Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bende daha önce diyetistyenler 3 ayda 20-23 kilo verdim.Ve hiç aç kalmadım.Ardından 2 aylık bir koruma programı gerekiyordu.15 günde bir kontrol falan.Ama ben o esnada ÖSS'ye girdim-sigarayı bıraktım-tatile çıktım derken 1 senede hepsini geri aldım.Ama öküz gibi yedim yemin ederim.Yarın gelecek menüye şaşırıcaksın.Çok degilmi diyeceksin.Ama ben listeyi bir hafta boyunca uygulayınca en az 1 en fazla 3 kilo vericem.Diyetistyenlerin görevi bu hem yiyeceksin hem kilo vereceksin.Adamlar işin kimyasını matematigini biliyor.Yazdıkları herşey ama herşey en ince ayrıntısına kadar hesaplanmış incelenmiş şeyler o yüzden öneririm.

ben de senin gibi hissediyorum canım. ama almamışızdır. biz akıllı kızlarız almayız veririz

Hehehehehheheheh

ben yatmaya gidiyorum kızlar. yarın görüşmek üzere.

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

rüyanızda kendinizi görün incecik olarak:)

canım durum lu tavuk doner dıaradan olupta en masum yıyecek
gecmıs olsun

10-12 orta boy çilek 1 porsiyon
büyüklerden de korkmayın hormon tutmayan tek mayve çilek :))
bende seviyorum afiyet olsun
içimi rahatlattın dosbacım. hormonlu diye alıp almamak konusunda o kadar kararsız kaldım ki... artık en son yarın kilo aldım, onun da yarısını anca yemişimdir. korka korka

akşam yemeğin güzel olmuş. makarnaya dayanabilmişsin
her gün akşam yürüyün atarsın hamlığı üzerinden. ben de birkaç hafta ara versem hemen hamlıyorum. senin bayağı oldu değil mi?

canım, adet de olsan tartılman gerekiyor. yarın bana bildirdiğin kiloyu başlangıç kilosu alacağım. haftaya da vermiş olursun merak etme. yarın hesaplamaları görünce mantığı anlarsınız zaten.
incir ara öğün olarak güzel bir alternatif. kurusu yaşından daha kalorili ama bu mevsimde ancak kurusu var. hurma, kuru kayısı da güzel alternatifler. ikramları yemediğin için de tebrikler.
çoklu alıntı yapmak için: her mesajın altında "alıntı ile cevapla" linki var ya, onun yanında ufak bir + işaretli konuşma baloncuğu var. alıntılamak istediğin her mesaj için +'ya tıklıyorsun. + işareti tik oluyor. okumaya devam ediyorsun. hepsi bitince de konuya cevap ver'e tıklarsan bütün alıntılar gelir. sen de aralara cevaplarını yazabilirsin.
paranoyak gibi tartılmayı önermiyoruzcumadan cumaya tartıl yeter. stres yaparsın, o da kilo yapar.

ayy herkes gitmiş bi ben gelmişm bu saatte!:26:internet yoktu sabahtn beri
bütün günde hepiniz buradaymışsınız canım kaldı valla!!:18:
neyse bugünkü menümü yazym :
sabah:
1 bardak sirkeli ılık suyla başladm,
sonra 3-4 kaşık bol yeşillikli patates salatası,
1 zeytin,
yarım dilim kepekli ekmek,
1 bardak özel çayımdan içtim,

öğln:
gezmedeydim olabildiğince kendimi frenlemeye çalştm kızlar herşeyden az az tadına baktm: yarım dlm kek,
yarım tuzlu kurabiye,
en küçük diliminden turta,
1 kaşıkta tavuklu pilav ve şekersiz çay

akşam:
çok az kıymalı 1 kabak 1 de biber dolması,
yanında bol yeşillik,salatalık,marul,
1 dilm kepekli ekmek

aralarda 2 kepekli bisküvi, 1 bardak çayımdan şimdi de 1 elma yedim.
tabi akşama kadar 1,5 lt su içtim,

veee tabikide 40 dk tempolu yürüdüm!

canım, diyette bir yağ kalemi var, bir tatlı bir de hamurişi. bunlardan kaçınman lazım. hani hep 3 beyaz derler ya o hesap. özellikle diyetinin ilk haftası tatlıdan uzak durmalısın. kızartma zaten yok. bizim listelerimizi de incelersen fikir verir.
ara öğünlerde elma iyi fikir.
ben yatmaya gidiyorum kızlar. yarın görüşmek üzere.

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

rüyanızda kendinizi görün incecik olarak:)
iyi geceler canım.

çok ayıp çok
ne kadar kötü bir örnek yeni gelen arkadaşlara
hç yakışmadı dombilim

iyi geceler sevgili takımım.
sabah bildirimleri mümkün olduğunca erken yapalım. malum benim 11'de çıkmam gerekiyor spor için.

hoşgeldnz kızlar!
bu arada bugün kendime 38 beden bi kıyafet aldım odamn en göze çarpan yerine astım! ve 3 ay önce giyebldğm fakat şimdi ne yazıkki giyemedğm pantolonmu da astım onlar beni iicene hırsladırıyor!
geçen sene zayıflarkende böyle yapmştm kızlar! kendime 38 bedennden bi kıyafet almştm ve onu her gördüğümde onun içine sığabileceğim, onu giyebileceğm günleri düşündükçe dahada hırslanmıştm ve tabikide sonunda başarmıştm!:))

nolurr kızlar sizden daha çok moral ve telkin bekliyoruumm!:))

ha bu arada kilomu şimdiden bildireym sabah evde değilm yetişemeyebilirm belki
3 günde yalnız 300 gram gitmş kilom 66.7 kızlar.

** 13 .TAKIM 200. ETAP **

Ayyildizim ( 56.7 / / / 0.%)
dombili85 ( 67.6 / / / %)
dosba ( 71.9 / / / %)
_ferdici_ ( 69.1 / / / %)
neyneyse ( 64.0 / 62.2 / 1.8 / 2.81%)
seyyah2806 ( 55.2 / / / %)
sakaleynmaster ( 64.1 / / / %)
vintage ( 64.8 / 6 / / %)
plasticwoman (77 / / / % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 590.4 / / /%)

isim (geçen haf. kilo / bu hafta kilo / aradaki fark / yüzde)

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün erkenden kalktıp dersim 11 de cnkü sabah ac karnına tartıldım 89 kiloyum agladıgıma bakmayın hic moralimi bozmadım cnkü her sey yeni baslıoooo we ben her seyin cok güzel olucana inanıorumm..

sabah 7 30 da uyandım elma sirkesi bal we su karısımımı ictim smdi cayım demleniyor ben 5 i 1 yerde cayı iciorum ama bugün saatini aksatıcam cnkü erkenden dersm war cok sıkısıorum bugünlük programımı yazıorum

kahwaltı öncesi: elma sirkesi,su,bal
kaahwaltı:ince dilim peynir,iki dilim kepk ekmegi,4 zeytin,domates salatalık,şekersiz cay
ara:bir awuc kuru üzüm
öglen:corba,karnıbahar,ayran..diger yiceklerimi de ögleden sora girdgmde yazıcam sizlere

baslangıc kilom : 89 hdefim:65 gününüz ii olsunnn

evde peynir kalmamıs kızlar :18: bende onun yerine yumurta haslıorum smdi zaten haftada bir kez yememiz gerekio we yumurtadan dolayı da iki dilim kepek ekmegini 1 e indirdim

günaydın canım. başlangıç kilonu not aldım. haftaya inşallah daha küçük bir rakam olacak ve her hafta küçüle küçüle seni hedefe götürecek.
sana da güzel bir gün diliyorum.

evde peynir kalmamıs kızlar :18: bende onun yerine yumurta haslıorum smdi zaten haftada bir kez yememiz gerekio we yumurtadan dolayı da iki dilim kepek ekmegini 1 e indirdim
yumurtadan çok korkma. benim eşim yumurtacıdır, nerdeyse her gün sofrada yumurta olur. ben de istesem de istemesem de her gün yemiş oluyorum. çok zararını görmedim. hatta ben yumurta yeyince çok az ekmek yerim. faydalı bile

ewde kocaaaaaaaman bi yas pasta war korkantlı ama ben yememdmmm yemicem
aferin sana

daha çok yardım ve telkinde bulunalım ama canım geçmişe hiç gözatmıyorsun sanırım. sana 1-2 kere kuralları okudun mu diye sordum cevap alamadım. birkaç kez yorum yaptım cevap alamadım. boyun kaç falan diye sordum yine cevap alamadım. ben de artık soru sormamaya başladım. bu ortamda paylaşım olmazsa ortamın anlamı olmaz. sadece menülerimizi yazıp çıkmayalım.

çizelge denemesi 1-2
çizelgen hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…