Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın..
sabah sabah oğlumun sinir harbiyle başladık ..(
balkona çıkmak için ağlıyor ve hafif mümklenmiş ama anlatmıyorumki aksi sıpama..:84:
ay kızlar bazen bekarlık sulatnlıkmıydıkine diyorum yavvvvv

neyse, bakalım gönlümü nasıl alacaksınız

şimcik yazdıklarınızı okumadan evvel ben akşam neler yaptım onu konuşayım.

eve gittim. eşimin yumurtasını kaynattım. onun menüsünde meyve salatası vardı. biraz tırtıkladım. marul yedim bir iki yaprak. sonra eşim yemeğini yedi. beraber spor yapmaya gittik. 1 saat basketbol, voleybol, futbol, saklambaç, yakartop, kovalamaca oynadık. hatta ben çocuk parkında kaydıraktan birkaç kez kaydım. amanın ne zevkliymiş unutmuşum yahu . sonra eşimin diyet listesindeki eksiklikler için alışverişe gittik. from plus çayı aldık. eve geldik onu içtik. o mekik çekmekistiyordu uyuya kaldı. ben callan ablayla çalıştım. hareketleri yaparken zorlanmadım.

sabah erkenden kalktım. 30 dak. egzersiz yaptım. 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt içtim. işe geldim. şimdi şekersiz çay içiyorum. eşimle az önce telde konuştuk. kendini çok yorgun hissediyormuş, işe gelir gelmez masasında uyuyakalmış

ahahaha bugüne kadar yediklerme sayıorum benn
günaydın kızlar:79:
akşam iyi kaynatmışsınız yaw:) eşim bilgisayarda işim var deyince, ben bir daha gelemedim
ööle olmusss
günaydınnnnn kızlarrrrrrr

yaaaaaaa ben gitmişim siz çoşmuşsunuz, küstüm işte

baya spor yapmıssnz spor deil de esinle eglence olmus gibi burcu sen de incelersin artık esini selülitleri gecmis mi die

ozaman 1 saat tempolu yürüyüşle bu kaloriyi yakabilirim eeee napicam ozaman 1.5 iskender istiycem 1 ini eşim bi iki çatalını ben yiycem :)))))) en iyisi bu
aaa olmaz ki benim de canım istedi şimdi. dün gece yemek yememiştim daha kahvaltımı da yapmadım ne olcak şimdi. hanginiz bana iskender söliceek

günaydınnnnn kızlarrrrrrr

yaaaaaaa ben gitmişim siz çoşmuşsunuz, küstüm işte

günaydın kızlar:79:
akşam iyi kaynatmışsınız yaw:) eşim bilgisayarda işim var deyince, ben bir daha gelemedim
günaydın kızlar biz dün gece sizin yokluğunuzu çok hissetsek de elimizi klavyeden alamadık
yok yaw herşeyin bi güzelliği var. şimdi hasta ya ufaklık ondan mızmız. geçecek hepsi sonra sana sarılıp annem dediğinde herşeyi unutacaksın.

eşinin diyete başlamasına çok sevindim evde bi destek bi köstek olmuyo . iki kişi yapınca daha sağlıklı olur. yağmurcini yani melikem sana da katılıyorum. bu gün itibari ile burcu hergün eşinin göbişini bacaklarını kontrol et.

melike bugün bomba gibisin maşallah açılmışsın. senin adına çok sevindim. neydi o karamsar halin. sen bizim takımımızın kaptanımla birlikte lokomotifisin. siz götürüyorsunuz bu işi.

bu arada kızlar dün gece eşimle barıştım. zaten gönlüm vardı yaaa

2ye kadar falan konuştuk dertleştik ve olayı çözdük. bir sürü güzel laf sölettim kendime gönlümü alması için
kendiliğinden sölemesini beklersem çok bekliyorum da. böyle tartıştığımız zamanlarda o da ne yapacağını şaşırır sağolsun.
çok açım sizi yiyebilirim iskenderi de yiyebilirim. burcu eşim olarak gel buraya bi ısırık alayın bacağından

ben bi zayıflıcamm bi zayıflıcam dillere destannn hepinizi gecicem herkesten önce zayıflıcam görceksniz we hic pes etmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama sizi cok sewiorum pek cok pek coooooooook bugün iim we artık hep iyi olcaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bebegmmmmmmmm tesküür edermmmm kız ben sana ne dicemi unuttum ya esin e söledn mi kesin hamile oldugnu kstünüz ya o ara dedm bu sölememistir enisteye biz söleyelim bari söledin dimi smdi ne dedi tepkisi ne old cok merak ettm walllla

ben cıkıorum bebekleeeeeeeeeeerlim kacamak yapmayın okula gidicem aksama doru gelrim hepinizn listesini kontrol edicem bugün we sporlarınızı da kontrol edicemmm spor yapmayanlara egzersiz ödewi wericem iskender kebap yienler 2 katı yapıcak ona göre kacamak yapmayın bakın biraz hızlanmaya ihtiyacımız war takım olarak cok solduk hadi bakalım mayıs da geldi die salmayalım kendmizzi bugün degerlendirme yapıcam ben hadi kızlar görelim biz kimiz istersek neler yapıoruz had bugün onu görelimmmmm

emvacım, selam. nasılsın? test yaptırdın mı? eşinle barışmana sevindim. çok uzatmaman iyi olmuş. uzayınca erkekler daha agresif oluyor. biz iyi tepindik eşimle. çok terledi o. bu arada çok güzel basketbol ve futbol oynuyormuş. hiç bilmiyordum. eşimin farklı yönlerini görmek hoşuma gitti. biz bahçede oynarken bir evden kızartma kokuları geldi. ikimizde kitlendik. burak ne güzel kokuyor değil mi? dedim. kokusu daha güzel be, yemesini boşver dedi. vayyyyyyy benim tombişim aşmış haberim yok.

söyledim canım sölemem mi dün gece hem bebişini hem beni sevdi. bu kız olcak galiba dedi.
ilk hamileliğimde böyle duygusal değildim.

ne iyi oldu kocişinin de diyete başlaması. inşallah çabuk pes etmez. sizi ailecek tebrik ediyorum
tatlım yaptım yapmaz olur muyum ve pozitifffffffffff
bugün öğleden sonra folik asit yazdırmak ve durum bildirmek için sağlık ocağına gitcem.

bugün menü
2 gün kurusu+ 1 brdk ılık su

kahvaltı 3 çeri domates+ 1 salatalık+ 1 dlm ekmek(4 bayan yedik bunları)
3 zeytin +4 ince dlm çatala aldığım kadarı yani peynir

artık yeşil çay içmicem midemi bi hoş ediyor

bu arada ilk bebişi öğrendiğimizde inanamayıp yarım saat ağlamıştık sevinçten ikimiz de

bunda ise kavgalıydık öğrendiğimizde. dün gece dedim ki bu bebek talihsiz bi yavru daha hamileliğimin başında yaşadıklarıma bak. eşim kızdı o ne biçim söz. talihsiz falan diil dedi. hadi bakalım. Rabbim kaderini güzel eylesin.

üfffffffffffff ya bu neeeee. anam gece 10 sayfa yazmışsınız . valla elime geçirsem yolacam saçınızı başınızı. ayol işi gücü bıraktım bunları okuyorrum yarabbim. ne yaptınız bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepinizi çok seviyorum, valla çok eğleniyorum. öhüm öhüm

canım benim, oyy ben sana kıyamam. sakin haline bayıldım. aferim sana. sabırlı ol, bekle. gerçek sevgi bu zaman ortaya çıkıyor. eğer barışırsanız güven sorununu kesinlikle çöz. (içimden bir ses barışacağınızı söylüyor)

ben seni çok iyi anlıyorum melikecim. hasretlik çok zor. sağlam duruşlu olmama rağmen, işin içine özlem girdi mi eziliyorum, büzülüyorum, çocuk gibi savunmasız kalıyorum. bak sana bişi dicem, izlediğim bir flimde geçen bir konuşma bu. bir adam şöyle diyordu: insanların arasındaki sevgi kemanın telleri gibidir. mesafeler arttıkça o teller gerilir gerilir insanın canını acıtır. eşim günü birlik istanbula ankaraya toplantılara gider aradabir. akşam her zamanki saat evdedir ama gün içinde biliyorum ya uzakta, karnım düğüm düğüm olur. bak şimdi bile gözlerim sulandı

bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam

canım geçmiş olsun. son durumun nedir?

anam bu ne? kız ne yaptın sen? hem kendine hem bize kötülük ediyorsun. unuttuğum bir yiyecek daha: sigara böreği. üffffffff canım nasıl çektiiiiiiiiii. hatırlattın bana yaaaaaaaaa :84:

canım ya şimdi okudum. ayyy çok güzel haber bu. kazasız belasız bir hamilelik, vatana millete hayırlı evlat diliyorum inşallahhhhhhhhhh

o fotoğrafa her öğünden önce bak.

valla şimdi bu olaya yorum yapacam. topik kapanacak diye korkuyorum. ne diyim bippppppppppppppppp

yok az yemişsin. 1 litre diyet çayı iç belki eritirsin. Allam ya bak kız hatırlatmayın dedik böyle zararlı (leziz) yemekler.

ben öğrendim pidesiyle yersen 700 cal sosuyla beraber 1000 cal. hoppaa

annecimmmmmm 1000 cal.

ozaman 1 saat tempolu yürüyüşle bu kaloriyi yakabilirim eeee napicam ozaman 1.5 iskender istiycem 1 ini eşim bi iki çatalını ben yiycem :)))))) en iyisi bu

yok ya. 1 dilim keki eritmek için yarım saat yüzmek gerekiyormuş canım. 1 saat sporla anca sosunu eritirsin sen

canım öncelikle tebrik ederim teyze oluyorm,Allah ananı babalı büyütmeyi nasip etsin,geçmişi fazla okuyamadım ,eşinne düzendimi aranız, ufaklığın yanında olmuş sanırım olaylar kıyamam ben ona keşke görmeseydi.

ne gazvermişsin kız,hasta olmayaydım,atardım kendimi koşu bandına

evlenmeden önce bana çok sıkı olan bir pantolonum vardı. hatta nişanlıyken eşimle buluştuğum bir gün giymiştim. kordonda gezintiye çıkmıştık. pantolon o kadar sıkıydı ki yürürken karnım ağırmaya başlamıştı. bende daha fazla yürüyememiştim. eşime durumu itiraf etmek zorunda kalmıştım. o da kızmıştı.

dün akşam o pantolon aklıma geldi. yerinden çıkardım. sabah giyilmek üzere ortaya bıraktım. sabah bir heyecanla geçirdim üzerime. evet yine sıkı amaaaaaa eskisi kadar değillll, karnım ağırmıyorrrrr

çok güzel. bak bekarlık pantolonlarına bile giriyorsun artık. eşin için de ona zor olan bir kıyafet çıkare bence hedef olsun ona. bu arada bekarken kaç kıloydun?
bence var yaaa senin boyun da var ya hiçççççççççççç kilonyok amaaaa sen illa daha zayıf olcam diyosun de arkadaşım de. ben sana desteğim. eminim dış görünüşün anlattığın gibi diil. çok çok çok güzel

bol hareketli güzel bir gün olmuş..bayada eğlenmişsin..
callan aplamla zorlanmamışsın demekki kasların kuvettlendi..
bakma kız öyle yazdığıma evlilik daha güzel ve zevkli..devamını yazacktımki bilgisayar kiltilendi..
çok güzel sevindim canım ya..BEBEĞİMİZDE HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA BEREKETİYLE GELİSİN..ANASINA BABASINA VATANINA BAĞLI SAYGILI BİR MELEK OLSUN İNŞALLAH..
:13:ORTİM SÜPER işte budur herks kendiine gelyor toparlanalım artık..
kaçamak yok tamam..sporda henüz birşey yapmadım..akşama söz ama..

OY hamilelik duygusallığı başlamış kuzum ya..AMİN kaderini güzel eylesin rabbim..

sen zaten çok fitsin..

selam kızlar şöyle bi okudum geçmişi maşallah ne çok iskender seven var yağmurcini bomba gibi dönmüşsün eşiyle küs olan arkadaşım eşiyle barışmış burcu eşiyle çok güzel vakit geçirmiş haftasonu etkileri gitmiş nazar değmesin hiçbirmize

bende yine her sabah kahvaltım olan sütle samanı karıştırıp yedim (special k)

arada 3 tane tahta parçası yedim (etiform)
1 bardak form plus çay

bir ara daha yaptım
1 adet portakal

öğle yemeğini az önce yedim
1 küçük köfte
bol yağsız salata

şimdide bir soda içiyorum ve kaçıyorum temizlik yapıcam heryer her yerde ellemedim kaç gündür

birde yumurtayla zeytinyağını karıştırıp streç filmle sardım saçlarımı maksat ph olsun diye ama çok kötü kokuyor ya yumurta falan eğer biri gelirse evde yokmuş gibi davranıcam bu kokuyla

canım sağol. bekarken 57-58 kg idim. boyum 172. evet fazlam yok itiraf ediyorum ama ben sıkı bir vücut istiyorum. kaslarım sıkılaşınca kalçam daralacak. böylece daha rahat gezebileceğim. herkes popoma bakıyor gibi geliyor. açık renk sıkı bişi giymek kabus gibi oluyor. her istediğimi giymek istiyorum. ay oram çıktı buram çıktı demek istemiyorum.

sen beni boşver. hamileyken dikkat etmek daha zor. asıl sınavı şimdi vereceksin. senin için avantaj bu. fazlalıklarından çocuk beslenecek. hem öyle kötü zamanda geldi felan bak duymayım canım arkadaşım. istemeyen bebek duygusu aşılama çocuğa onlar herşeyi hisseder, sen daha iyi bilirsin tecrübelisin. eşin belli seni çok seviyor. olur öyle anlaşmazlıklar. ben hep derim aldatmak, yalan, güvensizlik dışında evlilikte herşey gelir geçer.

bol hareketli güzel bir gün olmuş..bayada eğlenmişsin..
callan aplamla zorlanmamışsın demekki kasların kuvettlendi..

sen zaten çok fitsin..

ay canımmm, siz varken fitlik benim ne haddime. sen spor kraliçesisin. evet ya callanla zorlanmadım çok şaşırdım hem mutlu oldum. sende başlamışsın sıkı sporuna çok sevindim.

kızlar bekarlık bekarken, evlilik evliyken güzel. :82:

canım geçmişi fazla okuyamadım,ama sen güzel öetlemişsin ,her şeyin düzeldiğine sevildim,sen nasıl oldun.ben ise hala çok kötüyüm,ses falan hepten gitti mecburi ayaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…