kızdırmıyor ciddi söylüyor. benim ailede zayıf kadın yok onu bildiği için kilo almamdan korkuyor. bir de aramızda 5 cm boy farkı var ben uzunum bi de şişman olduğumu düşün :) adamın karizma iyice çizilecek:)
doğum sonrası 60 kilo idim kayınvalidem sakın zayıflama derken eşim sen ne karışıyorsun o benim karım diyordu. aradaki diyoloğa bakar mısnız benim kilolar:9 paylaşamıyorlar ben napiyim:)
sonra 50 oldum kocam da ben de rahatladık ama yine aldım işte...
pırasa pişiyor . oğluşum kreşten gelsin öyle gideceğiz yürüyüşe . hadi bakalım.
kızdırmıyor ciddi söylüyor. benim ailede zayıf kadın yok onu bildiği için kilo almamdan korkuyor. bir de aramızda 5 cm boy farkı var ben uzunum bi de şişman olduğumu düşün :) adamın karizma iyice çizilecek:)
doğum sonrası 60 kilo idim kayınvalidem sakın zayıflama derken eşim sen ne karışıyorsun o benim karım diyordu. aradaki diyoloğa bakar mısnız benim kilolar:9 paylaşamıyorlar ben napiyim:)
aa hayret bişey hiç acıkmayan ben resmen ölüyorum açlıkdan ala ala regl olcam yakındır ondan sanırım :S
19 yaş genceciksin dişinizi sıksanız 3 ayda dal gibi olursunuz..kilo vermek için PLASTİK HATUNU BİŞEY ÖNERMİŞTİ NİL GÜN ONUN HİPNO MEDİTASYONUNU DİNLEMENİ ÖNERİRİM..Aynen eğer altı ay sonra manken gibi olursam 13.Takıma bir mangal partisi yaparım evimde.
Merhaba canım hoşbuldum.Bende 19 yaşındayım.Marmara Ünv. halkla ilişkiler bölümü 1.sınıf öğrencisiym.İstanbulda yaşıyorum.Hazır össden falanda kurtulmuşken aklımdan kilo vermekten başka bişey yok.
Kilo verişinin durmasının neden metabolizmanın çok çok yavaşlamasıdır canım.Eğer hiç bir şey yemezsen metabolizman duracak duruma gelir.2-3 saatte bir küçük küçük bir şeyler yiyip metabolizmayı dinamik tutmak lazım.
daha dengeli besleneceğim evdede her daim yemek hazır olucek sen onu düşünme deseydin..sevgili kankim
sana bu mesajı havuçtan veto yediğim için elma yiyerek yazıyorum. eşimle yaptığım diyolağa bak.
Burcu (16:37):
aşkım ben diyete girdim, akşam yemicem
Burak (16:37):
akşam yemek yok mu
Burcu (16:38):
daha az yicem
çok az
çok çok az
Burcu (16:47):
çok şişkoyum
Burak (16:53):
ben neden farketmiyorum o şişkoluğu????
alışacak bencede, spora ikna etmeye çalışıyorum du bakalım
amin sabah çok bekletmeyin .bakalım bu hafta ne kadar gitti rakibem..arkadaşlar ben kaçtım.. yarın için herkes mutlu ve hafiflemiş olarak gelsin işallah...
canım resimdeki senin bebişin resmimi..ne kadarlık oldu kuzun. kreş dediğine göre büyütmüşsün maşallah...?kızmı erkekmi?içimdeki soru canavarı uyandı..kızdırmıyor ciddi söylüyor. benim ailede zayıf kadın yok onu bildiği için kilo almamdan korkuyor. bir de aramızda 5 cm boy farkı var ben uzunum bi de şişman olduğumu düşün :) adamın karizma iyice çizilecek:)
bildireceksin canım..kızlar burcum ben kaçıyorum. yarın kaldığımız yerden devam ederiz. şimdi ben yarın 11.30a kadar kilo bildireyim mi bilemedim ki! daha yeni başladık.
sizinkilerin kavgasıda baya komikmiş. benimde eşimin ailesi şişman heralde gözü alışmış şişmanlara benim şişmanlığım az olduğu için farketmiyor
oğluşunla gezcen demek ne güzel sana eşlik eden bir erkek var
portakal yesem mi yemesem mi :26: kararsız kaldım
yeme ..elinin altında sadece o varsa ve çok acıktıysan ye yada..karar veremedim..
ceza vermeye de kıyamıyor:))elma yedim bile :))
sana nasıl bi ceza verilebilir ki ??
çok düzenlisin maşallah
sadece son zamanlarda ufak tefek oluyor ama bence bu davranışın bile çok mantıklı...yarı diyet yarı koruma gibi oluyor senin ki... yoksa diyet bitince hafif bi geçiş gibi oluyor...bu nedenle sana nasıl ceza verilebilir ki
canım, önüne hedefler koyman iyidir. bakarsın bu sene biz seni izleriz missturkey yarışmasında. 13. takımdandı derizKızlar bende kilo vermeye MissTurkey 2011'i izlemeye başladıktan sonra karar verdim.Ordaki kızların vücutlarını görünce kendiminkinden utandım.Sonuçta gerçekten "kız var kız var".Gencecik yaşımda salına salına dolaşman gerekirken kaçına kaçına dolaşıyorm.Artık bıktım bundan.Nisan 1'den Ekim 1'e kadar manken gibi olmak istiyorum.Kararımı verdim fotomodel olucam.Ve şuana kadar karar veripde yapamadıgım hiçbirşey olmadı.12 ay boyunca çalışıp 2012 MissTurkey elemelerine giricem.Yarıfinale kalmak bile bana ergenliğimde kilolarım yüzünden kaybettigim vücuduma karşı özgüvenimi geri getirecek.Hedeflerim büyük ama hem zamanım hem potansiyelim hemde verilişmiş bir kararım var.Benim hikayemde böyle
evet, hareketleniyoruz artık canım. doğrusu bu kadar yerimiz yok ama en aktif olanları listeye alacağım.allahım ne güzel ya topiğe bereket gelmiş yenı katılanları sayamadım bile bizim bukadar çok yerimiz varmıymış
aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldinizzben arada leblebı kuru üzüm yedım. sata daha erken ama açıktım bile
bundan sonrası sizin işiniz olacak canım. ancak şunu belirteyim şimdiye kadar davet ettiğim en heyecanlı grup oldunuz. ayrıca aranızda bu kadar çabuk bir bağ oluşturmanız da gerçekten çok güzel.Teşekkürler hoşbulduk canım.Ayrıca bize inanan ve güzel yorumlarıyla aralarına buyur eden herkese çok teşekkürler çok naziksiniz
kayınvalidem ve kayınbabam 1 haftadır bizdeler ve beni bu da zorluyor. kayınvalidem diyet yapma ye diyor sürekli. bir de dün akşam bizde de balık vardı ve ben yemek istemedim yağlı diye:)
bu arada kızlar izmir bu gün kapalı
canım, önüne hedefler koyman iyidir. bakarsın bu sene biz seni izleriz missturkey yarışmasında. 13. takımdandı deriz
bundan sonrası sizin işiniz olacak canım. ancak şunu belirteyim şimdiye kadar davet ettiğim en heyecanlı grup oldunuz. ayrıca aranızda bu kadar çabuk bir bağ oluşturmanız da gerçekten çok güzel.
bu regl değilmi zaten bizi mahveden..
19 yaş genceciksin dişinizi sıksanız 3 ayda dal gibi olursunuz..kilo vermek için PLASTİK HATUNU BİŞEY ÖNERMİŞTİ NİL GÜN ONUN HİPNO MEDİTASYONUNU DİNLEMENİ ÖNERİRİM..
daha dengeli besleneceğim evdede her daim yemek hazır olucek sen onu düşünme deseydin..
amin sabah çok bekletmeyin .bakalım bu hafta ne kadar gitti rakibem..
canım resimdeki senin bebişin resmimi..ne kadarlık oldu kuzun. kreş dediğine göre büyütmüşsün maşallah...?kızmı erkekmi?içimdeki soru canavarı uyandı..
canım o oğluşumun ilk birkaç haftalık hali. o resmi çok seviyorum. şu an 2.5 yaşına yaklaştı. tam bir canavar:)
Maşallah canım :97: Allah en güzel gelecekleri nasib etsin
canım, beslenmen güzel olmuş. açıklamayı da genel olarak yaptım. şu anda benim 2 eşim var. 1 kişiyi senle eşleştirelim. dosba ve plastic. sen de seçebilirsin eşini:) dosbam veya plastic için sorun olacağını sanmıyorum.Merhabalar nasılsınızz ben bugün süperim güne güzel başladım sabah kocaman bir bardak ılık su içtim okula geldim çocuklarla 9.30 da kahvalltı ettik ben;
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir, 5 tane zeytin
1 salatalık çay oldu diyetisyenin dediğini harfiyen uyguladım çok şükür
öğlen de 1/3 ekmeğe sandiviç yaptım peynir domates biber var içinde yanında çay içeceğim dün 2.5 lt su içtim bugün de aynı olur inş başladım. ikindi 2 galeta kuru kayısı yicem akşama 6 da sebze yemeğim var 2 dilim ekmekle salata 1 kase gecede 1 muzum var bu arada yürüyüş yapacağım hava çok güzel dün gidemedim işte boleee:)
Bu arada eşlerimiz varmış ben bunu bilmiyordum bana da açıklama yapar mısınız neyneyse cnm...
o nutella ne geziyor orda kız?bugun uynadım 2 kayısı (gunkurusu) yedım 2 bardak su 1 tatlı kasıgı nutella
oglen 4 yk kerevız yogurt 1 dlm ekm
ıkındı portakal
akşam 3 yk barbunya 1 tabbak salata
gece 1 bardak salep
formül zaten ara öğünleri ana öğünleri atlamamaktan geçiyor.kararlıyım. sabah öğle akşam öğünlerimi düzenleyeceğim ve ara öğünleri atlamayacağım.
yarın da güzel cümleler okuyacaksınız menümde inşallah. bu arada öğle yemeğini okulda yiyorum. sabah yeşillikli bir sandwiç düşündüm kahvaltıya. öğle yemeğini evden getirmem zor olacak ne yapsam ki bir ara kornfleks yiyordum ona mı dönsem?
Canım kilo cetvelimdeki kiloyu burada verdim. Sizler de inşallah takımların faydasını görürsünüz.Anladım canım teşekkürler.Bizde Yağmurcini ile eş olduk.Yazdıklarına bakınca ilk dikkatımı çeken kilo cetvelin oluyor.Maşallah nasıl özendim sana ya tamda benim istedigim çizelge.Darısı başıma darısı başıma
canım ben alkol kullanmıyorum ama benim de alışkanlıklarımı bırakma zor oldu. Tatlıları, çikolataları bir kenara bırakmadan kilo verilmiyor. İdeal kilona erişince dengeli bir diyet dahilinde alırsın. Hedefe ulaşana kadar fedakarlık diyoruz.sevgili dombili ve neyneyse
alkolü bırakmak benim için zor olacak mesela bu pazar bir arkadaşımızın evinin bahçesinde mangal partisine davetliyiz. arkadaş şarap almış ben sevmem şarap dedim rakıları ben getiririm dedim
bu pazarı atlatayım size söz alkolü diyet süresince bırakacağım.
neyneyse biz emva ile eşleştik diva ile yağmurcinide eşleştiler.
İrade yapıcan:)Ya kızlar benimde alkol gibi bir problemim var nasıl yapıcam onu ya
Eş olayını yukarda yazım.bana eş yok mu amanınnn ben kaldım tek başımaa:))) öğle yemeğimi de yedim şimdi bol da su içiyim okul bitti eve gidene kadar burdayım diğer öğretmen arkadaşı bekliyorum burayı takip ediyorum.. Herkese kolay gelsin cetvelimi doğru düzgün yapamadım bir sorun var anlamadım ya neyse sildim sanırım tabi silindiyse
Paylaşırsan seviniriz canım. Değişik diyetler fikir veriyor. Bazen hep aynı beslenme düzeninden sıkılabiliyoruz.Kızlar yarın bir nisan farklı bir diyete başlamayı düşünenlere sesleniyorum.Ben yarın diyetistyenimden haftalık menümü alıcam ve bu listeyi diyet günlüğümde yayınlıycam.Özellikle 75-80 arası bayanlar aynen, 75 ve altı bayanlar kendilerine adapte ederek kullanabilirler.Haberiniz olsun.
salatama sirke, limon suyu ekliyorum. Gündüz kuruyemiş(fındık, badem, ceviz türü) yediysem yağ eklemiyorum. Bazen de duruma göre pulbiber falan ataraım. Salataya çok yakışıyor.Ben de bu akşam salata yiyeceğim sadece... peki salatana sos koyuyormusun? ne kadar yağ koymak gerekir :44:
yok yok kötü değilsin.. beni uyardığın için teşekkür ederim... akşamları daha hafif yiyeceğim.. özellikle karbonhidrat alımı akşam yemeklerinde olmayacak, kesin
geçmiş olsun canım. Ben de grip oldum. Bu mevsim müsaittir zaten hasta olmak için.geldim rabiacım..özledim sizi..
evet canım doğru dürüst yemek yok(haftada 3gün ama yarınkine gidemeyebilirm üşütmüşüm hasta yatıyorum..çocuğu uyutur uyrtmaz ilaç içip yattım biraz dah iyim ama miğdme felan kötü..hertarafım kırılıyor..tosunu arabaya pusteiyle nidirip bindirdim ter aktım heryerimden dünde baya esiyordu şifayı kapmışım..şükür kuzum iyi..
akşamları salata ve meyve kilo verme açısından faydalı, ben bizzat denedim:)öğle yemeğimi yedim. işyerinde olduğum için seçme şansım yok yemeğimi.
benim derdim akşamları zaten, bazı akşamlar sadece meyve yemeği düşünüyorum daha önce denedim, tencere yemeği yerine salata veya meyve yesem zayıflıyorum. dün eşime internetten zayıflama gruplarına katılacağımı söyledim. çok güldü yok artık dedi. sonucu görünce oda başlayacak rejime eminim.
hoş geldin asumancım.slm ciciler.
inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür. çalışmaya devam ediyorum henüz kovulmadım. yaz saati uygulamasına geçince patron çıkış saatimi 18.30 yapalım dedi,bende biraz tepkili yaklaştım. daha tam oturmadı çıkış saatim.bakalım sonuç ne olacak.öyle olunca spor işimde askıda kaldı. gerçi daha adetim bitmedi.29 martta oldum. haftaya sonuç belli olur ama 18.3 da olsa gitmek istiyorum. zorluk derecesine göre devamlılık kararımı veririm.
hayat şükürler olsun devam ediyor,ailem sağlıklı ben sağlıklı,yuvarlanıp gidiyoruz. arada tv deki çocuk haberleri sarsıyor hayatımı. hala daha aklıma geldikçe göz yaşı döküyorum. ama göz yaşı dökmek yetmez diyorum. ilk fırsatta bir grup oluşturup Atatürk anıtının önünde pankart açmak istiyorum, çocuk istirmarcısına,katiline idam gelsin. aman kızlar siz siz olun sakın etrafınızda korunmaya muhtaç çocuklara kayıtsız kalmayın. gidin şikayet edin,kimse sizin adınızı vermez zaten bu şikayet etti diye. yolda ağlayan yanındakiyle gitmek istemeyen bir çocuk gördüğünüzde utanmayın güzel dille kişiye yaklaşıp konuşup,çocuğa da bu kişi senin neyin diye sorun,olmadı polise şikayet edin.
ay o kadar doluyumki anlatamam. sizlerle paylaşmak istedim içimdekileri.
ama duyarsız kalmayalım ne olur. sizde tanıdıklarınıza söyleyin. onlarda aynı şeyi yapsınlar.
neyse,şimdilik buralardayım. hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?