gitme nereye çyle hemen kaçmak yok..senin yorumların şiirlerin topiğin rengi oldu..işlerini halledeince katılırsın..yeni işin hayırlı olsun..günaydın kaptanım.
listeler hazır konuşuluyorken benimde söyleyeceklerim var. 3 haftadır bu takımdayım ve çok mutluyum. sayenizde 4 kg verdim. bildiğiniz gibi işyerinde sizinle yazışıyorum. ben makine mühendisiyim. daha iyi bir kariyer için iş yerimi değiştirmeye karar verdim. farketmişsinizdir çok rahat yazışabiliyorum ve ortamım rahat. şöyle diyim: dışı sizi yakar içi beni. yeni işimde üretim ağırlıklı bir görev yapacağım, masabaşında sürekli oturamayacağım için sizinle yazışamam. haftaya bu işi bırakmayı planlıyorum. birkaç günde dışarda halletmem gereken işlerim var. haftaya devir teslim var, yoğun olacağım. bu sebepten yarın takımdan ayrılmak istiyorum.tabi sizleri çok merak edeceğim için akşamları girmeye çalışacağım. hepinizi çok sevdim. valla gözlerim doldu.
saol canım.AMİN AMİN..çok geçmiş olsun cnm. Allah acil şifa versin.
ah canım ya rabbim şifa versin sana da çocuklarına da.
illa izinli yazmak durumunda değiliz. paylaşımın güzel. kilo veremiyorum diye ayrılma sakın.
bugün yatark geçiyor resmen istesemde ayağa kalkamıyorum..sabah burya mesaj yazdıktan sonra gidip yatım..kızı okula göndermek için kalktım.kızı yolladım.oğlanı doyurup uyutunca geri yattım.şimdede yattığım yerden bakınıoyrum..oğlumda ikide bir uyanıyor..kalkıp onu sallıyorum geri yatıyorum.ben çok yoruldum artık sağlık sıhhat ve düzenim geri gelsin istiyorum..
bugün yatark geçiyor resmen istesemde ayağa kalkamıyorum..sabah burya mesaj yazdıktan sonra gidip yatım..kızı okula göndermek için kalktım.kızı yolladım.oğlanı doyurup uyutunca geri yattım.şimdede yattığım yerden bakınıoyrum..oğlumda ikide bir uyanıyor..kalkıp onu sallıyorum geri yatıyorum.ben çok yoruldum artık sağlık sıhhat ve düzenim geri gelsin istiyorum..
gitme nereye çyle hemen kaçmak yok..senin yorumların şiirlerin topiğin rengi oldu..işlerini halledeince katılırsın..yeni işin hayırlı olsun..
inş bebegmm dedigin gibi olur hedefine az kaldı zatenvalla elif haklısın. diyete başladıktan sonra kilo o kadar hassas oluyor ki. biliyorum 1 dilim ekmek yiyince onu tartıda göreceğimi. diyelim hedefime ulaştım. eşime fast food sözüm var. akşam çıktık yedik bir iki gün diyet yapmazsam tartıda 1,5 kg olarak görünür. o yüzden kilo korumak çok mühim. bedeni öyle bir alıştırmak lazım ki kaçamaklar tartıda görünmesin. vücut onu eritsin.
yaa o okul ööle de bitio bööle demoralim çok bozuk ya.İngilizce ödevimi yapamıyorum 0 alıcam herhalde.Çeviri konusunda vasatım.hemde 1 5gün
Birde şu çatlaklarım var of
ahhh hocalar ahhhtürkçe-ingilizce.Birde 15 gün boyunca ay ı ayrı yazacağız.Hoca daha ders işlemden ödev veriyor:2:
güzel menüöğle yemeğim . 1 kase ezogelin çorbası, 1 küçük patlıcan, 1 küçük biber dolması, 1 kase cacık. ekmek yok.
menün cok ii canım yarın seni sevndircek bise olcak zaten inş kilo wermis olursun da iki sevinc yasarsınselam kızlar bir kaç banka işim vardı onları hallettim şöyle bir geçmiş konuları okudum geçici süreliğine izin isteyen arkadaşlarımız var çok üzüldüm ya gitmeyin
neler yedim ondan bahsedeyim
sabah
2 kepekli ekmekten peynirli domatesli tost
1 bardak form plus çay
ara
bir salatalık
öğle yemeğimi az önce yediim
çok az zetinyağla yapılmış fesleğen soslu makarna 4 kaşık kadar
1 kase cacık
şimdilik bu kadar
biraz spor yapayım bu hafta pek spor yapamadım zaten yerimde sayıyorum belki yarına faydası olur:80:
ortimm gecicek hayırlısıyla her sey düzelicekkbugün yatark geçiyor resmen istesemde ayağa kalkamıyorum..sabah burya mesaj yazdıktan sonra gidip yatım..kızı okula göndermek için kalktım.kızı yolladım.oğlanı doyurup uyutunca geri yattım.şimdede yattığım yerden bakınıoyrum..oğlumda ikide bir uyanıyor..kalkıp onu sallıyorum geri yatıyorum.ben çok yoruldum artık sağlık sıhhat ve düzenim geri gelsin istiyorum..
ii hasta olmamıssınsenin ve çocuklarının sağlığına kavuşması için dua ediyorum. kolay değil 2 çocuk, biri ufak, hastasın. insan hastayken kendine hayrı olmuyor ve sen onlara enerji harcıyorsun. Allah yardımcın olsun.
bende dün akşam üşüttüm galiba. karnım ağrıyor. spordan sonra terledim , soyundum öylece mutfağı topladım. sabahta saçlarım ıslak çıktım. başım ağırdı öğlene kadar. Hasta olmak için ne kadarda uğraşıyorum değil mi?hala başaramadım.
inş canm gitmis olurbitter çikolatam billy blank's la 1 saat sporumu yaptımform plus çayım elimde dinleniyorum akşama bu akşam pek bişi yemicem sanırım special k yeterli olucak hala 68 kiloyum inş yarına 1 kilo gitmiş olur akşama kadarda ara ara egzersizler yapıcam :26:
13.TAKIM
Rabia kaptandır liderimiz
Hepimiz onu çok severiz
Aç karnımız diyetteyiz
Her gün yaparız egzersiz
Takımda çok var arkadaş
Hepsi birbiriyle sanki kardaş
Yeriz kalorisiz ot gibi aş
Kilo veremezsek halimiz yaş
Perşembeden başlar heyecanımız
Cuma sabahı erkenden tartılırız
Kilomuzu topiğe hemen yazarız
İnşallah her hafta kazanırız
neyneyse iyi kaptanlık yapar
dombili menüsünü yazar kaçar
file6 arada bir kocasına kızar
bitanedir eşim emwacilbihar
yağmurcini kaptan yardımcımız
sakaleymaster için dualarımız
ferdici çok tatlı arkadaşımız
hoşgeldiniz yeni kızlarımız
moralim çok bozuk ya.İngilizce ödevimi yapamıyorum 0 alıcam herhalde.Çeviri konusunda vasatım.hemde 1 5gün
Birde şu çatlaklarım var of
kızlar merhaba.benide alırmısınız yarışagerçi saolsun neyseney arkadaş davet etti:)ama kızlar kuralları pek bilmiyorum.daha geçmişi okuma fırsatı bulamadım.şimdi okuyacağım.kızlar ne diyorsunuz?
kızlar merhaba.benide alırmısınız yarışagerçi saolsun neyseney arkadaş davet etti:)ama kızlar kuralları pek bilmiyorum.daha geçmişi okuma fırsatı bulamadım.şimdi okuyacağım.kızlar ne diyorsunuz?
kızlar kuralları okudum.ben hergün girebilirim.genelde saat 6 dan sonra ama.cuma günü sabah kilomu yazarım mutlaka.hergünde ne yediğimi yazarım kızlar.yalnız deneme süresi bir haftaymış ve yarın cuma.ben yarın yazayımmı kilomu şimdi yazmayayımmı?
canım öncelikle hosgeldinneyseney deil neyneyse kaptanımız rabia ben de yardımcısı melike kurallarımız su sekilde :
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeersin,bide gideyim diyorya13.TAKIM
Rabia kaptandır liderimiz
Hepimiz onu çok severiz
Aç karnımız diyetteyiz
Her gün yaparız egzersiz
Takımda çok var arkadaş
Hepsi birbiriyle sanki kardaş
Yeriz kalorisiz ot gibi aş
Kilo veremezsek halimiz yaş
Perşembeden başlar heyecanımız
Cuma sabahı erkenden tartılırız
Kilomuzu topiğe hemen yazarız
İnşallah her hafta kazanırız
neyneyse iyi kaptanlık yapar
dombili menüsünü yazar kaçar
file6 arada bir kocasına kızar
bitanedir eşim emwacilbihar
yağmurcini kaptan yardımcımız
sakaleymaster için dualarımız
ferdici çok tatlı arkadaşımız
hoşgeldiniz yeni kızlarımız
kız açlık size yarıyor,güzel atışıyorsunuz. birerde saz verelim size.Beraber girdik bu takıma
Ugra yine gel ara sıra
Ramak kala cumaya
Cok kacamak yapma
Ucalım yarın hep beraber havaya
Günlük menumu yazım ben
Sabah maydonoz suyu k. 2 dilim ekmekle tost
Ara Kücük boy süt
Öğlen yağı süzülmüş ton balığı yoğurt domates 1 dilim ekmek
Ara nescafe sarı leblebi
Aksam ispanak yoğurt bı dilim ekmek yücem birazdan
Arada elma yücem
5i bı yerde çay
Henüz 1 lt su 2 olur
30 dk yürüyüş tomplamda 1bucuk saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?