hosgeldin sekermm melike been
cok memnun oldummmm inş hedefne ulasırsınnn
arkadaşlar hasta oluyorum galiba:2:. dün piknikten sonra banyoya girdim yusufumu yıkadım sonra ben duş aldım çamaşır attım derken 1 saat saçlarım ıslak kaldı ve şimdi de sinüzitten başım ağrıyo. bugün zor geçti okulda. ewe gelince de hafta sonu yapmadığım temizliği yaptım. çok yorucuydu ama spor niyetine 2 saat aralıksız koşturdum.
S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
geçmiş olsun eminecim. benim de saçlar ıslak bırakmaya hiç gelmez, sinüzit hazır bekler.arkadaşlar hasta oluyorum galiba:2:. dün piknikten sonra banyoya girdim yusufumu yıkadım sonra ben duş aldım çamaşır attım derken 1 saat saçlarım ıslak kaldı ve şimdi de sinüzitten başım ağrıyo. bugün zor geçti okulda. ewe gelince de hafta sonu yapmadığım temizliği yaptım. çok yorucuydu ama spor niyetine 2 saat aralıksız koşturdum.
aa eşin de yaniarkadaşlar eşim aklıma tuhaf tuhaf şeyler sokuyor . az önce dedi ki bu topikteki hanımlar sana ve senin gibi az kilo ile gelip de daha zayıf olcam diyenlere gıcık oluyorlardır dedi. ben de arkadaşlarım saygı duyuyor dedim. sana öle geliyor dedi. sen fesatsın demek ki sen öle düşünürdün dedim. ayrıca arkadaşlarımın da kiloları çok diil dedim. senin gibi şişman diiller dedim (gerçi o da değil ama)
hoşbuldum şekercimhic farketmedm kaptanım bi daakine daha dikkatli olurumm hosgeldn bu arada
yaw işte hemen kapıyorlar, ondan dedim zaten:) kaptırmayalım, gördüğümüzü alalımben geldmm bebkleeeer okuldaydmmm giremedmm kaptanım dawet etcmm baktım dün kapmıslar hemenn yawama edicemmm göreimi bliorummm
çok güzel canımsabah 1 incir 1 bardak su
1 elma
kahvaltı
1 dlm ekmek 4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
ara nescafe
öğle
çeyrek köfte+ ayran
ara
2 tane hurma
akşam
patlıcan salatası
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
cacık 1 kase
ara çay
spor 2 saat ev işi
su 1.5 litre su (daha fazla içemedim. belki bundan sonra tamamlarım)
yine eski günlerine döndün seminebugünkü menüm
sabah 3 yumurtaaa
öğlen 1tabak barbunya 2dilim ekmek
akşam 1kase tarhana çorbası 1kurabiye
aralarda 2 gün kurusu
5 fincan da 5i 1 arada çay
yedikçe yiyesim geliyo kızlar yaa
hoşbuldum canımrabia gelmiş can gelmiş..ve bende fark ettim ama ne bileyim burnumu sokmak istemedim..elif ve burcuxx tebrikler...
EVma kız kocan çok fesar düşünmüş gerçekten..anam hiç aklıma gelmedi kendi adıma konuşayımda. .sen boşver devam devam seni yıldırmak için bizi kullanmaya çalışıyor..
ne güzel canım, genç bir annesin.:97:Bende memnun oldum cnm. evet üniversteyken evlendim :) okul bitince bebiş yapıverdik
evet günlük nete girdiğim sürece yaptıklarımı paylaşırım :)
biraz önce kocacıkım geldi ona yemek hazırladım ve oğlumu doyurdum. şimdi yürüyüşe çıkıcam 1 saat sonrasında ufak egzersizlerle sporumu tamamlıycam
ne güzel canım, genç bir annesin.:97:
yürüyüşte gitsin kara yağlar hadi bakalım.
Teşkr ederim cnm
45 dkk orta tempolu yürüyüş + koşu
15 dkk titreşimli masaj aleti popoma ve iç bacak kısmıma masaj yaptım (kan dolaşımı hızlansın diye)
300 twist bel inceltme hareketi
50 mekik
10 dkk ise hareketli müzikle hoplayıp zıplayıp dans ettim
ve sonrasında müthiş final sıcak bir duş
Bugün 4 Lt su tüketmeme rağmen şuan inanılmaz susamış durumdayım. dişlerimi fırçaladım nane aramosındanmıdır nedir anlamadım. ağzım fena kuru
Kızlar inanın çok mutluyum hafifim midemde ekşime yok yanma yok nefesim daralmıyo ohh be ne eziyet etmişim bedenime" Zayıflamanın verdiği mutluluk & haz yemeklerin lezzetinden daha fazla doyurucu "
canım koşu bandındamı koşuyorsun.markası ne.
evet cnm koşu bandında koşuyorum. 1 yıl evvel almıştım ama sağlık sorunlarımdan dolayı hayatı boşwermiştim ve çok fazla kullanmamıştım 1.5 aydır düzenli hergün kullanıyorum nerdeyse.
Hepsiburada.com : Adler ET-4650M 2.50 HP Masajlı + Twister Fonksiyonlu Motorlu Koşu Bandı + Adler Yoga Seti Hediyeli | Spor ve Fitness
burdan bakabilirsin. bunun aynısını kullanıyorum.
benim koşu bandına benziyor,ben ama hiç masaj aletini kullanmadım.
umarım kısa zamanda talebime cevap verecektir takım lideriniz en kısa zamanda bakacağım herkese iyi gecelerrr :97:
Şuan offline kendisi. geldiği zaman mutlaka cevap verir.
bende çıkıyorum artık. herkese hayırlı geceler. Allah rahatlık versin Cümlemize (amin)
:87::87::87:
merhaba..
menüm.
sabah.2 kayısı tarçınlı su.krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
2 çeri domates..
az peynir
1 dilm tam buğday ekmeği
ara
yok
öğle
kızım pide istedi okula gimtmedne aldık yin ehastalık sinyalleri veriyor nazmı kıskançlıkmı anlayamdım..
neyse yarım pide salata yedim..
ara
2 kayısı kurusu
2 ceviz..
akşama
köfte salata...
su 2.5 litre. spor
65 sağ 55 sol oklava hareketi..
50 sağ -50 sol yanlara yatma
75 tane yarım mekik
15*2 set bacak basen hareketi..yerde yatarak ..
roseking,
kilo bildirimi ve cuma günleri bu takımlarda çok önemlidir. kurallarımızın ilk maddesini hatırlatayım:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
11.30 en geç vakittir. mümkün olduğunca erken kilo bildirimi bekliyorum. deneme süresindesin ve deneme süresinde kilo bildirimi yapmamışsın. bu açıkçası hiç hoş bir tablo değil. bu hafta listeye girme ihtimali olan tek üyem sensin. senden katılımını ve paylaşımını artırmanı bekliyorum.
S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
Sabah Kalkış: 8.30
2 fincan şekersiz türk kahvesi.
bir yeşil elma 2 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
Öğlen: 14.00
2-3 ç.k bulgur pilavı
1 küçük kepçe nohut yemeği
bi kase yoğurt
sanırım bide roka yedimhatırlayamadım şimdi
ara: 2 salatalık 1 yeşil elma
Akşam: 16.33
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık nohut yemeği
bir kase yoğut içine; dere otu, pulbiber, kara biber, nane kattım karıştırdım.
4-5 tane roka.
bugün sadece bir dilim kepekli ekmek tükettim. başka ekmek yok. *pilav olduğu için ihtiyaç duymadım.
aralarda yeşil çay ve 3.5 litre su. şimdi bu saatten sonra 1 saat yürüyüşüm 200 twist 50 mekik 50 zıplama :) yapıcam ve su ve belki yeşil elma ve salatalık yerim acıkırsam.
bilmiyorum ne kadar sağlıklı yada sağlıksız ama aç kalmıyorum.
arkadaşlar hasta oluyorum galiba:2:. dün piknikten sonra banyoya girdim yusufumu yıkadım sonra ben duş aldım çamaşır attım derken 1 saat saçlarım ıslak kaldı ve şimdi de sinüzitten başım ağrıyo. bugün zor geçti okulda. ewe gelince de hafta sonu yapmadığım temizliği yaptım. çok yorucuydu ama spor niyetine 2 saat aralıksız koşturdum.
sabah 1 incir 1 bardak su
1 elma
kahvaltı
1 dlm ekmek 4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
ara nescafe
öğle
çeyrek köfte+ ayran
ara
2 tane hurma
akşam
patlıcan salatası
5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
cacık 1 kase
ara çay
spor 2 saat ev işi
su 1.5 litre su (daha fazla içemedim. belki bundan sonra tamamlarım)
bugünkü menüm
sabah 3 yumurtaaa
öğlen 1tabak barbunya 2dilim ekmek
akşam 1kase tarhana çorbası 1kurabiye
aralarda 2 gün kurusu
5 fincan da 5i 1 arada çay
yedikçe yiyesim geliyo kızlar yaa
k.öncesi: ballı, limonlu ılık su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, salatalık ve 2 wasa
ara: 1 bardak ayran, 1 hurma
öğle: uyudum:97:
uyanınca, 5 gibi: 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 hurma, 1 form plus
akşam: tavuklu salata
şimdi: 1 form plus
su: 1 lt kadar
spor: 1 saat aerobik
regl oldum:106:
cok güzel menü kaptann bu wasa nedir yaw sorim sorim diorum unuturum kalorili bise mik.öncesi: ballı, limonlu ılık su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, salatalık ve 2 wasa
ara: 1 bardak ayran, 1 hurma
öğle: uyudum:97:
uyanınca, 5 gibi: 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 hurma, 1 form plus
akşam: tavuklu salata
şimdi: 1 form plus
su: 1 lt kadar
spor: 1 saat aerobik
regl oldum:106:
cok ii spor yapıosun inş gidicek hadi bakalmmmTeşkr ederim cnm
45 dkk orta tempolu yürüyüş + koşu
15 dkk titreşimli masaj aleti popoma ve iç bacak kısmıma masaj yaptım (kan dolaşımı hızlansın diye)
300 twist bel inceltme hareketi
50 mekik
10 dkk ise hareketli müzikle hoplayıp zıplayıp dans ettim
ve sonrasında müthiş final sıcak bir duş
Bugün 4 Lt su tüketmeme rağmen şuan inanılmaz susamış durumdayım. dişlerimi fırçaladım nane aramosındanmıdır nedir anlamadım. ağzım fena kuru
Kızlar inanın çok mutluyum hafifim midemde ekşime yok yanma yok nefesim daralmıyo ohh be ne eziyet etmişim bedenime" Zayıflamanın verdiği mutluluk & haz yemeklerin lezzetinden daha fazla doyurucu "
takimda yer varsa sizlerle birlikte olmak yarişmak isterimmm
cevabınızı bekliyorummm
takimda yer varsa sizlerle birlikte olmak yarişmak isterimmm
cevabınızı bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?