Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam yatmadan 60 mekik çektim..heme tek sefrede 60 artık artırmalıyım..oğlum mıkırdanıyorudu kalkana kadar çekeyim dedim hiç durmadan yaptım..göbeğimin kaslarının güçleneceği hayal gibiydi.iki doğum sezeryan hemde mutluyum..mekik sonrası kalça için 5 dk kadar karşık bişeyler yaptım..
topik ıssız yanlız nerdesiniz..
ORTİM işin hayırlı olsun kolay gelsin..

evet aile hekimin ilgileniyor ..

kek çiko yerine su geçmiş çokda güzel olmuş..kendini kasma bence bunda daha az kilo alırsın..
kan ve vitamin değerlerine bakılınca daha netleşir senin i,çin.
çocular etkilenmezmi ..sizin adınızada üzldüm..ama en aızından okumuşsunuz..
sabah special k

ara 2 tane grisiini
1 bardak form plus limonlu çay

öğlen yok nedense canım pek istemiyor geç yerim öğleni
aç durmasan..
bravo sana insanlık yapmışsın..hayırlı evlat işte..
saçına zeytinyağı süreceğin zaman bıldırcın yumurtası koy kokmuyor hemde vitamini besleyiliciği daha fazla

seni her zaman dinleriz yeterki içine atma..elimizden şu an sadece sıkıntını paylaşmak geliyor ama fikir vererek destek oluruz..anneler nedense hep korkuyor..

oh oh maşallah demekki ne oluyor haftasonu iskenderi rüya oluyor
aynen ama olsun napim iskender yemesem faydama

oyyyyyyyyyyy geçmiş ola bacım o ne yoğunluk. benim bünyem kaldırmıyor yaaa. benim de veliler bana gelmek istiyor da nasıl ağırlarım o kadar insanı diyorum:18:

yeni eve taşındımya 9 ay oldu yeni geliorlar hayırlı olsuna

Sağol canımcım

ah deryacım sen de haklısın. yetiştiğin ortamda hiç kavga olmamış, bu çok güzel aslında, ama öte yandan kavga edilen bir ortamda ne yapacağını öğrenememişsin. gerçekten güzel anlatmışsın, kendim yaşamış gibi hissettim. ne yazık ki bazı insanlar birden parlar, eşin de böyle sanırım. ben de böyleyimdir birden sinirlenirim, iletişim kabiliyetsizliği işte. babam da aynen benim gibiydi. hiçbir şey yokmuş gibi gelir ama birden bağırabilir. tabi bekarken bu durumu bu kadar iyi anlamıyordum şimdi kendimde emarelerini gördükçe dank etmeye başladı. Allahtan eşim benim gibi değil. bir kavgamız olsa o gelip konuşur. bana her zaman da konuşarak halletmeyi tavsiye eder ama huy işte. tabi huy işte deyip işin içinden çıkmamalıyız, insan gelişime açıktır. yanlış yönlerimizi törpülememiz lazım.:97:

maşallah o karın kaslarına.
bizim aile yaşamda bir hoca süper. karın kasları çok süper, darısı senin başına:97:

bravo sana insanlık yapmışsın..hayırlı evlat işte..
saçına zeytinyağı süreceğin zaman bıldırcın yumurtası koy kokmuyor hemde vitamini besleyiliciği daha fazla
bıldırcın yumurtası eklemeyi ilk defa duydum
bi denemek lazım. 1 tane yetiyor mu?

gurpta bir ploy vardı dosba vardı dombili vardı nerde bu hatunlar..tek tek eksilmeyelim..
poly bir hastalandı, bir daha gelemedi. inşallah iyidir. burda, tamam, hepimiz sanalız ama belli bir süre aynı ortamı paylaşıyoruz. tanışıyoruz. takıma gelmeyecek olsa bile uğrayıp bir iyiyim deseydi güzel olurdu:97:
dosbam da gelmez oldu:97:
dombili misafirin içinden çıkamadı sanırım.

hım yok kız o kadar kas mümkün değil şöle düzgün dursun sıkı olsun yeter baklava dilimlerine gerek yok..

slm kızlar sabahtan beri evde değildim demin geldim. geçmişi okudum

terziye gitmiştim elbisem için cepken diktirmek için. uyuz adam hala dikmemiş
ben beklerim siz dikin dedim
2.5 saat terzide bekledim. oğlumla ilgilendim falan. neyse cepken bitti çok şükür eve geldim bişiler atıştırdım çok acıkmıştım. şimdi eşimi bekliyorum. dışarı çıkıcaz ayakabı bakmaya eşime bana ve oğluşuma bugün yaptığım tek spor sabah kaltım evi baştan aşşağı temizledim. 25 dkk terziye yürümek oldu. ve dayım kızına uğradım bi emaneti vardı onu bıraktım. 7. katta oturuyor merdivenleri çıktım ve indim indiğimde bacaklarım titriyordu
bide eve dönüş yolu var.

kahvaltım:
- 1 salatalık
- yarım domates
- kk peynir
- bir haşlanmış yumurta
- bi dilim ekmek
- 3 bardak şekersiz çay.

öğlen dışardaydım. saat 4 dü eve geldiğimde.

- 4 tane biber dolması
- bir dilim ekmek
- bi kaç fincan şekersiz çay

şimdiye kadar bir litre su içtim. akşam yemiycem artık. iki elma yerim. dışarı çıkıp dolaşıcaz zaten. akşam fırsatım olursa yürüyüş yapıcam yine. şimdilik benden bu kadar.

bıldırcını evde yumurta olmayınca keşfettim normal yumurta gerçekten çok kokuyor..ama bıldırcını koyunca hiç kokmadı..1 tane yeter birde hint yağı susam buğday ve kepeklenme varsa +parlaklık için çam terebentin ekleyerek yapın bu maskeyi süper oluyor saçlarda çok güzel uzuyor..
gerçektne insan merak ed,yor en azından uğrayıp şudur budur denilse iyi olur ..

çalışmama karşı çıkmaz normalde ama çevre yüzünden olmaz diyor,zaten burası küçük bir yer öyle çalışcak yerde yok.
sabah special k

ara 2 tane grisiini
1 bardak form plus limonlu çay

öğlen yok nedense canım pek istemiyor geç yerim öğleni
special k ile nasıl doyuyorsun,helal sana.
senin yediklerin az sen bide beni görseydin hamileyken kıtlıktan çıkmıştım sanki.
AMİN rabbim yer şeyin güeli kullarına nasip etsin.
ben eşimin bu güne kadar ağadığını görmemiştim,ben evden gittiğim zaman,ev sahiplerim gelip onla konuşmak istamişler oğlumun adı geçinçe çocuklar gibi ağlamış.
evet, canım. aile hekimliğie geçtiler ya hekimin kimse o bakıyor. senin aile hekimi nerdeydi?
bu arada ygs den kaç puan aldın kaçak? lys'ye giriyor musun?

şu sınavları artık kaldırsalar artık,bu hafta burda 18 yaşındaki kız asmış kendisini neymiş sınavdan çok düşük puan almış.cenazesini trapzona otopsiye götürdüklerinde bu 14cü intahar eden öğrenci demişler.hepsi aynı sebepden sınav.

Son düzenleme:
hareketin güzel.ama 4 dolma çok canım ya..dışarıya çıktığında çantana elma yada leblebi badem gibi malzemelr koyma çok iyi olur..

hareketin güzel.ama 4 dolma çok canım ya..dışarıya çıktığında çantana elma yada leblebi badem gibi malzemelr koyma çok iyi olur..

dolma dediğime bakma cnm. kuru sebze dolması minnacık kuru biber içinde bi kaşık malzeme ağzı kapatılıyor. normal taze biber olması değil. öle kocaman değil yani ...

resim koyucam bizim yaptıklarımız daha küçük bunlardan.

bu günkü menüm.
sabah aynı
1 kayısı kurusu
krom hapı
kahvaltı
aynı
1 yumurta
azcık peynir
çeyrek ekmek
ara
1 ceviz
2 badem
1 kayısı kurusu
öğle
yine karnı yarık içi
yoğurt yedim
1 dilim beyaz ekmek
ara
1 kayısı kurusu
akşam
kellogs yiyeceğim.canım birşey istemiyor..
leslie hatunla 3 milde buluşacağım hemde birazdan..,
su 2 litre oldu yatana kadarda içerim..

çok güzel görünüyorlar,yemeli ye diyorlar.
menülerin çok güzel.
bilmem fakındamısınız temizlik hastalık derken ben menü yazmıyorum doğusu yazmaya utanıyorum.

spor yapamdım çünkü gökgürültülü yağmur yağıyor ışıklar gidebilir diye yapamdım..eşim görevde çocuklar korkar diye riske girmedim..
ama çocuklarla az tepindik zıpladık..yatmadanda mekik yaparım..

hım çok leziz olurlar..da diyet topiğinde yemek resmi olmadı adaş..

kızlar selam birazdan hürremin yeni bölümü başlıcak.hemen menümü yazıp çıkacam:)

sabahh:
1 bardak şekersiz çay,
biraz peynir,biraz yumurta,domates salatalık,bir dilim ekmek,

ara:1 bardak yeşil çay ve 1 ssat sonra 1 ayran

öğlenim yok tabi direk akşam:

4 köfte,biraz turşu 2 dilim ekmek(kepek tabi)ayran.

hepsi bu birazdanda meyve yiyeceğim kızlar sonra çayla günü kapatırım:)öptm herkezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…