım hareketli bi gün sayılırdı
Günaydın canım, bu hafta kaçamak yok, yarın tartılar şaşırsın bigünaydınlar 13. takım:)
hadi bakalım bugün değerlendirme günü
afiyet olsun, arada değiştirmek iyi oluyor.. ben de haftaya 2 gün corn flex,2 gün tost,1 günde detox gibi sadece meyve yiyeceğim(elma-portakal)sabah kahvaltım değişik oldu iyi geldi :))
1 dilim ekmek
3-4yk melemen
1 bardak greyfurt suyu
şekerim öğlen yemek yememişsin :44: ama sabah kahvaltın tok tuttu seni anlaşılan, çeyrek simitte az.. miden mi küçüldü yoksam30 mart menü..
sabah 2 bardak su..
kahvaltı ,
1dilim tam buğday ekmeğine tost
1 yumurta
1 domates..
yarım salatalık..
1 bardak yy yağlı süt.
ara yeşil çay
3 badem
1 kuru incir ..
öğlen
yarım domates
salatalık ..
1 dilim ekmek..
ara 1 kuru incir
4 badem..
güzellik merkezinden çıkınca çok yürüdük mesneviden kuğuluya..
ordan kızılay taksiyle indik.arada çay molası verdik çeyrek simit yedim saat 16 .30
.ordan sıhhiyeye yürüdük..
eve geldiğimde aç değildi,m 1 adet yeşil elma 3 badem yedim..
yatmadan öncede 1 çay bardağı süte tarçın katıp içtim ..yy yağlıydı sütüm..
su 2.5 litre
spor sabah kalıktığımdan eve girene kadar full aktiftim..inanın kemiklerim ağrıyor ağrı kesici içip yattım..
yarın sabah farkı görürsün,daha da motive olursun, gidecek bu kilolar, başka yolu yoook :84:Günaydıın hepinize arkadaşlar
bugün 6.günüm hiç tartılmadım çok merak ediyorum
umarım sonuç iyi çıkar
sabah yumurta kepek ekmeği ve azıcık peynir yedim
diyete devam...
bugün içerisinde olduğu sürece sorun yok canım. ne zaman müsait olursan yazarsın.
kısır sırıtıyor biraz. ne kadardı kasen? küçük, büyük? kaç yemek kaşığı olduğunu belirtsen daha iyi olurdu.
kuş kadar beslenmişsin deryacım. doğru dürüst yemek yok burda:)) haftada 2 gün değil mi? yoksa açlıktan gideceksin
canım, ben akşam üzeri çok acıkıyorum. akşamları bile o kadar acıkmıyorum. o arayı hafif bir yemekle kapatırsam iyi oluyor. akşam da salata yapabildiğim günler daha iyi tabi.:97:Rabiacım menün çok iyi favorilerim arasındasın, ikindi vakti çorba içmen akşam yemeğinde kaçırmamaya neden oluyor, nıhut dediğin de leblebi heralde :44: ben de beyaz leblebi atıyorum arada ağzıma, midemin suyunu alsınee hem 2 litre su içiyorum 1 litreye yakın da yeşil çay
beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
zayıflamaya çalışmak ve günlük katılımlar dışında bir gtup üyesi olarak yapmam gereken birşey var mı? anlatabilir misiniz?
hoşgeldiniz kızlar:79:meraba ben de aranıza katıldım sizin gibi kilo wermek istiorum bendee bana da destek olun :):)
allahım şükürler olsun yazabılıyorummmmmm. ayy çok özledim sizi. kaç gündür bilgisayarımda sorun vardı. vırus programı kk ya girmemı engelıyor. programı kaldırıp tekrar kurdum şimdi girebılıyorum. kaç gündür menumude yazamadım ama bugun hem menulerımı yazacam hemde geçmişe bakacam en son pzt menumu mu yazmıştım kı :26:
Günaydın arkadaşlar...
bu gün benim ilk günüm. bu gün değerlendirme mi yapacağız:)
çarşamba menümü yazarak başlamak istiyorum.
sbh 7.30 1 bardak limonlu ılık su
8.30 1 bardak yeşil çay
8.45 1 poğaça
öğle 12.30 yeşil çay
12.40 ayran + çeyrek köfte ekmek
akşam 19.00 4 yk mantı
21.00 2 brdk çay 1 dlm etimek tatlısı
her perşembe pazar yürümeye karar verdim. kızlar başaracağım . tatlıyı kesebilsem
bu sbh limonlu su yeşil çay .
az sonra bir poğaça..
dengeli beslenmiyorm özellikle okulda hamur işi şeylerle geçiştiriyorum. bunu düzenlemem lazım. üşeniyorum galiba
günaydın..
menüleri değerlendirecektik daha doğrusu kaçamakları..canım ben anca öğleden sonra oğlanı uyutunca katılabilirm..
Günaydıın hepinize arkadaşlar
bugün 6.günüm hiç tartılmadım çok merak ediyorum
umarım sonuç iyi çıkar
sabah yumurta kepek ekmeği ve azıcık peynir yedim
diyete devam...
hoşgeldinbeni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
zayıflamaya çalışmak ve günlük katılımlar dışında bir gtup üyesi olarak yapmam gereken birşey var mı? anlatabilir misiniz?
meraba ben de aranıza katıldım sizin gibi kilo wermek istiorum bendee bana da destek olun :):)
kısırın yağı değil de malum bulguru fazla oluyor. akşam saatleri yerine gündüz ve daha ufak 1 kase tercih edilebilir. çok kötüyüm biliyorum, kısıra ben de dayanamam ama yapacak bir şey yok.Malesef 1 çorba kasesi güblettim :26: ama bol marullu ve az yağlı idi..
hoşgeldin:79:Selam kızlaaar :79: Bende 13.Takımdayım artık:81: Yarın diyetisyen randevum var kilomu yarın öğreneceğim ama iki gün önce tartıldıgımda 80 kiloydum 1.69 da boyum.19 yaşındayım Marmara Üniversitesinde okuyorum.Ve bu yarışma için çok hevesliyim. (Diyet Başarı Öyküleri forumunda da bir zayıflama günlüğüm var.Hikayemi orda uzun uzadıya anlatıyorum.)İnşallah bende sizlerle beraber kilo verebilirim asla vazgeçmek yok
haftasonum iyi değildi canım. pazartesiyi de doğru hatırlıyorsun. senden bir ceza alayım:)bu arada eşlerimi takip ettiğim kadarıyla....
plastic çok güzel spor yapıyor herzaman ki gibi... çikolatadan başka kaçamağı olmadı bu hafta... fakat benim görüşüm az yiyor...bu da metabolizmasını yavaşlatabilir....
neysecim ise herzaman ki gibi güzel beslenmiş...ama sanırım haftasonu kaçamağı vardı... bi burma kadayıf falan hatırlıyom sanki :)) umarım yanlış hatırlıyorumdur sporu vardı hatta oğluşu ile dışarda koşturdu :)) biraz benim gibi su eksiği vardı...
umarım herkes istediği kiloya ulaşır Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
elma:) hurma:)ara olarak ne yesem ki??
haftasonum iyi değildi canım. pazartesiyi de doğru hatırlıyorsun. senden bir ceza alayım:)
amin bu arada. benim oğlan beni dışarı çıkar diyor. ben senin değerlendirmeni gelince yapacağım inşallah.
elma:) hurma:)
ben bunları yiyeceğim inş.
ben 172 cm boyunda 65 kiloyum. çalışıyorum, izmirde yaşıyorum. işim masabaşı olduğundan kalçamın gelişimine çok katkıda bulunuyorayrıca 5 aydır evliyim ve 8 kg aldım maalesef. evlilik dengemi bozdu. eşimle bir ara rejime girdik fakat o dayanamadı ve bozdu. benim diyetimide bana kurabiye yap yok çikolata getir diye diye bozdu. akşamları yürüyüş yapalım diyorum hep bir bahane sunuyor. aslında onun benden daha çok ihtiyacı var.
evimize sık sık misafir gelir ve bizde sık sık arkadaşlarımıza gideriz bu durum benim diyetlerimi etkiliyor maalesef, ayıp olmasın diye azar azar yemek alıyorum. çoğu misafirimiz alkol kullanıyor bizde eşlik ediyoruz buda kilo yapıyor haliyle. durumum bu eski kıyafetlerimi giymeyi ve eski halimi çok özledim.
grup kurallarını okudum anladım ve kabul ediyorum. her türlü paylaşıma katılacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?