Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbuldum canım
ayran detoksu da diyorlar ona sanırım. inşallah faydasını görürsün canım. sporunu ihmal etme lütfen. yürüme bandına 20 dk bile olsa çık canım.

Açıklama için teşkr ederim cnm. Hoşbuldum.
Zaten bugün tartılmıştım. Şuanki tam kilom: 98.5. Cuma günüde bir kaza bela olmazsa kilo bildiriminde bulunurum. ve günlük yaptığım aktivite ve yediklerimi elimden geldiğince yazarım. ve yazıları takip ederim. Takımda olduğum için mutluyum. ve umarım hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşırız. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

canım, kendini kısaca da tanıtırsan güzel olur. yaş kaç, boyun kaç? kendine ait artık neyden bahsetmek istersen..
ben kendimi tanıtayım. ismim rabia. 28 yaşındayım. ankaradayım, evliyim ve 1 oğlum var.

Sabah Kalkış: 8.30
2 fincan şekersiz türk kahvesi.
bir yeşil elma 2 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

Öğlen: 14.00
2-3 ç.k bulgur pilavı
1 küçük kepçe nohut yemeği
bi kase yoğurt
sanırım bide roka yedim hatırlayamadım şimdi

ara: 2 salatalık 1 yeşil elma

Akşam: 16.33
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık nohut yemeği
bir kase yoğut içine; dere otu, pulbiber, kara biber, nane kattım karıştırdım.
4-5 tane roka.

bugün sadece bir dilim kepekli ekmek tükettim. başka ekmek yok. *pilav olduğu için ihtiyaç duymadım.
aralarda yeşil çay ve 3.5 litre su. şimdi bu saatten sonra 1 saat yürüyüşüm 200 twist 50 mekik 50 zıplama :) yapıcam ve su ve belki yeşil elma ve salatalık yerim acıkırsam.

bilmiyorum ne kadar sağlıklı yada sağlıksız ama aç kalmıyorum.

gayet güzel bir menü bence. sabah kahvaltını biraz daha zenginleştirebilirsin. ya peynir olur ya yumurta vs. kahvaltı çok önemli çünkü. anladığım kadarıyla spor da yapacaksın. bundan iyisi şamda kayısı artık, maşallah

görümcene geçmiş olsun. canım inşallah herkes görümcenle ilgilenirken senin ne yediğine dikkat etmezler. yani fark etmezler.
tatlı mı deedin sen ben de çok tatlı yedim ilk bebişte ve aynen ye tatlıyı çıkar hakkıyı oldu. oğluşum dünyaya geldi. inşallah rabbim gönlüne göre verir. düzenli beslenme önemli tatlım inşallah düzene sokarsın.

hava ne kadar güzel ya ama biz yine spora gidemiyoruz. üffffffff yine eve geç geleceğiz yine ben gecenin köründe spor yapmak zorunda kalacağım.
azmini taktir ediyorum kanka

boşwer sen kocişini en azından sıkılaşmayı fark etmiş

selamlar kızlar:79:
kaptan is back
welcome Rabiş
inşallah güzel geçmiştir günleiniz.

güle ge arkadaşım. endini nerede daha verimli hiseeceksen orada ol

canım, kendini kısaca da tanıtırsan güzel olur. yaş kaç, boyun kaç? kendine ait artık neyden bahsetmek istersen..
ben kendimi tanıtayım. ismim rabia. 28 yaşındayım. ankaradayım, evliyim ve 1 oğlum var.

tamam cnm :)

Adım: Derya
Boy: 168 cm
Kilom: 105 ile başladım şuan 98.5

6 yıllık evliyim ve benimde bir oğlum var :)
Grafikerim. (evden yürütüyorum şuan işlerimi) eşimin işi dolayısıyla istanbul dışına çıktığımız için net üzerinden yürüyorum işlerimi. doğma büyüme istanbulluyum ama aslen bingöllüyüm. istanbul beykent üniversitesine okudum. başka aklıma bişi gelmedi

yok sabahları bi haşlama yumurta yiyiyorum. onu yemezsem biraz peynir domates salatalık 5 siyah 5 yeşil zeytin ve iki fincan şekersiz çay içiyorum. 1 dilim ekmekle yine.

bu sabah bi gariptim hiç bişi istemedi canım. ondan yiyemedim. yoksa kahvaltımız düzenli yapıyorum. evet her gün düzenli spor yapıyorum

kaptanım öncelikle snikaptan yarıcımızıve büün aım rkadşlarıı tebri ederm..baarılarız dvaınhftay görek ileğe
cnım afiyet olsun inşallah detoks çorbanla güzelce zayıflarsın.

S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
a.s. canım hoşgeldin. kapytanımız zaten gerekli açıklamaları yapmış. sormak istediğin bişi varsa sor. her konuda desteğiz:)

welcome Rabiş
inşallah güzel geçmiştir günleiniz.
hoşbuldumm canım

çok memnun oldum canım.
erkenden evlenmişsin bebişi halletmişsin maşallah:)
kendini tanıttığın için de teşekkür ederim
hedeflediğin kilo nedir canım?
boyun güzel maşallah bu arada.

ilk menüden tabi beslenme alışkanlığını tam bilemiyorum. menüleri paylaştıkça anlarım inşallah canım.
her gün düzenli spor yapman çok güzel. ben de haftada 3 gün düzenli yapıyorum ama biraz arttırmayı planlıyorum.

kaptanım öncelikle snikaptan yarıcımızıve büün aım rkadşlarıı tebri ederm..baarılarız dvaınhftay görek ileğe
canım, ben de hepimizi tebrik ediyorum. çok güzel bir hafta çıkarttık, darısı diğer haftaların başına.:97:

tanıştığımza memnun oldum canım. benim de adım emine izmirde oturuyorum öğretmenim 27 yaşındayım 2.5. yaşında bir oğluşum var 2. bebeği düşünüyorum o nedenle zayıflıyorum.
malum kilolu hamilelik sonrasında daha kılolu bi hayat demek olabiliyor korkuyorum napiiiiim

arkadaşlar hasta oluyorum galiba:2:. dün piknikten sonra banyoya girdim yusufumu yıkadım sonra ben duş aldım çamaşır attım derken 1 saat saçlarım ıslak kaldı ve şimdi de sinüzitten başım ağrıyo. bugün zor geçti okulda. ewe gelince de hafta sonu yapmadığım temizliği yaptım. çok yorucuydu ama spor niyetine 2 saat aralıksız koşturdum.

arkadaşlar eşim aklıma tuhaf tuhaf şeyler sokuyor . az önce dedi ki bu topikteki hanımlar sana ve senin gibi az kilo ile gelip de daha zayıf olcam diyenlere gıcık oluyorlardır dedi. ben de arkadaşlarım saygı duyuyor dedim. sana öle geliyor dedi. sen fesatsın demek ki sen öle düşünürdün dedim. ayrıca arkadaşlarımın da kiloları çok diil dedim. senin gibi şişman diiller dedim (gerçi o da değil ama)

tesekkürler orti sen de öölesin iisn iisnnn
tesekkürler canm cewiz we fındık ii olorrr
inş bundan sora daha ii olcak hayatmm
menün ii burcu
sen de hoscakall haber wermen güzell
hic farketmedm kaptanım bi daakine daha dikkatli olurumm hosgeldn bu arada
ewweeeeeeeeettt hepimizi tebrik edermmmm
S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
hosgeldin sekermm melike been

cok memnun oldummmm inş hedefne ulasırsınnn

ben geldmm bebkleeeer okuldaydmmm giremedmm kaptanım dawet etcmm baktım dün kapmıslar hemenn yaw ama edicemmm göreimi bliorummm

sabah 1 incir 1 bardak su
1 elma

kahvaltı
1 dlm ekmek 4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

ara nescafe

öğle
çeyrek köfte+ ayran

ara
2 tane hurma

akşam
patlıcan salatası
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
cacık 1 kase

ara çay

spor 2 saat ev işi
su 1.5 litre su (daha fazla içemedim. belki bundan sonra tamamlarım)

bugünkü menüm
sabah 3 yumurtaaa
öğlen 1tabak barbunya 2dilim ekmek
akşam 1kase tarhana çorbası 1kurabiye
aralarda 2 gün kurusu
5 fincan da 5i 1 arada çay
yedikçe yiyesim geliyo kızlar yaa

rabia gelmiş can gelmiş..ve bende fark ettim ama ne bileyim burnumu sokmak istemedim..elif ve burcuxx tebrikler...
EVma kız kocan çok fesar düşünmüş gerçekten..anam hiç aklıma gelmedi kendi adıma konuşayımda..sen boşver devam devam seni yıldırmak için bizi kullanmaya çalışıyor..

Bende memnun oldum cnm. evet üniversteyken evlendim :) okul bitince bebiş yapıverdik
evet günlük nete girdiğim sürece yaptıklarımı paylaşırım :)
biraz önce kocacıkım geldi ona yemek hazırladım ve oğlumu doyurdum. şimdi yürüyüşe çıkıcam 1 saat sonrasında ufak egzersizlerle sporumu tamamlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…