Kuzucuk inşallah hasta olmaz canım. Daha yeni iyileşti yavrucak. İnşallah yarın dermanın olur da gidebilirsin. Sabah kilo bildirimini unutmayasın:)tosun kalktı meyve saati..sonra kızım gelir....hala başım dönüyor ve yorgunum yarınki randevuya gidip gitmeyeceğim şimdilik belli değil sabahki yataktan kalkışım belirleyecek..gece soğuk algınlığı hapı alıp yatacağım..kuzucukat az tatsız yavrum hasta olamsında ben bi şekild etoparlarım..şimdilik kaçtım..
gayet güzel bence. Afiyet olsun.ben sana söliyim öğle yemeğimi ve ara öğünümü önce
11.30. elma yedim.
13.00 öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek yarım tbk menemen ve biraz peynir (kahvaltı türü oldu ama napiim)
şimdi ikindi ara öğününü yapacağım sonra da yürüyüş:)
ne yesem bilmiyorum
akşama da pırasa yoğurt salata var...
eşine kanma:) beyler kilo konusunda rahat oluyorlar. Biz bayanlarsa bir almaya başladık mı sonu gelmiyor.canımcım, menülerin süper hoşgeldin. ikindi olarak meyve öneririm elma portakal biraz tatlı yemiş olursun.
Ben öğlen işyeri yemeği yiyiorum. çorba tavuk sote 3 yk pilav 1 dilim ekmek yedim. aşçıya dedim bundan sonra bana az koy
bende birazdan meyve yicem canım hiç istemiyor ama akşama çok aç olmamak için. eşimle msn de konuştuk başladı şimdiden nasıl yemek yemicen demeye
Bayağı azalttın canım sen kaçamakları. İnşallah sıfırlayacaksın:)ya geçen haftaya doğru bu hafta kaçamaklarım daha az değil mi
Rabiacım söz ağzıma sürmiyeceğim... tatlıydı, börekti valla 10 kilo gidecek,2 ay mühlet sonra zaten kiloları verince korumaya geçeceğiz.. bak gör nasıl sağlıklı besleniyorum...
Şinitzel evet yağlı ama akşam sadece salata yiyerek dengeleyeceğim... akşam 40 dk yürüyüş yapacağımm..
İnşallah.arkadaşlar ben kaçtım.. yarın için herkes mutlu ve hafiflemiş olarak gelsin işallah...
ay ilahi çok güldüm:) Allah muhabbetinizi artırsın. Bence siz çifte kumrulara yürüyüş çok yakışır:)sevgili kankim
sana bu mesajı havuçtan veto yediğim için elma yiyerek yazıyorum. eşimle yaptığım diyolağa bak.
Burcu (16:37):
aşkım ben diyete girdim, akşam yemicem
Burak (16:37):
akşam yemek yok mu
Burcu (16:38):
daha az yicem
çok az
çok çok az
Burcu (16:47):
çok şişkoyum
Burak (16:53):
ben neden farketmiyorum o şişkoluğu????
alışacak bencede, spora ikna etmeye çalışıyorum du bakalım
Bildiriyorsun canım.kızlar burcum ben kaçıyorum. yarın kaldığımız yerden devam ederiz. şimdi ben yarın 11.30a kadar kilo bildireyim mi bilemedim ki! daha yeni başladık.
iyi akşamlar canımgeç kaldınaç olmadığım halde yedim onu, ben zaten yarın sabah tartılıp buraya bildirip öyle başlıcam diyete.
mesaim bitti ben çıkıyorumakşam kimse kaçırmasın heee byeeee
arabaşı tabiki biliyorum ben:) karamanda da yapılır canımyine misafirim vardı ama bu defa ben çağırdım
öğle yemeğine arabaşı yaptım :)) tahminimce bilmiyosunuzdur
bol tavuklu bi çorba ve yanında da hamuru var
isteyip duruyolardı komşular yaptım ben 2 kase içtim hamuruda ancak 1 veya 2 dilim ekmek edecek kadar yedim...aslında çok kalorili değil ama tuzdan dolayı beni en çok şişiren şeydir
bugün ki menüm
kahvaltı 1dilim ekmek 3-4yk melemn 1 bardak portakalsuyu
ara 1 elma
öğle 2 kase çorba 2 dilim ekmek diyelim :))
ara yapmadım
akşamada çorba var bi de makarna
ben makarnadan almayı düşünmüyorum (inş. nefsime hakim olurum )
yemekten sonrada 1 saat yürüyüş yapacağız inş.
Enerjin daimi olur inşallah canımTeşekkürederim canım.Eger yarıfinale kalırsam 13.Takım baskılı çarşaf açarım
Heycanlıyız çünkü ben gruba bütün enerjimi aşılıyorum :76: hehheYok yok herkes çok enerjik benim eşimde öyle mesela.Siz merak etmeyin birincilik bizimdir yakın zamanda hihihi
sayımız arttı evet. ben hep davet ediyordum da aynı anda enerjik 4-5 kişi hiç görmemiştim katılmak isteyenlerde:) bu gidişle size özel takım açmak gerekebilir, maşallah.arkadaşlar sayımız son iki günde arttı herhalde.
zayıflamaya geldik. arkadaşların ilgisi sevgisi çok güzel. bu heyecanla gidersek kızlar düşündüğümüzden daha kısa sürede başaracağız bence.
13. takım t şörtü yaptırsak mı diyorum zayıflayınca giyeriz
tüh canım sen şifayı iyi kapmışsın. güzelce yat dinlen de yarına enerjin olsun. Allah şifa versin.SABAH 2 bardak su..kayısı kurum bitti ve hala alamdım..
kahvaltı.
3 kaşık kellogs az tarçın
3 badem..bir çay bardağı yy yağlı süt.
ara
yeşil çay
1 kuru incir..
1 saat sonra1 tane portakal
sonrasında rahtsızdım zaten iyice arttı ve paşayı uyutup ağrı kesici içip uzandım..
eşim alışverişe gitmişti..yemek yapamdım dışardan söyle dedim banada söylemiş.
saat 3 gibi lavaş içinde tavuk döner yedim yanında ayran..
tekrar yattım az ter atınca gözüm açıldı..
ama iştahım açılmadı..
akşam yemeği yemedim ..ama atlamamak için az peynri 1 mincik domates ve yanında yumurta sarısı yedim..sabah canım yumurtayı istememişti yememiştim akşam yedim..
zorla ağzımda büyüdü lokmalar..
suyumu her halukarda içtim 2.5 litre oldu.. başım çatlıyor ter üsütmde kuruyunca durum bu oldu..
sabaha görüşmek üzere hatunlar..
çok geçmiş olsun canım. hastalık kolay değil. her zaman bekliyoruz seni.meraba kızlar 2 gundur nete gıremıyorum saglık problemı nedenıyle hepınızden ozur dılıyorum kayınvalıdemle kayınbabam rahatsızlıklarından dolayı farklı ıllerde bulunan dr larına gıttıler aklımızda onlarda ıdı bırının sorunu dızlerınde dıgerının ıse kalbıne daha yenı stent takıldı ve sıkayetlerınde azalma olmadı o yuzden aklımız onlarda ve bende 3 gundur reglıyım ve ıyetıme sadık kalamadım ozellıklede cıkolata ve dondurmayı cok kacırdım galıba yenı gelen rkadasları gordum umarım bundan sonra daha fazla paylasımım olur herkese boll selamm...
amin canım. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun hayırlı evlat eylesin.
13. takım t shirti yaptıralım diyorum. sen de yarışma sonrası giy podyumda bi de t shirt ile yürü ne dersin?
Benim kan degerlerim normal,metabolizmam normal.Kilomda 80 civarı ona göre kullanırsınız kızlar.Farklı bir durumu olanlar bildikleri yoldan devam etsinler.Yanlış anlamayın benim malım sizin malınız yeterki zayıflayalım ama saglık problemi falan yaşanmasın diye diyorum.Paylaşırsan seviniriz canım. Değişik diyetler fikir veriyor. Bazen hep aynı beslenme düzeninden sıkılabiliyoruz.
Enerjin daimi olur inşallah canım
seninle başlangıç kilolarımız benziyor. ben de 82 civarı ile başladım. tabi benim boyum senden kısa 166. diyet kişiye göre değişir, bu konuda haklısın. ben bazen ara öğünde ne yesem karar veremiyorum. daha önceden takımda poly isimli bir arkadaşımız vardı, şimdi izinli. o da diyetisyene devam ediyordu ve listeleri faydalı oluyordu. şimdi de senin listelerine bakarızBenim kan degerlerim normal,metabolizmam normal.Kilomda 80 civarı ona göre kullanırsınız kızlar.Farklı bir durumu olanlar bildikleri yoldan devam etsinler.Yanlış anlamayın benim malım sizin malınız yeterki zayıflayalım ama saglık problemi falan yaşanmasın diye diyorum.
İnşallah öyle olucak.Enerjimi, motivasyonumu kaybetmemek için elimden gelen herşeyi yapıcam.
seninle başlangıç kilolarımız benziyor. ben de 82 civarı ile başladım. tabi benim boyum senden kısa 166. diyet kişiye göre değişir, bu konuda haklısın. ben bazen ara öğünde ne yesem karar veremiyorum. daha önceden takımda poly isimli bir arkadaşımız vardı, şimdi izinli. o da diyetisyene devam ediyordu ve listeleri faydalı oluyordu. şimdi de senin listelerine bakarız
dosbam,
sen bilirsin, 1 porsiyon çilek yaklaşık kaç tane oluyor?
ben geldmmmmmm eşimmm burda mısnnn :) ben de yarın bakıcam senin diyete merak ediorummm yarından itibarenm baslıorum diyetee her sey cok güzel olcaaaak ayyyyy cok heyecanlıyımmmmsmdi bu kadar mutluysam kiloları wernce ne kadar mutlu olcam daha kim bilirrr :):):):):) sabahlar olmasın allaaaah allaaaahhh
Burdayım ortak burdayımTamam canım bakarsın sende.Sabah 9 da randevum var 9.30 gibi yazıcam zayıflama günlüğüme.İstedigin gibi yararlanırsın uyarsa sanada. Canım diyet zor iş hızlı yanan hızlı sönen ateş gibi olmayalım.Hem çok hevesli hemde ayaklarımız yere basarak ilerleyelim.
ewet o listeyi merak ediorum bende zaten kilolarımız boylarımız birbirne yakın benm senden fazlam war ama olsun napalım aramızda 3 5 kilonun lafımı olur 3 ün 5in lafını yapmıorum smdiiewet ya ben hep pazartesi basladım salı bitti eger 3 günden fazla yaparsam bilki ben zayıflarımmm bana kız tmm mı ben wazgecemye calsıırsam ama yok ööle bi dünya
Canım işte bu yüzden ayaklarımız yere basarak diyet yapıcaz.Doğru senin kilon-boyun nerdeyse aynı benimle.Herhangi bir rahatsızlıgın varmı metabolizma sorunun, kan degerlerinde bozukluk? Eger yoksa bence aynısını yap.
ewet cok haklısın cANımmm yok yok hic bi sorunum yok yedim yedim yattım hep ondan aldım kiloları turp gibiyim masallah
ya kızlar yarın cuma mı inanamıyorum ben kilo almış olabilirim veya aynıda olabilirim uykum kaçtı şimdi yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?