hoşbuldum canımya kaptanım geldiğin nasılda belli oldu,hoş geldin.
bende bu gün şu yoğurt çorbasına başladım.
kahvaltıdan sonra 2,3 saatte bir içiyorum.
sanırım çorbayı yapınca hem gözüm hem karnım açmış o kadar fazla yapmışım ki bitene kadar içerim.
hoşgeldin canım.:79:
kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
canım, kendini kısaca da tanıtırsan güzel olur. yaş kaç, boyun kaç? kendine ait artık neyden bahsetmek istersen..Açıklama için teşkr ederim cnm. Hoşbuldum.
Zaten bugün tartılmıştım. Şuanki tam kilom: 98.5. Cuma günüde bir kaza bela olmazsa kilo bildiriminde bulunurum. ve günlük yaptığım aktivite ve yediklerimi elimden geldiğince yazarım. ve yazıları takip ederim. Takımda olduğum için mutluyum. ve umarım hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşırız. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Sabah Kalkış: 8.30
2 fincan şekersiz türk kahvesi.
bir yeşil elma 2 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
Öğlen: 14.00
2-3 ç.k bulgur pilavı
1 küçük kepçe nohut yemeği
bi kase yoğurt
sanırım bide roka yedimhatırlayamadım şimdi
ara: 2 salatalık 1 yeşil elma
Akşam: 16.33
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık nohut yemeği
bir kase yoğut içine; dere otu, pulbiber, kara biber, nane kattım karıştırdım.
4-5 tane roka.
bugün sadece bir dilim kepekli ekmek tükettim. başka ekmek yok. *pilav olduğu için ihtiyaç duymadım.
aralarda yeşil çay ve 3.5 litre su. şimdi bu saatten sonra 1 saat yürüyüşüm 200 twist 50 mekik 50 zıplama :) yapıcam ve su ve belki yeşil elma ve salatalık yerim acıkırsam.
bilmiyorum ne kadar sağlıklı yada sağlıksız ama aç kalmıyorum.
görümcene geçmiş olsun. canım inşallah herkes görümcenle ilgilenirken senin ne yediğine dikkat etmezler. yani fark etmezler.öğle yemeğimi yedim : 1 tabak bezelye yemeği, 3 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, 1 ince dilim ekmek.
bu akşam ablam kadar sevdiğim görümcem burun ameliyatı olacak. mesai bitimi eve almış olurlar sanırım. bu akşam onlardayız yani. ben bu akşam hafif yemek istiyordum. inş kimse anlamaz az yediğimi
tatlı mı deedin sen ben de çok tatlı yedim ilk bebişte ve aynen ye tatlıyı çıkar hakkıyı oldu. oğluşum dünyaya geldi. inşallah rabbim gönlüne göre verir. düzenli beslenme önemli tatlım inşallah düzene sokarsın.yok kız ne 1 kg suçok az 1 kilo sonradan patlama olur yoksa .aslında kilo korkum yok da düzenli beslenemiyom düzene sokarsam iyi olucak.kendime 70 kg ile sınırlı tutucam bakalım.
mide bulantım başlarsa durdurur sanırım.daha başlamadı ondan rahat besleniyom eneste hiç böyle olmamıştı hep canım şekerli şeyler çekiyorbak bu geri kalan sayıyı 0 ladık mı burdayım hee )) başlıcam sizlerle .
azmini taktir ediyorum kankahava ne kadar güzel yaama biz yine spora gidemiyoruz. üffffffff yine eve geç geleceğiz yine ben gecenin köründe spor yapmak zorunda kalacağım.
boşwer sen kocişini en azından sıkılaşmayı fark etmişhaklısın deryacım ama callaneticsi 6 gün devam ettirmem lazım. ben gündüz vakti yapmayı beklersem hiç yapamam. bu hafta kayınvalidelere gideriz sürekli sanırım. görümcem ameliyat olduğu için. o yüzden ne saat olursa olsun yapıcam. bide çok iyi geldi vücuduma bu hareketler. tam bir netice almadan bölmek istemiyorum. eşim bu sabah kalçamın baya daraldığını ve selülitlerimin fazla belirgin olmadığını söyledi. hatta sen sıkıyor musun kalçanı ondan mı sellülitlerin anlaşılmıyor dedi.sıksam daha çok belli olur dedim ve sıktım. aaa haklısın dedi
welcome Rabişselamlar kızlar:79:
kaptan is back
güle ge arkadaşım. endini nerede daha verimli hiseeceksen orada olselam kızlar.sizlere söylemek istediğim şeyler var.grup olarak hepinizi çok sevdim.aranıza kabul ettiniz teşekkürler.fakat ben gruba uyum sağlayamadım.paylaşımda yetersiz kalıyorum.kb ve 90+ topiğine de takılıyorum.sanırım elemeleri de geçemeyeceğim.bu nednle sizinle vedalaşmak istiyorum.hoşçakalın
canım, kendini kısaca da tanıtırsan güzel olur. yaş kaç, boyun kaç? kendine ait artık neyden bahsetmek istersen..
ben kendimi tanıtayım. ismim rabia. 28 yaşındayım. ankaradayım, evliyim ve 1 oğlum var.
gayet güzel bir menü bence. sabah kahvaltını biraz daha zenginleştirebilirsin. ya peynir olur ya yumurta vs. kahvaltı çok önemli çünkü. anladığım kadarıyla spor da yapacaksın. bundan iyisi şamda kayısı artık, maşallah
kaptanım öncelikle snikaptan yarıcımızıve büün aım rkadşlarıı tebri ederm..baarılarız dvaınhftay görek ileğekızlar,
bu hafta takım olarak 1. olmuşuz. uzuun bir zamandır 1.'lik görmemiştik. hepimizi tebrik ediyorum. bireyselde 2 arkadaşım, listelerdeki hata giderilince, var. file76 ve burcuyu da tebrik ediyorum. gayretleriniz devamlı olsun kızlar.
yalnız 3, nerdeyse 4 gündür yokum ve takım çok yavaş kalmış. dombili, ferdici paylaşımlar menü paylaşımıyla sınırlı nerdeyse. lütfen biraz paylaşımlara özen gösterelim.
cnım afiyet olsun inşallah detoks çorbanla güzelce zayıflarsın.ya kaptanım geldiğin nasılda belli oldu,hoş geldin.
bende bu gün şu yoğurt çorbasına başladım.
kahvaltıdan sonra 2,3 saatte bir içiyorum.
sanırım çorbayı yapınca hem gözüm hem karnım açmış o kadar fazla yapmışım ki bitene kadar içerim.
a.s. canım hoşgeldin. kapytanımız zaten gerekli açıklamaları yapmış. sormak istediğin bişi varsa sor. her konuda desteğiz:)S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
hoşbuldumm canımwelcome Rabiş
inşallah güzel geçmiştir günleiniz.
çok memnun oldum canım.tamam cnm :)
Adım: Derya
Boy: 168 cm
Kilom: 105 ile başladım şuan 98.5
6 yıllık evliyim ve benimde bir oğlum var :)
Grafikerim. (evden yürütüyorum şuan işlerimi) eşimin işi dolayısıyla istanbul dışına çıktığımız için net üzerinden yürüyorum işlerimi. doğma büyüme istanbulluyum ama aslen bingöllüyüm. istanbul beykent üniversitesine okudum. başka aklıma bişi gelmedi
ilk menüden tabi beslenme alışkanlığını tam bilemiyorum. menüleri paylaştıkça anlarım inşallah canım.yok sabahları bi haşlama yumurta yiyiyorum. onu yemezsem biraz peynir domates salatalık 5 siyah 5 yeşil zeytin ve iki fincan şekersiz çay içiyorum. 1 dilim ekmekle yine.
bu sabah bi gariptim hiç bişi istemedi canım. ondan yiyemedim. yoksa kahvaltımız düzenli yapıyorum. evet her gün düzenli spor yapıyorum
canım, ben de hepimizi tebrik ediyorum. çok güzel bir hafta çıkarttık, darısı diğer haftaların başına.:97:kaptanım öncelikle snikaptan yarıcımızıve büün aım rkadşlarıı tebri ederm..baarılarız dvaınhftay görek ileğe
tanıştığımza memnun oldum canım. benim de adım emine izmirde oturuyorum öğretmenim 27 yaşındayım 2.5. yaşında bir oğluşum var 2. bebeği düşünüyorum o nedenle zayıflıyorum.tamam cnm :)
Grafikerim. (evden yürütüyorum şuan işlerimi) eşimin işi dolayısıyla istanbul dışına çıktığımız için net üzerinden yürüyorum işlerimi. doğma büyüme istanbulluyum ama aslen bingöllüyüm. istanbul beykent üniversitesine okudum. başka aklıma bişi gelmedi
tesekkürler orti sen de öölesin iisn iisnnngünaydın ...artık birinciliğ kimseye kaptırmayalım..ve mezun verme rekoru kıralım..
ORTİ iraden süper böyle devam et tatlım..menünülerinde güzel..:13:
az gibi görünen sporum sayesinde göbiş baya toparlandı..spor spor spor diyorum diyetten çok spor dengeli beslenme +sporla gitmeyecek kilo yok..
tesekkürler canm cewiz we fındık ii olorrrseni tebrik ediyorum. çok iyi gidiyorsun. pazar da yememişsin bravo
ne kadar güzel menülerini kuruyemişlerle destekliyorsun. ah üşenmesem de ben de yesem
elifcim toparlanalım artık. bugün yeni bir gün güzel bir gün. hemen diyete sıkı sıkı sarılıyoruz. yürüyüş bandına çıkıyoruz tam gaz koşuyoruz.
inş bundan sora daha ii olcak hayatmmcanım ılk 5 ay toplamda 1 kg almaaya bak bebek zaten senın depolarınla beslenıyor
sabah 1 dılm km tereyag bal sur 1 yumurta 5 zeytın
kızlar hafta sonum fıyaskoydu
dana gıbı kılo almısım
yedıklerımı yazmıyacagım
sayfa almaz
bugun 25 mart
altın cılek e basladım
sabah 1 dılm ekm 1 dılm peynır kocamanbardagımla(3 su bardagı yapıo) yesıl cay
ögle koca bır tabak salata ve yogurt
akşam 4 yk patlıcan yem
1 dılm ekm
1 kepce corba
menün ii burcuöğle yemeğimi yedim : 1 tabak bezelye yemeği, 3 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, 1 ince dilim ekmek.
bu akşam ablam kadar sevdiğim görümcem burun ameliyatı olacak. mesai bitimi eve almış olurlar sanırım. bu akşam onlardayız yani. ben bu akşam hafif yemek istiyordum. inş kimse anlamaz az yediğimi
sen de hoscakall haber wermen güzellselam kızlar.sizlere söylemek istediğim şeyler var.grup olarak hepinizi çok sevdim.aranıza kabul ettiniz teşekkürler.fakat ben gruba uyum sağlayamadım.paylaşımda yetersiz kalıyorum.kb ve 90+ topiğine de takılıyorum.sanırım elemeleri de geçemeyeceğim.bu nednle sizinle vedalaşmak istiyorum.hoşçakalın
hic farketmedm kaptanım bi daakine daha dikkatli olurumm hosgeldn bu aradayardımcım nerelerde bakayım???
hani canım cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlerden hiç davet etmemişsin. listemizde sayımız azaldı iyice. yeni üyeleri kaptırmıyoruz.
bir de bireysel sıralamada yanlışlık var. burcum 2. olarak belirtilmiş. file'nın yüzdesi daha büyüktü. o konuda bir düzeltme oldu mu?
ewweeeeeeeeettt hepimizi tebrik edermmmmkızlar,
bu hafta takım olarak 1. olmuşuz. uzuun bir zamandır 1.'lik görmemiştik. hepimizi tebrik ediyorum. bireyselde 2 arkadaşım, listelerdeki hata giderilince, var. file76 ve burcuyu da tebrik ediyorum. gayretleriniz devamlı olsun kızlar.
yalnız 3, nerdeyse 4 gündür yokum ve takım çok yavaş kalmış. dombili, ferdici paylaşımlar menü paylaşımıyla sınırlı nerdeyse. lütfen biraz paylaşımlara özen gösterelim.
hosgeldin sekermm melike beenS.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
tamam cnm :)
hoşbuldumm canım
çok memnun oldum canım.
erkenden evlenmişsin bebişi halletmişsin maşallah:)
kendini tanıttığın için de teşekkür ederim
hedeflediğin kilo nedir canım?
boyun güzel maşallah bu arada.
ilk menüden tabi beslenme alışkanlığını tam bilemiyorum. menüleri paylaştıkça anlarım inşallah canım.
her gün düzenli spor yapman çok güzel. ben de haftada 3 gün düzenli yapıyorum ama biraz arttırmayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?