hım çok leziz olurlar..da diyet topiğinde yemek resmi olmadı adaş..
evet, canım. aile hekimliğie geçtiler ya hekimin kimse o bakıyor. senin aile hekimi nerdeydi?
bu arada ygs den kaç puan aldın kaçak? lys'ye giriyor musun?
hoşgeldin canım.Arkadaşlar Merhaba; 13.takım dediler geldiknapacam bilmiyorum ama giriş olarak bugün yediklerimi yazacağım.
sabah:
2 kase salçalı tuzsuz makarna
Öğle:
Külahta 1 top kakaolu dondurma
Ara:
2 elma
Akşam:
4 küçük sote dilimi kırmızı et(haşlanmış) 6 kaşık bulgur pilavı
Ara:
2 bardak yeşil çay
gün boyunca 1 litre su anca içtim.:44:
gün içinde Alışveriş merkezinde mağaza gezdim spordan sayılır heraldebu günü böyle kapatıyorum.
En büyük problemim tartı yok.Taa havaalanına gidecem galiba tartılmak için.Bi de spora yazılmayı düşünüyorum Gym'e.Yürüyüşe başlasam aynı olacak gibime geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
hoşgeldin canım.
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
evet canım, cuma bildirim yapacaksın. deneme süresindesinde de bildirim var.Çok iyi anladımElimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.Azimle,destek çıkarak ve disiplinli üye olarak Bütün arkadaşlara kolay gelsin.Ciddi konu kilolar .Kabus yani.Bi an önce kurtulup sağlıklı görünüme kavuşmamız lazım bayanlar. bi sorum olacak.Ben yeni katıldım ya bildirmeye bu cumadan başlıyorum değil mi?
evet canım, cuma bildirim yapacaksın. deneme süresindesinde de bildirim var.
biraz da kendinde bahseder misin? yaş, boy, hedef kilo vs.
Arkadaşlar Merhaba; 13.takım dediler geldiknapacam bilmiyorum ama giriş olarak bugün yediklerimi yazacağım.
sabah:
Öğle:
Ara:
2 elma
Akşam:
Ara:
2 bardak yeşil çay
gün içinde Alışveriş merkezinde mağaza gezdim spordan sayılır heraldebu günü böyle kapatıyorum.
En büyük problemim tartı yok.Taa havaalanına gidecem galiba tartılmak için.Bi de spora yazılmayı düşünüyorum Gym'e.Yürüyüşe başlasam aynı olacak gibime geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
Ben 20 yaşında üniversite 2.sınıf öğrencisiyim.Bu yılı erasmus öğrencisi olarak geçiriyorum.En son tartıldığımda 74 kiloydum.Hedef kilom 59.Bu kiloya Türkiye'ye dönüş tarihim olan 29 hazirana kadar ulaşmak istiyorum.Malum buraya(Polonya-Krakow) 80 kilo ile Eylül'de geldim.Beni iradesiz,tombalak ve boğazını tutamayan olarak bilen sevgili aileme Nasıl kilo verilir göstereceğim.Geçen Ay haftada 2 kez pilates yaptım,günde en az 2 saat spor salonunda dambıl olsun,ağırlık olsun,koşu,bisiklet falan çalıştım.Pazar günleri hariç.Aslında çok güzel kilo verebilirdim ama ah benim gofret merakım.:78: bi gün yemediysem ertesi gün 200 gram o kakao aromalı gofretlerden yedim ve Bi diyetisyenden aldığım bilgiye göre spor yaptıktan sonra tatlı yersen o spor boşa gidermiş.Bunu öğrendiğimde çoktaan 1 ay geçmişti.Tatlıya benim gibi dayanamayan arkadaşlara önerim 1 bardak süt ve tarçın.Bu tatlı isteğimizi dengelermiş.Yalnız tartılamıyorum ya :S o yüzden geçen ay kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum.İnşallah tartı bulurum yoksa taa baliceye havaalanına gideceğim tartılmaya bu cumaŞu nisanın son haftası iyice dozuttum.Habire makarna yedim her öğün Olmuyo böyle.hele alışveriş merkezinde arkadaşlarım falan ''that's nice'' deyip kısacık elbiselere yönelmiyor mu sinir oluyorum.Yau diyorum kesin zayıflamam lazım.Zaten dün bi arkadaşım gelip yanaklarımı sıktı uyuz oldum.Evet tombişim tatlıyım falan da 20 yaşında kızım yani.
zaten insan sağlıklıyken mutlu olur.Allah'a çok şükür sağlıklıyız da Daha iyisini neden yapmayalım.Neden kilo vermeyip zinde bi yaşamı kenara itelim? Daha kaliteli bi yaşam için kilo vermeye karar verdim.Kadınlar klübüne de bi süredir üyeydim de inceleme aşamasındaydım ve cesaretim yoktu.Şimdi aranızda olmaktan memnunum.Umarım güzel sohbet ortamlarımız olur,birbirimize destek çıkarız :)
canım öncelikle hoşgeldin.bende yeniyim aslında daha bir hafta oldu,olmadı yani:)menününü yazmışsın güzel iyide yanlış anlama ben sabah sabah salçalı makarnayı anlamadım evde değildin falan mı ki,ilk defa duydumda kahvaltıda makarnayı
evet canım, cuma bildirim yapacaksın. deneme süresindesinde de bildirim var.
biraz da kendinde bahseder misin? yaş, boy, hedef kilo vs.
az önce yazdığım mesajı geri alıyorum:)anladım neden makarna yediğini:)eeee bizde öğrencilik çektik ,biliriz salçalı makarnanın ne demek olduğunu
hoşbulduuuk
salçalı makarna yedim çünkü elimde sadece makarna ve salça kalmıştı :S Öğrenci olunca.Bi de markete gitmeye üşendim sabah.Hemen attım makarnayı öyle yedim yoksa yeni bi yöntem falan değil
Hoşgeldin cnmmerhaba arkadaşlar
bu topiğe yeni geldim pazartesi başladım 93 kiloyum 65 olmak istiyorum bugünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, peynri domates salatalık şekersiz çay
ara: 1sb süt, 4tane diyet bsk, yarım elma
öğle:1 tbk köfteli patlıcanlı yemek,yoğurt ekmek,2 dilim ekmek
ara: 1 elma
akşam:1 tbk köfteli patlıcanlı yemek,yoğurt ekmek,2 dilim ekmek
ara: çağla
2lt su bugünlük bu kadar umarım burda birbirimize destek olabiliriz, bildirimleri ne zaman veriyoruz
Arkadaşlar Merhaba; 13.takım dediler geldiknapacam bilmiyorum ama giriş olarak bugün yediklerimi yazacağım.
sabah:
Öğle:
Ara:
2 elma
Akşam:
Ara:
2 bardak yeşil çay
evet malum öğrencilik.Sementa sen bitirdin okul işini galiba canımAh ben de bi bitirebilsem :S
merhaba arkadaşlar
bu topiğe yeni geldim pazartesi başladım 93 kiloyum 65 olmak istiyorum bugünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, peynri domates salatalık şekersiz çay
ara: 1sb süt, 4tane diyet bsk, yarım elma
öğle:1 tbk köfteli patlıcanlı yemek,yoğurt ekmek,2 dilim ekmek
ara: 1 elma
akşam:1 tbk köfteli patlıcanlı yemek,yoğurt ekmek,2 dilim ekmek
ara: çağla
2lt su bugünlük bu kadar umarım burda birbirimize destek olabiliriz, bildirimleri ne zaman veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?