menünü çok beğeniyorum özellikle ara öğünlerini. bu arada küsmeyişiniz çok güzel. bunlar da yaşanmasa evlilik hepten tatsız tutsuz olur.bugünkü menü.
sabah aynı..
1 kayısı kayısı krom hapı..
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek dilim ekmek
2 yeşil zeytin.
ara
1 kuru incir
öğlen
el ayası kadar haşlama tavuk göğsü
3 adet brokoli..
3 kaşık yy yağlı yoğurt pul biberli
1 dilim kepek ekmek..
ara
1 çeri domates
1 parmak peynir..
çeyrek dilim kepek ekmek
ara
1 ceziz
3 badem
1 kuru kayısı
akşam
karnıyarık yaptım ama
yemedim
içini 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla yamıştım kendime ayırıdm
2 çorba kaşı kadarını 1 dilim kepek ekmekle yedim..
saat 17:00 de akşam yemeği faslını kapattım..
şimdide 2 kayısı kurusu 2 badem attım ağzıma.
su 3 litre 2 litresi normal 1 litresi karbolu su.
spor yok..
niye yok eşimle atıştık sabah bi fasıl akşamda bir fasıl geçince canım istemedi..
sonrada annemlere çaya gittik..güzel olan kızkardeşim ve annem incelmişsin kilo vermişsin dediler..
bu arada biz eşimle hiç küsmeyiz..asayiş berkemal yani..
yatmadna mekik çekeceğim ama..
kesinlikle her yazdığın kelimenin her harfine kadar katılıyorum. senin yaşadıklarının bi benzerini de ben yaşadım . bi ara ben de anlatırım.şimdi uzaktan konuşmak kolay tabi ama kesinlikle boşanman boşanmamandan daha iyidir öyle bir ortamda esas çocuğunun büyümemesi lazım. bu anlattıklarına o kadar çok şahit oldum ki kendi aile içinde biraz farkla ve daha fazlasıyla yaşadık ben 5 yaşından beri anneme annecim gidelim bu evden dediğimi biliyorum 18 yaşıma kadar da devam etti bu isteğim aklım biraz baki olunca annem bana sanırım 10 yaşındaydım kızım yarın birgün büyüdüğünüzde babamızı niye bıraktın dersiniz bana dedi o zaman daha demicem annecim yemin ederim dedim ne zaman ki liseden mezun oldum tuttum annemi karakola götürdüm koruma istedik dava açtık ve boşandılar. ama ne oldu çocukluk ergenlik dönemi derken ben ve kardeşlerim o kadar zamanın etkileri hala üzerimizde özellikle bende daha fazla kardeşlerim küçüktü keşke en başında yapması gerekeni en sonda yapmasaydı bazen konu açılınca anneme hala kızıyoruz. bu anlattıkların çekilmez canım sen bunların bir zerresini dahi haketmiyorsun kimse haketmez evlilik dediğin işkence eziyet kurumu ddeğilki benim fikrim bu sevmeye sevilmeye hakkın var oğlun zaten olanların farkındadır hatta etkileniyorsa bile ben içe kapanık sessizleşmiştim kardeşlerimde bu daha farklı tepki olarak yansıdı notlar berbat sürekli arkadaşlarıyla kavga dışa vurum diyeyim bu şekilde yansıdı hem kendin için hemde oğlun için en iyi kararı sen verirsin ama boşan hakikaten hele o kaynanan ne saçma insan ya çocuk doğur ver ne bu hediyelik eşyamı sinirlerim zıpladı
oyyyyyyyyyyy geçmiş ola bacım o ne yoğunluk. benim bünyem kaldırmıyor yaaa. benim de veliler bana gelmek istiyor da nasıl ağırlarım o kadar insanı diyorum:18:slm kızlar bugün 16 kişilik bir misafire sahiptim
amcamın kızları (hepsi evli) halalar yengeler annem kayınvalide vs
-yöresel yemekler vardı çay saatinde yenilebilicek.
-kısır
-etli kuru sebze (biber, patlıcan) ve etli sarma yaptım.
-pohaça
-revani
-çay
sanırım ölüyorum yorgunluktan.
benim yediklerim ise;
Sabah kahvaltısı:
bitki çayım.
süt
çok işim vardı kahvaltıya vakit ayırmadım. Allah'tan annem erken geldi oğluma kahvaltı verdi.
öğlende yemedim. arada azıma bişiler attım. 3 te yeme fazlına başladık. kayın validem geç geldiassolistler sonra gelir
- 4 yk kısır
-1 yarım pohaça
-4 etli kuru biber dolması
-3 sarma
Midem hafif yemeklere alışmış ya midem yandı bugündemin bi bardak süt içtim mide yanmamı geçiriyor. bi şişlik var sormayın ve ayaklarım üstüne basamıyorum çok yorgunum sabah 7 den beri ayaktayım ve inanın hiç durmadım
bir soda içicem. hee birde bu yorgunluğun üstüne 20 dkk yürüdümmutfağımı temizledim. duş aldım. aşşağı indim. şuan eşimin sorularına cvp verip bi yandan buraya yazıyorum :) kim geldi naptınız ne yediniz
fena uykum var ama oğlum geç uyuyor mecburen 12 ye kadar ayaktayım
limonlu suya ne kadar bal koyuyorsun kaptanım? menün çok güzel ve hafifk.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: biraz yumurta, peynir, 4 zeytin, domates ve 1.5 dilim ekmek
ara: 1 bardak ayran
öğle: 1 kase kuru fasülye ve 1 levrek, fırın + kuzukulağı salatası
ara: 2 kupa yeşilçay ve beyaz nohut
ara: biraz badem, saymadım
akşam: 2 kase cacık
bir çilek arası yapacağım, burdan kalkabilirsem
su: 1.5 lt olmuştur
spor: ev koşturmacası:97:
canım eşim MERKEZ CAMİZİNDE MÜEZZİN
bence düşünebilir. sen ne kadar onu olayınm dışında da tutsan çöocuklar herşeyi hisseder canım. 2 yaşındaki de 20 yaşındaki de.acaba oğlumda senin gibi düşünür mü.
Allah yardımcın olsun keşke elimden bişey gelse de seni kurtarabilsem eşin değişse ya da.Bunlar anlata bildiklerim siz bide özel olan şeyleri bilseniz,CANIMI yakan çok şey varki.
kolay gelsinaynen cnmoğluşum şimdi uyudu. birde gündüz ajanstan aradılar iki yapılacak web sitesi var. onlara şablon hazırladım yarın müşteriye mail atıcam. sabah çok işim olucak yine evi temizliycem ve pc de olucam bütün gün işleri bitiricem. şimdi çıkıyorum canlarım.
Hepiniz Allah'a emanet olun.. hayırlı geceler
yaw geç kalmışsın, ben meyve aramı bile yapamadım burda laf yetiştircem diyeyaaaaaaaaaaaaaa geç mi kaldım :84: offfff yaa e şimdi sporum bitti. bitmeden girmeyim dedim. uyanın yaaaaaaaaaaa, kalkın benle konuşun. rüyanızda beni görün ne diyim, cadılar
bakim ne kaynatmışsınız, yarın belkim fırsatım olmaz, şimdiden okuyum yoksam çatlarım meraktan
aslında akşam yemeğini kaldırmadım ama evde misafir var, o olunca ben tek başıma yiyemiyorum. eşimi beklemiyordum ben normalde. ama annesi bekliyor doğal olarakher zamanki gibi harika menü artık akşamları yemiyorsun bile akşam yemeği kalktı galiba
halen daha yumurta kokuyorum sağol canım
nestle beğenmedim ben nebiliyim çok kuru sade geldi bayağı bayağı ham odun gibişalgama gelince biraz baktım bir yerde diyor 100 gramında 30 cal var bir yerde yazıyor 0 kalori pek anlayamadım acılıydı içtiğim
kesinlikle katılıyorumya varya bütün moralim sıfır oldu. derdim var dedin durdun. bu kadar mı zordaydın canım benim. öncelikle Allahım sen bana günah yazma ya delircem ya senin eşin bide camide müezzin. ya bu adam ona gelenlere ne nasihat veriyor acaba? cuma hutbelerini neresinden dinliyor acaba? nasıl çarpılmamış o camide? erkekler kadınlar gibi değil. hevesleri çabuk geçiyor. kadını mal gibi görüyorlar (bazıları). eşin seni elde etmiş, birde çocuk ohhhhhhh. evde temizlik yapsın, gece kadınlık yapsın, çocuğuna baksın ama bir güzel sözü haketmesin. surat assın adam, kadın çeksin. valla sinirlerim tepemde. bak elifcim bu adamı karşına al, boşanma konusunda ciddi olduğunu söyle. bence pek umurunda olmayacak. çünkü gitmişsin ailenle kalmışsın düzelme olmamış. merak ettiğim, boşansan ailen destek olacak mı? kendine bakabilecek misin? eğer evetse bir dakika durma. hayırsa maddi imkanlarını garantilemeden ayrılma. iyi hesap et. umarım imkanın vardır. seviyorsan bile bu tavırlar çekilmez. otursun anasıyla.
ay canım benimyatıyorum ben ya. bir gece gelelim dedik, hem geç kaldık hem moralimiz bozuldu. iyi geceler
tamam tatlım, yeni işin hayırlı olsun. gelsin paracıklar ve zayıflayınca tiril tiril yazlıklarbebeklermmmmmmmmmmmmmmmmmm ben giremicem bi kac gün p tesiye kadar is aldım kaptanım haberin olsun cuma da gelemicmm ama sie mutlaka yazıcamm bitanelermmm cok ii bi iş aldım yazlık kıyafet icn para biriktircem onlarla ben haydeeeeeeeeeeeeeeeeeesporları da haftaya wericem size canlarımmm ii calısın hadi bakalmm cok sewiorum hepinizi kacamak yapmayınnn 9 da baslıorum ise hemen cıkm am lazım cok öporummmm
hadi bakalım bir günlük okul asıldı sanırım:) bahar geliyor okul çekilmez ki..Canlarım,ben şimdi kalktım.Haliyle okula gidemedi.Birazdan leslie yapıcam.Gelince geçmişe bakarım.Öpüldünüz:76:
fazla aç kalma canım, artık malum hamilesin. yalnız tabi saat 10'da bisküvi yemek iyi bir davranış değil. sayıca azmış ama dikkat etmeye çalış. bir tanecik bisküvi 40-50 kalori olabiliyor. tabi bisküvisine göre değişir. meyve falan ye o saatte. bebişimize vitamin olsun.kızlar dün gece yazdıklarınızı okuyordum ve size cevap yazmaya başlamıştım ki benim sevgili ailem uyuyalım dedi ve yattım. artık birazdan bakarım geçmişe
dün menüm
sabahı yazmıştım yazmıyorum
ara salatalık
öğle
1 tabak taze fasulye
2 kaşık pilav salata
2 çatal turşu
saat 5te 2 dlm ekmek sebze
10 da 1 bardak süt (çok acıkmıştım)
3 bisküvi
limonlu suya ne kadar bal koyuyorsun kaptanım? menün çok güzel ve hafif
neler neler var içimizderose anlatmış hikayesini bir de ben anlatayım elifcim.
biz 5 kardeşiz ve en büyük benim. annem babamla evlenmeyi hiç istememiş ama ananem dul olunca ben bu kızı koruyamam en iyisi evlendirmek diyerek 17 yaşında babamla evlendirmiş. 3 sene sonra ben doğmuşum. neyse uzatıyorum galiba. 3 kız sonra da 2 erkek çocuk sahibi oldu annem ve babam. babamın maddi imkanları çok ii olmasına rağmen parayı dışarda harcadı hep bize sıkıntı verdi. içki müptelası biri oldu zamanla. bven de çok olgun bi çocuktum ve annemi karşıma alıp anne ayrıl babamdan biz başımızın çaresine bakarız dedim. yapamadı. lise 2deydim bir gün anne ve baabmı karşımıza aldık çocuklar. düşünün sahneyi. biz sizin tartışmalarınız babamın anneme şiddet uygulaması küçük düşürmesi gibi sebeplerden boşanbmanızı istiyoruz. siz anlaşamayan bir çiftsiniz. bakın biz çok mutsuz çocuklarız. neden bizi bu hale getirdiniz. boşanın mutlu olmak istiyoruz diye yalvardık. sonuç annem baban açsın davayı babam da annen boışanmak istiyorsa o açsın davayı dedi. biz mutsuz olduk taaaaaaaaaaaaaaa ki o evden KURTULANA KADAR. 3 kızını okutmak için annem çok emek verdi. bu arada kendisi ev hanımıdır. geliri olmamasına rağmez bişiler ördü sattı falan. neyse ben ünv. bitirdim. kavgalar devam. annemi babam döverse benim yanıma gelir 1 ay morlukları geçene kadar kalır sonra da ben eve gideyim kızım derdi. yalvarırdım gitme anne diye dinlemezdi. sonra babamın istemediği babam gibi OLMAYAN biri ile evlendim. çok mutlu oldum. hep korkuyordum evlilik denen şeyden. oysa çok güzelmiş. sonra kız kardeşlerim de sıra ile evlendi. annem bu yıl bize şöyle bir açıklama yaptı. kızlarım ben sizin okuyup evlenmenizi bekledim. o nedenle yıllarca bu adama katlandım dedi. erkek kardeşlerinize biz destek oluruz ve onlar da okulunu bitiri ve yuvalarını kurarlar dedi. sonra uzzzuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuun düşündüm. annem bizim geleceğimizi garantilemek için çekmiş ve kendini feda etmiş. sonuç mutlu yuvaları olan 3 kız okumakta olan 2 erkek evlat. hepimiz anneme çok bağlıyız babamdan da ne yazık ki nefret ediyoruz. ben inancım gereği eğer babama sahip çıkarımd destek olurum ama asla unutamam yaşananları. belki senin oğlun da anlar seni zamanı gelince.ama eğer katlanılmayacak gibiyse ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bak. ailen destek olmayabilir. bu hayatını zehir zemberek yaşaman için yeterli bir sebep değil. oğlun için ve kendi huzurun için güçlü dur.
canım, şu an bebek için ekstra beslenmene çok gerek olmaması lazım. vücudun zayıf mı düştü? bir de demir eksikliğin veya bir vitamin, mineral eksikliğin varsa ondan da açlık hissediyorsundur. bir an evvel bence hastanede değerlerine bir baktır.cumaya az kaldı. cuma son kılo bildirimimi yapacağım kızlar. kılomun azalmış olmasını çok istiyorum ama çok ümitli değilim.
dünden beri kendimi dinliyorum. yeme isteğim hat safhada. gece çok aç olduğumu fark ediyorum. sabah oluyor amaaaaaan bi açıkmışım ki sorma. şimdi de öleyim. ben bu gidişle bu hamilelikte de fil diyeti yapcam. Allahım ne olur çok kılo almayayım. malum 2.den sonra vermek daha zor oluyor diolar.
ya varya bütün moralim sıfır oldu. derdim var dedin durdun. bu kadar mı zordaydın canım benim. öncelikle Allahım sen bana günah yazma ya delircem ya senin eşin bide camide müezzin. ya bu adam ona gelenlere ne nasihat veriyor acaba? cuma hutbelerini neresinden dinliyor acaba? nasıl çarpılmamış o camide? erkekler kadınlar gibi değil. hevesleri çabuk geçiyor. kadını mal gibi görüyorlar (bazıları). eşin seni elde etmiş, birde çocuk ohhhhhhh. evde temizlik yapsın, gece kadınlık yapsın, çocuğuna baksın ama bir güzel sözü haketmesin. surat assın adam, kadın çeksin. valla sinirlerim tepemde. bak elifcim bu adamı karşına al, boşanma konusunda ciddi olduğunu söyle. bence pek umurunda olmayacak. çünkü gitmişsin ailenle kalmışsın düzelme olmamış. merak ettiğim, boşansan ailen destek olacak mı? kendine bakabilecek misin? eğer evetse bir dakika durma. hayırsa maddi imkanlarını garantilemeden ayrılma. iyi hesap et. umarım imkanın vardır. seviyorsan bile bu tavırlar çekilmez. otursun anasıyla.
duayı sormuşsun, kaptanımın dediği gibi: Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle.
bu gece tüm dualarım sana. Allah o adamı ıslah etsin.
üfff neler yaşamışsınız. valla içimden bişiler koptu. şimdi ağlıcam. korkuyorum eşim görecek. annen ne yapsın. kendince doğruyu yapmış. onun yerine koy kendini. sizde kötü hatırlar bırakan olayları engelleyememiş. onun üzüntüsünü düşün. neyseki şimdi iyisiniz.
kızlar dün gece yazdıklarınızı okuyordum ve size cevap yazmaya başlamıştım ki benim sevgili ailem uyuyalım dedi ve yattım. artık birazdan bakarım geçmişe
dün menüm
sabahı yazmıştım yazmıyorum
ara salatalık
öğle
1 tabak taze fasulye
2 kaşık pilav salata
2 çatal turşu
saat 5te 2 dlm ekmek sebze
10 da 1 bardak süt (çok acıkmıştım)
3 bisküvi
rose anlatmış hikayesini bir de ben anlatayım elifcim.
biz 5 kardeşiz ve en büyük benim. annem babamla evlenmeyi hiç istememiş ama ananem dul olunca ben bu kızı koruyamam en iyisi evlendirmek diyerek 17 yaşında babamla evlendirmiş. 3 sene sonra ben doğmuşum. neyse uzatıyorum galiba. 3 kız sonra da 2 erkek çocuk sahibi oldu annem ve babam. babamın maddi imkanları çok ii olmasına rağmen parayı dışarda harcadı hep bize sıkıntı verdi. içki müptelası biri oldu zamanla. bven de çok olgun bi çocuktum ve annemi karşıma alıp anne ayrıl babamdan biz başımızın çaresine bakarız dedim. yapamadı. lise 2deydim bir gün anne ve baabmı karşımıza aldık çocuklar. düşünün sahneyi. biz sizin tartışmalarınız babamın anneme şiddet uygulaması küçük düşürmesi gibi sebeplerden boşanbmanızı istiyoruz. siz anlaşamayan bir çiftsiniz. bakın biz çok mutsuz çocuklarız. neden bizi bu hale getirdiniz. boşanın mutlu olmak istiyoruz diye yalvardık. sonuç annem baban açsın davayı babam da annen boışanmak istiyorsa o açsın davayı dedi. biz mutsuz olduk taaaaaaaaaaaaaaa ki o evden KURTULANA KADAR. 3 kızını okutmak için annem çok emek verdi. bu arada kendisi ev hanımıdır. geliri olmamasına rağmez bişiler ördü sattı falan. neyse ben ünv. bitirdim. kavgalar devam. annemi babam döverse benim yanıma gelir 1 ay morlukları geçene kadar kalır sonra da ben eve gideyim kızım derdi. yalvarırdım gitme anne diye dinlemezdi. sonra babamın istemediği babam gibi OLMAYAN biri ile evlendim. çok mutlu oldum. hep korkuyordum evlilik denen şeyden. oysa çok güzelmiş. sonra kız kardeşlerim de sıra ile evlendi. annem bu yıl bize şöyle bir açıklama yaptı. kızlarım ben sizin okuyup evlenmenizi bekledim. o nedenle yıllarca bu adama katlandım dedi. erkek kardeşlerinize biz destek oluruz ve onlar da okulunu bitiri ve yuvalarını kurarlar dedi. sonra uzzzuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuuuuuun düşündüm. annem bizim geleceğimizi garantilemek için çekmiş ve kendini feda etmiş. sonuç mutlu yuvaları olan 3 kız okumakta olan 2 erkek evlat. hepimiz anneme çok bağlıyız babamdan da ne yazık ki nefret ediyoruz. ben inancım gereği eğer babama sahip çıkarımd destek olurum ama asla unutamam yaşananları. belki senin oğlun da anlar seni zamanı gelince.ama eğer katlanılmayacak gibiyse ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bak. ailen destek olmayabilir. bu hayatını zehir zemberek yaşaman için yeterli bir sebep değil. oğlun için ve kendi huzurun için güçlü dur.
cumaya az kaldı. cuma son kılo bildirimimi yapacağım kızlar. kılomun azalmış olmasını çok istiyorum ama çok ümitli değilim.
dünden beri kendimi dinliyorum. yeme isteğim hat safhada. gece çok aç olduğumu fark ediyorum. sabah oluyor amaaaaaan bi açıkmışım ki sorma. şimdi de öleyim. ben bu gidişle bu hamilelikte de fil diyeti yapcam. Allahım ne olur çok kılo almayayım. malum 2.den sonra vermek daha zor oluyor diolar.
yaw geç kalmışsın, ben meyve aramı bile yapamadım burda laf yetiştircem diye
neyse sen de sporunu yapmışsın, daha iyi olmuş canım.
aslında akşam yemeğini kaldırmadım ama evde misafir var, o olunca ben tek başıma yiyemiyorum. eşimi beklemiyordum ben normalde. ama annesi bekliyor doğal olarakben de kendi kendime yiyemiyorum. öyle biraz saçma sapan bir durum oldu bu hafta.
çok özendim sana ben de bir zeytinyağı bakmı yapayım
şalgamı ben de çok severim acılı acılı
kesinlikle katılıyorum
ay canım benimçok hassassın maşallah
tamam tatlım, yeni işin hayırlı olsun. gelsin paracıklar ve zayıflayınca tiril tiril yazlıklar
bu arada cuma günü kilo bildirimi yapmayı unutma sakın:81:
hadi bakalım bir günlük okul asıldı sanırım:) bahar geliyor okul çekilmez ki..
leslie ablayla iyi bir buluşman olmuştur inş.
kızlar hepinize çok tşkür ederim tek tek ilgilenmişsiniz,üzdümsem kusura bakmayın.
çok şükür küfür etmez,oğlunu çok sever,bana asla karışmaz istediğim zaman istedeğim yere giderim,şiddet konusunda da çok pişman olmuştu.
tek sorun beni eşi değilde çocuğunun annesi olarak görmesi,ona göre hiç sorun yok,yer şey normal.
ben abartıyorum,evlendiğimiz ilk ayları saymasam tek güzel söz duymamışım,ilgisiz alakasız konuşacak hiç birşeyimiz yok.gerçi hiç inanmam ama sanki büyü yapılmış ağzı bağlanmış gibi o işlerle hiç işim olmaz hep derim yapmışsalarda allahdan bulsunlar
boşanma konusunda en çok korktuğum şey ekonomik özgürlüğüm yok,ailemimin durumu belli babam zaten hasta,3kız kardeşim bekarlar bide ben gidersem.ben kendime güveniyorum çalışırım her yerde herişi yaparım.babam evliliğim hakkında her şeyi bu kış gidince öğrendi boşan kızım dedi,sanki babamın içine doğmuştu kına gecemde hiç yere kavga çıkardı evde bu kız geri gelecek dedi anneme.
annem çok korkak hayattan çok korkuyor bana bi destel olsa bir el uzatsa ...
anlıyacağınız kendime bir ev tutacak oğluma bakacağım gücüm olsa bir dakka bile durmam onun yanında.
inşallah bundan sonrası senin için güzel olur.kızlar hepinize çok tşkür ederim tek tek ilgilenmişsiniz,üzdümsem kusura bakmayın.
çok şükür küfür etmez,oğlunu çok sever,bana asla karışmaz istediğim zaman istedeğim yere giderim,şiddet konusunda da çok pişman olmuştu.
tek sorun beni eşi değilde çocuğunun annesi olarak görmesi,ona göre hiç sorun yok,yer şey normal.
ben abartıyorum,evlendiğimiz ilk ayları saymasam tek güzel söz duymamışım,ilgisiz alakasız konuşacak hiç birşeyimiz yok.gerçi hiç inanmam ama sanki büyü yapılmış ağzı bağlanmış gibi o işlerle hiç işim olmaz hep derim yapmışsalarda allahdan bulsunlar
boşanma konusunda en çok korktuğum şey ekonomik özgürlüğüm yok,ailemimin durumu belli babam zaten hasta,3kız kardeşim bekarlar bide ben gidersem.ben kendime güveniyorum çalışırım her yerde herişi yaparım.babam evliliğim hakkında her şeyi bu kış gidince öğrendi boşan kızım dedi,sanki babamın içine doğmuştu kına gecemde hiç yere kavga çıkardı evde bu kız geri gelecek dedi anneme.
anlıyacağınız kendime bir ev tutacak oğluma bakacağım gücüm olsa bir dakka bile durmam onun yanında.
kendi adıma rica ederim canım, teşekkürlük bir durum yok. ayrıca üzüdysem kusura bakmayın ne demekkızlar hepinize çok tşkür ederim tek tek ilgilenmişsiniz,üzdümsem kusura bakmayın.
maşallah sana canım, baban hayırsız olsa da sen hayırlı evlat olmuşsun.biz atlattık sayılır esas diğer arkadaşım daha yolun başında çok sağlıklı bir karar vermesi gerekiyor bu arada son 2 yıldır falan babam bizle yaşıyor:44: boşandılar ayrılar beraber değiller o kadarda nefret besliyorsunuz neden diyebilirsin boşandıktan sonra ekonomik durumumuz çok iyiydi ama babam alkol ve kumarda herşeyi yemişti zaten boşanınca bide birgün baba tarafından bir kadın geldi uzak akrabaymış bana dedim kızım utanmıyormusun ata atılırmı ne olursa olsun dedi aptal kadın neyse sonra öğrendik dışarda yatıp kalkıyormuş ne kadar kızsamda içim el vermedi aldım eve getirdim annem kardeşlerim hepsi küstü bir ara benle ama sonra neden yaptığımı anladılar alkol yüzünden gözlerin yüzde doksan oranla körlük oluşmuş ben farkettim onuda söylemiyor emeklisi falanda yok benim sigortamdan hastaneye götürdüm ameliyat oldu o halde bırakamazdım şimdi ona bir oda verdik televizyon verdik orda zaman geçiriyor evde yani önüne iki lokma koyarsam yer koymazsam yemez evde pek kimsede konuşmaz zaten pişman şimdi hiç sesi çıkmıyor alkolde yok cebine yol parası koyarız gider kahveye iki gezer gelir hemen vergi dairesi falan diyorum ya emeklisini yaptım işte onun şimdi af çıktı kredi çektim son durum bu ama iyiyiz yani tabiki buda iyi değil ama eski günlere oranla saray gibi geliyor bize
kesinlikle, iyice araştırılsa çeşitli imkanlar var.canım çalışmana birşey dermi kocan şimdiden bir iş bak kendine bak bakalım yürütebiliyormusun nafakada talep etsen idare eder sizi hem bak kaymakamlığa gidiosun dilekçe verip çocuk için yardım talebinde bulunabiliyorsun muhtara gidipte erzak ve yakacak yardımı talep ediyorsun dernekler vakıflar çok böylede işte bilinmediğinden kimse uğramıyor
niye canın bir şey istemiyor? hayırdır.sabah special k
ara 2 tane grisiini
1 bardak form plus limonlu çay
öğlen yok nedense canım pek istemiyor geç yerim öğleni
ay ay hamişe yeme demek de ayıp ama şimdiden yeme diye demiştim, hamilelik ilerledikçe mecburen yersin zatenkaptanım ben hamile kalınca böle oluyo yaaaaaaaaa deli gibi yiyesim geliyor. gerçi tutuyorum kendimi ama doymuyorum . vitamin eksikliği de olabilir. kansızlıık var zaten. cuma ve salı günleri doktora gideceğim. bakalım ne derlerse artık. cuma kan tahlilim var sabahtan değerlere bakacaklar. salı da sonuca göre vitamin mineral maden ne gerekiyorsa verirler.
hamilelikte bol su içmek iyidir canım. ben de pek su içemiyordum ama zorlayarak da olsa içtim. senin bunu isteyerek yapman daha güzel tabi.sabah öğle arasında ara yok
öğle yemeği
1 tabak taze fasulye
2 kaşık kısır
1 dlm ekmek
ara salatalık
bugün su içiyorum bol bol.
hatta dün gece komidinin üzerine 1 sürahi su koydum gece kalkıp kalkıp içiyorum. böyle bi alışkanlığım yok ama yeni bir dönem böyle başladı. neyse ki su içiyorum kek yemiyorum.
geçen hamişlikte gece kalkıp kek çiko yiyordum da
evet, canım. aile hekimliğie geçtiler ya hekimin kimse o bakıyor. senin aile hekimi nerdeydi?mrb fıstıklar bugün sağlık ocağına gittim kendi aile hekimim deilmiş bakamazlarmışş gıcık oldum ya sonra geldim işe temizlik yemek derken öğlen oldu maliyeciler geldii hoppalaanasıl bigün yaa hergün yeni bişeylerr normal hayata dönmek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?