Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rakibem öğlen menün iyi olmuş..geçen hafta a.çım diyorudn bak alşımaya başladın..
şimdi kaçamaklarına bakalım..

burcuxx, emvacilbahar, yağmurcini ve diva hoş geldiniz
bende derya ..38 yaşındayım 9 yılık evliyim iki tane kuzucuğum var biri kız 8 yaşında ve oğlum 1.5 yaşında... ankarada yaşıyorum..

bende derya ..38 yaşındayım 9 yılık evliyim iki tane kuzucuğum var biri kız 8 yaşında ve oğlum 1.5 yaşında... ankarada yaşıyorum..

hoşbuldum canım, Allah bağışlasın yavrularını

resmine bakınca 5 ay öncekihalimi hatırladım :)

öğle yemeğimi yedim. işyerinde olduğum için seçme şansım yok yemeğimi.
benim derdim akşamları zaten, bazı akşamlar sadece meyve yemeği düşünüyorum daha önce denedim, tencere yemeği yerine salata veya meyve yesem zayıflıyorum. dün eşime internetten zayıflama gruplarına katılacağımı söyledim. çok güldü yok artık dedi. sonucu görünce oda başlayacak rejime eminim.

slm ciciler.

inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür. çalışmaya devam ediyorum henüz kovulmadım. yaz saati uygulamasına geçince patron çıkış saatimi 18.30 yapalım dedi,bende biraz tepkili yaklaştım. daha tam oturmadı çıkış saatim.bakalım sonuç ne olacak.öyle olunca spor işimde askıda kaldı. gerçi daha adetim bitmedi.29 martta oldum. haftaya sonuç belli olur ama 18.3 da olsa gitmek istiyorum. zorluk derecesine göre devamlılık kararımı veririm.
hayat şükürler olsun devam ediyor,ailem sağlıklı ben sağlıklı,yuvarlanıp gidiyoruz. arada tv deki çocuk haberleri sarsıyor hayatımı. hala daha aklıma geldikçe göz yaşı döküyorum. ama göz yaşı dökmek yetmez diyorum. ilk fırsatta bir grup oluşturup Atatürk anıtının önünde pankart açmak istiyorum, çocuk istirmarcısına,katiline idam gelsin. aman kızlar siz siz olun sakın etrafınızda korunmaya muhtaç çocuklara kayıtsız kalmayın. gidin şikayet edin,kimse sizin adınızı vermez zaten bu şikayet etti diye. yolda ağlayan yanındakiyle gitmek istemeyen bir çocuk gördüğünüzde utanmayın güzel dille kişiye yaklaşıp konuşup,çocuğa da bu kişi senin neyin diye sorun,olmadı polise şikayet edin.
ay o kadar doluyumki anlatamam. sizlerle paylaşmak istedim içimdekileri.
ama duyarsız kalmayalım ne olur. sizde tanıdıklarınıza söyleyin. onlarda aynı şeyi yapsınlar.
neyse,şimdilik buralardayım. hepinizi öpüyorum.

Biyerde haklısın ama seninde çok fazlan yok canım ben 20-25 kilo vericem senin 9-10 kilo fazlan var.Ayrıca öğle yemeginde süper:13:
mersi canım... 9-10 kilo bazen gözümde büyüyor.. her hafta 1 kilo gitse 2 ayda 8 kilo hedefime ancak ulaşırım.. kilo verme de bazen duruyor, yemesen,içmesen de veremiyorsun.. böle durumlarda olabiiliyor..

rakibem öğlen menün iyi olmuş..geçen hafta a.çım diyorudn bak alşımaya başladın..
şimdi kaçamaklarına bakalım..

teşekkür ederim rakibem.. birlik beraberlik sayesinde tüm bunlar, geçen haftaya göre bu hafta süper, yarın sabah meyvesini görürüz işaaalllaaaahh

canım yaaaa haklısın bence mueyyıdesı caydırırıc olmalı
mesla hadım etmek ıyı olur

cocuklarımıza aglamamasını guvenlıge gıdıp bızı kaybettını soylemeyı ogretmelıyız

evet esmacım 1 haftada mıde kuculuyor
sınıtze yagda kızarıyor haslama veya tabuk doner tecıh edebılırsın

menün güzel gece muz yeme yerine elma ye yada tarçınlı süt iç..
çok güzel ..ama kahvaltı nerde dombil..
fedakarlığı yapmazsak hiç sonuç alamayız değilmi..
diyete havuç yememeni öneririm içinde çok şeker barındırıyor.. 2kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eş.

Malesef 1 çorba kasesi güblettim :26: ama bol marullu ve az yağlı idi..

kaçamak kaçamak börek hoş beş kısır rakibem kendine gel artık bak hafta bitti yarın tartı günü..:84:
karbonhidart ağırlıklı beslenirse kilo veremezsin..sonrda ben niye dikkat ettiğim hald ekilo veremiyorum diye motivasyonunu kaybedersin..yürüyüşüde hafta 3-4 kere yapabilrsen kilo vermen kolaylaşır..haftada 2 gün spor kilo korumaya yarar ..
yememk elımde evet yemedım o yuzdende ıcın rahat
ama evden tok gıttım puf noktası buymus
:13:
beyaz lebelebi rabiaaaaa..ama hepsi nohut sonuçta..

menün iyi ama pekmeze dikkat et..
o tartıyı nasıl bekliyorum bilsen
inşallah hepimiz süper sonuçlar alırız ...

şu göbekten kurtulmanın yollarını arıyorum kızalr !!
acaba yürüyüşe giderken streç film sarsam faydası olurmu sizce?
deneyen varmı??
susam yağı içine fındık biberiye limon portakal ve yasemin yağ kat .önce onları sür sonra streçle sar yürüyüşe git..sade streç su kaybına neden olur fazla etkili olmaz ama bu karışımlar yağlarını parçalr ve sıkılaştırır..
eve gideydim kendime güzel bir salata yapacaktım, anneme uğradım börek var bidaa bulamazsın dedi.. yok saol ben almım dedim ama nefsimi fazla zorlayamadım 5 dk geçmedi yedim

günayydınn!
kahvaltım:
1 dilim kepekli ekmek,
tavada buğlama biber ve domates,
1 zeytin,bitki çayı(şekeersiz:)
1-2 kaşıkta yoğrt

bugün bol iş var evde bol bol yağ yakarm inşallah!:)
kolay gelsin ev işi çok kalori harcatıyor..

ve börekli menünde burda..
3 kaçmak ..ne ceza vereceğim sana ESMAAAAAAAAAAA

tosun kalktı meyve saati..sonra kızım gelir....hala başım dönüyor ve yorgunum yarınki randevuya gidip gitmeyeceğim şimdilik belli değil sabahki yataktan kalkışım belirleyecek..gece soğuk algınlığı hapı alıp yatacağım..kuzucukat az tatsız yavrum hasta olamsında ben bi şekild etoparlarım..şimdilik kaçtım..

canım geldim:)

raporunu ver :) bakalım neler yapmışsın . okulda sürekli nete takılamıyorum. şimdi geldim eve.
ben sana söliyim öğle yemeğimi ve ara öğünümü önce
11.30. elma yedim.

13.00 öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek yarım tbk menemen ve biraz peynir (kahvaltı türü oldu ama napiim)

şimdi ikindi ara öğününü yapacağım sonra da yürüyüş:)
ne yesem bilmiyorum

akşama da pırasa yoğurt salata var...

canımcım, menülerin süper hoşgeldin. ikindi olarak meyve öneririm elma portakal biraz tatlı yemiş olursun.

Ben öğlen işyeri yemeği yiyiorum. çorba tavuk sote 3 yk pilav 1 dilim ekmek yedim. aşçıya dedim bundan sonra bana az koy

bende birazdan meyve yicem canım hiç istemiyor ama akşama çok aç olmamak için. eşimle msn de konuştuk başladı şimdiden nasıl yemek yemicen demeye

yemekhanede şinitzel vardı

ya geçen haftaya doğru bu hafta kaçamaklarım daha az değil mi
Rabiacım söz ağzıma sürmiyeceğim... tatlıydı, börekti valla 10 kilo gidecek,2 ay mühlet sonra zaten kiloları verince korumaya geçeceğiz.. bak gör nasıl sağlıklı besleniyorum...
Şinitzel evet yağlı ama akşam sadece salata yiyerek dengeleyeceğim... akşam 40 dk yürüyüş yapacağımm..

menün güzel olmuş ama ekmek ya da pilav birini tercih etmelisin bence.

eşin de alışacak bu duruma zamanla.

benimkisinde zayıf ol takıntısı var. o nedenle çok sorun yaşatmaz. tam tersine çok yeme der.

sevgili kankim

sana bu mesajı havuçtan veto yediğim için elma yiyerek yazıyorum. eşimle yaptığım diyolağa bak.

Burcu (16:37):
aşkım ben diyete girdim, akşam yemicem
Burak (16:37):
akşam yemek yok mu
Burcu (16:38):
daha az yicem
çok az
çok çok az
Burcu (16:47):
çok şişkoyum
Burak (16:53):
ben neden farketmiyorum o şişkoluğu????

alışacak bencede, spora ikna etmeye çalışıyorum du bakalım

olur tabıkı cnm ama önce zayıflıyoruz sonra kendımıze ödül verıyoruz
Aynen eğer altı ay sonra manken gibi olursam 13.Takıma bir mangal partisi yaparım evimde.
Merhaba canım hoşbuldum.Bende 19 yaşındayım.Marmara Ünv. halkla ilişkiler bölümü 1.sınıf öğrencisiym.İstanbulda yaşıyorum.Hazır össden falanda kurtulmuşken aklımdan kilo vermekten başka bişey yok.
mersi canım... 9-10 kilo bazen gözümde büyüyor.. her hafta 1 kilo gitse 2 ayda 8 kilo hedefime ancak ulaşırım.. kilo verme de bazen duruyor, yemesen,içmesen de veremiyorsun.. böle durumlarda olabiiliyor..
Kilo verişinin durmasının neden metabolizmanın çok çok yavaşlamasıdır canım.Eğer hiç bir şey yemezsen metabolizman duracak duruma gelir.2-3 saatte bir küçük küçük bir şeyler yiyip metabolizmayı dinamik tutmak lazım.

aa hayret bişey hiç acıkmayan ben resmen ölüyorum açlıkdan ala ala regl olcam yakındır ondan sanırım :S

yemekhanede şinitzel vardı

.
bu durumda bısı yapamazdın
en ıyısı salata -spor ıle yakman

menün güzel olmuş ama ekmek ya da pilav birini tercih etmelisin bence.

eşin de alışacak bu duruma zamanla.

benimkisinde zayıf ol takıntısı var. o nedenle çok sorun yaşatmaz. tam tersine çok yeme der.
aslında butun erkekler yanındakı bayanın guzel zayıf zarıf olmasını ıstıyor
ama hanımları kızdırmayıda severler
acaab senı kızdırıyor olabılır mı ?
canımsen yemıyecegım yemıyecegım deme
bence
onun yerıne saglıklı beslenıyorum saglıklı olacagım de
oda kabullenır

aa hayret bişey hiç acıkmayan ben resmen ölüyorum açlıkdan ala ala regl olcam yakındır ondan sanırım :S
klasık regl davranısı
kayısı ıncır ıle gecıstır

güldürdün beni Allah da seni güldürsün güldürürken de zayıflatsın şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…