kaptanımm arkedeşlerrr (gerçi hepiniz benden büyüksünüz ama abla demeye içim elvermiyor bu kadar fıstığa)
Menümü değerlendirmeye sunuyorumm
Sabah
Kaşarlı-Domatesli sandviç (65 gr ekmeğe)
-bu arada sabahları kepek ekmek vardı ama demirim düşmüş diyetisyen kaldırdı*
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
2 baget
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 su bardağı süte 5 kaşık nesfit
Akşam
5 kaşık ıspanak
4 yk makarna
yoğurt (az yağlı)
Ara
daha yemedim ama acıkırsam meyve veya ceviz
Spor: vallahı 4 te evden cıktım daha sımdı gırdım jkardesımın provaaları vardı koşturudm durdum daha da halım yok
akşam sanki makarna yemesen daha iyi olurdu tatlım sabah tost öğlen çavdar ekmeği akşam makarna
bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam
geçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir
ayyyyyyyyy ben bi aglayım da geleymmmkendmi hic bu kadar kötü hissetmemstmmmmm
kıyamam canım ya nişanlının askerde olması ona duyduğun özlem üzerinede ufak kaçamaklar yapmış olman kilo veremiyeceğin hissine kapılmış olman hepsi bir araya gelince haliyle iki gözün iki çeşme olmuşsun ne olcak sanki nişanlını ara bir sesini duy bi çikolata bir kaç kaçamak sana ne yapabilirki olur o kadar lütfen canım ayrılma uzun bir yazın vardı hatırlıyormusun ne kadar kararlıydın hem biliyormusun zaman zaman dönüp okurum ben o yazıyı beni yüreklendiriyor geçici bir durum canım sen böyle yaparsan ben o zaman gidip kendimi atıyım geleyim bir yerlerden
valla kızlar sizin bu menüleri gördükçe kendimden utanıyorumharikasınız ya...ben beceremiyorum galiba düzenli yemeyi.bende yazayım menümüde.
sabah 3 tane sigara böreği yedim,1 domates ve bir salatalık.tabi ben sabah kahvaltısını 10.30 da yapıyorum.
ara yarım simit.saat 3 gibi yani.
akşam saat 18.00 da 4 kaşık fasulye 4 kaşık pilav,bir dilim ekmek ve 1 kase cacık.
şimdi acıktım ve dondurma yedim.ama light dondurma 4 kaşık kadar.
birde bol bol Itea içiyorum acıktıkça.bukadar kızlar.
canım ya sigara böreğimi yedin oh afiyet olsun
k.öncesi: ballı limonluu su
kahvaltı: biraz yumurta ve klasik kahvaltı + 1 wasa
ara: 3 dilim elma, 1 galeta, 1 karper, 1 ceviz
öğle:1 tabak mercimek çorbası ve salata, 2 yk kadar bulgur pilavı
ara: 1 ayran, badem-fındık karışımı ve 1 incir
ara: 2 kupa yeşilçay ve 1/2 simit
akşam: yok, simit tok tuttu
şimdi: çilek
su: 1 lt ancadırşişem yok, bardakla da az içiyorum
spor: 1 saat aerobik ve ayrıca yürüyüş
yemek düzenin gerçekten harika kaptanım uzun süreli diyet yaptığından bu yeme düzenini hayat tarzına dönüştürmeyi başaranlardansın sanırım
aklımda yanlış kalmış demek.. askerde diye hatırlamışım, kusura bakma canım.
askerde değilse işler biraz sakata biniyor tabi. bir güven sorunu var gibi duruyor burdan ve güven sorunları maalesef çok çetrefillidir. ben de senin hakkında en hayırlısını dilerim Allahtan. zaman her şeyin ilacı derler ve gerçekten doğru. acıtıyordur ama dua et, rahatlarsın inşallah.
sağol canım güzel dileklerin için şu ilişki durumları ne karışık işler sagopa kajmerin bir şarkısı var ben hüsrana komşuyum diye hıh işte öyleyim aa bak güzel bir sözü daha var geçip giden zaman içinde geriye kalan sadece yanlızlıklarımız diye ne güzel sözleri var bu adamın böyle dinlermisin bilmiyorum ama tam bir ilaç .. ayşeden fatmaya bağladım