afiyet olsun canım, bende 2 saat önce yedim, 1 ad. tavuk şinitzel (el kadar) ve salata... midem küçülmüş benimm.. tıka basa yerdim 2 saat sonra acıkırdım, şuan öyle tok ve şişim ki.. süpper gidiyoruuz kızlaaar
Yazın beyoğlunda eve çıkıcam.Misafirim olursunuz balkonumda mezeler hazırlarım size ooh
burcuxx, emvacilbahar, yağmurcini ve diva hoş geldiniz
bende derya ..38 yaşındayım 9 yılık evliyim iki tane kuzucuğum var biri kız 8 yaşında ve oğlum 1.5 yaşında... ankarada yaşıyorum..
mersi canım... 9-10 kilo bazen gözümde büyüyor.. her hafta 1 kilo gitse 2 ayda 8 kilo hedefime ancak ulaşırım.. kilo verme de bazen duruyor, yemesen,içmesen de veremiyorsun.. böle durumlarda olabiiliyor..Biyerde haklısın ama seninde çok fazlan yok canım ben 20-25 kilo vericem senin 9-10 kilo fazlan var.Ayrıca öğle yemeginde süper:13:
rakibem öğlen menün iyi olmuş..geçen hafta a.çım diyorudn bak alşımaya başladın..
şimdi kaçamaklarına bakalım..
slm ciciler.
inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür. çalışmaya devam ediyorum henüz kovulmadım. yaz saati uygulamasına geçince patron çıkış saatimi 18.30 yapalım dedi,bende biraz tepkili yaklaştım. daha tam oturmadı çıkış saatim.bakalım sonuç ne olacak.öyle olunca spor işimde askıda kaldı. gerçi daha adetim bitmedi.29 martta oldum. haftaya sonuç belli olur ama 18.3 da olsa gitmek istiyorum. zorluk derecesine göre devamlılık kararımı veririm.
hayat şükürler olsun devam ediyor,ailem sağlıklı ben sağlıklı,yuvarlanıp gidiyoruz. arada tv deki çocuk haberleri sarsıyor hayatımı. hala daha aklıma geldikçe göz yaşı döküyorum. ama göz yaşı dökmek yetmez diyorum. ilk fırsatta bir grup oluşturup Atatürk anıtının önünde pankart açmak istiyorum, çocuk istirmarcısına,katiline idam gelsin. aman kızlar siz siz olun sakın etrafınızda korunmaya muhtaç çocuklara kayıtsız kalmayın. gidin şikayet edin,kimse sizin adınızı vermez zaten bu şikayet etti diye. yolda ağlayan yanındakiyle gitmek istemeyen bir çocuk gördüğünüzde utanmayın güzel dille kişiye yaklaşıp konuşup,çocuğa da bu kişi senin neyin diye sorun,olmadı polise şikayet edin.
ay o kadar doluyumki anlatamam. sizlerle paylaşmak istedim içimdekileri.
ama duyarsız kalmayalım ne olur. sizde tanıdıklarınıza söyleyin. onlarda aynı şeyi yapsınlar.
neyse,şimdilik buralardayım. hepinizi öpüyorum.
evet esmacım 1 haftada mıde kuculuyorafiyet olsun canım, bende 2 saat önce yedim, 1 ad. tavuk şinitzel (el kadar) ve salata... midem küçülmüş benimm.. tıka basa yerdim 2 saat sonra acıkırdım, şuan öyle tok ve şişim ki.. süpper gidiyoruuz kızlaaar
menün güzel gece muz yeme yerine elma ye yada tarçınlı süt iç..canım, eşlere ayrılmıştık ya. işte eşler bugün birbirlerinin değerlendirmesini yazacak. menüler, kaçamaklar vs yönünden.
Merhabalar nasılsınızz ben bugün süperim güne güzel başladım sabah kocaman bir bardak ılık su içtim okula geldim çocuklarla 9.30 da kahvalltı ettik ben;
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir, 5 tane zeytin
1 salatalık çay oldu diyetisyenin dediğini harfiyen uyguladım çok şükür
öğlen de 1/3 ekmeğe sandiviç yaptım peynir domates biber var içinde yanında çay içeceğim dün 2.5 lt su içtim bugün de aynı olur inş başladım. ikindi 2 galeta kuru kayısı yicem akşama 6 da sebze yemeğim var 2 dilim ekmekle salata 1 kase gecede 1 muzum var bu arada yürüyüş yapacağım hava çok güzel dün gidemedim işte boleee:)
Bu arada eşlerimiz varmış ben bunu bilmiyordum bana da açıklama yapar mısınız neyneyse cnm...
çok güzel ..ama kahvaltı nerde dombil..olsun sne denılenlere kulagını tıka devam et
bugun uynadım 2 kayısı (gunkurusu) yedım 2 bardak su 1 tatlı kasıgı nutella
oglen 4 yk kerevız yogurt 1 dlm ekm
ıkındı portakal
akşam 3 yk barbunya 1 tabbak salata
gece 1 bardak salep
fedakarlığı yapmazsak hiç sonuç alamayız değilmi..günde 2 fincan yeşil çay içiyorum . az önce ara öğünümü de yaptım bir elma:)
saat 1 gibi öğle yemeği yemeyi düşünüyorum kızlar.
bu arada ara öğün ve yemek düzenini sağlamaya çalışacağım sizlerin de desteği ile. fedakarlık yapacağım bundan sonra. haklısınız...
diyete havuç yememeni öneririm içinde çok şeker barındırıyor.. 2kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eş.ağlamayın arkadaşlar hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız. hem kızlar siz çok gençsiniz, işiniz bizlere göre daha kolay, metabolizmanız hızlı, daha 5 sene evvel ne kadar enerjiktim ah ah
şu mesajı size havuç yerken yazıyorum. öğle yemeğinden önce midem dolsun dedim. aşçımız bugün yemekte tavuk sote pilav ve çorba var dedi. ekmeksiz olarak yemeğe çalışacağım. öğlen işyerinde yediğim için öğle yemeklerim bahtıma ne çıkarsa olacak. çok kalorili bişi çıkarsa yemicem ve yanımda getirdiğim sebze ve meyveleri yicem. sabahta tartılacağım yarın sabah bilgi vereceğim.
allahım ne güzel ya topiğe bereket gelmiş yenı katılanları sayamadım bile bizim bukadar çok yerimiz varmıymış
aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldinizzben arada leblebı kuru üzüm yedım. sata daha erken ama açıktım bile
Malesef 1 çorba kasesi güblettim :26: ama bol marullu ve az yağlı idi..
kaçamak kaçamak börek hoş beş kısır rakibem kendine gel artık bak hafta bitti yarın tartı günü..Sabah:2dlm Köy ekmeği(hazır) kaşar peynir kk
Ara:1 avuç kuru yemişyeşil çay
Öğle:4 ymk kağığ kabak yemeği,1kase cacık,salata
Araortakal+yeşil çay
Akşam:1 kase kısır,2 bardak çay(2küp şeker)
gün boyu 2 litre su , spor malesef yapamadım :83:
Şimdi geçmişi okuyayım
karbonhidart ağırlıklı beslenirse kilo veremezsin..sonrda ben niye dikkat ettiğim hald ekilo veremiyorum diye motivasyonunu kaybedersin..yürüyüşüde hafta 3-4 kere yapabilrsen kilo vermen kolaylaşır..haftada 2 gün spor kilo korumaya yarar ..Günaydın arkadaşlar...
bu gün benim ilk günüm. bu gün değerlendirme mi yapacağız:)
çarşamba menümü yazarak başlamak istiyorum.
sbh 7.30 1 bardak limonlu ılık su
8.30 1 bardak yeşil çay
8.45 1 poğaça
öğle 12.30 yeşil çay
12.40 ayran + çeyrek köfte ekmek
akşam 19.00 4 yk mantı
21.00 2 brdk çay 1 dlm etimek tatlısı
her perşembe pazar yürümeye karar verdim. kızlar başaracağım . tatlıyı kesebilsem
bu sbh limonlu su yeşil çay .
az sonra bir poğaça..
dengeli beslenmiyorm özellikle okulda hamur işi şeylerle geçiştiriyorum. bunu düzenlemem lazım. üşeniyorum galiba
yememk elımde evet yemedım o yuzdende ıcın rahat
ama evden tok gıttım puf noktası buymus
beyaz lebelebi rabiaaaaa..ama hepsi nohut sonuçta..sağlık açısından pek bir sıkıntı yok sanırım, canım. zaten takviye onlar. amway ürünlerinden memnun olan çok. bir arkadaş da kalsiyum desteği mi dedi, onu kullanıyormuş. bayağı faydalı olduğunu söyledi. bir müddet deneyebilirsin bence. fark görürsen ne ala, göremezsen mualla
kız nohut şu kuruyemiş olandan:) ona nohut demiyor muyuz? beyazlar var ya.
ben de menümü yazayım:
k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal
kahvaltı: biraz peynir, 4 zeytin ve 1/2 simit
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 4 yk kadar z.yağlı kabak ve 3 yk kadar yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve nohut(yarım avuç), 2 badem
ikindi: 1 kase tavuk çorbası
ara: 1 hurma, 2 kupa adaçayı
akşam: 1.5 köfte
ara: sütlü şekersiz neskafe
su: 1,5 litre, yatmdan 2 lt olur inş.
spor: 1 saat, step
menün iyi ama pekmeze dikkat et..mrb fıstıklarrr
bugünkü menüm,
sabah kahvaltı öncesi 3günkurusu 2 bardak su
kahvaltı 2dilim ekmek 1kk peynir 2 zeytin 3 çaykaşığı pekmez kan yapsın
arada 2gün kurusu 1 badem minicik bi baDemdi dişimin kovuğuna bile gitmedi yawyanında 5i 1 arada çay
öğlen 5 6 yk kıymalı kabak yemeği 4yk pilav yanında yoğurt
arada öğlen yemeğinde pilav çok olduğundan karnım acıkmadı 2 su bardağı paŞA çayımdan
akşam 2yk kabak 1yk yoğurt 1dilim tam tahıllı ekmek
2.5 ya da 3 litre su içildii sayamıyorum artık sularımııokadar çokkiiii bu arada kan tahlili sonucumdan sonra amvayin demir ilaçları varya bitkisell ondan almıştım içmemiştim ona başladım sabah akşam 1 tane iştahta açmıyo diye sölemişlerdi ablamın önerisi olduğu için aldım yoksa böle şeyleri almazdım çiğneme tableti tadı şeker gibi siz ne dersiniz kızlarrr???
o tartıyı nasıl bekliyorum bilsen
inşallah hepimiz süper sonuçlar alırız ...
susam yağı içine fındık biberiye limon portakal ve yasemin yağ kat .önce onları sür sonra streçle sar yürüyüşe git..sade streç su kaybına neden olur fazla etkili olmaz ama bu karışımlar yağlarını parçalr ve sıkılaştırır..şu göbekten kurtulmanın yollarını arıyorum kızalr !!
acaba yürüyüşe giderken streç film sarsam faydası olurmu sizce?
deneyen varmı??
eve gideydim kendime güzel bir salata yapacaktım, anneme uğradım börek var bidaa bulamazsın dedi.. yok saol ben almım dedim ama nefsimi fazla zorlayamadım 5 dk geçmedi yedim
kolay gelsin ev işi çok kalori harcatıyor..günayydınn!
kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek,
tavada buğlama biber ve domates,
1 zeytin,bitki çayı(şekeersiz:)
1-2 kaşıkta yoğrt
bugün bol iş var evde bol bol yağ yakarm inşallah!:)
29 Mart Menüm (Başlığa yanlış yazmışım)
Kızlaar GÜN AYDIN olsun
Sabah: 2 dilim köy ekmeği,domates,salatalık,kk peynir, 4 ad zeytin
Ara: Elma,yeşil çay
öğlen:4 ymk kaşığı kapuska,2 ymk kaşığı makarna, salata, yoğurt
Ara:Elma
Akşam:bir elin yarısı kadar börek
Ara: muz,1 bardak süt
Dün diyetisyene gideyim dedim.. adam bana 12 haftalık bir plan yaptı.. haftalık 30 lira ve ilk kayıtta da 100 lira.. Check up yapması gerekiyormuş onları da %50 indirimli yaparız dedi.. eğer istersen 850 liraya hepsi içinde paket fiyatı ödersin dedi... bana pahalı geldi dedim çıktımkendi imkanlarımla 3 ayda herhalukarda zayıflarım..850-900 liraya da 55 kiloya düşünce kendime alışverişimi yaparım.. ee zayıflayınca eski kıyafetler bol gelecek
buarada 30dk tempolu yürüyüşümü de yaptım..
hoşbuldum plasticwoman, haklısın rakı mezesiz olmuyor benim enteresan bir durumum var meze sevmiyorum rakı içiyorum, şarap hiç içemiyorum. ama bırakıcam kalorisi çok biliyorum. benim kilolarım alkolden değil onu biliyorum o hep vardı hayatımda. eşim abur cubur yediriyor bana, güzel güzel tv izlerken bir bakıyorum burnumun dibinde ağzıma uzatılmış mis gibi kokan bir çikolata parçası :26:
bide tok olduğum zaman akşam yemicem diyorum eşim kıyamıyor illa yediriyor sensiz geçmiyor boğazımdan diyor. yani benim sebebim eşimdir
bu diyete başlayarak onunda alışkanlıklarını değiştirmek istiyorum.
emvacım nerelerdesin, gel bakim sana rapor vercem
canım geldim:)
raporunu ver :) bakalım neler yapmışsın . okulda sürekli nete takılamıyorum. şimdi geldim eve.
ben sana söliyim öğle yemeğimi ve ara öğünümü önce
11.30. elma yedim.
13.00 öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek yarım tbk menemen ve biraz peynir (kahvaltı türü oldu ama napiim)
şimdi ikindi ara öğününü yapacağım sonra da yürüyüş:)
ne yesem bilmiyorum
akşama da pırasa yoğurt salata var...
yemekhanede şinitzel vardıcanım yaaaa haklısın bence mueyyıdesı caydırırıc olmalı
mesla hadım etmek ıyı olur
cocuklarımıza aglamamasını guvenlıge gıdıp bızı kaybettını soylemeyı ogretmelıyız
evet esmacım 1 haftada mıde kuculuyor
sınıtze yagda kızarıyor haslama veya tabuk doner tecıh edebılırsın
menün güzel gece muz yeme yerine elma ye yada tarçınlı süt iç..
çok güzel ..ama kahvaltı nerde dombil..
fedakarlığı yapmazsak hiç sonuç alamayız değilmi..
diyete havuç yememeni öneririm içinde çok şeker barındırıyor.. 2kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eş.
kaçamak kaçamak börek hoş beş kısır rakibem kendine gel artık bak hafta bitti yarın tartı günü..:84:
karbonhidart ağırlıklı beslenirse kilo veremezsin..sonrda ben niye dikkat ettiğim hald ekilo veremiyorum diye motivasyonunu kaybedersin..yürüyüşüde hafta 3-4 kere yapabilrsen kilo vermen kolaylaşır..haftada 2 gün spor kilo korumaya yarar ..
:13:
beyaz lebelebi rabiaaaaa..ama hepsi nohut sonuçta..
menün iyi ama pekmeze dikkat et..
susam yağı içine fındık biberiye limon portakal ve yasemin yağ kat .önce onları sür sonra streçle sar yürüyüşe git..sade streç su kaybına neden olur fazla etkili olmaz ama bu karışımlar yağlarını parçalr ve sıkılaştırır..
kolay gelsin ev işi çok kalori harcatıyor..
ve börekli menünde burda..
3 kaçmak ..ne ceza vereceğim sana ESMAAAAAAAAAAA
canımcım, menülerin süper hoşgeldin. ikindi olarak meyve öneririm elma portakal biraz tatlı yemiş olursun.
Ben öğlen işyeri yemeği yiyiorum. çorba tavuk sote 3 yk pilav 1 dilim ekmek yedim. aşçıya dedim bundan sonra bana az koy
bende birazdan meyve yicem canım hiç istemiyor ama akşama çok aç olmamak için. eşimle msn de konuştuk başladı şimdiden nasıl yemek yemicen demeye
Aynen eğer altı ay sonra manken gibi olursam 13.Takıma bir mangal partisi yaparım evimde.olur tabıkı cnm ama önce zayıflıyoruz sonra kendımıze ödül verıyoruz
Merhaba canım hoşbuldum.Bende 19 yaşındayım.Marmara Ünv. halkla ilişkiler bölümü 1.sınıf öğrencisiym.İstanbulda yaşıyorum.Hazır össden falanda kurtulmuşken aklımdan kilo vermekten başka bişey yok.burcuxx, emvacilbahar, yağmurcini ve diva hoş geldiniz
bende derya ..38 yaşındayım 9 yılık evliyim iki tane kuzucuğum var biri kız 8 yaşında ve oğlum 1.5 yaşında... ankarada yaşıyorum..
Kilo verişinin durmasının neden metabolizmanın çok çok yavaşlamasıdır canım.Eğer hiç bir şey yemezsen metabolizman duracak duruma gelir.2-3 saatte bir küçük küçük bir şeyler yiyip metabolizmayı dinamik tutmak lazım.mersi canım... 9-10 kilo bazen gözümde büyüyor.. her hafta 1 kilo gitse 2 ayda 8 kilo hedefime ancak ulaşırım.. kilo verme de bazen duruyor, yemesen,içmesen de veremiyorsun.. böle durumlarda olabiiliyor..
bu durumda bısı yapamazdınyemekhanede şinitzel vardı
.
aslında butun erkekler yanındakı bayanın guzel zayıf zarıf olmasını ıstıyormenün güzel olmuş ama ekmek ya da pilav birini tercih etmelisin bence.
eşin de alışacak bu duruma zamanla.
benimkisinde zayıf ol takıntısı var. o nedenle çok sorun yaşatmaz. tam tersine çok yeme der.
canımsen yemıyecegım yemıyecegım demesevgili kankim
sana bu mesajı havuçtan veto yediğim için elma yiyerek yazıyorum. eşimle yaptığım diyolağa bak.
Burcu (16:37):
aşkım ben diyete girdim, akşam yemicem
Burak (16:37):
akşam yemek yok mu
Burcu (16:38):
daha az yicem
çok az
çok çok az
Burcu (16:47):
çok şişkoyum
Burak (16:53):
ben neden farketmiyorum o şişkoluğu????
alışacak bencede, spora ikna etmeye çalışıyorum du bakalım
klasık regl davranısıaa hayret bişey hiç acıkmayan ben resmen ölüyorum açlıkdan ala ala regl olcam yakındır ondan sanırım :S
sevgili kankim
sana bu mesajı havuçtan veto yediğim için elma yiyerek yazıyorum. eşimle yaptığım diyolağa bak.
Burcu (16:37):
aşkım ben diyete girdim, akşam yemicem
Burak (16:37):
akşam yemek yok mu
Burcu (16:38):
daha az yicem
çok az
çok çok az
Burcu (16:47):
çok şişkoyum
Burak (16:53):
ben neden farketmiyorum o şişkoluğu????
alışacak bencede, spora ikna etmeye çalışıyorum du bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?