Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam sanki makarna yemesen daha iyi olurdu tatlım sabah tost öğlen çavdar ekmeği akşam makarna

bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam

geçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir

ayyyyyyyyy ben bi aglayım da geleymmm kendmi hic bu kadar kötü hissetmemstmmmmm

kıyamam canım ya nişanlının askerde olması ona duyduğun özlem üzerinede ufak kaçamaklar yapmış olman kilo veremiyeceğin hissine kapılmış olman hepsi bir araya gelince haliyle iki gözün iki çeşme olmuşsun ne olcak sanki nişanlını ara bir sesini duy bi çikolata bir kaç kaçamak sana ne yapabilirki olur o kadar lütfen canım ayrılma uzun bir yazın vardı hatırlıyormusun ne kadar kararlıydın hem biliyormusun zaman zaman dönüp okurum ben o yazıyı beni yüreklendiriyor geçici bir durum canım sen böyle yaparsan ben o zaman gidip kendimi atıyım geleyim bir yerlerden beterin beteri var bunlar dert değilki canım ruh halimiz değişiyor işte böyle hadi yine en cıvıl cıvıl halinle dön

canım ya sigara böreğimi yedin oh afiyet olsun olsunda bidaha olmasın hayatımızda kızartılmış yiyecekleri çıkartalım geçen domates soslu karışık kızartma yaptım inan o kadar canım gittikki en sevdiğim şey napayım ya sevmiyorum ot çay yeşillik bilmem ne ama ağzıma bile sürmedim sigara böreğinin arasında yarım gevrek üstüne akşam hem pilav hemde ekmek çok fazla olmuş pilav makarna yersen ekmek yeme canım birde ıce tea da bildiğim kadarıyla şeker oranı fazla onun yerine form çay sade soda ki ben hiç sevmem ama çok tüketmeye başladım alıştım daha doğrusu ben 6 lı paket alıyorum günde kaç tane içebiliyorsam içiyorum sanada tavsiye ederim hazmı kolaylaştırıyor ve çok faydalı bir içecek sudan bile faydalı o derece öneri benimkiler tabiki

yemek düzenin gerçekten harika kaptanım uzun süreli diyet yaptığından bu yeme düzenini hayat tarzına dönüştürmeyi başaranlardansın sanırım

sağol canım güzel dileklerin için şu ilişki durumları ne karışık işler sagopa kajmerin bir şarkısı var ben hüsrana komşuyum diye hıh işte öyleyim aa bak güzel bir sözü daha var geçip giden zaman içinde geriye kalan sadece yanlızlıklarımız diye ne güzel sözleri var bu adamın böyle dinlermisin bilmiyorum ama tam bir ilaç .. ayşeden fatmaya bağladım saçmaladım

canım çok doğru söylüyorsun.sevdiğimiz için evlendik çocuk için değil.tabiiki bir sorun varsa ve çocuğumuz olmazsa boşanacak değiliz ki.yani eşime diyorum bunları.ama hiç gayret göstermiyor,ben daha istemiyorum diyor isteyince tedavi oluruz dedi.daha yaşım küçük diyor.27 yaşında bu arada.küçülsünde cebime girsin.benim için geç bir yaş ama diyorum bende 28 yaşındayım.anlamıyor anlatamıyorum.kafayı yemek üzereyim.neyse canım ya.hayırlısı bakalım.herkeze çok teşekkürler ilgilndiğiniz için.

üzme cnm kendini. evet yaşınız gelmiş geçiyor. onun için erken olduğunu düşünsede senin için zamanı gelmiş. sıkma kendini huzurunuz kaçmasın. inş. kısa zamanda düzelir herşey.

Son düzenleme:

hadi bakalım

Son düzenleme:
az yemişsin çok yemişsin demek kolay tabi burdan elin freni yokki yazıyorum eee ben ne yedim hiç bahsetmiyorum

cuma günü demiştim ya pazartesi sabahtan çıkıcam vergi dairesine gitmem lazım diye gittim akşama kadar dışardaydım hatta sigorta bağkur arasında koşuşturdum durdum

evden çıkmadan önce 1 kase special k yedim kolay oluyor ya

arada bişi yemedim daha doğrusu yiyemedim vaktim yoktu tabi çok acıktım baktım işler uzuyor öğle tatiline girdiler bende soluğu ne yesem arayışında bulunca öğle menümde iskender yedim

akşam oldu annemde yanımdaydı tabi bütün gün beraber yedik alışverişe gittik ordan muhtara telekoma derken eve geldik saat 7 falandı akşam menümde de 1 kepekli ekmek 1 tanede tavuk köfte yedim küçücüktü ama 2 kaşık bal attım ağzıma sonra 2 tane zeytin tattım yedim daha doğrusu

eve geldikten sunra 2 kupa çay içtim biri beşi bir yerde çayı diğeride form plus kiraz saplı çay

gün içerisinde çok su içtim 2 litreyi geçmiştir herhalde

fazlamı kaçırmışım

ohh ohh maşallahhhhhhhh
iskender yedin demek
neyse bişey demiyorum açım şuan bugün saçma sapan bi beslenme şekli geçirdim. ondan şimdi açım

ben tokum çok şükür deryacım hayır bugün güzel bir iskender yedimde anlatabiliyormuyum

Afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın
kıızzzzzzzz c.tesi bende yiycem inşallah cumaya kadar kaçamak yapmıycam c.tesi küçük bi kaçamak yaparım onuda yürüyerek ve sporla yakarım

ben öğrendim pidesiyle yersen 700 cal sosuyla beraber 1000 cal. hoppaa

ozaman 1 saat tempolu yürüyüşle bu kaloriyi yakabilirim eeee napicam ozaman 1.5 iskender istiycem 1 ini eşim bi iki çatalını ben yiycem :)))))) en iyisi bu

valla sıkıldım ya 1 ayı geçti diyet yapalı çok şeyler istiyor canım 1 ayı daha atlatsam biraz daha kolay olucak belki off yatıp uyuyayım bari canım ağzım sulandı acıktım şimdi

valla sıkıldım ya 1 ayı geçti diyet yapalı çok şeyler istiyor canım 1 ayı daha atlatsam biraz daha kolay olucak belki off yatıp uyuyayım bari canım ağzım sulandı acıktım şimdi

ben 2 ay olcak cnm 6 mayısta. 7 kg verdim.
dahada devam ediyorum cnm. bencede yatalım yoksa açık bi iskenderci bulmak zorunda kalıcam

bende çıkıyorum cnm. Hayırlı geceler tatlım. Tatlı rüyalar....

İyi geceler kızlar yarına görüşürüz

ay ay duygusalım benim ağla rahatla canım ama öyle pes etmek yok. kilo falan gitmeyecek bir şey değil. sana sen lazımsın bunu unutma. kilolar geçicidir.
bir aglamısımmmm bir aglamısımm tam aglamısım sora da uyumus kalmısım ay ne güzel oldu rahatladımm
ağla rahatla çiko yersende ye....bak pişman etmiş seni..bu güzel ..yarın atoparlanıp gel ortimmmmmmm..incecik gelin ediceğiz seni.bu günlerini hatırlayıncada gülüp geçeceksin..
ortiiimmmmmmmmmmm geldm geldmmmmmmm bomba gibiiymmmm
süpersin bebekkk
ıtea ne canmm :44: ice tea mi
sana bi su sisei alıp göndercemmm
zaman zaman zaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaan düzeliceeekkk
sen sdc yesil cay ic we icine tatlandırıcı atma tadı kötü gelirse limon sık canmm biz alıstık artık güel bile gelior tatları tatlandırcı da kalorli
ne hafta sonuymuş ya hepimizi salladı geçti lütfen bırakma kendini bu şekilde hem burası oyalar seni kafan dağılmış olur
evet evet ama bugün iim coooooooooooooook
ben de bir diyet lsitesi yazcakstım arkdsa sen benden önce dawrnmıssn ii yapmıssn canmm güze we doru olmus masallah hepimiz diyetisen oluwerdk artık

canmm sen hla diyet olaynı daha dorusu saglıklı beslenme olayını kafanda bitirememşsnn kafanda bitrdgn gün ak her sey nasıl da deisior fedakarlık yapmazsan olmaz bak ben calısırken sucuk pisiriorum düsün ondan bir dilim bile yemiorum 2 gün boyunca ya da yolun ortasınd oturup yogurt yedgmi üni de bahcede herkes cips cekrdek yerken ben yogurdumu cıkarıp yogurt portakal yiorumm itersen her seyi yapabilrsn zayıfladıgnda bütün haytaın hop die deismicek bugünlerden baslıcaksın deistirmeye
2.bebegmiz de gelioo ben demstm kızz hadi hayırlı olsun canm allah analı babalı büyüttsün cok sewndm cook yine ura bak bizi yalnız bırakma kızz
kıyamam sana allah cok büyük inş sana da werir bir tane istersin 2 werir o ööle yücedir dua edelm canm bol bol
nerde oturuon kız adresi wr de haddini bildirelm ı densize insan olanın basına her sey gelir canımm mileetn agzı torba deilki büzesin üzülme sen
ye artık sen cok ye 2 kisilik ye ayyıldızıma da sölemstm aynısını
ck iim bugün bitanem sanırım dün cok duygusala bagladımmm destegn icin saolll

fazla da laf mı sabah sabha benm bile canım cekti walla ama cok sk yapma bak ha afiyet bal seker olsun canm ii etmssn sen de cok ii günler gecirmiosun snn icn ii lms kendni mutlu etmssn

Günaydın kızlarrrr

*Teşkr ederim cnm. engin tecrübelerime dayanarak iki satır yazıyım dedim İnş. işe yarar

*diyettesin hele o gün beslenmen saçma sapan geçmiş, gece yarısı bir arkadaşın gelmiş sana ben bugün iskender yedim die ballı ballı anlatıyo napiim benimkide can yani ııh dürüm yemem iskender yiycem

*hatalar insanlar içindir. hatasız kul olmaz biz birşeyimizi saklamıyoruz kuzum ondan ne var ne yok ortaya döküyoruz eee hafta bir gün midemiz iki lokma yemek görsün dimi ne var bunda

günaydın kızlar:79:
akşam iyi kaynatmışsınız yaw:) eşim bilgisayarda işim var deyince, ben bir daha gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…