Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar burcum ben kaçıyorum. yarın kaldığımız yerden devam ederiz. şimdi ben yarın 11.30a kadar kilo bildireyim mi bilemedim ki! daha yeni başladık.

sizinkilerin kavgasıda baya komikmiş. benimde eşimin ailesi şişman heralde gözü alışmış şişmanlara benim şişmanlığım az olduğu için farketmiyor

oğluşunla gezcen demek ne güzel sana eşlik eden bir erkek var

portakal yesem mi yemesem mi :26: kararsız kaldım

aa hayret bişey hiç acıkmayan ben resmen ölüyorum açlıkdan ala ala regl olcam yakındır ondan sanırım :S
bu regl değilmi zaten bizi mahveden..
19 yaş genceciksin dişinizi sıksanız 3 ayda dal gibi olursunuz..kilo vermek için PLASTİK HATUNU BİŞEY ÖNERMİŞTİ NİL GÜN ONUN HİPNO MEDİTASYONUNU DİNLEMENİ ÖNERİRİM..
daha dengeli besleneceğim evdede her daim yemek hazır olucek sen onu düşünme deseydin..
arkadaşlar ben kaçtım.. yarın için herkes mutlu ve hafiflemiş olarak gelsin işallah...
amin sabah çok bekletmeyin .bakalım bu hafta ne kadar gitti rakibem..
canım resimdeki senin bebişin resmimi..ne kadarlık oldu kuzun. kreş dediğine göre büyütmüşsün maşallah...?kızmı erkekmi?içimdeki soru canavarı uyandı..

kızlar burcum ben kaçıyorum. yarın kaldığımız yerden devam ederiz. şimdi ben yarın 11.30a kadar kilo bildireyim mi bilemedim ki! daha yeni başladık.
bildireceksin canım..

yeme ..elinin altında sadece o varsa ve çok acıktıysan ye yada..karar veremedim..

yeme ..elinin altında sadece o varsa ve çok acıktıysan ye yada..karar veremedim..[/QUOTE]

geç kaldın aç olmadığım halde yedim onu, ben zaten yarın sabah tartılıp buraya bildirip öyle başlıcam diyete.

mesaim bitti ben çıkıyorum akşam kimse kaçırmasın heee byeeee

yeme ..elinin altında sadece o varsa ve çok acıktıysan ye yada..karar veremedim..

geç kaldın aç olmadığım halde yedim onu, ben zaten yarın sabah tartılıp buraya bildirip öyle başlıcam diyete.

mesaim bitti ben çıkıyorum akşam kimse kaçırmasın heee byeeee[/QUOTE]

ceza vermeye de kıyamıyor:))
hedefi 60 yazdım canım, 60'a ulaşıncaya kadar diyette olmam gerekiyor:) ondan sonra koruma olayına bakarım inşallah. koruması vermesinden zor gibi de geliyor ama neyse.

canım, önüne hedefler koyman iyidir. bakarsın bu sene biz seni izleriz missturkey yarışmasında. 13. takımdandı deriz

evet, hareketleniyoruz artık canım. doğrusu bu kadar yerimiz yok ama en aktif olanları listeye alacağım.
afiyet olsun bu arada.

Teşekkürler hoşbulduk canım.Ayrıca bize inanan ve güzel yorumlarıyla aralarına buyur eden herkese çok teşekkürler çok naziksiniz
bundan sonrası sizin işiniz olacak canım. ancak şunu belirteyim şimdiye kadar davet ettiğim en heyecanlı grup oldunuz. ayrıca aranızda bu kadar çabuk bir bağ oluşturmanız da gerçekten çok güzel.

yine misafirim vardı ama bu defa ben çağırdım
öğle yemeğine arabaşı yaptım :)) tahminimce bilmiyosunuzdur
bol tavuklu bi çorba ve yanında da hamuru var
isteyip duruyolardı komşular yaptım ben 2 kase içtim hamuruda ancak 1 veya 2 dilim ekmek edecek kadar yedim...aslında çok kalorili değil ama tuzdan dolayı beni en çok şişiren şeydir

bugün ki menüm
kahvaltı 1dilim ekmek 3-4yk melemn 1 bardak portakalsuyu
ara 1 elma
öğle 2 kase çorba 2 dilim ekmek diyelim :))
ara yapmadım
akşamada çorba var bi de makarna
ben makarnadan almayı düşünmüyorum (inş. nefsime hakim olurum )
yemekten sonrada 1 saat yürüyüş yapacağız inş.

Teşekkürederim canım.Eger yarıfinale kalırsam 13.Takım baskılı çarşaf açarım
Heycanlıyız çünkü ben gruba bütün enerjimi aşılıyorum :76: hehhe Yok yok herkes çok enerjik benim eşimde öyle mesela.Siz merak etmeyin birincilik bizimdir yakın zamanda hihihi

canım o oğluşumun ilk birkaç haftalık hali. o resmi çok seviyorum. şu an 2.5 yaşına yaklaştı. tam bir canavar:)

arkadaşlar sayımız son iki günde arttı herhalde.

zayıflamaya geldik. arkadaşların ilgisi sevgisi çok güzel. bu heyecanla gidersek kızlar düşündüğümüzden daha kısa sürede başaracağız bence.

13. takım t şörtü yaptırsak mı diyorum zayıflayınca giyeriz

SABAH 2 bardak su..kayısı kurum bitti ve hala alamdım..
kahvaltı.
3 kaşık kellogs az tarçın
3 badem..bir çay bardağı yy yağlı süt.
ara
yeşil çay
1 kuru incir..
1 saat sonra1 tane portakal
sonrasında rahtsızdım zaten iyice arttı ve paşayı uyutup ağrı kesici içip uzandım..
eşim alışverişe gitmişti..yemek yapamdım dışardan söyle dedim banada söylemiş.
saat 3 gibi lavaş içinde tavuk döner yedim yanında ayran..
tekrar yattım az ter atınca gözüm açıldı..
ama iştahım açılmadı..
akşam yemeği yemedim ..ama atlamamak için az peynri 1 mincik domates ve yanında yumurta sarısı yedim..sabah canım yumurtayı istememişti yememiştim akşam yedim..
zorla ağzımda büyüdü lokmalar..
suyumu her halukarda içtim 2.5 litre oldu.. başım çatlıyor ter üsütmde kuruyunca durum bu oldu..
sabaha görüşmek üzere hatunlar..

canım, beslenmen güzel olmuş. açıklamayı da genel olarak yaptım. şu anda benim 2 eşim var. 1 kişiyi senle eşleştirelim. dosba ve plastic. sen de seçebilirsin eşini:) dosbam veya plastic için sorun olacağını sanmıyorum.

bugun uynadım 2 kayısı (gunkurusu) yedım 2 bardak su 1 tatlı kasıgı nutella
oglen 4 yk kerevız yogurt 1 dlm ekm
ıkındı portakal
akşam 3 yk barbunya 1 tabbak salata
gece 1 bardak salep
o nutella ne geziyor orda kız?
Ondan başka menü süper. Cumaya bir gün kalmışken nutella yenir mi:)

formül zaten ara öğünleri ana öğünleri atlamamaktan geçiyor.
Öğle için gerekirse evden getirmelisin. Corn flakes iyi de karbonhidrat oranları fazla. Yine de başka çözümün yoksa corn olur. Sandviç de fena fikir değil.

Canım kilo cetvelimdeki kiloyu burada verdim. Sizler de inşallah takımların faydasını görürsünüz.

canım ben alkol kullanmıyorum ama benim de alışkanlıklarımı bırakma zor oldu. Tatlıları, çikolataları bir kenara bırakmadan kilo verilmiyor. İdeal kilona erişince dengeli bir diyet dahilinde alırsın. Hedefe ulaşana kadar fedakarlık diyoruz.

Ya kızlar benimde alkol gibi bir problemim var nasıl yapıcam onu ya
İrade yapıcan:)

Eş olayını yukarda yazım.
Klo cetvelini de oluşturup siteye mi ekleyemedin? Çizelge yazan yeri göremedin mi?

Paylaşırsan seviniriz canım. Değişik diyetler fikir veriyor. Bazen hep aynı beslenme düzeninden sıkılabiliyoruz.

salatama sirke, limon suyu ekliyorum. Gündüz kuruyemiş(fındık, badem, ceviz türü) yediysem yağ eklemiyorum. Bazen de duruma göre pulbiber falan ataraım. Salataya çok yakışıyor.
Karboyu akşam kesersen çok faydasını görürsün.

geçmiş olsun canım. Ben de grip oldum. Bu mevsim müsaittir zaten hasta olmak için.

akşamları salata ve meyve kilo verme açısından faydalı, ben bizzat denedim:)

hoş geldin asumancım.
Çıkış saati olayı pek iyi olmamış. İnşallah değiştirmezler.
Çocuk olaylarına ben de dayanamıyorum. Aklıma sürekli kayserideki çocuklar geliyor. Haberlerde sürekli istismarcılar, tecavüzcüler.. Rabbim sonumuzu hayretsin. Bu insanlara da cehennem müstehak diyorum. Bu dünyada adalet yok.

meraba kızlar 2 gundur nete gıremıyorum saglık problemı nedenıyle hepınızden ozur dılıyorum kayınvalıdemle kayınbabam rahatsızlıklarından dolayı farklı ıllerde bulunan dr larına gıttıler aklımızda onlarda ıdı bırının sorunu dızlerınde dıgerının ıse kalbıne daha yenı stent takıldı ve sıkayetlerınde azalma olmadı o yuzden aklımız onlarda ve bende 3 gundur reglıyım ve ıyetıme sadık kalamadım ozellıklede cıkolata ve dondurmayı cok kacırdım galıba yenı gelen rkadasları gordum umarım bundan sonra daha fazla paylasımım olur herkese boll selamm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…