Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

insanları hıc anlamıyorum nıe bu kaar kotu ve acımazsız oluyorlar
bugun cok kırıldım
esım eve gelısede dertlessem

bebekleeeeer naporsunuzzzzzzzzzzz cok yemeyin kıııızzzzzzzzz

burcu çok guldurdun benıı
valla bu aralar bole
hafta sonuda dahıl pazar sabahı donerım

yogunum ısın kotusu kılo alıyorum sanırım
moralımde bozuk
ınsanlar çok haın bugun dombılı cok uzgun
:2::2::2::2::2::2:

Canım keşke yiyebilseydim. okaar üşendimki bişi hazırlamaya akşamda ayağıma belime kuvvet dedim bakalım bu kadar çabalıyorumda inş. sonucunu güzel alırım.
tansiyon problemim falan olmadı henüz. dipçik gibiyim

11 mayısta cnm birinin düğünü. diğeride hemen peşine. ama onun günü belli olmadı daha.
valla düğünde çekilen resimlerden şeettiricem beni görün diye
Gerçi avatarımda var sıfatım ama size sıfatımdan fazlasını göstermek istiyorum
orti merak ettim kaç kilo vermişsin.

ortim daha yarın tartılcam. bakalım söprüz henüz tartılmadım çarşamba merakımdan tartılmıştım aynı kilodaydım. inş. 300 gramda versem yeter bana

Son düzenleme:
selam canlar

Kahvaltımı paylaşmıştım bugün.

öğlene doğru amcamın kızı aradı. illa bize gel diye. bi parça açma iki çorba kaşığı kısır ve 3 fincan şekersiz çay içtim. bol su yine.

akşam eve geldim. dediğim buğdaylı nohutlu ayran çorbası içtim 1 kase. 2 salatalık yedim.

3 lt su tükettim bugün. 1 litre 5'i bir yerde çayımı içtim. birazdan dereotlu yoğurt yerim yada yerine bir yeşil elma yerim.

4 km yürüdüm bugün. ve amcamın kızınada yürüyerek gidip geldim. yürüme mesafesi 15 dkk falan birde dönüşü var

bugün yaptıklarım bunlardı. sizce nasıl birazdan biraz ütüm var onları yapıcam. gücüm olursa biraz daha spor aktivitesi yapabilirim

Son düzenleme:

şimdi canım yazayım ozaman yarın yine yazarım.adım fatma ,yaşım 28 kilom( ne yazıkki) 93,5 boyum 162. hedef kilom şimdilik 70 bakalım hayırlısı.bu arada şuan midem acayip kazınıyor.bir muz ve birazda haşlanmış tavuk tırtıkladım.ilk günler çok zor olacak sanırım.çünkü ben bide geç yatıyorum,saat 2 gibi falan bakalım nolacak.şu akşam yemelerine bir son vermem lazııımmmm

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin ve 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 galeta ve 1 karper ve 2 hurma
öğle: fırında köfte patates ve 2 yk pilav
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 greyfurt, 1 kase yoğurtlu k flakes
akşam: 2 parça tavuk ve salata
ara: kuru üzüm, kuru kayısı, badem cevzi türü bir karışım
şimdi: form plus içiyorum:93:

su: 1.5 lt
spor: yok

güzel menü canım sporunda iyi

canım hoşgeldin maşallah bu hafta gelene gelene kalabalıklaşıyor ailemiz

bence herşey güzel olmuş canım ekstra spora gerek yok yorma kendini derim

menün güzel canım hedef kilona geldiğinde ayrılmıyacaksın demi:26:

ilk zamanlar zor oluyor canım gerçi benim pek yemek üşkünşüğüm yokta abur cubura düşkünlüğüm var diyete başladığımdan beri lipton form plus çay ve special k yada nestle nesfit edindim onlar beni güzel idare ediyor istersen sende dene

bugün bol bol spor yaptım hiç çalışamayan kaslarım varmış omuzlarım ağrıyor sanırım birazda zorladım kendimi sırt kemiiklerimin olduğu aralarda şişlik oluştu

insanları hıc anlamıyorum nıe bu kaar kotu ve acımazsız oluyorlar
bugun cok kırıldım
esım eve gelısede dertlessem
kim ne yapmış,bizim dombilimize
kız sen ne güzelmişsin maşallah.
bütün evi temizliğim offf dememem,ama şu ütü var ya hiç sevmem.

hoş geldin..

Son düzenleme:
Bu gün vefat eden koşumuzun oğlunun cenaze töreni vardı,öğretmen arkadaşları ve öğrencileri omuzda getirdiler son kez baba ocağına.annesinin ve kız kardeşlerinin bağırmaları feryatları hala kulaklarımda.ne kadar fani boş dünyada yaşıyoruz,gereksiz şeylerle uğraşıyoruz,birbirimizi üzüyoruz.ama şu bir gerçek ateş düşdüğü yeri yakıyor.

sabah 2dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
ara.1elma
öglen. 2 saat arayla 4kepçe ayran çorbası
akşam 2kepçe çorba
ara.1dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
su yok delinecek kadar az
spor yok bol bol ev işleri

Son düzenleme:
bence herşey güzel olmuş canım ekstra spora gerek yok yorma kendini derim

valla ütüm bitti canım. üst katı temizledim. koşu bandından pul pul bişiler dökülüor onları temizledim. halıları fırça yaptım saçlarım çok dökülüoda ütülediklerimi yerleştirdim banyoyu temizledim derken saat bu saat oldu spor yapacak gücüm kalmadı zaten çok uykum var hemen gidip yaticam

bugün bol bol spor yaptım hiç çalışamayan kaslarım varmış omuzlarım ağrıyor sanırım birazda zorladım kendimi sırt kemiiklerimin olduğu aralarda şişlik oluştu

benim hiç bi yerim ağrımıyo demekki her bi yanım çalışıyo

kız sen ne güzelmişsin maşallah.

bütün evi temizliğim offf dememem,ama şu ütü var ya hiç sevmem.
Teşekkür ederim caanım benim aynen ütü zorluyo artık. eşim memur çünkü hep takım elbise ve gömlek
aynen öyle canım ateş düştüğü yeri yakıyor. Herkesin gideceği yer orası. ölüm kimi nerde yakalar bilemeyiz. ve herşey nasıl insanlar içinse ölümde bütün canlılar için. Allah sabır versin yakınlarına. elimizden başka bir şey gelmiyor.

su neden yok ve sabah kahvaltın çok az
sağlık sorunu yaşamıyorsan bi sıkıntı yok ama susuz bırakma kendini.

Son düzenleme:
iyi geceler ballı lokmalarım yarın kilo bildirimi yapicam. heyecanlıyım uykucuklar geldi kociş ve minik kelebeğim uyudu bende uyuyım artık. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. hayırlı geceler. Allah rahatlık versin

Son düzenleme:

sanada iyi geceler canım

herkese günaydıınlar,namazdan sonra uyumayacam 3 tane halım var onları yıkıcam.
bu hafta kilo veremedim
kilom aynı 82

herkese günaydıınlar,namazdan sonra uyumayacam 3 tane halım var onları yıkıcam.
bu hafta kilo veremedim
kilom aynı 82
sen 84 deil mydn canım en son:44:
günaydın herkese:79:

bu hafta aynıyım 68. bugün evde olmucam pek canlarım işlerim var dışarıda akşama girebilirim

günaydın canım ben de dısarda olucam bgün

günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn coooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kilo cizelgemi de deistrdm kızlar ben cıkıorum aksam girebilcem islerm war bugün öpüorum hepinizzi inş cok ii kilolar wermssnizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…