bana da yeşillik çok iyi geliyor bi de çabuk doyuyorumYeşilligi bol tüketince metabolizmam hızlanıyor.Tuvalete çok çıkıyorum.İyi oluyor.Özellikle maydonoz zaten yağ yakıcı
afiyet olsun canımvintage sağol arkadaşım. hoşgeldin demişsin mutlaka, hoşbuldum diyim bende tekrardan. herkes çok sıcakkanlı.
evet iradem benide şaşırtmıyor değil ama boy aynasında o basenlerle göbeği gördü mü iştahım kaçıyor. eşimin 7 aylık göbeğide beni hırslandırıyor. onada dikkat et diyorum ama nerdeeee korkuyorum düşük yapacak diye
bu arada öğlen değişik bir menüyle karşılaştım:
1 kase nohutlu şehriyeli çorba, 3 yk pilav, 3 yk pancar sote, 3 yk yoğurt, 1 dilim ekmek.
emwacım çantana harika şeyler doldurmuşsun. gerçekten süpersin. afiyet olsun. yağ olmasın
'
ay allah iyiliğini versin şekerimhiç güleceğim yoktu .. aynı benim eşim de öle .. bana diyor ben zayıf sevmiyorum.. kemik gibi.. verme kilo diyor, kendi şişko ya :90: diyor sinirlerin bozulur sonra.. ay evet sinirlerim bozuluyor zaten sen de az ye diyorum...
burada boyun kaç canım? kilolarımız aynı.. ben 2 hafta önce 66 kilo ile başladım şuan 64'üm.. boyum 166cm. 55 kilo olmak istiyorum azı gitti çoğu kaldı..
3 yaşındaki çocuk müdürü pek tınlamaz ama ögretmeni etkili olur diye düşünüyorum gülüm.kendi ögretmeninin yokluğunda olmuş zaten çocuğu amaliyet olduğu için yokmuş yardımcı ögretmen varmış ilgilenmiş bugün aradım ya hastaneden çıkınca uğramış okula enesin bacağına bakmış.tahayla konuşmuş yani enesin anlatımı oyle .tamda konuşamıyorya enes paşam soruyorum ögretmenin geldimi diyorum geldi diyor.tahayla konuştumu diyorum evet diyor.bacağına baktımı diyorum hı hı diyor nasıl baktı diyorum açıyo gösteriyo hmmm diyorum oyle oyle yani .ayy çok kötü oldum ya kıyamamm ona ben bence öğretmene git söyle cnm morartcak kadar vurmuşsa çocuk zaten ağlamıştırki öğretmeninde haberi olmuştur kanımca böle bi durumda biz anaokulundayken çok arkadaşlarına karşı saldırgan olan öğrencilerimizi dayanamayıp müdüre hnma gönderiyoduk o konuşuyoduu güzel güzell zaten çocukklar için müdürenin yanına gitmek kötü bişii gelince kuzu gibi oluyodu güzel güzel anlatıyodu doğruyu öğretiyodu yaptığının yanlış olduğunu falan
bekliyorum canım 2-3 güne kadar daha tahayla ilgili şeyler söylerse ben gidicem ve ailesine uyarıda bulunun terbiye etsin dicem.üstelik kaba saba bir çocuk bildiğim kadar sanırım bizim oglandan sonra gitti kreşe hem yeni hem dayakcı :26:ayyıldızım, dayak olayı ile ilgili en doğrusunu yapmışsın. öğretmeni sahip çıksın tabi. ailesinede söylesin. tahayı uyarsın tabiki döverek karşılık olmaz. neticede oda çocuk. ama bazı ebeveynler çok rahat yetiştiriyor çocuklarını. biz küçükken arkadaşımızla kavga etsek annemiz ilk bize kızardı. şimdikilerin hoşuna gidiyor. afferim diyorlar. sende çocuğa gözük, anlat derdini. ben öpeyim bacağını iyileşsin oğluşunun
dosbişim selam canım. daha öncede dediğim gibi günlük 4 dilim hakkımı sabah ve öğlen kullanıyorum. akşam kesinlikle ne pilav ne makarna ne de ekmek yiyorum. o yüzden öğlen pilav yesemde ekmek yiyeyim. yoksa düşüp bayılırım.
divacım, mankenim maşallah pek azimlisin.
tartıldın mı hiç, cumayı mı bekliyorsun?
bana da yeşillik çok iyi geliyor bi de çabuk doyuyorum
sabah maydonoz dereotu tere roka yedim
ara olarakta geryfurt suyu
wc den çıkamıyorum
tamam deryacım.:79:
hadi gazan mübarek olsun, akşama gelişmeleri bekliyoruz.
maşallah boyun uzun .. son gelen ilk gider, sen o 8 kiloyu rahat verirsin canım.. ama benimkiler yerleşti valla 3-4 senedir..boyum 172. yeni oluşmaya başlayan göbeğim ve 8 kg alınca şişen basenlerimi vermek için diyetteyim. basenlerden çok alınca pantolonlar olmamaya başladı. eteklerimde aşağıya inemediği için kısaldı. giyemiyorum sevdiğim kıyafetleri :84:
senin eşin , seni kendine benzetmek istemiş, heralde kavga ederseniz ona şişko deme diye, koz vermek istemiyor eline
ben ilkten 60 yeter bana diyordum ama yok yok 55 olayım incecikbana da yeşillik çok iyi geliyor bi de çabuk doyuyorum
sabah maydonoz dereotu tere roka yedim
ara olarakta geryfurt suyu
wc den çıkamıyorum
afiyet olsun canım
sende pilav sevenlerdensin :))
çorba=1 dilim ekmek
2yk pilav =1 dilim ekmek
ekmekte yemişsin 3.5 dilim ekmek etmiş(
pilav yediğin öğünde ekmek yeme yada pilav yeme :))
benimde boyum 1.65 ama 60 kiloya razıyım(
kahvaltı:2-3 dilime denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
ara:6 adet çilek
ara:30 adet beyaz leblebi.
öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım.
akşama mercimek çorbası ve et köfte ,salata var.
geçen hafta dizime bakamadım gidim bakim canlar.şuana kadar 1.5 litre su tükettim.
Rakibem beni geçeceksin bu hafta gerçi geçen hafta da geçtin yagazam mübarek olamadı...( yarına kaldı..kızkardeşim yusufa bakıyor onunda randevusu yarınmış beraber yarın gideceğiz..
şu ana kadar düzenli beslendim..ve 45 dk koşu bandında yürüdüm.ner ter attım arada 7 de koştum çok iyi geldi..üsütüne bir güzel peeling yaptım xtra jelimi sürdüm..birde kırmızı biberli yoğurt yedim..şimdi burdyaım ama ütüm var arda uğrayıp yazayım dedim..
..
2-3 dilme denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
kaçamak yapmıcam canlarım.bugün su miktarım 3 litre olarak ayarladım.cumaya kadar 2.5 lt ve 2lt olucak şekilde düzene sokucam .şu kayısı olayınıda düzene oturtamadım sanırım.akşam yiyodum işe yaramıyo sabahtan aç içim bundan sonra.
çok canım sıkkın enes cuma günü kreşten gelince bacağının arkasında morluk vardı.gösterdi taha yaptı dedi.bende bugün gidicektim ödemeside vardı kreşin.gidemedim sabah midem agrıdı.ögretmenini aradım söyledim.kociş bıraktı sabah elini bırakmamış içeri götürmek istemiş sanırım taha ile kavga etmek istemiyor .ögretmenide izinliymiş çocuğu ameliyat olmuş ama çok dikkat edicem taha şımarık bir çocuk dedi valla 2-3 gün daha ondan söz ederse gidicem kreşe ögretmene dicem ailesine bildirsin.benim cocuğum dövse girişir ama elleme diyoruz baktım olmadı sana vurursa al iyice döv derimki hiç affetmez ama kardeş,arkadaş elleme kimseye vurmayalım falan diyorum .şımarık mımarık ben cocuğuma tintirik vurdurmak istemiom kafam bozuk yaa.çocuk hali diyorum ama o morluk ne oyle ya görünce şok oldum.sana ne aypıyor diyorum taha ah ah diye kafasına vuruyor ,bacaklarına vuruyor böylemi yapıyor diyorum evet diyor
olmadı gider cocuğa bakar bir tırstırırım of ya .
afiyet olsun şeker..bende ara olarak 1 bardak süt içtim
gazam mübarek olamadı...( yarına kaldı..kızkardeşim yusufa bakıyor onunda randevusu yarınmış beraber yarın gideceğiz..
şu ana kadar düzenli beslendim..ve 45 dk koşu bandında yürüdüm.ner ter attım arada 7 de koştum çok iyi geldi..üsütüne bir güzel peeling yaptım xtra jelimi sürdüm..birde kırmızı biberli yoğurt yedim..şimdi burdyaım ama ütüm var arda uğrayıp yazayım dedim..
..
maşallah boyun uzun .. son gelen ilk gider, sen o 8 kiloyu rahat verirsin canım.. ama benimkiler yerleşti valla 3-4 senedir..
geçen bana demişti.. iş yerinde ekmeği kestim diye.. oo aferin dedim, birazda mekik çek erit şu göbişi, ne göbeği,göbişi ona kas derler diyor
ben de şuaralar alışveriş yapmak istiyorum ama diyorum kendime boşveer XL alacaksın sonra bol gelecek.. 2 aya kadar kıyafet almıycam.. evde sevdiiğim eteklerimi de daraltıcam
arkadaşım xtra jelin faydasını gördün mü? selülitlere iyi geliyor mu?
bencede zayıflayıpta yeni kıyafetler alalım. bizim için hedef küçük beden kıyafetler olsun. en büyük eksiğim spor. sabahları egzersiz yapacağım bu gidişle. hava güzel bugün acaba kocişi kandırabilecek miyim? valla spor hevesim ölmeye başladı onun yüzünden, doktor ona zayıfla dedi ben zayıflamaya çalışıyorum ya üffffffff
2-3 dilme denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
kaçamak yapmıcam canlarım.bugün su miktarım 3 litre olarak ayarladım.cumaya kadar 2.5 lt ve 2lt olucak şekilde düzene sokucam .şu kayısı olayınıda düzene oturtamadım sanırım.akşam yiyodum işe yaramıyo sabahtan aç içim bundan sonra.
çok canım sıkkın enes cuma günü kreşten gelince bacağının arkasında morluk vardı.gösterdi taha yaptı dedi.bende bugün gidicektim ödemeside vardı kreşin.gidemedim sabah midem agrıdı.ögretmenini aradım söyledim.kociş bıraktı sabah elini bırakmamış içeri götürmek istemiş sanırım taha ile kavga etmek istemiyor .ögretmenide izinliymiş çocuğu ameliyat olmuş ama çok dikkat edicem taha şımarık bir çocuk dedi valla 2-3 gün daha ondan söz ederse gidicem kreşe ögretmene dicem ailesine bildirsin.benim cocuğum dövse girişir ama elleme diyoruz baktım olmadı sana vurursa al iyice döv derimki hiç affetmez ama kardeş,arkadaş elleme kimseye vurmayalım falan diyorum .şımarık mımarık ben cocuğuma tintirik vurdurmak istemiom kafam bozuk yaa.çocuk hali diyorum ama o morluk ne oyle ya görünce şok oldum.sana ne aypıyor diyorum taha ah ah diye kafasına vuruyor ,bacaklarına vuruyor böylemi yapıyor diyorum evet diyor
olmadı gider cocuğa bakar bir tırstırırım of ya .
gazam mübarek olamadı...( yarına kaldı..kızkardeşim yusufa bakıyor onunda randevusu yarınmış beraber yarın gideceğiz..
..
ay benimde selülitim var.. banyoda kese yapmak iyi gelir diyorlar.. arada ovuyorum kan dolaşımı hızlansın diye kese yapıyorum..
spor şart valla insan acaip fark eiyor.. ben koşu bandı almadan önce evde ip atlıyordum.. su gibi terliyordum.. olmadı evde yapılabilecek egzersizleri yap şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?