Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaa burcu yani oldu mu şimdi? yazının devamını hiç böyle beklemiyordum
takım için üzüldüm ama senin adına sevindim. inşallah yeni işin senin hakkında hayırlı olur canım. akşamları katılabilirim dersen o şekilde de kabülümüzsün ama zor sanırım. akşamları eşine vakit ayırman gerekir. yine de beni 1 hafta idare edin dersen idare ederiz canım. yok, devam etmiycem diyorsan, yarın da listede ol, haftaya çıkaralım seni.

Son düzenleme:
he ondan o zaman balım .biz uzunca değilik ben 1.58 eşimde 1.73 enesi bol bol yüzmeye yollamam lazım o vakit
çok takılıyon şu boy meselesine çok düşünme sıkma kendini,zamanı gelince boyuda uzar,koca deli kanlı olur.inşallah
canım bu hastalık hepinizi mahvetti .inşallah biran evvel iyi olursunuz.
bende çok severim,pizzayı asla hayır demem.
orti süpersin......
aynı çorbayı içiyorum,beni tok tutuyor,ama bu hafta kilo veremedim.82de takılı kaldı.
RABİA gelirim canım arayı uzatmaya niyetim yok..bak hasta hasta yine burdayım..
gel canım biz yenilerin kıdemlilerden öğreneceğimiz çok şeyler var.
Gitme ya sen buranın neşe kaynağısın,nereye gidiyon valla çok üzündüm

gunaydıtnnn
kızlar dun akşamkı bıttı
erkekler sılıp supuruyor
ay hadı atlattım
cumartesı asıl ıs
gıdem bıraz daha iş yapayım

sen de gidersen biz diwa sen ben emva aynı anda girdik takıma aynı anda basladık diva cok yakın bıraktı sen de gidiorsun smdi emva da katılım yapmıor eskisi gibi benim önümde cok uzun bi yol war die mi bölle yapıosunuz bütün moralim alt üst oldu

canım kaptanım. seni kırmak ne mümkün. tamam haftaya ayrılayım. çok ani oldu biliyorum. bende dün karar verdim. dün diyemedim. (ne güzel diyetten kurtulmuştum, 1 hafta daha mı çekecem üffffffffff dermişimmmmmm )

Gitme ya sen buranın neşe kaynağısın,nereye gidiyon valla çok üzündüm

tamam gitmiyom. gitsemde ara ara girerim. dedikoduları merak ederim yahu.

daha dur yahu nereye gidiyosun daha düğünler var ordan konuşucaz resimlerimi eklicem senin muhteşem yorumlarından geri kalmak istemem gerçekten kısa süredir aranızdayım ama hepinize çok alıştım ve seviyorum hepiciğiniz bakalım daha yarın benim süpriz kilo göstergem var
daha dedikodu yapcez

doğru söylüyorsun. ama ne olursa olsun sen yolundan vazgeçme. tombul bir kız olarak kalma.

inanır mısınız, aşçı ağlıyor gidecem diye. kendi kendine söyleniyor. ahh burcu ahhh içimi yaktınn

doğru söylüyorsun. ama ne olursa olsun sen yolundan vazgeçme. tombul bir kız olarak kalma.

inanır mısınız, aşçı ağlıyor gidecem diye. kendi kendine söyleniyor. ahh burcu ahhh içimi yaktınn

sen gidiosun die yolumdan mı sascam ahahah deli kız insanların sana olan sevgileriyle dalga gecme bak burcu saka bi yana yoklugun hissedilcek

valla haklısın buraya çabuk alışınıyor. ama bak sen şimdi beni iştahlandırdın. demek foto ekleyeceksin bide yorum isteyeceksin. ooo süper. akşamları mutlaka bakacam, haftayada girmeye çalışacam. ne zaman kız düğünleriniz? ayarlayım kendimi

sen gidiosun die yolumdan mı sascam ahahah deli kız insanların sana olan sevgileriyle dalga gecme bak burcu saka bi yana yoklugun hissedilcek

canım ben gidiyorum diye değil ne olursa olsun vazgeçme dedim. kimbilir ne engeller çıkacak karşına. bir arkadaşım şöyle derdi: gidince boşluk yaratanlardan değil, boşluğu doldurulamayanlardan ol. şu durumla hiç alakası yok tabi. aklıma geldi söyledim

bak bu güzel işte,gitcende ne olcak,pizzaları götürüp tekrar topbiş olup geri gelirsin.

orti merak ettim kaç kilo vermişsin.

bak bu güzel işte,gitcende ne olcak,pizzaları götürüp tekrar topbiş olup geri gelirsin.

valla elif haklısın. diyete başladıktan sonra kilo o kadar hassas oluyor ki. biliyorum 1 dilim ekmek yiyince onu tartıda göreceğimi. diyelim hedefime ulaştım. eşime fast food sözüm var. akşam çıktık yedik bir iki gün diyet yapmazsam tartıda 1,5 kg olarak görünür. o yüzden kilo korumak çok mühim. bedeni öyle bir alıştırmak lazım ki kaçamaklar tartıda görünmesin. vücut onu eritsin.

moralim çok bozuk ya.İngilizce ödevimi yapamıyorum 0 alıcam herhalde.Çeviri konusunda vasatım.hemde 1 5gün
Birde şu çatlaklarım var of

:84: nereye ya hayırrr
gunaydıtnnn
kızlar dun akşamkı bıttı
erkekler sılıp supuruyor
ay hadı atlattım
cumartesı asıl ıs
gıdem bıraz daha iş yapayım

kolay gelsin canım.Bu arada kilo hedeflerımız aynıymıs.Ama sen vermıssın baya

türkçe-ingilizce.Birde 15 gün boyunca ay ı ayrı yazacağız.Hoca daha ders işlemden ödev veriyor:2:

dur heyecan yapma. vardır bir bildiği. niye 0 versin. yapabildiğin kadarını yap. yanlış yapmak kötü bir şey değil, ödev yapmamak kötü birşeydir. çatlaklarınıda düşünme daha ufacıksın. derslerini güzel çalış, sonra insan vicdan azabı çekiyor.

hiç yapamıyorum ki.İngilizcem kötü zaten.Annemde aynısını söylüyor. Yaşım ufak ama çatlaklarım öyle kötü ki:2:

öğle yemeğim . 1 kase ezogelin çorbası, 1 küçük patlıcan, 1 küçük biber dolması, 1 kase cacık. ekmek yok.

ne yaptın sen öyle o kadar su içilirmi hemde çok az yemek hatta kahvaltı olmuş biraz aşırı spor dambıl, çalışma istasyonu ve ağırlık takımıyla çalışmadıktan sonra öyle aşırı bir kas oluşumu olmaz ama bence o kadar çok spora az yemek yemişsin mesela öğlen menüne beyaz et balık yada kuru fasulye nohut mercimek gibi bişiler yesen daha iyi olmazmı canım

selam kızlar bir kaç banka işim vardı onları hallettim şöyle bir geçmiş konuları okudum geçici süreliğine izin isteyen arkadaşlarımız var çok üzüldüm ya gitmeyin

neler yedim ondan bahsedeyim

sabah
2 kepekli ekmekten peynirli domatesli tost
1 bardak form plus çay

ara
bir salatalık

öğle yemeğimi az önce yediim
çok az zetinyağla yapılmış fesleğen soslu makarna 4 kaşık kadar
1 kase cacık

şimdilik bu kadar

biraz spor yapayım bu hafta pek spor yapamadım zaten yerimde sayıyorum belki yarına faydası olur:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…