Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşına geçmiş olsun..yeni katılan arkadaşalrımız var..topik şenlendi..

ewettttttttt bugünkü yemek faslımda bitmistir aksam yemegnde bir dilim ekmek közlenmis patlıcan 2 yk 2 yk makarna 2 yk papates yemegi 1.5 ltre oldu suyum birazdan 5 i 1 yerde cayımı icicem yatmaya 2.5 3 ltreyi bulur su yatmadan önce 11 gibi yogurt yiebilirm yatarken elma sirkesi icicem mutlaka bugün ewdeki yemklerle idare ettm ama yarın alıswerise cıkıcam sabah da yürüyüse gidicem gelirken yapıcam alıswerisimi sebze olcak aksam öglen de tawuk ara ögünlerimi de yazıcam bide artık aksamları ara olarak genellikle yogurt we süt tüketicem

hadi bakalım caymamışsa iyi yürüyüşler size..
makarna ve patates yemeğini niye bir arada yedin..
7 den sonra yememek iyi..bende 6 dan sonra yemiyorum..:13:
saol canım..yanlız bu çocukalına dur demeyen anne tiplerine gıcığım..iyi etmişsin..aslında yavrucağın suçu yok ama ne yapacaksın mecbur yaptığının hata olduğunu anlatmak sana düşmüş..
Teşekkürederim cınıım

Diyetistyenim ne yazdıysa onu yiyorum canım ya.Banada çok geldi aradım kadını yok çok değil harfi harfine uygula dedi.Bilmiyorum artık:97:

anladım canım.tabiki diyetisyenin dediğini uygulaycaksın..

kızlar günaydın listemi yaptım alışveriş listemi :)öğlen salatamı falan yıycem haşlanmış tavuk vs hepsını ayarlıyorum yarından ıtıbaren
hadi hayırlı olsun plastik'cim.
senden biraz daha bol paylaşım bekliyoruz ayrıca. onu da listeye alalım

güzel kahvaltı, afiyet olsun.

ben ara öğün olarak tüketiyorum canım. bana gayet faydalı oldu böyle. kahvaltı öncesi ballı limonlu su içiyorum. sana nasıl uygunsa öyle yapmalısın bence. yeşil çay çok tiş yapar:) okula gelince derste sıkışmayasın

seyyahım, çok geçmiş olsun.
haftasonu menüne yeterince ve gerekli yorumlar gelmiş. haftaiçini hafif geçir derim.

anneciğine bizden selam götür canım.
bütün anneler böyle, yavrucuklarını hiç tombiş bulmazlar :))Allah başımızdan eksik etmesin onları.

benim mide küçülmüyor galiba medinecim ya çok rahat yiyorum ben elma, portakaldaha olsa daha da yerim de diyete uymaz fazlası diye bırakıyorum. beyaz nohut yiyebilirsin tabi, miktarına dikkat et sadece. helva da eşim safranboludan getirmiş, süper ötesi. şekeri az. tahin tadı geliyor bol bol. ee tahin de yağ da ne yapayım, yoksa kahvaltı çok sıkıcı geliyor.
sen direk hamile mi kaldın yaw:) mide ağrısı, böyle dinlenmeler falan.. hadi hayırlısı.

kayısıyı aç karna ye canım. üstüne su iç ve mümkünse bir şey yemeden az bekle. o zaman çalıştırıyor bende.
enesciğime de çok üzüldüm ben.kıyamam kuzuya. bence de konuyla hemen ilgilenmelisin. bu tarz durumlarda "o senin arkadaşın" demek hiç içimden gelmiyor. çocukları çok mu ezik yetiştiriyoruz, bilmiyorum. o çocuğun ailesi niye terbiye vermiyor çocuğuna.kafam karışık benim bu tür konularda.
biz de önceden kütüphaneye gitmiştik. enes bir kitapla ilgilendi. aldık, bakıyoruz. neyse bir çocuk geldi. illa o elimizdeki kitabı istiyor falan. ben de şimdi biz bakıyoruz, bitirince gel dedim. yok işte illa illa falan. neyse ben yine de çok şükür kitabı vermeden çocuğu savdım ama kitap bitene kadar çocuk 40 defa geldi. kitabı almayı aklımızdan bile geçiremedik. en son kitaba baktık ve enese dedim götür abiye ver. verdi de çocuk, maşallah. ama düşünüyorum şimdi iyi mi yaptım?

bence benimki en masum kahvaltıydı ama yine haklısın canım:)
1 gün çok oluyor. böyle diyetten çıkınca insan her bişeye saldırıyor. sonra onu 6 değil 16 gnde zor yakarsın:) ben belli bir kiloyu hedef belirleyip, ona erişince kaçamağı makul buluyorum.

4.4.2011

Ara

2 bardak su
1 barda (0.1 yağlı) süt
küçük boy muz
afiyet olsun.

kocana söylediğine koptum
öğlen yemeğin de çok güzel, afiyet olsun.

maşallah, kaçamaksız.

yarın gidersiniz canım, sağlık olsun.
sen evdeki vaktini de çok güzel değerlendirmişsin.

afiyet olsun. gayet güzel menü.

kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak iistiyorum. ama eşim daha yorumlarnızı okuyamadan tam kalk bilg. başından diyor. ben her tenefüs 1 bardak su içiyorum 6 bardak okulda tamamlanıyor yani. o nedenle zaten genelde sıkışık oluyorum. bir tenefüs gitmesem öbür tenefüs tişe gidiyorum:)

bazı arkadaşların menüsü çok iyi . bir arkadaşım abartmış da abartmış kekini kabartmış. burdan o arkadaşa bol sporlu bir akşam diliyorum.

selam kızlarr menümü yazıp çıkıcam abim izin vermiyo:)))

sabah kahvaltı öncesi 2 günkurusu
kahvaltı 1 simit
ara yeşilçay
öğlen 5 yk patates yemeği tavuklu 2 dilim tuzsuz ekmek 2yk yoğurt
arada 5 dut kurusu 1 yeşilçay 1 5i 1 arada çay
akşam 1yk patAtes yine 1 yk yogurt 1 haşlanmış but

2 lt suuelma yemeyi düşünüyom şimdide...hepinize iyi gecelerrr öpüyomm fıstıklar

afiyet olsun, kaçırmamışsın.

bence çok değil. afiyet olsun. zaten mesele aç kalmak değil, fazla tok olmamak.

hoşgeldin dombilim. misafirin olacağını söylemiştin zaten. gerçi bugün akşam gidiyorlar değil mi? Allah kavuştursun tekrar canım.

bir plastik klasiği:)

ben o kadar geç yorum yaptım ki sanırım herkes patates ve makarna hakkında yorum yapmıştır

inşallah yürüyüşünü yapmışsındır:97:
sanırım benim etlerden ısırman gerekecek:78:menümü yazarım birazdan.

çok güzel divam, maşallah.

ah ah ben de diyordum hilal bizi unuttu diye:97:
arkadaşının ameliyatını ben hatırlamıyorum ama geçmiş olsun. Allah şifa versin. lisede olmasan da arada gel yawhiç uğramıyorsun. ben hala mezun olmadım. son kilolar zor giden kilolarmış, onu gördüm.

akşam yemeğim 6yk sebze yemeği 2 dilim ekmek 2yk yoğurt
biraz ekmek çok oldu (
yok dosbam çok değil. afiyet olsun.

afiyet olsun.

4.4.2011

Akşam

2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
80 gr yağsız tonbalığı
yağsız salata

sen de günü bitirdin sanırım. güzel menü olmuş. tok tutar ve inşallah cuma günü seni sevindirir.

bacımm yoğurt içine pul biber niyee
ayy çocuk küçükmüş kızz o ne durdan anlar ne bişidenn zatii aynen küçük ya küçükken yaşadıklarını unutmaz çocuklar sonra demesin beni okulda bi çocuk dövmüştü bida gitmem gibisindenn
nettin kız sen30 leblebi hiç erinmedin mi sayarkenn akşm güzel görünüyoo
ayy yine pul biberli yoğurttt neden amaa

dombilimmm nettin sen gıı oh ohh neler yemişş bizim kızz aboooooheheee bu gidişlee benle senin kilo eşit olcak yakında kızz ben azcık verem sende azcık dur yerindee tmmdırr

yinee çokk güzel bi menüü bacımm

k.öncesi: ballı limonlu su, 2 günkurusu
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 3 zeytin, 1 küp helva ve 1.5 wasa
ara: 1 bisküvi(oğluşu dışarı çıkarmadan ağzıma attım, acıkmamak için)
öğle: 1/2 simit ve ayran
ara: uyumuşum:97:
ikindi gibi: tarhana çorbası(1 kaseden fazlaydı, kalanı bitirdim)
akşam: tavuklu patates + salata

ara: 1 dilim pasta, eşimin doğumgünü için yapmıştım

gündüz pastayla uğraşacağım diye ara öğünler kaçtı. yeşil çay da içecek vakit bulamadım. su da içmedim doğru düzgün. pek verimli bir gün değildi.:96:

kahvaltı:2-3 dilime denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
ara:6 adet çilek
ara:30 adet beyaz leblebi.
öglen yok cünkü kahvaltıyı saat 11 bucukta yaptım diye
akşam yemeğinden önce 1 tane mandalina
akşam yemeğim:2 kepçe şehriyel çorbası,2 adet et köfte,salata,
ara:2 tatlı kaşığı sütlaç yapıyordum tadına baktım , eşim tadelle yiyordu yarısını verdi kalori :60-70 dir tahmini .
sonracığıma neyse meyve yedim.1 tane elma ,yarım muz,4 adet çilek
toplamda 2.5 litre su tükettim.

afiyeto lsun bacıma.doğum günü kutlu olsun eniştenin, daha sizlerle nice seneler görür inşallah.,

tabiki saydım hayatım hiç erinmedim de tek tek elimle attım çerezliğe az ama 30 tane sayısı çok ama hüplettim gitti

patates we makarna yedm ewet ama makarna yerne 1 dilim ekmek yesem de aynı olcaktı daha alıswerise cıkamadm o yüzden ewde olanlarla idare ettm ama bundan sora her sey daha güzel olcak her günüm bi önceknden daha güzel olcak we oluo cok sükür :87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…